Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
DC

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από DC »

Μην το λες.
Ίσως προλάβουμε τον Αμπράμοβιτς και του πάρουμε τον Γκουαρντιόλα.
Ίσα που προλαβαίνουμε μετά το χθεσινό τρίμπαλο του Ντι Ματέο.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

οφοτοπικ, αλλά πλάκα πλάκα, αυτό το σκυλιασμένο πρέσσινγκ στο κέντρο της Juve δεν μπορούμε να το ντύσουμε στα δικά μας ασπρόμαυρα;
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

να δω στο τελος ποιοι απο ολους εσας που κανετε κριτηκη στον προπονητη .....εχω παθει την πλακα μου με την επιχειρηματολογια που χρησιμοποιητε μερικοι.... θα εχετε το κουραγιο να αυτομπαναριστητε για κανεναν χρονο

ολοι αναλωσιμοι ειναι στον ΠΑΟΚ
αλλοι προπονητες που παιζανε κλειστα....γιατι ρε καρπουζα παιζεις κλειστα ΠΑΟΚ εισαι....ειδαμε την δουλεια τους
μετα τα 3 χρονια και μετα κραζαμε την διοικηση
αλλοι προπονητες δεν ηταν για τον ΠΑΟΚ...γεια σου ρε χαβο.....
αλλοι ηταν μεν αλεπου......ρε την τοτεναμ...αλλα σαν αλεπου που ηταν σχεδον ολες οι ομαδες που και που καναν γλεντι μεσα στην τουμπα
ο Γ.Δ. αν δεν κανω λαθος εχει μαζεψει μεχρι τωρα ....βρε ετσι θελεις βρε γιουβετσι θελεις τους εχει μαζεψει....τους περισσοτερους βαθμους της τελευταιας 20ετιας
και με ποιους;;;
εχει στα χαφ τον τσαβι τον ινιεστα στα ακρα τον ρομπερτο καρλος και τον ροναλτο στα σεντερ μπακ τους τεραστιους αγιαλα και λουσιο στα φορ τον ...δεν υπαρχει αλλος....χρηστος δημοπουλος
φυσικο ειναι να μαζεψει τοσους βαθμους και εαν επαιζαν σε μονιμη βαση και ο γκαρσια με τον λορενς ειχαμε τον λαζαρ στο επιπεδο της περσινης του χρονιας τον φωτακη ....για αυτον δεν ξερω ττι να πω....τον γεωργιαδη ετσι οπως πρεπει να ειναι και τον βιερινια εεεεεεεεεεεεεεε

τοτε σιγουρα θα ειχαμε το απολητο...αλλα και τοτε Γ.Δ. δεν ειμαι και πολλη σιγουρος εαν δεν την ακουγες
συμφωνεις μοικανε;;
ακους εκει να μην μπορει να κερδισει τον πεθαμενο παναθηναικο με τον κατσε τον κων/νιδη τον σταφιλιδη και τον κουμαλο που στο κατω κατω ειναι και δικια σου επιλογη ρε Γ.Δ.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Αδερφέ,
επειδή η δικιά σου επιχειρηματολογία περιορίζεται στην φράση σου

ο Γ.Δ. αν δεν κανω λαθος εχει μαζεψει μεχρι τωρα ....βρε ετσι θελεις βρε γιουβετσι θελεις τους εχει μαζεψει....τους περισσοτερους βαθμους της τελευταιας 20ετιας

μήπως μπορείς να αναλύσεις που κατά την γνώμη σου οφείλονται τα τόσο θετικά αποτελέσματα της ομάδας δηλαδή σε τι συνίσταται το έτσι και το γιουβέτσι?
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

abg12d34

Η δική σου επιχειρηματολογία πάντως μας αποστόμοσε...
Αλήθεια γιατί το έκανες το ποστ, σε ρωτάω γιατί σε εμένα έθεσες το ερώτημα...
Όλα όσα ρωτάς κάνε τον κόπο και διάβασε 3-4 σελίδες πιο πίσω..

Αλήθεια ο Κάτσε ο Κών/δης ο Σταφυ γιατί τους αναφέρεις?
Δεν σου αρέσουν, τους θεωρείς λίγους, τι απ όλα να καταλάβουμε..
Για αυτο μπαναρίσματα κτλ, μην λες τίποτα, η χρονιά είναι μπροστά μας...κράτα μια πισινή γιατί πολύ "ανοίχτηκες"..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:
eorptol έγραψε:
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:ξημερωνει Τεταρτη διπλωματουχε...

3 και σημερα...

ή δειχνεις κατι ή...
ε εχουμε 30.000 διπλωματουχους τι να τον κανουμε αυτον δεν εβαλε και τον παναγιωτουδη εχουμε ο καθενας τις αδυναμιες μας .....αλλα πες εδω τον μεγαλο σαντος του πετουσαν καλαμποκια τα αστερια της κεκριδας της τουμπας στον Δωνη θα κολωσουν που ειναι πολυ ποιο ευαλωτος ? στηριξτε την ομαδα και ταμειο τον μαιο να μην κανουμε τα καραγκιοζιλικια αλλων καθε 2 μηνες αλλαγη προπονητη......3 και σημερα και χαζομαρες .....
πραγματικα ευχομαι να μη χρειαστει να σου απαντησω την Κυριακη και ολοι να ειμαστε καλα.

να ετοιμαζεσαι ομως για παν ενδεχομενο...
Εγώ δεν εύχομαι ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ με όποιον προπονητη και να έχουμε να κανει την στραβη για να χαρώ επειδη δεν τον πάω ΓΙΑΤΙ ΕΊΜΑΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΆΡΩ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ δηλαδη τι με λες ετοίμαζεσε για κράξιμο αν σου κάτσει και είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ ; Αυτο μου δίνεις να καταλάβω .....αλλα αν βάλει τον παναγιωτουδη και οχι κάποιον που εχει μικρό που εχει μέσο θα είσαι ένταξη ; Έτσι δεν έλεγες σε κάποιο πόστ ότι παίζουν κάποιοι μικροί με γνωριμίες και οχι αυτοι που αξίζουν ;

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

dimbar έγραψε:Αδερφέ,

μήπως μπορείς να αναλύσεις που κατά την γνώμη σου οφείλονται τα τόσο θετικά αποτελέσματα της ομάδας δηλαδή σε τι συνίσταται το έτσι και το γιουβέτσι?
Κοιτα η εύκολη απάντηση ειναι όσων τον θέλουν ειναι το έργο του ,όσων δεν τον γουσταρουν τα αποτελέσματα οφείλονται "αυτόματο πιλότο " ,το αποτέλεσμα όμως ειναι ένα οι βαθμοί με τον εναν η τον άλλον τροπο που μαζεύτηκαν ειναι αυτοι και τους πήραμε επι Δωνη
:):):):) με ρόστερ χαμηλής δυναμικότητας ......

Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

abg12d34 έγραψε:να δω στο τελος ποιοι απο ολους εσας που κανετε κριτηκη στον προπονητη .....εχω παθει την πλακα μου με την επιχειρηματολογια που χρησιμοποιητε μερικοι.... θα εχετε το κουραγιο να αυτομπαναριστητε για κανεναν χρονο.......
Ρε φίλε ... έλεος.
Όπως λες τις απόψεις σου λένε και κάποιοι τις δικές τους. Τι μπαν και αηδίες πρωί πρωί; :)
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

eorptol έγραψε:
dimbar έγραψε:Αδερφέ,

Κοιτα η εύκολη απάντηση ειναι όσων τον θέλουν ειναι το έργο του ,όσων δεν τον γουσταρουν τα αποτελέσματα οφείλονται "αυτόματο πιλότο " ,το αποτέλεσμα όμως ειναι ένα οι βαθμοί με τον εναν η τον άλλον τροπο που μαζεύτηκαν ειναι αυτοι και τους πήραμε επι Δωνη
:):):):) με ρόστερ χαμηλής δυναμικότητας ......

Μπορεία να εξηγήσεις το έργο του πιό είναι?
Γιατί όπως λες κι εσύ τους βαθμούς (που τους παρουσιάζεις σαν αποτέλεσμα του έργου του) τους πήραμε ''με τον έναν ή το άλλον τρόπο''.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

abg12d34 for president!

Εγώ είμαι μαζί σου 100% σε ότι είπες.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

μια και μιλατε για εργα
πεστε εσεις το εργο των αλλων ποιο ηταν

μοικανε το λεω εσενα γιατι πιστευα οτι ξερεις απο ποδοσφαιρο
ο καρπουζας με ποιο ποιοτικοτερους παικτες εκανε 3 χρονια για να δεχτουμε οτι ο σκοπος αγιαζει

χωρις να βλεπουμε μπαλα στο τελος της 3ετιας καθε φορα που παιζαμε βλεπαμε οτι δεν χανουμε απο κανεναν αλλα ...προσεξε αυτο στο τελος της 3ετιας
εκτος εαν τα ξεχνας
ο αλεπου πηγε να κανει κατι αλλο αλλα στο τελος το γυρισε στο 4231
ο Γ.Δ ειχε το θρασος να καθιερωσει και να επιμενει σε αυτο που σχεδον η πλειοψιφια εδω μεσα το απαιτουσε απο τον καρπουζα απο την πρωτη στιγμη
και με ποιους;;;
χωρις ποιο ποιοτικα χαφ απο τους ...δασκαλους...και χωρις πλαγιους
εκτος εαν νομιζετε οτι ο ρομπερ ειναι αυτο το πλαγιο χαφ που χρειαζετε ενα 442
εχει μια ομαδα που στιθηκε για την ....εξηγιανση...με 6 χαρτια μπατζετ στοχος ειναι η εξηγιανση και ομως επιδη ειναι ελληνας και επιδη πριν ηταν προπονητης του ατρομητα ή της κατω κρανουλας απο τον 2ρο μηνα την ακουει απο εσενα και απο τον καθενα σαν εσενα που δεν ξερω κιολας εαν εχεις ποτε βρεθει σε ενα συνολο 30 ατομων να δεις πως ειναι καποιος να μπορει να τους οργανωσει να τους συντονισει και να τους κανει μηχανες

ενα ποιοτικο παικτη εχει στον οποιον ολοι οι προηγουμενοι μονο πιπα που δεν τον περναν....τον παυλαρα...και αυτος ακομη δεν εχει δει τι χρωμα εχει το χορτο
εχει στην κατοχη του 17ριδες και 18ριδες τους οποιους πρεπει ανα πασα στιγμη να τους εχει ετοιμους να παιξουν ητε με τα ασπρα χωματα ητε με τον γαυρο και ερχεσε εσει τωρα και λες οτι αυτοσ δεν κανει
ενω κανει ο αλλος η ο οποιοσδηποτε αλλος ο οποιος εσυ πιστευεις οτι θα τους συντονιζε καλητερα και θα εφερνε καλητερα αποτελεσματα και οτι ο αλλος στις δηλωσεις του θα τα επερνε ολα επανω του .....μεχρι και εδω εχετε αποψη....και την αλλη μερα οι παικτες θα σκιζανε τα ρουχα τους για τον ...μπαμπα τους
απειθαρχεια και κουραφεξαλα
ο λορενς ειναι επαγελματιας ο οποιος απο εκει που ηρθε ξερει και ειναι μεσα στο πετσι του οτι εαν κανει κατι τετοιο θα φαει κοκκινη
και ομως το εκανε....εσυ λες οτι ειναι απεθαρχεια...εγω λεω οτι ειναι ο κάλος που εχει ο καθε παικτης μεσα στο μυαλο του και δεν τιθετε θεμα πειθαρχειας
μερικοι νομιζετε οτι εχασε τα αποδητηρια......οτι νανε νομιζετε
ας υποθεσουμε μετα απο αυτο που εκανε ο χακομπο δεν τιμωριτε γιατι ο δικαστης εβοσκε σανο και εδωσε αναβολη για την αλλη εβδομαδα
εσεις εαν εισασταν στην θεση του Γ.Δ. με τον γαυρο ποιον τερματα θα βαζατε...
τον χακομπο η ...εμενα
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

eleos έγραψε:abg12d34 for president!

Εγώ είμαι μαζί σου 100% σε ότι είπες.

δεν πιστευω να με γουσταρεις;;;
:oops: :oops: :shock: :shock: :shock: :shock: :oops:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Κουράγιο αδέλφια, 428 σελίδες έμειναν...427..426 -πιο σιγά δε προλαβαίνω- και το φάγαμε το τόπικ του Σάλπι. :o
Λαμπάδα θα του ανάψει του ΓΔ.

ΥΓ :(
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

abg12d34
Σου είπα να πας πιο πίσω να διαβάσεις δεν το έκανες...
Ξαναλέω λοιπόν, ο Σάντος έκανε μια ομάδα που είχε ένα πλάνο, μια ταυτότητα.
Σοβάρη, στιβαρή άμυνα, σωστές αντεπιθέσεις, κατοχή και σωστή κυκλοφορία που αργά ή γρήγορα μέσα στο παιχνίδι έκανες γκολ..
Ακόμα να μου πεις εσύ τι βλέπεις από την ομάδα όπως και κανένας ΔΕΝ λέει πλην του Ντίνου..

Ο Μπόλονι αν θυμάσαι - που δεν θυμάσαι- φώναξε τα βόδια που φώναζαν για το 442 και τους έδειξε γιατί ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ..

Πάμε παρακάτω..
Τον Ρομπέρ ο Μπόλονι τον είχε τελειωμένο..
Τον επανέφερε ο Δώνης και μάλιστα λέγοντας πως κάνει για βασικός...οπότε άστο καλύτερα..

Τα 18χρόνα κτλ που λες είναι φτηνές δικαιολογίες...όπως και για τα αποδυτήρια...
Για τον Γκαρσία ΔΕΝ τα ξέρεις καθόλου καλά, αλλά δεν θα μπω στην διαδικασία να εξηγήσω...
Ας πιστεύει ο καθένας ότι νομίζει γιΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ...

Όσον αφορά εμένα και το ποδόσφαιρο, άστο, είναι μεγάλη ιστορια το τι, πως και που...
Ξέρεις πόσους έχω συναντήσει να λένε ότι ξέρουν από ποδόσφαιρο και στο γήπεδο δεν μπορούσαν να δώσουν την μπάλα από το δεξί στο αριστερό και αντίθετα?

υγ. Επειδή μίλησες για αυτομπανάρισμα, θα σου πω και εγώ αν τυχόν στραβώσουν τα αποτελέσματα κάποτε, 1ον) να μην χαθείς από το τόπικ 2ο) να μην κράξεις για οτιδήποτε...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

τέτοιες μάχες, ούτε για τον σάντος με τον μάξιμο...

υγ. dimbar η υπογραφή σου λέει τη μισή αλήθεια. η άλλη μισή είναι ότι τις μεγάλες ομάδες τις χτίζουν οι μεγάλες διοικήσεις. (δε νομίζω να είναι μεγάλος προπονητής ο αντσελότι. ούτε ο μαντσίνι. μη χαζέψουμε)

ρε παιδιά, τα πμ πότε ξαναγυρνάνε?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”