Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Δημοσίευση από eorptol »

Photis έγραψε:Κάθισα και το ξανασκέφτηκα. Δε θέλω να πάρουμε κανένα παίκτη πολύ καλό τώρα τον Γενάρη. Περιμένω πρώτα να αλλάξουν πρόσωπα στην ομάδα και μετά. Έτσι κι αλλιώς με το ρόστερ που έχουμε μέσα στην 5αδα θα βγούμε. (και χωρίς προπονητή πάλι εκεί θα βγαίναμε λόγω κυρίως ονόματος.)
:pano:
Το λόγο ονοματος μην το λες ,μην το λες λόγο ονόματος την πρώτη χρονια ζαγορακη ήρθαμε 10οι και αν είχε μια δυο αγωνιστικές ακόμη θα κινδυνεύαμε ....η αεκ και ο ρουλης παραπαιουν θελει και παικτες αυτα με τις φανέλες και το όνομα εγω τα θεωρώ χαζομαρες .....

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Θα πρέπει να γίνουν πολύ σοβαρές σκέψεις για το τι είδους ποδοσφαίρου ταιριάζει στον ΠΑΟΚ. Ποια θα είναι η εν γένει αγωνιστικη μας φιλοσοφία που θα διδάσκεται και στις ακαδημίες μας; Ας ξεκαθαρίσει αυτό πρώτα και μετά διαλέγεις και προπονητές και ποδοσφαιριστές. Μεγάλο λάθος κάθε δυο τρεις να φέρνεις κάποιον που στα κάνει όλα ανωκατω φτιάχνοντας ένα πρόσκαιρο συνονθύλευμα. Ο εκάστοτε προπονητής θα υπηρετεί πιστα μια φιλοσοφία που ήδη θα υπάρχει. Και φυσικά αυτή δε μπορεί απλά και μονο να ακούει στη λέξη "επιτυχία", "πρωταθλητισμός" κτλ. Αυτά είναι εραστιτεχνικα πράγματα.

Δε θέλω ομάδα που να κυριαρχείται από λεγεωνάριους. Το ιδανικό θα ήταν να υπάρχει ένας κορμός από παίκτες ΠAOKIA και παίκτες που να είναι καλά ριζωμένοι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ώστε η ομάδα να έχει ταυτότητα και χαρακτήρα.

Ο προπονητής να είναι από Λατινική Αμερική

Πίσω οι Μαλεζάς -Vierhinia - Σταφυλίδης
dimitris1408

Δημοσίευση από dimitris1408 »

oλοκληρο το ποστ ειναι απο τα πιο σωστα που εχς διαβασει εδω και κανα χρονο εδω μεσα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Φεύγει από τους Γκάλαξι ο Μπέκαμ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ επιβεβαίωσε πως θα αποχωρήσει μετά το τέλος του MLS από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι και πως "θα ψάξει μία τελευταία εμπειρία στην καριέρα του".

Τίτλους τέλους στην καριέρα του στην Αμερική έβαλε εμμέσως πλην σαφώς ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο Άγγλος μέσος ξεκαθάρισε πως θα αποχωρήσει από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι μετά από έξι χρόνια παρουσίας και ο επόμενος προορισμός του πιθανότατα θα προέρχεται από άλλη Ήπειρο.

"Είχα πολύ ξεχωριστές στιγμές παίζοντας για τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, αλλά ήθελα μία ντελευταία εμπειρία πριν κλείσω την καριέρα μου. Ωστόσο, δε νομίζω ότι εδώ τελείωσε η σχέση μου με το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, αφού η φιλοδοξία μου είναι να γίνω μέλος κάποιας διοίκησης στο μέλλον".

"Στο διάστημα της παραμονής μου η δημοτικότητα του πρωταθλήματος αυξανόταν κάθε χρόνο. Είμαι τυχερός που πήρα τίτλους, αλλά το πιο σημαντικό είναι η υποδοχή που είχα από τους οπαδούς στο Λος Άντζελες και γενικότερα στις ΗΠΑ. Οι δυνατότητες του ποδοσφαίρου δεν έχουν όρια σε αυτή τη χώρα και θέλω πάντα να είμαι μέλος στην προσπάθεια προώθησής του", δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του MLS ο 37χρονος.

Τέλος, δεν έχει γίνει ως τώρα γνωστός ο επόμενος ποδοσφαιρικός προορισμός του Μπέκαμ, όμως, πρόσφατα οι ιθύνοντες της ομοσπονδίας της Αυστραλίας επιβεβαίωσαν πως ενδιαφέρονται να πάει στο πρωτάθλημά τους ο πρώην μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος με την πλευρά του δήλωσε άγνοια περί των φημών.

http://www.sport24.gr/football/Kosmos/f ... 17943.html
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Φτάνει ρε δε θέλω άλλους 2 μικτές κόσμου Π35 "αγόρασα" απο τότε που ήρθε ο Ιβαν
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Ράγιος από αστέρα.Αποκάλυψη.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

To 10 ειναι μια θεση για την οποια αν θες να φερεις καλο παικτη απο το εξωτερικο, πρεπει να ματωσεις οικονομικα περισσοτερο απο καθε αλλη, γι'αυτο και δικαιολογει σε μεγαλο βαθμο την αποκτηση παικτων αποκαλυψεων απο το ελληνικο πρωταθλημα, ειδικα απο τη στιγμη που δεν χρειαζεται πλεον να δωσεις μια καραβια λεφτα,ισα ισα.Ντε βινσεντι και ραγιος ειναι 2 τετοιες περιπτωσεις.
Άβαταρ μέλους
dini26

Δημοσίευση από dini26 »

karlat85 έγραψε:Καλά τα λενε μερικοι ποιος εστογιανοφ

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.pamesports.gr/55390/gkolares-apo-estogianof-video
1ον. η μουρη του με θυμιζει τον τραγουδιστη απο τους prodigy (το εγραψα καλα?) :lol: :lol: :lol:
2ον. στα ριπλευ του 1ου γκολ, η κινηση του με θυμιζει πολυ Βιερι....

αντε με το καλο να ερθουν πακετο!!!
Άβαταρ μέλους
amanaoua4

Δημοσίευση από amanaoua4 »

DC έγραψε:Τι θα πει αξίζει το ρίσκο;
Άξιζαν τα ρίσκα του Κούτσια και του Φιλόμενο ή αξίζει (μέχρι τώρα) το ρίσκο του Γεωργιάδη;
Αν άξιζαν, τι κέρδισε η ομάδα από αυτά τα ρίσκα και γιατί έφαγαν τόσο μπινελίκι;
Από έξω είναι εύκολο να τα λέμε .....
DC μαλλον δεν καταλαβες τι εννοω .. οι περιπτωσεις που αναφερεις ειναι αλλου τυπου.. τα χρηματα που δαπανηθηκαν ηταν απο αλλο πλανητη ( και ακομα ψαχνουμε απο ποιον )...για μενα ακομα και τ 250,000 για Γεωργιαδη δεν αξιζαν , ποσο μαλλον του κουτσια... ο φιλομενο ηρθε τραυματιας αλλα εν πασει περιπτωση δεν θα σου βγουν ολες οι επιλογες... για παικτες τυπου ραγιος κτλ δεν νομιζω οτι χρειαζεται να δωσεις στην ομαδα τους ουτε τα μισα απο αυτα που δοθηκαν για Γεωργιαδη.. και μαλιστα λεω πως με ενα στοιχειωδες σκαουτινγκ μπορεις να φερεις και ελευθερους "ραγιους" απο κατι ισπανιες / γαλλιες πριν τους φερουν αλλοι...

ΥΓ. Συμφωνω οτι απο εξω τα λεμε ευκολα...αλλα θεωρω πως αυτος ειναι ο λογος υπαρξης του φορουμ..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

«Σύντομα θα ξέρουμε…»

Πηγή: paok 24 20 Νοε 2012 09:44,

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της Βόλφσπουργκ, Κλάους Άλοφς, με δηλώσεις του ανέφερε ότι το μέλλον του Βιεϊρίνια στη Γερμανική ομάδα, είναι θολό…

Ο Κλάους Άλοφς ανέλαβε πριν από λίγες ημέρες τη θέση του τεχνικού διευθυντή του Γερμανικού συλλόγου, που περνά στη μετά – Μάγκατ εποχή, κατά την οποία ο πρώην τεχνικός της ήταν το απόλυτο αφεντικό και ο άνθρωπος που εισηγήθηκε την απόκτηση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού.
«Οπωσδήποτε είναι μεγάλο το ρόστερ και αυτό μπορεί να προκαλεί και αδικίες για κάποιους ποδοσφαιριστές. Είμαστε υποχρεωμένοι να πουλήσουμε παίκτες για να μειωθεί το ράστερ της ομάδας» τόνισε αρχικά ο Κλάους Άλοφς, και μιλώντας συγκεκριμένα για τον Βιεϊρίνια, ανέφερε: «Αναμφίβολα όταν ένας ποδοσφαιριστής δεν παίζει, είναι λογικό να προβληματίζεται και αυτός και η ομάδα. Όμως δεν μπορώ να σας πω αν θα παραχωρηθεί ο Βιεϊρίνια ή κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής. Αυτό θα το αποφασίσουμε σύντομα. Νομίζω ότι σε μερικές ημέρες θα μπορούμε να είμαστε πιο σίγουροι, όμως να είστε σίγουροι ότι ο πρώτος που θα ενημερωθεί για τις εξελίξεις θα είναι ο ποδοσφαιριστής».
Οι δηλώσεις του φιλοξενούνται στην εφημερίδα «Metrosport».
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Φύγαμε Τάγμα ? :D
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Η λογικη λεει οτι ενας παιχτης που δεν μπαινει 18αδα για 3 συνεχομενες αγωνιστικες και σε οποια ματς εχει παιξει ειναι σαν αλλαγη,δε λογιζεται σα βασικος.
Ας αλιευσουν τις προθεσεις του παιχτη και της ομαδας του και με ενα καλο deal ολα γινονται..
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

kataramenos5 έγραψε:Φύγαμε Τάγμα ? :D

φερτε τον πισω ρεεεεεε.....τα μυαλα μας πονανε....αντε...τι περιμενετε....
ρε ζηση...ρε Γ.Χ. ρε Δωνη...παντε ρε τσακαλακια και πειτε τον ΙΒΑΝ οτι την μ@λακια που καναμε περσυ και τον στειλαμε με το ζορι στις
φαμπρικες της Γερμανιας :mrgreen: πρεπει να την διορθωσουμε......το παληκαρι ειναι γεννημενο Παοκτσακι και θελει να γυρισει στο σπιτι του και στην φαμιλια του....δηλαδη τον ΠΑΟΚ... ;) και μην ακουσω τιποτα χαζα οτι ειναι Πορτογαλος και αλλα τετοια αστεια...Ελληνας ειναι ...και μαλιστα Σαλονικιος....γκεγκε...
ΡΕ ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΠΙΣΩ να βαλει τα ασπρομαυρα που του πανε....οχι εκεινα τα πουστρολαχανι που του φορεσαν...
αντε ρε ΙΒΑΝ λεβεντι μου να σε χαρω...κανε τον ΠΑΟΚ μεγαλο φερτον πισω....και εμεις θυσια..τα παντα για σενα και τον ΠΑΟΚ μας...

αντε να στο πω και στα ''γαλλικα'' να το εμπεδωσεις :mrgreen: :lol:
Ιβανε να λελευω σε γιαβρι μ ...... ποίσον τον Π.Α.Ο.Κ. τρανόν...και εμείς γουρπανς θα ίνουμε για τεσεν.

ε ρε τρελα που ''κουβαλας'' ρε Ταγμα :mrgreen: :mrgreen:
...γ@μησετα...πολυ πραμα :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Ρε αδερφε Ταγμα, μια και εχεις ανοιξει "πορτες" με τον Ιβαν , δεν του λες εκτος απο τον μικρο να πεταχτει και μεχρι τα Αραβικα Εμιρατα να φερει και την αλλη την καψουρα ???? :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

ο φαραω Καρχαρια ειναι ''διαχρονικη'' καψουρα ολων τον ''κολασμενων'' :mrgreen: :opaokara:

παρε τωρα και μια πενια για τις ''καψουρες μας''....
http://www.youtube.com/watch?v=2UbBZfCy6gw

ΙΒΑΝ....
φερε Βιερινια Σικαμπαλα να καουν και τα τελευταια υγιη εγκεφαλικα κυτταρα που εχουμε :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”