παο- Π.Α.Ο.Κ. 2-0 MVP - Σχόλια και παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν

MVP

ΧΑΚΟΜΠΟ
30
39%
ΚΟΥΜΑΛΟ
20
26%
ΚΑΤΣΙΚΑΣ
1
1%
ΣΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ
1
1%
ΕΤΟ
1
1%
ΚΩΝΣΤΑΝΤΝΙΔΗΣ
2
3%
ΛΙΝΟ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΡΟΜΠΕΡ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΓΙΑΝΝΟΥ
3
4%
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ
12
16%
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΦΩΤΑΚΗΣ
1
1%
ΛΑΖΑΡ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΑΤΣΕ
6
8%
 
Σύνολο ψήφων: 77

Άβαταρ μέλους
Argonaut4
Δημοσιεύσεις: 5276
Εγγραφή: Παρ 17 Δεκ 2010, 13:08
Τοποθεσία: -Black&White London-

Re: παο- Π.Α.Ο.Κ. 2-0 MVP - Σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Αφήνουμε πίσω την εκπληκτική απόδοση της ομάδας μας στο δεύτερο πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς μετά το ρεζιλίκι της Βιέννης.....και κοιτάμε το ματς με τον γαύρο.....Μόνο νίκη........!

Μαρινάκη θα σε λιώσει ο Αγγελίνας ....μόνος του....ο Δώνης δε χρειάζετε καν να κουτσάρει.
Armagedonas
Δημοσιεύσεις: 885
Εγγραφή: Τετ 08 Ιουν 2011, 20:04

Re: παο- Π.Α.Ο.Κ. 2-0 MVP - Σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Armagedonas »

Πόσες πιθανότητες δίνετε να μας περάσει η ΑΕΚ στην τελική βαθμολογία? :o

Γιατί ο ΠΑΟ είναι σα να μας πέρασε ήδη.
Άβαταρ μέλους
dini26
Δημοσιεύσεις: 1273
Εγγραφή: Δευ 07 Μαρ 2011, 07:12
Τοποθεσία: ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΓΗ

Re: παο- Π.Α.Ο.Κ. 2-0 MVP - Σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από dini26 »

αποφασισα να μη σχολιασω τιποτα χθες κ σημερα, τωρα που ηρεμισα θελω να πω 2 κουβεντες....
βασικα ημουν σιγουρος πως θα βρω πολλα αρνητικα σχολια κ χοντρη κριτηκη κυριως προς συγκεκριμενους παικτες κ ειδικα στον προπονητη μας..... εδω αυτο γινεται τοσες αγωνιστηκες που κερδιζουμε δε θα γινοταν τωρα?????

για μενα, ειχαμε απο 1 ημιχρονο, α' Π.Α.Ο.Κ- β' ζελος
ο λαγος ηταν πιο τυχερος κ του εκατσε το γκολ, το πεναλντι ηταν δωρο του Γιαννου!! :evil: :evil:
γενικα καναμε φασεις κυριως στο α'.

οπωσδηποτε υπαρχει στεναχωρια απο το αποτελεσμα αλλα δε χρειαζεται να τα ισσοπεδονουμε ολα, ετσι κ αλλιως δεν εχουμε την ομαδα που μπορει να κανει το απολυτο ολη την σεζον, καλως η κακως φετος ειμαστε παλι απο την αρχη!!
θελει πολυ υπομονη κ γερα στομαχια!!

MVP Koυμαλο, γιατι δειχνει μεγακη βελτιωση κ σταθεροτητα τελευταια, κυριαρχος στον αερα δυσκολα κανει φαουλ κ οι κεφαλιες του ειναι σχεδον παντα σωστες πασες,

θα ελεγα τον Χακομπο mvp αλλα το γαμησε στο τελος- μεγαλυτερη πατατα οτι χανει τον γκευ ισως κ 2-3 ακομα ματς.

ΑΥΤΑ.... ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ....
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΝΑ ΡΕΦΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΑΥΡΟ!!!!
:opaokara: :pano: :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
dini26
Δημοσιεύσεις: 1273
Εγγραφή: Δευ 07 Μαρ 2011, 07:12
Τοποθεσία: ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΓΗ

Re: παο- Π.Α.Ο.Κ. 2-0 MVP - Σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από dini26 »

Armagedonas έγραψε:Πόσες πιθανότητες δίνετε να μας περάσει η ΑΕΚ στην τελική βαθμολογία? :o

Γιατί ο ΠΑΟ είναι σα να μας πέρασε ήδη.


Ουτε ο ενας ουτε ο αλλος...... ο γκευ ναι, ξεφυγε, αυτοι οι 2 ομως

απο φετος μονο απο κατω θα μας βλεπουν!!! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis
Δημοσιεύσεις: 3805
Εγγραφή: Δευ 24 Μαρ 2008, 12:40
Τοποθεσία: Ιλίσσια

Re: παο- Π.Α.Ο.Κ. 2-0 MVP - Σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Εμένα μου θύμισε παο-ΠΑΟΚ δεκαετίας 90. Είμασταν χωρίς πάθος, υποτονικοί και με κακές επιλογές. Βέβαια αν μας καθόταν 1 φάση από τις 2-3 που κάναμε στο 1ο ημίχρονο, ίσως να βλέπαμε άλλο ματς. Το θλιβερό είναι ότι παίκτες που υπολόγιζες (προπονητικά) ότι θα σου κάνουν την διαφορά και θα στηρίξουν τους πιτσιρικάδες φέτος ή παίζουν δεν παίζουν το ίδιο είναι (Λαζάρ-Λίνο) ή δεν παίζουν για εξωαγωνιστικους λόγους (Γκαρσία- Λώρενς) ή έχουν μεγάλες διακυμάνσεις (Σάλπι - Κλάους). Επειδή οι υπόλοιποι πλήν των μικρών που ακόμα δεν τους κρίνω είναι λίγοι για τον ΠΑΟΚ που θέλει να διεκδικήσει κατι καλό.
Η ομάδα φωνάζει ότι χρειάζεται ενίσχυση και σημαντική μάλιστα, για μένα 4 παίκτες. Τερματάς, μετά τα καραγκοιλίκια του Χακόμπο νομίζω ότι πρέπει να βρεθεί άλλη λύση (το καλοκαίρι). Για την άμυνα ειλικρινά δεν έχω άποψη, αφενός γιατί δεν έχουμε δεί τον Βιβιάν, αφέτέρου διότι ο Κουμαλό ανεβαίνει. Αλλά επειδή είναι 3 χρειάζεται έναν ακόμα για κάλυψη, ο οπόιος θα αποκτηθεί για 3ος αμυντικός για την σεζόν 2013-2014 (το καλοκαίρι πρέπει να παρουμε βασικό τύπου Μαρκαντώνη). Αν πείς ότι επιθεση είσαι εντάξει για αυτή την μεταγραφική περίοδο τουλάχιστον, πάμε στο μεγάλο πρόβλημα που είναι κέντρο και άκρα. Για μένα χρειάζονται 2 ακραίοι επιπέδου και όχι για να γεμίζουν το ρόστερ. Και άλλη μία μεταγραφή επιπέδου στα χάφ, για να μην πώ 2. Αυτοί οι 3 παίκτες πρέπει να είναι ενδεκαδατοι, για τον απλούστατό λόγο ότι δεν θέλω το καλοκαίρι να έχω να πάρω 10 παίκτες και μλέχρι τα προκριματικά να ψάχνονται ακόμα σαν ομάδα. Ας υπάρχουν κάποιες βάσεις και το καλοκαίρι βάζεις και 2-3 καινούργιους στην ομάδα. Αν δε θέλεις να πας 2ος (αυτή τη στιγμή με το σύστημα των πλευ-οφ ως έχει το ΑΝ είναι πολυ μεγάλο) επιβάλλονται αυτές οι 3 μεταγραφές.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
Δημοσιεύσεις: 28869
Εγγραφή: Δευ 21 Σεπ 2009, 21:39
Τοποθεσία: sourmena

Re: παο- Π.Α.Ο.Κ. 2-0 MVP - Σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από sourmenetes »

Κλεινουμε απο εδω...

Mvp Χακομπο..

Roman ανοιξε το επομενο.. :D :D :D :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνων”