Γιώργος Δώνης
- Sick Bastard
Re: Γιώργος Δώνης
abg12d34,
λέγοντας ότι τον ''κράζουμε'' εδώ και 2 μήνες αδικείς αρκετούς από εμάς που από την πρώτη μέρα ασκούμε κριτική στην απόφαση του Βρύζα να μην φέρει έναν σοβαρό προπονητή στον ΠΑΟΚ.Ενας προπονητής επιπέδου Δώνη έστω και σε έναν ΠΑΟΚ μειωμένου μπάτζετ σήμαινε και σημαίνει μίκρεμα του ΠΑΟΚ και αυτό αποδείχθηκε αμέσως (Ραπίντ Βιέννης).
Τώρα εάν κάποιοι είστε ικανοποιημένοι μόνο από την δεύτερη θέση και τους βαθμούς που έχουμε δικαίωμα σας όπως και δικό μου δικαίωμα να θέλω εναν ΠΑΟΚ μεγάλο και να πιστεύω ότι ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΙΣ ΧΤΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ.
dani,
συμφωνώ αλλά αυτή την στιγμή το θέμα μας είναι το αγωνιστικό, υποτίθεται ότι στο διοικητικό το νερό μπαίνει στο αυλάκι.
λέγοντας ότι τον ''κράζουμε'' εδώ και 2 μήνες αδικείς αρκετούς από εμάς που από την πρώτη μέρα ασκούμε κριτική στην απόφαση του Βρύζα να μην φέρει έναν σοβαρό προπονητή στον ΠΑΟΚ.Ενας προπονητής επιπέδου Δώνη έστω και σε έναν ΠΑΟΚ μειωμένου μπάτζετ σήμαινε και σημαίνει μίκρεμα του ΠΑΟΚ και αυτό αποδείχθηκε αμέσως (Ραπίντ Βιέννης).
Τώρα εάν κάποιοι είστε ικανοποιημένοι μόνο από την δεύτερη θέση και τους βαθμούς που έχουμε δικαίωμα σας όπως και δικό μου δικαίωμα να θέλω εναν ΠΑΟΚ μεγάλο και να πιστεύω ότι ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΙΣ ΧΤΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ.
dani,
συμφωνώ αλλά αυτή την στιγμή το θέμα μας είναι το αγωνιστικό, υποτίθεται ότι στο διοικητικό το νερό μπαίνει στο αυλάκι.
για μενα ο δωνης ειναι απλα μια στατιστικη στη μεγαλη λιστα των ελληνων προπονητων που δεν εκανε την υπερβαση
..
παρασχος
τεννες
αναστοπουλος
τσιωλης
δωνης
κτλ κτλ κτλ
η θεωρια απο την πραξη απεχει πολυ, στα χαρτια μπορει να ειναι καλος, οπως καλος με τις πλατες αλλων (λεγε κολλητηλικια λαρισας βγενο, λεγε δανεικους απο το χοντρο καγκουρα,ταττο,επσταιν κ.α)
δεν φταιει αυτος που ηρθε στην ομαδα, δεν φταιει αυτος που του δινουν ενα σκασμο λεφτα
μπορει ο ζησης να εφερε τα φιλαρακια του γκαρσια,κοντρερας,βερον και μουσλι μπορει να ακουσε το δασκαλο να φερει βιερινια, αλλα απο προπονητες 0/2 βρε παιδι μου!! μπερετα και φλορετα πηρε!
..
παρασχος
τεννες
αναστοπουλος
τσιωλης
δωνης
κτλ κτλ κτλ
η θεωρια απο την πραξη απεχει πολυ, στα χαρτια μπορει να ειναι καλος, οπως καλος με τις πλατες αλλων (λεγε κολλητηλικια λαρισας βγενο, λεγε δανεικους απο το χοντρο καγκουρα,ταττο,επσταιν κ.α)
δεν φταιει αυτος που ηρθε στην ομαδα, δεν φταιει αυτος που του δινουν ενα σκασμο λεφτα
μπορει ο ζησης να εφερε τα φιλαρακια του γκαρσια,κοντρερας,βερον και μουσλι μπορει να ακουσε το δασκαλο να φερει βιερινια, αλλα απο προπονητες 0/2 βρε παιδι μου!! μπερετα και φλορετα πηρε!
- abc_o_ karpouzas
οτι να΄ναιmoican4 έγραψε: abg12d34
Σου είπα να πας πιο πίσω να διαβάσεις δεν το έκανες...
Ξαναλέω λοιπόν, ο Σάντος έκανε μια ομάδα που είχε ένα πλάνο, μια ταυτότητα.
Σοβάρη, στιβαρή άμυνα, σωστές αντεπιθέσεις, κατοχή και σωστή κυκλοφορία που αργά ή γρήγορα μέσα στο παιχνίδι έκανες γκολ..
Ακόμα να μου πεις εσύ τι βλέπεις από την ομάδα όπως και κανένας ΔΕΝ λέει πλην του Ντίνου..
Ο Μπόλονι αν θυμάσαι - που δεν θυμάσαι- φώναξε τα βόδια που φώναζαν για το 442 και τους έδειξε γιατί ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ..
Τα 18χρόνα κτλ που λες είναι φτηνές δικαιολογίες...όπως και για τα αποδυτήρια...
Για τον Γκαρσία ΔΕΝ τα ξέρεις καθόλου καλά, αλλά δεν θα μπω στην διαδικασία να εξηγήσω...
Ας πιστεύει ο καθένας ότι νομίζει γιΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ...
Όσον αφορά εμένα και το ποδόσφαιρο, άστο, είναι μεγάλη ιστορια το τι, πως και που...
Ξέρεις πόσους έχω συναντήσει να λένε ότι ξέρουν από ποδόσφαιρο και στο γήπεδο δεν μπορούσαν να δώσουν την μπάλα από το δεξί στο αριστερό και αντίθετα?
..
ρε φιλε
μιλας για σαντος ...αυτα που λες τα ειδαμε μετα απο 3 χρονια δουλειας του σαντος
εκτος εαν ξεχασες τα μπουφαν τα καλαμποκια και τα γκοου βιλατζ
3 ΧΡΟΝΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ
τον Γ.Δ. ρε δικαιε φιλε μου ποσο χρονο τον δινεις;;
ο μπολονι μολις ειδε οτι δεν του βγαινουν τα κουκια αρχισε τις θεωριες
αντιθετως ο Γ.Δ. εχει απο οτι φενετε τα κακαλα να παει κοντρα στις ικανοτιτες των παικτων που εχει αυτην την στιγμη ο ΠΑΟΚ και να ετοιμασει το εδαφος να αρχιζει να στρωνει ομαδα στο 442 που ...ποιος ξερει....ισως μετα απ 3 ΧΡΟΝΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ εσυ να ξαναλες για...
...Σοβάρη, στιβαρή άμυνα, σωστές αντεπιθέσεις, κατοχή και σωστή κυκλοφορία που αργά ή γρήγορα μέσα στο παιχνίδι έκανες γκολ..
και τελος για την τελευταια φραση σου που λες για ποσους ξερεις εαν μπορουν η δεν μπορουν να αλαξουν πασα.....
για διαφορετρικα πραγματα μιλαμε ρε φιλε
εσυ μιλας για τους 30
εγω μιλαω για αυτον που ειναι απεναντι απο τους 30
εξυπνος εισαι καταλαβενεις τι λεω
ελπιζω να μην φοβηθεις και την Κυριακη...στα 2 πρωτα σοβαρα τεστ απετυχες παταγωδως...αν τριτωσει το κακο δεν βλεπω να συνεχιζεις...
- ΑποστόληςΑ
για ποιο λογο Αποστολε;;;εμπιστοσυνη προς το προσωπο του η αδυναμια ευρεσης ικανου αντικαταστατη;;;
-
Μπαρκαρούτσος
Γιατί όποιον και να φερουμε πριν τον Μάιο, πάλι την 2η θέση θα κυνηγάμε! Ούτε θα μπορέσει ο καινούριος να εφαρμόσει τα πλάνα του, ούτε να φέρει όλους τους ποδοσφαιριστές που θέλει, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΛΑΝΟ!
- ΑποστόληςΑ
Βασικά ότι οι ριζικές αλλαγές θα γίνουν το καλοκαίρι. Τώρα για μπαλώματα θα πάμε. Εξ άλλου αν είναι να έρθει προπονητής, το σωστό στη φιλοσοφία του Ivan θα ήταν να έρθει κάποιο καταξιωμένο όνομα, οπότε για μετά το καλοκαίορι συζητάμε.
Προπονητής θα είναι δεν λέω, στον ΠΑΟΚ προπονητής δεν ξέρω εάν θα είναι εάν συνεχίσει έτσι το θέμα, γιατί σύντομα θα χαθεί και το επιχείρημα "ο Δώνης μας έχει δεύτερους"...ΑποστόληςΑ έγραψε:Μέχρι τέλους της σεζόν ο ΓΔ θα είναι προπονητής, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων.
- ΑποστόληςΑ
Ε καλά, μέρες που είναι τώρα (εν όψει Χρστουγέννων) κάναμε μια φιλανθρωπική κίνηση και δώσαμε ελεημοσύνη στον ΠΑΟ. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα χάσουμε την 2η θέση. Θα φανεί την Κυριακή.
Δεν ξέρω...με κανά κλαρίνο την Κυριακή, θα στραβώσει πολύ το κλίμα και να δεις μετά πως γκελάρεις και με Γιάννενα και με Τρίπολες κλπ για την πλάκα...
Με νίκη, όλοι θα πάρουμε βαθιά ανάσα.
Με νίκη, όλοι θα πάρουμε βαθιά ανάσα.
Καλές οι θεωρίες και τα συστήματα αλλά όταν μπαίνεις στο χορτάρι ο ποδοσφαιριστής παίζει.
Πάρτε το παιχνίδι!
Δεν με νοιάζει ποιος θα παίξει,πού θα παίξει,πόσο θα παίξει.
Δεν με νοιάζει πόση διαφορά θα έχουμε στο τέλος του πρωταθλήματος, αν πηγαίνουμε για πρωτάθλημα,κύπελλο ή 10η θέση.
Δεν με νοιάζει το μπάτζετ.
Μερικά παιχνίδια πρέπει να τα παίρνεις γιατί έτσι!
Δεν θα ανεχτώ το περσινό περίπατο του γαύρου.Σιγά τη Μπαρτσελόνα.
Δεν με νοιάζει αν θα κάνουμε 10 ευκαιρίες ή μισή.
Θέλω νίκη.
Δεν με νοιάζει ο Δώνης και τι θα γίνει αν και πώς και γιατί.
Το ξέρουμε ότι δεν είναι ο μεγάλος προπονητής αλλά τώρα (ή το καλοκαίρι που τον πήραμε) είναι απ'τις ''λογικές'' λύσεις.
Μη νομίζετε πως είναι εύκολο να φέρεις μεγαλύτερο ''όνομα'' από τύπου Μπόλονι και Σάντος. Μετά ξεφεύγεις οικονομικά όχι μόνο σε μισθούς αλλά και απ'αυτά που θα σε ζητήσουν. Αν μπορεί κ θέλει ο Ιβάν καλώς αλλιώς μη κελαηδάμε άδικα.
ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ
Πάρτε το παιχνίδι!
Δεν με νοιάζει ποιος θα παίξει,πού θα παίξει,πόσο θα παίξει.
Δεν με νοιάζει πόση διαφορά θα έχουμε στο τέλος του πρωταθλήματος, αν πηγαίνουμε για πρωτάθλημα,κύπελλο ή 10η θέση.
Δεν με νοιάζει το μπάτζετ.
Μερικά παιχνίδια πρέπει να τα παίρνεις γιατί έτσι!
Δεν θα ανεχτώ το περσινό περίπατο του γαύρου.Σιγά τη Μπαρτσελόνα.
Δεν με νοιάζει αν θα κάνουμε 10 ευκαιρίες ή μισή.
Θέλω νίκη.
Δεν με νοιάζει ο Δώνης και τι θα γίνει αν και πώς και γιατί.
Το ξέρουμε ότι δεν είναι ο μεγάλος προπονητής αλλά τώρα (ή το καλοκαίρι που τον πήραμε) είναι απ'τις ''λογικές'' λύσεις.
Μη νομίζετε πως είναι εύκολο να φέρεις μεγαλύτερο ''όνομα'' από τύπου Μπόλονι και Σάντος. Μετά ξεφεύγεις οικονομικά όχι μόνο σε μισθούς αλλά και απ'αυτά που θα σε ζητήσουν. Αν μπορεί κ θέλει ο Ιβάν καλώς αλλιώς μη κελαηδάμε άδικα.
ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
ρε συ πτολεμαιδα,εισαι εδω;;αυτα καταλαβες απ'οσα εγραψα;;
οτι ευχομαι να γινονται στραβες και να χασω απ'το γαβρο για να φυγει ο μεντορας σου;;;
κι οτι γουσταρω να φαγωνονται αλλα πιτσιρικια για να παιζει ο Παναγιωτουδης;;;;
διαβαζε καλυτερα σε παρακαλω προτου πεταξεις οτι σου σφυριξει που θα κρινεις και το αν και ποσο ΠΑΟΚ ειμαι!!!
οτι ευχομαι να γινονται στραβες και να χασω απ'το γαβρο για να φυγει ο μεντορας σου;;;
κι οτι γουσταρω να φαγωνονται αλλα πιτσιρικια για να παιζει ο Παναγιωτουδης;;;;
διαβαζε καλυτερα σε παρακαλω προτου πεταξεις οτι σου σφυριξει που θα κρινεις και το αν και ποσο ΠΑΟΚ ειμαι!!!