ουυυυυλελε και αμαν αμαν
Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
- abc_o_ karpouzas
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
καραβανα αφου ποσταρεις ποσταρε ολες τις ...καψουρες μας....
ουυυυυλελε και αμαν αμαν

ουυυυυλελε και αμαν αμαν
- ΑποστόληςΑ
Απόσπασμα από το ΠΑΟΚ24:
(Συνέντευξη Τοπαλίδη)
Για τον Μανουέλ Ρέινα Ροντρίγκες, που γράφτηκε σήμερα στην εφημερίδα «SportDay» ότι ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ, υπογράμμισε: «Πρόκειται για έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, δεν ξέρω για τι ψάχνει ο ΠΑΟΚ, αλλά ο Μανόλο είναι πολύ καλός. Εχω ακούσει πως τον... κοιτάει ο ΠΑΟΚ αλλά δεν μίλησα με κανέναν. Εχει συμβόλαιο με την Πάφο. Εξαρτάται από τον παίχτη και την ομάδα. Οταν τον ζητάει μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ δεν μπορείς να τον σταματήσεις από το να μην πάει».
(Συνέντευξη Τοπαλίδη)
Για τον Μανουέλ Ρέινα Ροντρίγκες, που γράφτηκε σήμερα στην εφημερίδα «SportDay» ότι ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ, υπογράμμισε: «Πρόκειται για έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, δεν ξέρω για τι ψάχνει ο ΠΑΟΚ, αλλά ο Μανόλο είναι πολύ καλός. Εχω ακούσει πως τον... κοιτάει ο ΠΑΟΚ αλλά δεν μίλησα με κανέναν. Εχει συμβόλαιο με την Πάφο. Εξαρτάται από τον παίχτη και την ομάδα. Οταν τον ζητάει μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ δεν μπορείς να τον σταματήσεις από το να μην πάει».
Μέσο πίεσης στον Χακόμπο.Κλασσικά.
Ανανεώστε τον ψυχάκια χθες.
Ανανεώστε τον ψυχάκια χθες.
επειδη οι σκαουτερ μας εχουν γνωσεις μονο για παικτες του ελληνικου πρωταθληματος...φοβαμαι οτι πρεπει να μειωσουμε αρκετα τις προσδοκιες μας...οποτε με βιερι-σκοκο μενω ικανοποιημενος... 
Αν καταφερουμε σε ενα συνολο 7 μεταγραφων, να εχουμε σπαταλησει 3 για κεντρικους αμυντικους και 2 για τερματοφυλακες σε τι μπορει να ελπιζει κανεις για την συνεχεια...Σαββιδη την σκουπα...
εγω αμα ειχα φραγκα θα εδεινα 4.000.000 για ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ και αλλα 4.000.000 για ΣΑΜΑΡΑ
Re: Απ: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
ΜΙΑ σελτικ μονος του ειναιkarlat85 έγραψε:Για σαμαρά; δεν τα καις καλύτερα;
σισσοκο,βιερι,σκοκο,θαπατερ,σπυποροπουλο πανιωνιου,μητρογλου,κυργιακο...3 απο τους 7 να παρουμε θα ειμαι τρισευτυχισμενος.....
τα πραγματα ειναι απλα
ΣΙΚΑ ΣΚΟΚΟ ΒΙΕΡΙ
ΨΑΞΤΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ!
ΣΙΚΑ ΣΚΟΚΟ ΒΙΕΡΙ
ΨΑΞΤΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ!
- Paok_eisai_4
vaggio-4- έγραψε:σισσοκο,βιερι,σκοκο,θαπατερ,σπυποροπουλο πανιωνιου,μητρογλου,κυργιακο...3 απο τους 7 να παρουμε θα ειμαι τρισευτυχισμενος.....
μητρογλου τον ξεχνας επι τοπου...τον κουλη(παπαδοπουλο) εννοεις η το ταγαρι το αλλο με το μακρυ το μαλλι?σκοκο....πολυ δυσκολα αν και θα τον ηθελα.....οι υπολοιποι ειναι κομπλε!!!
Εάν υπήρχε μία πιθανότητα να έρθει ο Μήτρογλου, με τις τελευταίες εμφανίσεις, ειδικά σε τσο λο, έχει εξανεμιστεί. Και να μην μείνει στη ΔΕΚΟ, θα πάει χαλαρά μια Γερμανία.
Σκόκο τώρα και με εθνική, ξεχάστε τον και αυτόν.
Σκόκο τώρα και με εθνική, ξεχάστε τον και αυτόν.
++++++++++++++++++++++gergeo4 έγραψε:τα πραγματα ειναι απλα
ΣΙΚΑ ΣΚΟΚΟ ΒΙΕΡΙ
ΨΑΞΤΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ!
- ΑποστόληςΑ
Αν ο Lawrence μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού μας, βελτιωθεί ο Lazar και μπει στους αγώνες και ο Garcia τότε χρειαζόμαστε Vieirinha, δεξί μπακ και δεξί εξτρεμ. Ή Lucas, Vieirinha και δεξί μπακ.
Αλλά αυτά μπορούν να είναι όνειρα αν συζητάμε για cb και τερματοφύλακα...
Αλλά αυτά μπορούν να είναι όνειρα αν συζητάμε για cb και τερματοφύλακα...
Απλά ελπίζω να λένε αρλούμπες οι αρδ επειδή δεν ξέρουν την τύφλα τους από το τι γίνεται/θα γίνει...