Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Για να ηρεμήσουμε!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:ρε συ πτολεμαιδα,εισαι εδω;;αυτα καταλαβες απ'οσα εγραψα;; :o :o :o

οτι ευχομαι να γινονται στραβες και να χασω απ'το γαβρο για να φυγει ο μεντορας σου;;; :shock: :shock: :shock:

κι οτι γουσταρω να φαγωνονται αλλα πιτσιρικια για να παιζει ο Παναγιωτουδης;;;; :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

διαβαζε καλυτερα σε παρακαλω προτου πεταξεις οτι σου σφυριξει που θα κρινεις και το αν και ποσο ΠΑΟΚ ειμαι!!! :redcard:
Μεντορας μου ; Εγω απλα λέω ταμείο τον Μάιο τώρα μόνο κριτικη θετική η αρνητική και οχι κραυγές "3 και σήμερα " η "εγω θα μιλήσω μετα το ματς με γαβρο " η "μετα το ματς με γαβρο χαιρεταει "κλπ.

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

abg12d34 έγραψε: οτι να΄ναι
ρε φιλε
μιλας για σαντος ...αυτα που λες τα ειδαμε μετα απο 3 χρονια δουλειας του σαντος
εκτος εαν ξεχασες τα μπουφαν τα καλαμποκια και τα γκοου βιλατζ
3 ΧΡΟΝΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ
τον Γ.Δ. ρε δικαιε φιλε μου ποσο χρονο τον δινεις;;
ο μπολονι μολις ειδε οτι δεν του βγαινουν τα κουκια αρχισε τις θεωριες
αντιθετως ο Γ.Δ. εχει απο οτι φενετε τα κακαλα να παει κοντρα στις ικανοτιτες των παικτων που εχει αυτην την στιγμη ο ΠΑΟΚ και να ετοιμασει το εδαφος να αρχιζει να στρωνει ομαδα στο 442 που ...ποιος ξερει....ισως μετα απ 3 ΧΡΟΝΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ εσυ να ξαναλες για...
...Σοβάρη, στιβαρή άμυνα, σωστές αντεπιθέσεις, κατοχή και σωστή κυκλοφορία που αργά ή γρήγορα μέσα στο παιχνίδι έκανες γκολ..
και τελος για την τελευταια φραση σου που λες για ποσους ξερεις εαν μπορουν η δεν μπορουν να αλαξουν πασα.....
για διαφορετρικα πραγματα μιλαμε ρε φιλε
εσυ μιλας για τους 30
εγω μιλαω για αυτον που ειναι απεναντι απο τους 30
εξυπνος εισαι καταλαβενεις τι λεω
Πήγαν 5-10 άμπαλοι που τους έλεγες να σου πουν για μπάλα και σου εννοούσαν αυτή του παγωτού, και το επικαλείσαι?
Το από που πηγάζει ότι πάει "κόντρα στις ικανότητες των παικτών", ειλικρινά ....
Τέλος πάντων για να μην το κουράζουμε, ο ΠΑΟΚ για εμένα ΔΕΝ βρίσκεται στην αρχή του 2007-08 που ήταν στο ΜΗΔΕΝ σε όλα και έφτασε σε ένα σημείο..
Δεν είναι στο ΜΗΔΕΝ ούτε από παίκτες, ούτε πρεστίζ, προφίλ, κτλ...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

abg12d34 έγραψε: αντιθετως ο Γ.Δ. εχει απο οτι φενετε τα κακαλα να παει κοντρα στις ικανοτιτες των παικτων που εχει αυτην την στιγμη ο ΠΑΟΚ
:shock: Δηλαδή να βάζει το Λινο δεξί εξτρέμ με το ζόρι ?Κι είναι καλό αυτό?Επειδή δεν έχεις τους παίκτες για το 442 να τους βαζεις να παίζουν μια θέση που δε ξέρουν αντι ν αλλάξεις το σύστημα?Αν αυτό εννοείς .
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μονο μην επιλεξει κανα 4-4-2 σε ευθεια και με τον γαυρο γιατι θα γραψει πολλα το κοντερ.Προς το παρον συμφωνω και εγω με την επιλογη λορενς στον αξονα και σαλπι δεξια, οποτε ουσιαστικα θα ειναι κατι σε 4-2-3-1.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από karlat85 »

4-4-2 με σάλπι δεξιά δεν γίνετε να υπάρξει, όσο.και αν παραμιλαν οι άμπαλοι δημοσιογράφοι,
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Περιμένω να δω αν θα βάλεις τον Λίνο αριστερό μπάκ ή τον Σταφυλίδη, έτσι για να χαρώ ρε παιδί μου.
:pano:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Fotis, ποιον από τους 2 θα έβαζες ?

Να υποθέσω το μικρό?
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

«To θέλουμε πάρα πολύ το ματς»

Εμεις θέλουμε να το δείξετε ότι το θέλετε στο γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Αυτο ακριβως...

Ας κοιταξει και αυτος να προσαρμοσει την ομαδα στις απαιτησεις του αγωνα , ας κοιταξει να παρουμε ενα θετικο αποτελεσμα και ας αφησει τις χαζοχαρουμενες δηλωσεις του τυπου "θελουμε το ματς "....

Αυτο ελειπε ...Να μην θελει να κερδισει.....

Γιατι καπως ετσι κατεβηκαμε στο ΟΑΚΑ , και πηραμε τα @ρχιδια μας ....

Ας σοβαρευτει και αυτος και ας αφησει τις δηλωσεις ....

Υ.Γ. Και για να μην με λετε εμπαθη , διαβαστε που οφειλεται το ασχημο αποτελεσμα στο ΟΑΚΑ ( Ψυχολογικο κομματι , αβιαστα λαθη , ικανοτητες ( ? ), ποιοτητα , ελλειψη ειδικου βαρους (?) και θεμα προσωπικοτητας ) Απο την μερια του ολα ηταν καλα , δηλαδη..... Κλασσικος Δωνης ..... Παντα αλλου το προβλημα.....

Υ.Γ. Φτανει ρε φιλε και με το περιβοητο "χτισιμο" της ομαδας ....Το κατανοησαμε.....Οτι ασχημο αποτελεσμα στη διαρκεια της σεζον , θα εχει το αλλοθι του "νεου υπο ενεγερση συγκροτηματος " του ΠΑΟΚ.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shark4 την Παρ 23 Νοέμ 2012, 11:20, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

11 Έλληνες ΠΑΟΚτσάκια θέλει μέσα στο γήπεδο, να μασάνε σίδερα, να βγάλουνε την ΠΟΥΤΣΑ απ'έξω και να τους *αμήσουνε!! :twisted: :pano:

Υ.Γ.: Sorry, ξέφυγα! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

πλέρωσε από την τσέπη του το πρόστιμο των επεισοδίων στη φισούνα με το ρούλη
12,5 χιλιάρικα έουρο κύριοι

απορώ... πώς το έκανε, αφού είναι άνθρωπος που βλέπει όλα τα λάθη των άλλων και ποτέ δεν επωμίζεται καμία αποτυχία

πώς γκένεν ατό?

ας μη δίνουμε λοιπόν τόσο βάρος στις συνεντεύξεις, στην προσπάθειά μας να κατηγορήσουμε όποιον δε γουστάρουμε. χάνουμε το δάσος. τη δουλειά τους να κάνει σωστά. εμένα αυτό με νοιάζει
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Εάν είναι αλήθεια , κερδίζεις πολλούς πόντους στην εκτίμησή μου

respect
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Κριτική - κριτική, κράξιμο-κράξιμο και από εμένα μερικές φορές, αλλά re-spect για αυτή την κίνηση. Έτσι μπορεί να χώνει και πρόστιμα και στους παίκτες όταν μακακίζονται, ίδια μέτρα και ίδια σταθμά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μπράβο για την κίνηση

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”