moican4 : με κάλυψες πλήρως
Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
Eίδες δε σχολιάζω......!nikolasf έγραψε:Argonaut4 : είσαι φοβερόσ!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moican4 : με κάλυψες πλήρως![]()
![]()
![]()
Το παίρνω στη πλάκα γιατί και αυτοί μέσα στο γηπεδο......ναι αυτοι που θέλουν να λέγοντε προπονητές και παίκτες του ΠΑΟΚ στη πλάκα το παίρνουν!
-
Μπαρκαρούτσος
Ο Δώνης δεν πρέπει να φύγει μέχρι τον Ιούνιο. ΤΕΡΑΣΤΙΟ foul της διοίκησης αν φύγει! Ό,τι είναι να κάνει, ας κάνει. Αν έρθει άλλος coach τον Δεκέμβρη, δεν θα έχει χρόνο να οργανώσει την ομάδα, θα ζητήσει πίστωση χρόνου κτλ, τα οποία ο ΠΑΟΚτσής δεν τα δίνει εύκολα. Οπότε, ας μας βάλει ο Δώνης play-off, αν έχει *ρχίδια να μας χαρίσει και ένα κύπελλο, και.......... καλή συνέχεια!
Εγώ δεν έχω πρόβλημα, αν δύο τύποι που είναι καλοί φίλοι, γελάνε μεταξύ τους.
Εσύ την ανέβασες για να δείξεις κάτι, κάτι σε προβληματίζει. Ποιό είναι το πρόβλημά σου λοιπόν;
Εσύ την ανέβασες για να δείξεις κάτι, κάτι σε προβληματίζει. Ποιό είναι το πρόβλημά σου λοιπόν;
ίσως θα έπρεπε να κάνει κάτι τέτοιο...
[youtube]JUqg49uKIfE[/youtube]
είναι δυνατόν....??
νικόλα? αν ο μπολόνι έφευγε νορμάλ και ο δώνης ερχόταν με νορμάλ διαδικασίες (για σένα), θα τον στήριζες?
δε νομίζω να προσφέρεις κάτι με τα συνεχή ποστ του στυλ "ΦΥΓΕ"
δλδ αν πάμε όσοι δε γουστάρουμε τον κοντό και αρχίσουμε και γράφουμε "ΦΥΓΕ", θα βγει κάτι?
[youtube]JUqg49uKIfE[/youtube]
είναι δυνατόν....??
νικόλα? αν ο μπολόνι έφευγε νορμάλ και ο δώνης ερχόταν με νορμάλ διαδικασίες (για σένα), θα τον στήριζες?
δε νομίζω να προσφέρεις κάτι με τα συνεχή ποστ του στυλ "ΦΥΓΕ"
δλδ αν πάμε όσοι δε γουστάρουμε τον κοντό και αρχίσουμε και γράφουμε "ΦΥΓΕ", θα βγει κάτι?
Μα αν του έριχνε κανένα μπουκέτο θα πουλούσε ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΛΙΚΙ και θα ηταν καλόςKarelias έγραψε:Το πρόβλημά σου στη φώτο ποιό είναι;
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
-
Μπαρκαρούτσος
Με τέτοιο μπουφάν, που έχω να δω να φοριέται από τότε που πήγαινα Γυμνάσιο, δε *άμησε ποτέ κανείς...Argonaut4 έγραψε:
- kataramenos5
Γυαλιστερό-τρέντι μπουφανάκι με φόρμα από κάτω
Ούτε ο Σάντος στα νιάτα του ρε George
Ούτε ο Σάντος στα νιάτα του ρε George
Re: Απ: Γιώργος Δώνης
Argonaut4 έγραψε:
Το ζετάκι το παρκαρε έξω από το οακα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karlat85 την Τρί 20 Νοέμ 2012, 15:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- desperando
- Επικοινωνία:
ρε συ δωνη τον εαυτο σου γιατι δεν τον θετεις εκτος προπονησεων? ή μηπως σε σενα επιτρεπεται να παιζεις μπουνιες με τον διαιτητη στην φυσουνα ?