ΠΑΟΚ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΒΑΠ, 68-63, Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΒΑΠ, 68-63, Σχόλια & παραλειπόμενα
Η αλήθεια είναι οτι μου αρέσει το μπάσκετ σαν άθλημα αν και ξέρω μόνο τα βασικά για συστήματα κτλ..
Πέρσυ και πρόπερσυ πάντως πήγαινα μ ένα φιλαράκι που μου έμαθε 5 πράγματα και από τότε πάω σχεδόν σε κάθε ματς αν και η βενζίνη από Ηλιούπολη μέχρι Πυλαία με κάνει να ζυγίσω και τα κέρματα στην τσέπη.
Για να μην μακρυγορώ λοιπόν στήριξη στον Μπάνε και στο μπάσκετ..Το αξίζει και με το παραπάνω.
Πέρσυ και πρόπερσυ πάντως πήγαινα μ ένα φιλαράκι που μου έμαθε 5 πράγματα και από τότε πάω σχεδόν σε κάθε ματς αν και η βενζίνη από Ηλιούπολη μέχρι Πυλαία με κάνει να ζυγίσω και τα κέρματα στην τσέπη.
Για να μην μακρυγορώ λοιπόν στήριξη στον Μπάνε και στο μπάσκετ..Το αξίζει και με το παραπάνω.
- Tolaros
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 3 times
Κακοί σήμερα σε σχέση με τα προηγούμενα εντός αλλά σε τραγική μέρα και οι μαύροι της Ρόδου. Πρόβλημα στα ριμπάουντ και πρωτοφανής αστοχία σε ελεύθερα σουτ κρατούσαν τους άλλους στο παιχνίδι μέχρι τέλους όπου το πήρε ο χειρότερος και άποντος μέχρι τότε Χάτσερ σε καθοριστικές συνεχόμενες φάσεις.
Η ομάδα μπορεί σαφώς καλύτερα και ΠΡΕΠΕΙ να παίξει καύτερα για να πάρουμε το διπλό το Σάββατο
Η ομάδα μπορεί σαφώς καλύτερα και ΠΡΕΠΕΙ να παίξει καύτερα για να πάρουμε το διπλό το Σάββατο
Το παιχνίδι δεν το είδα διάβασα όμως στην κεντρική το match report..
Μπράβο στην ομάδα για την προσπάθεια που έκανε..
Στο σημείο που βρισκόμαστε είναι σημαντικό να σταθεροποιηθούμε με μια νίκη επί του αυτοκράτορα της ΦΑΠΑΣ..
Σιγά το θηρίο...
ΥΓ. 1200 είναι σαφώς καλύτερος ο αριθμός από τα προηγούμενα παιχνίδια αλλά στο ΤΕΡΑΣΤΙΟ Παλατάκι, φαίνεται σαν άδειο..
Μπράβο στην ομάδα για την προσπάθεια που έκανε..
Στο σημείο που βρισκόμαστε είναι σημαντικό να σταθεροποιηθούμε με μια νίκη επί του αυτοκράτορα της ΦΑΠΑΣ..
Σιγά το θηρίο...
ΥΓ. 1200 είναι σαφώς καλύτερος ο αριθμός από τα προηγούμενα παιχνίδια αλλά στο ΤΕΡΑΣΤΙΟ Παλατάκι, φαίνεται σαν άδειο..
Δεν είδα το ματς, ούτε ξέρω πως είναι φέτος η Ρόδος, αλλά μέχρι πέρσι τη θυμάμαι από ζόρικη έως 3-4η, οπότε μπράβο στα παιδιά για τη νίκη και το μίνι σερί.
PAOKARAAAAAAAAAAAAAA
Γεια σου Μπανε.
Μπραβο σε οποιον πηγε.
Πανω απ ολα τα τεσσερα γραμματα. Ως το τελος. Παμε γι αλλα..
Γεια σου Μπανε.
Μπραβο σε οποιον πηγε.
Πανω απ ολα τα τεσσερα γραμματα. Ως το τελος. Παμε γι αλλα..

μπραβο στην ομαδα
ευχομαι σε αναλογη συνεχεια!!!
ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ ΤΟ ΠΑΛΕ
Π.Α.Ο.Κ ΛΕ ΟΛΕ.............

ευχομαι σε αναλογη συνεχεια!!!
ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ ΤΟ ΠΑΛΕ
Π.Α.Ο.Κ ΛΕ ΟΛΕ.............

- desperando
- Επικοινωνία:
πολυ καλο παιχνιδι που μας κρατησε σε αγωνία μεχρι το τελος, απο δυο πολυ καλες ομαδες για τα δεδομενα της ελληνικης Α1. ηταν το πρωτο παιχνιδι που ειδα φετος απο κοντα και μου αρεσε πολυ η ομαδα. πολυ καλη αμηνα και πολυ καλη κυκλοφορια της μπαλας στηνεπιθεση με πολυ σωστες επιλογες στο σουτ, ασχετα αν παικτες οπως ο δεδας ο χαραλαμπιδης, ο χατσερ, ο μακ γκραθ ηταν πολυ αστοχοι σημερα, κατι που ειναι τοσο δυσκολο να ξανα συμβει οσο το να εχει η ομαδα μας 20/20 βολες. η μονη παραφωνία ηταν οι συνδεσμητες που αντι να κατσουν ολοι μαζι και να δημιουργησουν μια δυνατη κερκιδα, προτιμησαν να καθονται διασπαρτοι και χωρισμενοι ανα συνδεσμο, με μηδενικο παθος για την ομαδα δειχνοντας οτι η παρουσια τους γινονταν απο αγκαρια. παλικαρια παρτε το αλλιως , ΠΑΟΚ δεν ειναι μονο το ποδοσφαιρο
- kataramenos5
- Been thanked: 1 time
Μπράβο παιδιά.
ΥΓ Αυξανεσθαι και πληθυνεσθαι και κατακυριεύσατε το παλατάκι
ΥΓ Αυξανεσθαι και πληθυνεσθαι και κατακυριεύσατε το παλατάκι
Το παρόν κλειδώνεται διότι ακολουθεί αυτό: viewtopic.php?f=170&t=5426