Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
shark4

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από shark4 »

@ giapas

Αδερφε , να τα δεχτω ολα οσα λες...Μια ερωτηση μονο. Οταν ο αντιπαλος σε πνιγει στην πρωτη πασα ( ΔΕΚΟ) δεν μπορεις να κανεις το παιχνιδι σου , οταν η αλλη ομαδα αμυνεται με 5-5-0 (κουλα) παλι δεν μπορεις , οταν η αλλη ομαδα παιζει με αντεπιθεσεις ( νιονιος) παλι δεν μπορεις , οταν η αλλη ομαδα ειναι πιο γρηγορη απο εσενα ( βαζελος) παλι δεν μπορεις ....

Τελικα απεναντι σε ποιον αντιπαλο μπορουμε να αναπτυχθουμε ? Ποιο ειναι αυτο το αντιπαλο συστημα το οποιο μπορουμε να υπερκερασουμε ?

Και μια τελευταια ερωτηση.

Για ολες αυτες τις αδυναμιες , φταινε αποκλειστικα και μονο οι παικτες και οι δυνατοτητες τους ? Σε καμμια περιπτωση δεν φταιει ο κοουτς ? Ολα ειναι καλα και αγια απο τη μερια του ?

Κανετε καποιοι λες και του δωσαμε ομαδα απο την Δ' εθνικη να κοουτσαρει .... Ελεος πια....

Υ.Γ. Υπομονη μεχρι να χαλασει για τα καλα ο καιρος ...Θα μπουν και τα καιρικα φαινομενα στο ρεπερτοριο .... :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ.2 Τις αλλες φορες ηταν λαλιστατος για το περιβοητο passing game και την κατοχη μπαλλας ...Εχθες ?
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Sick Bastard έγραψε: Σαν σύνολο σκέψης δεν διαφωνώ, αλλά παρόλο το πρέσινκγ ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η κατοχή ήταν οριακά υπέρ του ΠΑΟΚ και σε ποσοστό και σε λεπτά (δηαλδή θα μπορούσες να έχεις μια κάπως πιο ροθολογική ανάπτυξη) ενώ στο 2ο με λιγότερο πρέσινγκ από πλευράς γαύρου, είχε όμως 2 ευκαιρίες να μας τελειώσει.
έχεις δίκιο , με παρεξένεψε και εμένα το στατιστικό. Η αίσθηση που είχα όταν έβλεπα το ματς ήταν ότι ο γαύρος με έπαιζε μονότερμα.

Μετά που το σκέφτηκα κάπως έφτασα σε ένα συμπέρασμα , χωρίς να ξέρω αν έχει δόση αλήθειας...ο γαύρος με τη μπάλα στα πόδια ( στο δικό του μερίδιο της ισορροπημένης κατοχής) απειλούσε και δημιουργούσε φάσεις και ρήγματα...Εμείς ήμασταν ανούσιοι+φλύαροι. Θεωρώ αν ήθελε ο γαύρος μπορούσε να έχει κατοχή 60-40...επίτηδες έπαιξε έτσι, με εξάρσεις 5λεπτων που πίεζε πάρα πολύ και κυνηγούσε το λάθος σου.... Γενικά σε έπαιζε όσο δυνατά ήθελε και όποτε ήθελε... Γιαυτό είπα στην αρχή ότι θεωρώ ότι έκανε πολύ καλό παιχνίδι ο αντίπαλος και επικράτησε κατά κράτος.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Συμφωνούμε Άλεξ... Αυτά βλέπω και γω.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Καρχαρία , εύλογο το ερώτημά σου σχετικά με του μποορύμε , απέναντι σε τι ομάδες. Και εγώ αναρωτιέμαι , απλά φίλε προσπάθησα να δώσω μια ποδοσφαιρική εξήγηση για το τι έγινε χτες.

Χωρίς Γκαρσία και με Λαζαρ απόντα ουσιαστικά , είναι φανερό ότι ο ΠΑΟΚ δε θα παίξει ποτέ αξιόλογο ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Επομένως συμφωνώ με όλους που λένε ότι ενδεχομένως να χρειάζεται μια πιο συντηρητική προσέγγιση για να δείξει η ομάδα πιο "δεμένη" και όχι το ξέφραγο αμπέλι που είναι τώρα.

Απλά τα αποτελέσματα και η 2η θέση ( μαζί με το κάκιστο επίπεδο του πρωταθλήματος) του επιτρέπουν να είναι τόσο ξεροκέφαλος και να επιμένει σε κάτι που δε γίνεται. Και που το βλέπουμε όλοι , χωρίς να είναι θέμα πυρηνικής φυσικής.

Εκεί ναι , να τον χρεώσω. Απλα φίλοι μου θεωρώ ότι είναι μια συνειδητή του επιλογή , δε τον έχω για βλάκα. Όσο είναι καβάλα στο άλογο από πλευράς βαθμολογικής συγκομιδής , θα συνεχίσει αυτό το τροπάριο και όπου βγάλει.

Προσωπικά θα ήθελα έναν περισσότερο ευέλικτο προπονητή που θα προσαρμόζεται παντού και σε κάθε υλικό. Δε μπορώ σε καμιά περίπτωση όμως να δεχθώ ότι είναι μυρωδιας , δε βλέπει αυτό που γίνεται και κοιμάται όρθιος. Νομίζω ότι με ελαφρώς ποιτικότερα εργαλεία , θα έδειχνε καλό αποτέλεσμα. Έστω με Γκαρσία σε αυτή την ηλικία.

Και ένα τελευταίο....που θυμήθηκα. Τον Βιβιάν γιαυτό τον έβαλε, για να έχει κοντρολαρισμένο γκειμ απο πίσω. Αν χτες θέλαμε κολλύριο από τις σέντρες, με χρησιμοποίηση Κουμαλό θα θέλαμε 10 φορές παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

GI4NNEN4 έγραψε:
Έχω λοιπόν την αίσθηση πως όλοι οι mod + τον moican, έχουν βάλει τον Δώνη στο στόχαστρο και βαράνε αλύπητα. Η αίσθησή μου μπορεί να είναι λανθασμένη και να βλέπω παντού φαντάσματα να κυνηγούν τον Δώνη. Γι' αυτό λοιπόν ξαναρωτάω:
Δεν κατάλαβα ρε Γιαννιώτη, για κάντο λιανά τι θέλεις να πεις δηλ και αναφέρεσαι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε όλους τους μοντ και σε εμένα..
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

ρεεε μοικανεεεε
ρεεεεεεεεε μοικανε
:lol: :lol: :lol: :lol:
σε σενα δεν επρεπε καθολου να αναφερθει

moican4 έγραψε:Ντίνο, όταν λες μεταβατική χρονιά δηλ εσύ περίμενες ο ΠΑΟΚ να είναι τριτοτέταρτος δηλ και σε εξέπληξε που είναι 2ος ε?
Άσε ρε Ντίνο...
Καμία λύση δεν προσπαθεί να βρει, αν θες μιλάμε και ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ για χθες...
Η δικαιολογία του υλικού δεν πείθει πλέον μπροστά στην επικινδυνότητα του προπονητή..
στο τι ειναι ρε φιλε ο ανθρωπος επικινδυνος;;;
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

moican4 έγραψε:Δεν κατάλαβα ρε Γιαννιώτη, για κάντο λιανά τι θέλεις να πεις δηλ και αναφέρεσαι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε όλους τους μοντ και σε εμένα..
Εγώ δικαιούμαι σε ένα βαθμό να γράψω και την βλακεία μου και την σαχλαμάρα μου και την χοντράδα μου. Η γνώμη και τα γραπτά των mods/admins έχουν άλλη βαρύτητα, πως να το κάνουμε δηλαδή. Γι' αυτό "απαιτώ" από εσάς μια πιο ψύχραιμη ματιά. Εννοείται πως θέλω να διαβάσω τις γνώμες σας αρκεί αυτές να είναι νηφάλιες. Αν εσείς οι ίδιοι γίνεστε μπουρλότο με τον κάθε Δώνη, πως θα πρέπει να συμπεριφερθούμε εμείς όταν νιώσουμε το αίμα μας να βράζει; Με άλλα λόγια, έχουμε φτάσει στο σημείο, τα απλά μέλη να κάνουν εκκλήσεις για αυτοσυγκράτηση στους διαχειριστές.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

και οχι μονο
αλλα καλο θα ηταν και αυτοι που κανουν τετοια ασχημη κριτικη ...
καλο θα ηταν να ξεραμε εαν εχουν κανει ή ηταν ποτε προπονητες ή εστω εχουν συντονισει 5 ατομα να κινηθουν με τον ιδιο τροπο
και εαν το εχουν πετυχει και σε ποσο χρονο
και εμενα δεν μου αρεσουν καποια πραγματα αλλα επιδη τυχαινει να ξερω κανω χασπι γιατι ξερω τι ειναι και ποσο δυσκολο ειναι να πεις τον γκαρσια και τον ποποβιτς....π.χ....να χορεψουν

ξαναλεω τον μεγαλο δασκαλο....και καλα....τον χειροκροτησαμε μετα απο 3 χρονια και ενω την ακουσε για το μπουφαν του τον στειλαμε στο χωριο του τον πεταξαμε καλαμποκι τον κραξαμε γιατι ενω εκανε η ομαδα γκολ μετα τραβιοταν πισω ....
και πολλα αλλα
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

η αληθεια να λεγεται. υποτιθεται ή τελος παντων έτσι πιστευω οτι για να γινεις mod πρεπει να εχεις την δυνατότητα και την νηφαλιότητα να κρίνεις γραφόμενα άλλων και να μην μεροληπτείς. υπάρχει όμως ένα συνεχές και εδώ και πολύ καιρό κράξιμο που επαναλαμβάνεται και καταντάει κουραστικό.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

abg12d34 έγραψε:και οχι μονο
αλλα καλο θα ηταν και αυτοι που κανουν τετοια ασχημη κριτικη ...
καλο θα ηταν να ξεραμε εαν εχουν κανει ή ηταν ποτε προπονητες ή εστω εχουν συντονισει 5 ατομα να κινηθουν με τον ιδιο τροπο
και εαν το εχουν πετυχει και σε ποσο χρονο
και εμενα δεν μου αρεσουν καποια πραγματα αλλα επιδη τυχαινει να ξερω κανω χασπι γιατι ξερω τι ειναι και ποσο δυσκολο ειναι να πεις τον γκαρσια και τον ποποβιτς....π.χ....να χορεψουν

ξαναλεω τον μεγαλο δασκαλο....και καλα....τον χειροκροτησαμε μετα απο 3 χρονια και ενω την ακουσε για το μπουφαν του τον στειλαμε στο χωριο του τον πεταξαμε καλαμποκι τον κραξαμε γιατι ενω εκανε η ομαδα γκολ μετα τραβιοταν πισω ....
και πολλα αλλα
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ!!!!!

ΔΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΑ ΠΟΤΕ 5 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ!!!!!!!!!!!!

ΚΑΤΑΠΙΝΩ ΑΜΑΣΗΤΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΤΑΙΖΕΙ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚAΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΡΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΝΙΟΤΕ ΒΕΛΑΖΩ ΚΙΟΛΑΣ,ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!

ΕYΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΔΕΡΦΕ;;;ΕΙΜΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ;;;;
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

πιστευω πως αν ηταν φετος ο μπολονι στην ομαδα μας,δεδομενων των καταστασεων θα ημασταν σε αποσταση πνοης απτον γαυρο αυτη τη στιγμη...ο δωνης μας εχει δευτερους με ενα κακο ροστερ,αλλα οπου ολες οι απο κατω ομαδες μας ειναι πεθαμενες...να το πω αλλιως,αν ο δωνης ηταν περσι στην ομαδα,πιστευω πως ουτε ευρωπαικες βραδιες θα βλεπαμε,αλλα ουτε και τιποτα της προκοπης στο πρωταθλημα
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

φιλε φαρμακοποιε αυτο που λες μιλαει για.....φυτο

εγω λεω να κανεις κριτικη αλλα να εχεις και στο μυαλο σου οτι καποιος για να κανει εργο... αυτο που εχει στο μυαλο του ...να βαλει να παιξουν ποδοσφαιρο 11 διαφορετικες προσωπικοτητες 11 διαφορετικες ηλικιες 11διαφορετικες ικανοτιτες και να εχει και αλλους 15 ετοιμους να τους αντικαταστισει και να δει και τα κενα και να τα αναπληρωσει οταν ερθει ο χρονος με το μικροτερο δυνατο λαθος...εεεεεεεε του φουστη
θελει και λιγο χρονο

αυτο απο το να λεει καποιος απο τον 4ο μηνα οτι αυτος δεν κανει ή οτι αυτος ειναι επικινδυνος εχει διαφορα
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

επισης
εδω η κουβεντα πλεον εχει να κανει οχι με το τι λεω εγω εσυ η καποιος αλλος αλλα
με το συντονισμενο πυρ ομαδον απο μια κατηγορια φιλων που κατα την γνωμη μου δεν επρεπε καλα καλα να περνουν και θεση στα θεματα μια και η δουλεια τους εδω μεσα ειναι για καποιον αλλο λογο απο το να λενε την γνωμη τους οπως εγω εσυ η καποιος αλλος
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από karlat85 »

Μια συμβουλή, πριν από κάθε αγώνα κάτσε σκέψου την βασική εντεκάδα, μετά φαντάσου πως παν όλα στραβά και πρέπει να κανείς τέτοιες αλλαγής, στο τέλος φαντάσου οποία θα είναι η εντεκάδα μετά τους αλλαγές στο ενενήντα,
και πάρε την καταραμένη κάτι βάλτην από την αρχή,

Ε μας έχεις σκάσει λες κάτι το κανείς επίτηδες
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

αν μιλας σε μενα δεν καταλαβα τιποτα απο αυτα που θελεις να πεις
αν θελεις πεστα σε ποιο απλη γλωσσα

στο πρωτο μονο που καταλαβα δεν εχω να σκεφτω τιποτα
ο Γ.Δ. εχει για αυτο και αυτος ειναι εκει και εγω και εσυ εδω
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”