Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από barlow4 »

δύο είναι κατά την άποψη μου τα προβλήματα του δώνη.πρώτον πελαγωνει όταν υπάρχει πίεση αποτελέσματος.γι αυτό κ δεν καταφέρνει να σταθεί σε μεγάλες ομάδες με πίεση.αλλαζει συστήματά και και κάνει ριζικές αλλαγές στην ομάδα με τις αλλαγές με συνέπεια να μεταδίδει ακόμα μεγαλύτερη νευρικότητα στην ομάδα πράγμα που φαίνεται και από την ασυνενοησία των παικτών και από τις κάρτες.και από το ότι στα μίσα του πρωταθλήματος πέραν μιας πιο επιθετικής φιλοσοφίας ούτε το σύστημα ξέρουμε ούτε πια είναι η βασική ενδεκάδα με συνέπεια να μην ξέρουν ούτε οι παίκτες σε ποιους βασίζεται το παιχνίδι.
δεύτερον είναι ανακολουθος.από τη μια λέει να είμαστε ρεαλιστές και να έχουμε αντίληψη των όχι σπουδαίων δυνατοτήτων αυτού του ρόστερ(που με βρίσκει σύμφωνο)και από την άλλη πάει σε ένα ντέρμπι εκτός έδρας σε φαρδύ γήπεδο να παίξει ανοιχτα κ επιθετικα με έναν αντίπαλο που έχει επικίνδυνους παίκτες κ είναι με την πλάτη στον τοίχο.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

moican4 έγραψε: Ξαναλέω Ο ΠΑΟΚ δεν είναι στο 2007 ή 2008...
Τότε έβαλε τις βάσεις για να φτιάξει ομάδα.. σήμερα δεν ήμαστυε σε εκείνο το σημείο...

Πάντως δεν κάνει ούτε τα στοιχειώδη...δεν ξέρω αν το έχεις δει...
Kι όμως είμαστε ακριβώς στο σημείο που πρέπει να φτιάξουμε ομάδα.
Από πέρυσι έφυγαν, οι Βιερίνια, Ίβιτς, Σναου, Μαλεζάς, Κοντρέρας,ο Τσιρίλο, οι τερματοφύλακες, και διάφοροι άλλοι συμπληρωματικοί, παίχτες δηλαδή που έπαιζαν μαζί τόσο καιρό και είχαν κάποια ομοιγένεια.Παράλληλα, ο Λίνο (σκυλο)γέρασε, ο Γκαρσία γέρασε, ο Φωτάκης, γερνάει και γενικά έχουν αλλάξει πάρα πολλά από τον τον κορμό των 3-4 τελευταίων χρόνων. Αν δεν είναι αυτή η χρόνια που φτιάχνουμε ομάδα, ποιά είναι;
Από πέρυσι που είχαμε την πιο γερασμένη άμυνα του πρωταθλήματος, τώρα έχουμε απ τις νεότερες!

Επίσης, εγώ δεν μπορώ ειλικρινά να καταλάβω, πως αφού δεν κάνει ούτε τα στοιχειώδη, έχουμε αυτή τη θέση στο βαθμολογικό πίνακα. (μη μου πείτε πάλι για το ρόστερ των άλλων, σας παρακαλώ, αν δεν κάνεις τα στοιχειώδη, όπως δεν τα έκανε ο βάζελος τόσο καιρό και κοιτάξτε που είναι στον πίνακα). Έκανε λάθη και κάνει, αλλά εγώ πιστεύω ότι προσπαθεί να περάσει κάποιες αλλαγές που έτσι κι αλλιώς θα γινόταν δύσκολα. Αλλά πρέπει να τις κάνει, κάποιος, τώρα.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ο βαζελος αν δεν είχε την.τιμωρία έναν βαθμό πίσω μας θα ήταν.άλλη μια τραγική ομάδα που θα ήταν ψηλά λόγω ανυπαρξίας των άλλων.δεν έχεις να υπολογίζεις αεκ αρη ξανθη οφη που παραδοσιακά ήταν δύσκολα παιχνίδια.ο ατρόμητος που χωρίς μητρογλου δεν την πολυπαλευει μας κέρδισε και η τρίπολη είναι επίσης πεσμένη σε σχέση με παλιότερα αλλά είναι ψηλά λόγω ανυπαξιας άλλων.βέροια πλατανιας λεβαδειακός κέρκυρα είναι θίασοι.που να ήμασταν δλδ.θέλει προσπάθεια για να μην είσαι δεύτερος κ δεν είμαστε δεύτεροι.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Το είπα ΣΙΚ...
Τύχη, συγκυρία, ανικανότητα αντιπάλων...
Στο πρώτο τεστ με έναν στοιχείωδη αντίπαλο, σε έκαναν γιο γιο...και συνεχίζουμε...
Μέσα σε ένα παιχνίδι αλλάζει 3 φορές σύστημα, αυτό μάλλον είναι λογικό...αλλά κάποιοι παίκτες έχουν τρελαθεί με αυτές τις μ@κιες, εντελώς πληροφοριακά σας το λέω..

Υπομονή τότε..εμείς μπορούμε να κάνουμε, άλλοι δεν ξέρω...
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Εαν εξαιρεσουμε το παιχνιδι με τον ΣΚΟΥΠΙΔΙ-ΑΡΗ , σε ολα τα υπολοιπα το αποτελεσμα ειναι καθαρα θεμα συγκυριακο... Κανω 2-3 -4 σεντρες , βρισκω τον Κλαους ή τον κοντο και αν το βαλουν , μπραβο ...Αν οχι , βλεπουμε...

Ακομα και την εποχη του Σαντος , που η ομαδα ηταν φουλ αμυντικογεννης , τις λιγοστες φορες που εβγαιναν στην επιθεση το εκαναν με εναν οργανωμενο τροπο.... Ειχαν μαθει και το κολπο με το πρωτο δοκαρι στα στημενα , το ειχαν δουλεψει και προχωραγε η ομαδα .... Και δινω ενα μονο παραδειγμα....

Βλεπετε εσεις να υπαρχει κατι αντιστοιχο στον φετινο ΠΑΟΚ ? Μονο εγω δηλαδη βλεπω μια ομαδα αναρχη μεσα στο γηπεδο ? Χωρις αρχη , μεση και τελος ? Με εμμονη σε αυτο περιβοητο 4-4-2 και τους ρομβους ? Οι υπολοιποι βλεπετε καμμια βελτιωση ?

Γιατι οποτε καποιος πει οτιδηποτε για τον Δωνη , αρχιζει η ιστορια με τον Μπολονι και τον Σαντος και παει λεγοντας... Ωραια , εγω να το βουλωσω και να μην ξαναγραψω τιποτα ...Εσεις οι υπολοιποι ποσο ευχαριστημενοι εισαστε με την εικονα που βλεπετε ? Δεν σας εξοργιζει το γεγονος οτι παντοτε μετα απο καθε κλαρινο 'η ασχημη εμφανιση ο προπονητης βρισκει και απο μια χαζη δικαιολογια ? Ποτε φταιει που οι παικτες δεν αφομοιωνουν το συστημα, ποτε δεν κανουν ατομικες ενεργειες , ποτε παιζουν κλειστα οι αντιπαλοι , τα χαφ δεν ειναι ποιοτικα , οι αμυντικοι δεν βρισκονται σε καλη ημερα ..... Εχθες μαθαμε οτι και ο γρηγορος ρυθμος μας αποσυντονιζει ....

Στο κατω-κατω της γραφης , αυτος ειναι προπονητης ....Αυτος δεν ευθυνεται σε τιποτα ???? Δηλαδη για να παιξει στοιχειωδως ικανοποιητικα η ομαδα , τι πρεπει να γινει ? Ολα τα βρισκετε καλα ?

Προσωπικα οσο πιστευα τον Χαβο και τον Δερμιτζακη αλλο τοσο πιστευω και τον Δωνη.... Το καλυτερος ελληνας προπονητης ισοδυναμει με ολυμπιονικη εσκιμωο στην Ξιφασκια .... .
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

barlow4 έγραψε:ο βαζελος αν δεν είχε την.τιμωρία έναν βαθμό πίσω μας θα ήταν.άλλη μια τραγική ομάδα που θα ήταν ψηλά λόγω ανυπαρξίας των άλλων.δεν έχεις να υπολογίζεις αεκ αρη ξανθη οφη που παραδοσιακά ήταν δύσκολα παιχνίδια.ο ατρόμητος που χωρίς μητρογλου δεν την πολυπαλευει μας κέρδισε και η τρίπολη είναι επίσης πεσμένη σε σχέση με παλιότερα αλλά είναι ψηλά λόγω ανυπαξιας άλλων.βέροια πλατανιας λεβαδειακός κέρκυρα είναι θίασοι.που να ήμασταν δλδ.θέλει προσπάθεια για να μην είσαι δεύτερος κ δεν είμαστε δεύτεροι.
5 βαθμούς πίσω θα ήταν.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

μ@κακία είπα.νόμιζα 4 ποιντς ήταν η τιμωρία της ζελας που κ πάλι 3 ποιντς θα απειχαμε.
παπατζης της κακίας ώρας
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

moican4 έγραψε:Το είπα ΣΙΚ...
..αλλά κάποιοι παίκτες έχουν τρελαθεί με αυτές τις μ@κιες, εντελώς πληροφοριακά σας το λέω..
Αυτό όμως δε τους δίνει το δικαίωμα να εμφανίζονται αδιάφοροι και να κάνουν ότι τους γουστάρει στο γήπεδο, μιας και είναι επαγγελματίες ( :? ) όπως λένε.Ο ΓΔ μπορεί να έχει πολλά στραβά αλλα με τέτοια απόδοση απο Ετό,Λαζάρ,Φωτάκη και άρρωστο τον Κάτσε ούτε ο Μουρίνιο δε θα κέρδιζε χτες.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Κατ5, όταν ο ποδοσφαιριστής βλέπει ότι ο προπονητής είναι "τρικυμία", τον γράφει ...
Χέστηκε να πάιξει για την πάρτη του..και αν δεν το κάνει την πρώτη, ούτε την δεύτερη την 3η φορά όμως θα το κάνει..
Τα παραδείγματα άπειρα, το πιο κοντινό ο βάζελος μέχρι χθες δεν μπορούσαν να αλλάξουν πάσα ,ξαφνικά τι έγινε δηλ?
Δεν θέλω να μιλήσω ούτε φυσικά να εκθέσω κάνενα παίκτη απλά το ανέφερα ....

αλλά ο γυαλός δεν είναι στραβός..
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
χωρις φανφαρες και ενα καρο δημοσιευματα ανελαβε σε μια δυσκολη χρονια τον πανιωνιο, χωρις ροστερ, με παικτες απο την δευτερη ομαδα και καταφερε μεσα σε ενα καλοκαιρι να επιδειξει μια ομαδα που παιζει ομορφο ποδοσφαιρο, να ειναι στις πρωτες θεσεις δικαιοτατα στην βαθμολογια, και να προκαλεσει το ενδιαφερον ολων μας...
τωρα εαν εσεις πιστευεται οτι ο νιονιος εχει καλυτερο ροστερ απο μας μαγκια σας, ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

moican4 έγραψε:Κατ5, όταν ο ποδοσφαιριστής βλέπει ότι ο προπονητής είναι "τρικυμία", τον γράφει ...
Χέστηκε να πάιξει για την πάρτη του..και αν δεν το κάνει την πρώτη, ούτε την δεύτερη την 3η φορά όμως θα το κάνει..
Τα παραδείγματα άπειρα, το πιο κοντινό ο βάζελος μέχρι χθες δεν μπορούσαν να αλλάξουν πάσα ,ξαφνικά τι έγινε δηλ?
Δεν θέλω να μιλήσω ούτε φυσικά να εκθέσω κάνενα παίκτη απλά το ανέφερα ....

αλλά ο γυαλός δεν είναι στραβός..
Δε γίνεται όμως ν αλλάζουν οι προπονητές σαν τα πουκάμισα επειδή οι παίκτες δε τους γουστάρουν(άσχετα αν έχουν βάσιμους λόγους).Δε γινεται να υποκαθιστούν τη διοίκηση της ομάδας.Αν οι παίκτες "εθιστούν" ( :) ) στην προπονητοφαγία και το κάνουν ανεμπόδιστα ,αυτό θα έχει ολέθριες συνέπειες στον τομέα της πειθαρχίας.Και νομίζω οτι τα τελ χρόνια αυτό βιώνουμε στον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

@Moican επειδή το 'χεις ξαναγράψει αυτό κ μάλλον δεν το 'χω πιάσει τι εννοείς ότι είμαστε καλύτερα απ'το 2008?
Στο ότι τότε έπρεπε να χτίσουμε καινούρια δυνατή ομάδα ενώ τώρα όχι?
Η φετινή ομάδα ΔΕΝ είναι η ομάδα Ιβάν...είναι η ομάδα των 7.000 διαρκείας, της κρίσης, της απαξίωσης εδώ και ένα χρόνο απ'τον κόσμο (αδικαιολόγητη για 'μενα).
Η τότε ομάδα ξεκίνησε με 13.000 διαρκείας,μετά 20 κ βάλε,χορηγούς, του ενθουσιασμού Ζαγοράκη κλπ.
Απ τη φετινή ομάδα θα πρέπει να αποχωρήσουν Πάμπλο,Λίνο,Σταφυλίδης,Έτο (δεν θα 'ναι απώλεια :) ) που ήταν βασικοί.
Το χθεσινό πάγκο της ομάδας τον είδες?
Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερα στο ότι πλέον έχει τον Σαββίδη, το καλοκαίρι όμως δεν τον είχε και στο ότι θα είναι στους δυνατούς του europa ενώ τότε δεν ήταν.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

ο δωνης ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ μεχρι τελος του χρονου!Και καποιοι ας φωναζουν!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μπορει να μου δωσει καποιος φιλος ενα παραδειγμα μιας ομαδας που ειδε να παιζει 4-4-2 σε ευθεια τον τελευταιο καιρο εκτος απο εμας;
Άβαταρ μέλους
pitpapk4

Δημοσίευση από pitpapk4 »

Έχω διαβάσει όλο αυτό τον καιρό τα πάντα για τον Δώνη αλλά ας μου πεί κάποιος από εσάς που τον κράζετε, δηλαδή οποιοσδήποτε άλλος τι θα έκανε με αυτό το υλικό ? Θα άλλαζε το σύστημα? ε και? ποιους άλλους θα έβαζε στην 11αδα? Προσωπικά δεν τον συμπαθώ αλλά έχω την διάθεση να τον στηρίξω γιατί ξέρω οτι ως το τελος της χρονιάς ο καθένας από τους μικρούς της ομάδας θα έχει πάρει 5 παιχνίδια στα πόδια του. Η ομάδα φέτος θα παλέψει για την 2η θέση, δεν την έχουμε σίγουρη. Ο αστέρας ήταν καλύτερος στον μεταξύ μας αγώνα, ο ατρόμητος για μένα είναι στα ίδια επίπεδα με μας και ο βάζελος έχει καλύτερο υλικό και θα ανέβει από εδώ και πέρα. Ας γίνουμε ρεαλιστές, αυτό είπε και ο προπονητής.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”