Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
- ΑποστόληςΑ
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Έχω την εντύπωση ότι το πέσιμο του Vitolo είναι πολύ θεατρινίστικο και πως δεν υπάρχει καν επαφή. Από την άλλη μου κάνει εντύπωση που οι Σλοβένοι δεν διαμαρτυρήθηκαν έντονα.
Υπάρχει πέναλτι!!! απλά ο φίτσουλας έπεσε θεαματικά για να εξασφαλίσει πιο σίγουρα το σφύριγμα..... Νόμιζε ότι έπαιζε στη σουπαλιγδΑποστόληςΑ έγραψε:Έχω την εντύπωση ότι το πέσιμο του Vitolo είναι πολύ θεατρινίστικο και πως δεν υπάρχει καν επαφή. Από την άλλη μου κάνει εντύπωση που οι Σλοβένοι δεν διαμαρτυρήθηκαν έντονα.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Έχω την εντύπωση ότι το πέσιμο του Vitolo είναι πολύ θεατρινίστικο
Επειδη εφυγε για την Γηραια Αλβιονα , δεν σημαινει οτι εκλεισε η Σχολη Καραβουτα... :ugeek:
shark4 έγραψε:
Ποια θα ειναι η ομαδα που θα καταρριψει το ρεκορ των 7 γκολ της Γιουβεντους.....![]()
δυστυχως αυτο εγινε το 2007-2008...
Liverpool 8-0 Besiktas
Mενει βεβαια ακαταριπτο ρεκόρ οτι με 14 παρουσιες στο CL εχει μονο 3 προκρισεις.
1 στους 8
2 στους 16
και φετος με τα κλαρινα και μονο:
20 εκατομμυρια ευρω τα κερδη του γαυρου...
αυτα ειναι...
Βόλφσμπουργκ - Βέρντερ: 1-1 τελικό.
Ο Βιεϊρίνια μπήκε σαν αλλαγή στο 59΄.
Ο Βιεϊρίνια μπήκε σαν αλλαγή στο 59΄.
Μπήκε αλλαγή σήμερα στο 60 και άλλαξε κυριολεκτικά τη ρόη του του αγώναμε μια assist που οδήγησε στην ισοφάριση. Τελικό Wolfsburg - Werder Bremen 1:1.
Γενικά μια εξαιρετική εμφάνιση και πέραν της assist.
Εκεί πάνω ξέρουν καλά την αξια του. Αυτό που προβληματίζει τους γερμανούς είναι δυο πράγματα:
1. οι τραυματισμοί
2. η προσαρμογή στο γερμανικό περιβάλλον.
Είναι καθαρά στο χέρι του ιδιου του παίκτη. Από αυτόν και μονο θα εξαρτηθεί.
Γενικά μια εξαιρετική εμφάνιση και πέραν της assist.
Εκεί πάνω ξέρουν καλά την αξια του. Αυτό που προβληματίζει τους γερμανούς είναι δυο πράγματα:
1. οι τραυματισμοί
2. η προσαρμογή στο γερμανικό περιβάλλον.
Είναι καθαρά στο χέρι του ιδιου του παίκτη. Από αυτόν και μονο θα εξαρτηθεί.
- pagotatzis
Ο βραζιλιανος ντιεγκοABOLEYTOI έγραψε:αυτός που έβγαλε την κάθετη στον Βιειρίνια ποιος είναι;
- ΑποστόληςΑ
De Vicenti και Φυτανίδης σκόραραν, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΦΗ 1-0 και ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΞΑΝΘΗ 1-0. Το γκολ του Φυτανίδη στο 94΄.
ΑΕΚ - Λεβαδειακός 0-0 στο ημίχρονο με τον Κατίδη να έχει 5 (!) τελικές μέσα σε 20 λεπτά, αλλά να τον σταματάει ο Κυριακίδης που τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε.
ΑΕΚ - Λεβαδειακός 0-0 στο ημίχρονο με τον Κατίδη να έχει 5 (!) τελικές μέσα σε 20 λεπτά, αλλά να τον σταματάει ο Κυριακίδης που τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε.
κούλα πάει καρφί για φούντο.
Και η πλάκα είναι ότι στο 1ο ημίχρονο τους πάτησε!
Και η πλάκα είναι ότι στο 1ο ημίχρονο τους πάτησε!
Στα τσακίδια κι ακόμα παραπέρα, και πολύ άργησαν!
ΥΓ. Τώρα εμείς να χαρούμε για την εμφάνιση του μικρού ή όχι; Karl γιατί λες είναι στο χέρι του παίκτη; δηλαδή εάν τους πει "δεν την παλεύω άλλο εδώ", θα τον δώσουν έτσι χαλαρά;
ΥΓ. Τώρα εμείς να χαρούμε για την εμφάνιση του μικρού ή όχι; Karl γιατί λες είναι στο χέρι του παίκτη; δηλαδή εάν τους πει "δεν την παλεύω άλλο εδώ", θα τον δώσουν έτσι χαλαρά;
Re: Απ: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Και θα βρουν στο τέλος κάτι θα την σώσουν, κουλά είναι αυτή