Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
moican4 έγραψε:ΥΓ. Βλέπω κανένας δεν λέει ότι προχθές βγάζει τον Λαζάρ που είναι ο μοναδικός που μπορεί να περάσει μια πάσα, και αντί να βάλει ένα χαφ (π.χ Κίτσιου, Παναγιωτούδη) που είχε στον πάγκο, βάζει τον Γιάννου..!! ....
Την αλλαγή του Γιάννου δεν την κατάλαβα ούτε εγώ. Όπως όμως δεν κατάλαβα και την χρησιμοποίηση του Ρουμάνου εξ αρχής. Χίλιες φορές Παναγιωτούδη αλλά με τον κίνδυνο του καψίματος να ελοχεύει, καθώς ο ΠΑΟΚσής ΔΕΝ συγχωρεί όπως βλέπεις.
Ο ομορφάντρας δεν βλέπεται και ίσως λίγος πάγκος να τον βοηθούσε.
moican4 έγραψε:ΥΓ. Βλέπω κανένας δεν λέει ότι προχθές βγάζει τον Λαζάρ που είναι ο μοναδικός που μπορεί να περάσει μια πάσα, και αντί να βάλει ένα χαφ (π.χ Κίτσιου, Παναγιωτούδη) που είχε στον πάγκο, βάζει τον Γιάννου..!!
RoMaN έγραψε:Εκεί που ήταν να βάλει Κίτσιου, βάζει Γιάννου....οκ. Δεν έχω δίπλωμα προπονητή (ενώ άλλοι που έχουν..) οπότε τα σχόλια δικά σας.
ε εχουμε 30.000 διπλωματουχους τι να τον κανουμε αυτον δεν εβαλε και τον παναγιωτουδη εχουμε ο καθενας τις αδυναμιες μας .....αλλα πες εδω τον μεγαλο σαντος του πετουσαν καλαμποκια τα αστερια της κεκριδας της τουμπας στον Δωνη θα κολωσουν που ειναι πολυ ποιο ευαλωτος ? στηριξτε την ομαδα και ταμειο τον μαιο να μην κανουμε τα καραγκιοζιλικια αλλων καθε 2 μηνες αλλαγη προπονητη......3 και σημερα και χαζομαρες .....
guardian4 έγραψε:Για να τελειωσει η παραμυθα.
Ο ατρομητος επαιζε με ανοικτες αμυνες και ο ΠΑΟΚ παιζει με κλειστες.
Ο ατρομητος δεν ειχε ντερμπι με βαζελο χανουμο γαυρο, ο ΠΑΟΚ εχει
Ο ατρομητος δεν εχει κοντρα διαιτησιες ο ΠΑΟΚ εχει.
Μπολονι με τον ΠΑΟΚ επαιζε συστηματα, ο δωνης με τον ΠΑΟΚ οχι.
Αρχιζω να θυμαμαι το ποδοσφαιρο του Χαβου.
μαλλον εχουμε αλτσχαιμερ δεν εξηγειται αλλιως αν ο Δωνης εφερνε τα αποτελεσματα που εφερε ο μπολονι που τον ηθελα στο ΠΑΟΚ ειδικα μεσα στην τουμπα ΠΟΥ ΠΕΡΣΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΙΚΟΣΑΛΕΠΤΟ ΤΡΩΓΑΜΕ 2 -3 ΓΚΟΛ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΒΛΕΠΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΔΩΝΗ .....
Dinos_Liverpool έγραψε:
Ρε συ guardian4, ποια παραμύθα να σταματήσει και πράσινα άλογα μου λες! Εσύ πες τα δικά σου, εγώ θα πω τα δικά μου. Για μένα παραμύθα είνα όλα αυτά που, κατά καιρούς, λες εσύ, αλλά προσπαθώ να μην εκφράζομαι έτσι! Χθες είπες για "παπά" και το πήρα στην πλάκα. Δεν μπορώ να τα πάρω όλα στην πλάκα, όμως. Δεν μ΄αρέσει να συζητώ σε αυτό το ύφος και σε παρακαλώ πολύ να μην το συνεχίσεις έτσι. Εγώ δεν λέω καμία παραμύθα και πολύ περισσότερο δεν θα σταματώ να λέω τη γνώμη μου (την "παραμύθα", κατ' εσέ). Θέλεις ? Συζητάμε! Δεν θέλεις? Εσύ να είσαι καλά. Αλλά τα "αλλού τον παπά σου" και "να τελειώνει η παραμύθα" κομμένα.-
Ντινο καλα εκανες και το πηρες για πλακα το αλλο.
Αυτο που εγραψα δεν πηγαινε σε σενα αλλα σε ολους οσους νομιζουν οτι ειναι καλος προπονητης.
Γιατι δηλαδη να ειναι σε σενα που το λεω ρε φιλε? Ουτε πριν απο μενα εγραψες, ουτε εγραψα καπου το ονομα σου. Απο που συμπαιρανες οτι γραφω σε σενα? Αραξε.-
Μου φαίνεται πως οι μοναδικοί θαυμαστές (στα όρια της προσωπολατρείας) του ΓΔ μείναμε: ο Ντίνος, εγώ και ο κολλητός μου ο Ιάσονας!
Τρεις μεν, λέοντες δε.
Κατ5, ινδιάνε, χαίρομαι πάρα πολύ στο ότι κάνω λάθος, ότι δεν σας έχει γίνει έμμονη ιδέα το να φύγει ο Δώνης και να ευχαριστιέστε πραγματικά τις νίκες. Δεν είμαι, όμως, σίγουρος για όλους, εντός και εκτός forum. Αυτήν την αίσθηση έχω.
ΟΚ, φρούραχε! Δεκτό! Ίσως κατάλαβα λάθος. Το ξεχνάμε και... αράζουμε, όπως μας προτρέπεις.
Θετικά έχω γράψει, ινδιάνε χθες: “Βλέπουμε έναν ΠΑΟΚ να έχει κατοχή μπάλας, να προσπαθεί και να καταφέρνει πολλάκις (σίγουρα όχι πάντα) να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο, να παίζει με αρκετή υπομονή, passing game (στο μέτρο του δυνατού, βέβαια) και σίγουρα η Τούμπα έχει ξαναγίνει πραγματική έδρα. Η ομάδα είναι δεύτερη, με επτά νίκες και δύο ισοπαλίες σε έντεκα παιχνίδια, επίδοση αρκετά καλή.”
Έχω γράψει και πολλά αρνητικά, τα οποία έχετε γράψει και εσείς και συμφωνώ σχεδόν σε όλα. Συν το ότι δεν έρχεται στα παιχνίδια της Κ-20, ακόμα και σε όσα γίνονται άλλη μέρα από το παιχνίδι των μεγάλων. Δεν καταλαβαίνω γιατί να περιμένεις να σου μεταφέρει άλλος πως πήγαν τα παιδιά και όχι να δεις ιδίοις όμμασι. Ούτε σε ένα ? Η ομάδα έχει σημαντικά κενά και ίσως υπάρχει κάτι να δει που να αξίζει τον κόπο.
Φυσικά και η αλλαγή του Γιάννου αποδείχθηκε λάθος. Εγώ δεν περιμένω τίποτα, πλέον, από τον συγκεκριμένο. Συμφωνώ 100% ότι θα προτιμούσα κάποιον από τους Παναγιωτούδη, Κίτσιου, Πέλκα. Όμως, είμαστε πίσω με 1-0 και αποφασίζει να το γυρίσει σε 4-3-3 (άλλο ένα λάθος, εάν δεν το έχει δουλέψει καθόλου στις προπονήσεις). Γι’ αυτό και βάζει τον Γιάννου, που για μια ακόμα φορά ήταν απογοητευτικός. Μετά Χριστόν προφητείες ? Ναι σίγουρα, αλλά πως εμπιστεύεσαι κάποιον που δεν έχει δείξει τίποτα τόσο καιρό ? Δικό του το ρίσκο, δεν του βγαίνει (θα έλεγα μπράβο αν του έβγαινε) και επομένως είναι υπόλογος γι’ αυτό. Όχι ότι τότε χάθηκε το παιχνίδι, αλλά για το ότι η κίνηση αυτή δεν βοήθησε την ομάδα, όπως ήταν αναμενόμενο (να μην βοηθήσει, δλδ, ο συγκεκριμένος).
Στο θέμα των τιμωριών, εγώ λέω (όχι κανένας που λες) ότι τις εισηγήθηκε ο ίδιος. Δεν το ξέρω, το υποψιάζομαι λόγω της προσωπικότητας και του χαρακτήρα του. Δλδ, ποιος προπονητής δεν θα τιμωρούσε μια τέτοια αντίδραση ? Αυτό δεν είναι το αυτονόητο ? Λέγοντας ότι αποκλείεται να έχει κάνει το αυτονόητο (αυτός και ο Βρύζας), ουσιαστικά τους θίγεις, χωρίς να ξέρεις εάν τελικά και αυτοί εισηγήθηκαν κάτι τέτοιο ή όχι. Αυτό για μένα είναι προκατάληψη.
Εγώ δεν θέλω το καλό του Δώνη, όπως και συ. Θέλω το καλό του ΠΑΟΚ, που αυτή τη χρονική στιγμή ταυτίζονται. Το να «τραβάμε το χαλάκι» κάτω από τα πόδια του προπονητή μας, χωρίς πρώτα να τον αφήσουμε να δουλέψει (εδώ και μήνες που γράφεις), δεν είναι το καλό του ΠΑΟΚ.
ΥΓ. Αποστόλη, εμένα βάλε με στην κατηγορία των αρκουδων(στα Λιοντάρια τον Ιάσωνα για να τον φάνε... έχω κάτι αμυδρές υποψίες ότι δεν είναι μαζί μας!)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dinos_Liverpool την Τετ 21 Νοέμ 2012, 09:41, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Μου φαίνεται πως οι μοναδικοί θαυμαστές (στα όρια της προσωπολατρείας) του ΓΔ μείναμε: ο Ντίνος, εγώ και ο κολλητός μου ο Ιάσονας!
Τρεις μεν, λέοντες δε.
Μονο μη σας πετύχει ο Αργοναύτης, τη βάψατε και οι τρεις
Ντίνο, δεν τραβάω κανένα χαλάκι ούτε εγώ ούτε κανένας..
Λέμε πράγματα αυτονόητα, πράγματα που ο Δώνης μετατρέπει από άσπρο σε μαύρο..
"Χαλάκι" κτλ, τραβάνε όταν θέλουν κάτι καραγκιόδες αρδ, κάτι σαιτ ντεμεκ του ΠΑΟΚ της π@@ς...
Τώρα για τον αν θίγω τον Βρύζα και τον Δώνη, λίγο με ενδιαφέρει...
Γιατί αν το έκαναν έπρεπε να το κάνουν και με τον Λαζάρ, αλλά δεν έγινε γιατί τα "παιδιά" τα χαιδεύουμε..
Ε, λοιπόν, ανέλάβε αυτός που είχε προειδοποιήσει για αυτές τις συμπεριφορές..
Γενικώς, το έχω ξαναπεί ότι ο ΠΑΟΚ μπάλα δεν παίζει και συγκυριακά βρίσκεται εκεί..
Κάποια στιγμή η τύχη θα σε εγκαταλείψει και θα έρθει η ώρα να κάνεις κάτι μόνος σου..
Υπομονή..
ε εχουμε 30.000 διπλωματουχους τι να τον κανουμε αυτον δεν εβαλε και τον παναγιωτουδη εχουμε ο καθενας τις αδυναμιες μας .....αλλα πες εδω τον μεγαλο σαντος του πετουσαν καλαμποκια τα αστερια της κεκριδας της τουμπας στον Δωνη θα κολωσουν που ειναι πολυ ποιο ευαλωτος ? στηριξτε την ομαδα και ταμειο τον μαιο να μην κανουμε τα καραγκιοζιλικια αλλων καθε 2 μηνες αλλαγη προπονητη......3 και σημερα και χαζομαρες .....
πραγματικα ευχομαι να μη χρειαστει να σου απαντησω την Κυριακη και ολοι να ειμαστε καλα.
Καλά, αν τον διώξουν πριν το τέλος της περιόδου, είμαστε άξιοι της μοίρας μας...
Και ποιόν να πάρουμε δηλαδή;
Ο Άγγελος πήγε στο χωρίον,
ο Δον συνεχίζει τις διακοπές στην Εθνική
και ο Μουρίνιο είναι ντεφορμέ και ζητάει μπαλάφα πίσω για να υπογράψει...