Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Re: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Η φωνή είναι κόλαση και οι χιλιάδες σημαίες οπως κάναμε μερικές φορές τα τελευταία χρονια και ηταν συγκλονιστική κερκίδα ......σημαίες μικρές μεγάλες αλλα χιλιάδες σημαίες φοβερό θέαμα τέτοιες χιλιάδες σημαίες είχαμε και στο ματς πανυγηρι του τίτλου το 1985 με βαζελο στην τούμπα στο 1-1 ......
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
- Sladjan Spasić
Από που και ως που η μη ύπαρξη πυρσών,παραπέμπει σε γήπεδο εκκλησία;
Οι πυρσοί,οι σημαίες κ.τ.λ.,είναι(για'μένα) για τα παιδάκια,για τους οπαδούς που έχουν την τάση να αποθεώνουν τους εαυτούς τους,ως κορυφαίους και για τα Μ.Μ.Ε..
Συμφωνώ με τον brigate4.
Πυρσοί,κροτίδες κ.τ.λ.,δεν πρέπει να περνάνε στο γήπεδο.Δυστυχώς,μπορεί και τα περνά ο καθένας,που δε ξέρουμε τί κουβαλά στο κεφάλι του.Κάθε φορά που τα πετάνε κοντά στα ball boys,πιάνεται η ψυχή μου.
Από καθαρή τύχη,δεν έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς.Ας μην πάθουμε πρώτα,για να μάθουμε.
Οι πυρσοί,οι σημαίες κ.τ.λ.,είναι(για'μένα) για τα παιδάκια,για τους οπαδούς που έχουν την τάση να αποθεώνουν τους εαυτούς τους,ως κορυφαίους και για τα Μ.Μ.Ε..
Συμφωνώ με τον brigate4.
Πυρσοί,κροτίδες κ.τ.λ.,δεν πρέπει να περνάνε στο γήπεδο.Δυστυχώς,μπορεί και τα περνά ο καθένας,που δε ξέρουμε τί κουβαλά στο κεφάλι του.Κάθε φορά που τα πετάνε κοντά στα ball boys,πιάνεται η ψυχή μου.
Από καθαρή τύχη,δεν έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς.Ας μην πάθουμε πρώτα,για να μάθουμε.
Aς φωναξει ολο το γηπεδο και οι ντερμπακιδες 90 λεπτα και κοβουμε και τους πολλους πυρσους
γκάρντιαν? ούτε τότε! ούτε ποτέ! άντε γιατί όλα μας πειράζουν. άκου εκεί τον πείραξαν τα βεγγαλικά..
αν είναι να μην πατάμε και στα καρεκλάκια γιατί λερώνονται και να μη φωνάζουμε, για να συγκεντρώνονται στο παιχνίδι οι παίκτες μας
και ξαφνικά, ως εκ θαύματος... το γήπεδο θα γεμίσει με γαύρο
αν είναι να μην πατάμε και στα καρεκλάκια γιατί λερώνονται και να μη φωνάζουμε, για να συγκεντρώνονται στο παιχνίδι οι παίκτες μας
και ξαφνικά, ως εκ θαύματος... το γήπεδο θα γεμίσει με γαύρο
απαγορευονται η οχι βεγγαλικα και πυρσοι? οποιος νομιζει οτι μπορει να ζημιωνει την ομαδα με κατι που απαγορευεται ας παει απο δευτερα στην παε να πληρωνει και τα προστιμα ,και εγω τα γουσταρω αλλα ειπαμε τελος οπως ειπε και καποιος φιλος φωνη οργανωμενα 90 λεπτα και σημαιες πολλες σημαιες και η ατμοσφαιρα μπορει να γινει φανταστικη
Και κακσόλ ρε αδέρφια.Πάρτε ένα μαμημένο κασκόλ.30.000 χιλιάδες τεντωμένα κασκόλ είναι η καλύτερη ατμόσφαιρα..Οχι όπως τώρα που έχω εγώ και άλλοι 5..
Επαναλαμβανω.. οποιος θελει να μαθει και να δει τι θα πει ηχητικη βια ας δει το ματς γαλατα μαντσεστερ.
Καθε φορα που ακουμπουσε μπαλα αντιπαλος παιχτης τα "ου" σου τρυπουσαν τα αυτια...
Και αυτο δεν γινοταν 5-10 λεπτα στην αρχη ( οπως γινεται στην τουμπα ).
Γινοταν επι 94 λεπτα.
Καθε φορα που ακουμπουσε μπαλα αντιπαλος παιχτης τα "ου" σου τρυπουσαν τα αυτια...
Και αυτο δεν γινοταν 5-10 λεπτα στην αρχη ( οπως γινεται στην τουμπα ).
Γινοταν επι 94 λεπτα.
πολλα τετοια ματς-παραδειγματα υπαρχουν. και δεν χρειαζεται να δουμε τους ξενους ας αναπολησουμε δικα μας ματς. ενα τετοιο ειναι το ΠΑΟΚ-βιγιαρεαλ (εκτος της κροτιδας που επεσε στον εποπτη απο ενα "αδερφο") η κερκιδα ηταν εκπληκτικη.αρα μπορουμε και χωρις πυρσους
Γίγαντας ο πρόεδρας ...
και από ότι βλέπω δεν ασχολήτε κανένας μας με το γεγονός ότι έκανε την πρώτη μεταγραφάρα ... αυτό βέβαια δείχνει και που αρμενίζαμε ... όπου να ναι από ότι φαίνεται !
Πρόεδρε είμαι 100% μαζί σου στην προσπάθεια που κάνεις να χτίσεις τον ΠΑΟΚ πάνω σε ισχυρές βάσεις ... Αυτό από μόνο του αποδεικνύει και τις προθέσεις σου.
Είσαι αυτό που περιμέναμε τόσα χρόνια και επαναλαμβάνω και πάλι ότι δεν είναι τυχαίο ότι είσαι Πόντιος. Η ιστορία επαναλαμβάνεται για την Ελλάδα και τους Έλληνες με βοήθειες από Ρωσία αλλά και από απόδημο ελληνισμό.
Τις άλλες φορές τις ιστορίας οι εδώ έλληνες σας έδιωχναν ... για εξυπηρέτηση άλλων συμφερόντων
Ελπίζω εμείς οι παοκτσήδες να έχουμε περισσότερο μυαλό και να σας στηρίξουμε στα δύσκολα που θα έρθουν.
Με τα χρέη πρόεδρα δεν ακούω για εξελίξεις ... δεν βλέπω να σου κάνουν την χάρη τα λαμόγια. Μάλλον θα πρέπει να τα στάξεις για προκαταβολή .... τι περίμενες ρε πρόεδρα από τα λαμόγια ? μια ζωή έτσι θα είναι.
Κατά την γνώμη μου στο κομμάτι που αφορά τα λαμόγια πρέπει να παίξεις σκληρά. Αυτοί αλλιώς δεν καταλαβαίνουν. Εκτός και αν τους έχει κόψει η λόρδα τον τελευταίο καιρό και γίνει η δουλειά με γλιφιτζούρια.
Με τον στρατηγικό σύμβουλο ζωγράφισες ...
Θα μάθουν έτσι και οι δικοί μας μαθητευόμενοι μάγοι ... πλάκα πλάκα Ζήση εσύ και τα λοιπά δικά μας παιδιά μάλλον θα πρέπει να πληρώνετε κιόλας για σεμιναριακά μαθήματα.
Πως λέμε για τις ακαδημίες ότι μεγάλο κέρδος να παίζουν με τον Πάμπλο ? Το ίδιο είναι ...
και από ότι βλέπω δεν ασχολήτε κανένας μας με το γεγονός ότι έκανε την πρώτη μεταγραφάρα ... αυτό βέβαια δείχνει και που αρμενίζαμε ... όπου να ναι από ότι φαίνεται !
Πρόεδρε είμαι 100% μαζί σου στην προσπάθεια που κάνεις να χτίσεις τον ΠΑΟΚ πάνω σε ισχυρές βάσεις ... Αυτό από μόνο του αποδεικνύει και τις προθέσεις σου.
Είσαι αυτό που περιμέναμε τόσα χρόνια και επαναλαμβάνω και πάλι ότι δεν είναι τυχαίο ότι είσαι Πόντιος. Η ιστορία επαναλαμβάνεται για την Ελλάδα και τους Έλληνες με βοήθειες από Ρωσία αλλά και από απόδημο ελληνισμό.
Τις άλλες φορές τις ιστορίας οι εδώ έλληνες σας έδιωχναν ... για εξυπηρέτηση άλλων συμφερόντων
Ελπίζω εμείς οι παοκτσήδες να έχουμε περισσότερο μυαλό και να σας στηρίξουμε στα δύσκολα που θα έρθουν.
Με τα χρέη πρόεδρα δεν ακούω για εξελίξεις ... δεν βλέπω να σου κάνουν την χάρη τα λαμόγια. Μάλλον θα πρέπει να τα στάξεις για προκαταβολή .... τι περίμενες ρε πρόεδρα από τα λαμόγια ? μια ζωή έτσι θα είναι.
Κατά την γνώμη μου στο κομμάτι που αφορά τα λαμόγια πρέπει να παίξεις σκληρά. Αυτοί αλλιώς δεν καταλαβαίνουν. Εκτός και αν τους έχει κόψει η λόρδα τον τελευταίο καιρό και γίνει η δουλειά με γλιφιτζούρια.
Με τον στρατηγικό σύμβουλο ζωγράφισες ...
Θα μάθουν έτσι και οι δικοί μας μαθητευόμενοι μάγοι ... πλάκα πλάκα Ζήση εσύ και τα λοιπά δικά μας παιδιά μάλλον θα πρέπει να πληρώνετε κιόλας για σεμιναριακά μαθήματα.
Πως λέμε για τις ακαδημίες ότι μεγάλο κέρδος να παίζουν με τον Πάμπλο ? Το ίδιο είναι ...
σωστός...Odi έγραψε:Και κασκόλ ρε αδέρφια.Πάρτε ένα μαμημένο κασκόλ.30.000 χιλιάδες τεντωμένα κασκόλ είναι η καλύτερη ατμόσφαιρα..Οχι όπως τώρα που έχω εγώ και άλλοι 5..
εντάξει πιστεύω πως τώρα που αρχίζουν σιγά-σιγά τα κρύα...
Με τη Ρώσικη ΓΑΤΑ τον Σιστιακοφ που φέρνει 2 παιχτίδια κάθε τετάρτη στη μπυτικ, σίγουρα θα πωληθούν και κασκολίδια (και αυθεντικά).
Όσο σκέφτομαι ότι ΚΑΝΕΙΣ τόσα χρόνια δε τόχε σκεφτεί αυτό, τόσο απελπίζομαι...
Όσο σκέφτομαι ότι ΚΑΝΕΙΣ τόσα χρόνια δε τόχε σκεφτεί αυτό, τόσο απελπίζομαι...
- Μπαρκαρούτσος
Όταν θα έχουν περάσει όλοι οι ποδοσφαιριστές από την μπουτίκ, θα κάνουμε μεταγραφές να έρθουν κι άλλοι; 
- Mario Jardel
Ετσι ακριβως αδελεφε, για αυτο οι προηγουμενοι παρα το οτι ειχαν σκεφτει να κανουν το ιδιο τελικα αποφασισαν να μην το προχωρησουν. Προχειροδουλειες απο το Ρωσσο. 
-
Armagedonas
τί ακριβώς έχεις δει ως τώρα ρε φίλε?tad έγραψε:Γίγαντας ο πρόεδρας ...
Είσαι αυτό που περιμέναμε τόσα χρόνια
Ρωτάω μήπως υπάρχει κάτι που εμείς δεν το βλέπουμε.(δεν το λέω αρνητικά-ειρωνικά)
Είδα ότι απέλυσε κάποιους υπαλλήλους της ΠΑΕ και ότι έφερε έναν Ρώσο συνεργάτη-τοποτηρητή.
Δηλαδή κινήσεις ουδέτερες προς το παρόν,ούτε θετικές ούτε αρνητικές.
Εγώ ας πούμε θα ήθελα
1.Διώξιμο ΟΛΩΝ των πρώην ποδοσαφαισριστών,ακόμα και του Βρύζα(Πουρλιτόπουλο,Τουρσουνίδη κλπ) που πληρώνονται χωρίς να έχουν αντικέιμενο εργασίας
2.'ΑΜΕΣΗ έναρξη διαδικασιών για νέο γήπεδο.
3.ΑΥΣΤΗΡΗ τακτοποίηση του θέματος της ΒΙΑΣ,με ριζικά μέτρα(τέρμα το τζάμπα,Σεκιούριτι με...καρύδια,αποβολή ταραξιών από το γήπεδο και απαγόρευση εισόδου τους δια παντός)
4.ΦΥΣΙΚΑ σοβαρή μεταγραφική αναζήτηση για Ιανουάριο και καλοκαίρι.
Θετικές ειναι οι κινήσεις που δείχνουν θέληση για οργάνωση σε ευρωπαϊκό επίπεδο της ομαδας ,απο εκει και πέρα τα στελέχη αυτα θα κριθούν απο το έργο τους τα πρωτα δείγματα ειναι η σοβαρότητα τους καμμια σχέση δηλαδη με ότι γινότανε μέχρι τώρα που στηριζοτανε στο κλασσικη ελληνικη πρόχειροδουλεια