Δηλαδή, ο Κουίνσι και Ζέκα έτρεχαν σαν άλογα μέχρι το 90' επειδή δεν έχουμε πλάνο;moican4 έγραψε:.....
1) Ο Ρότσα είναι μεγάλος προπονητής και τους αναμόρφωσε
2) Είναι παικταράδες οι βάζελοι και το έκαναν επίτηδες όλες αυτές τις αγωνιστικές λόγω Φερείρα
3) Βρήκαν μπροστά τους μια ανύπαρκτη ομάδα χωρίς πλάνο και τρόπο να τους απειλήσει και έκαναν πλάκα
Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
Σε όλα τα ματς τρέχουν σαν άλογα αλλα δυστυχώς οι άλλες ομάδες έχουν μια στοιχειώδη αλληλοκαλυψη...
Ή πρωτάθλημα ή Ευρώπη.Ρόστερ και για τα 2 δεν έχεις.Πόσο κοντόφθαλμοι μπορεί να είστε πραγματικά.dimbar έγραψε:Σωστός αλλά ας το κάνουμε λίγο πιο δίκαιο!Odi έγραψε:Βάλε και τα εξής:dimbar έγραψε: 10)Δεν πρέπει να κάνουμε κριτική στον Δώνη γιατί αγαπάμε τον ΠΑΟΚ.
Οποιος υποστηρίζει το 1 να σηκώσει το χέρι!
Αποτελέσματα που δεν θα δούμε ΠΟΤΕ με τον Δώνη
παο-ΠΑΟΚ = 0-2
αεκ-ΠΑΟΚ = 0-2
Τότεναμ-ΠΑΟΚ=1-2
ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 1-2
ΠΑΟΚ-Τρίπολη 2-3
ΠΑΟΚ-Γιάνεννα 1-2
ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 1-3
ΠΑΟΚ-γκέι 0-2
ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 0-0
ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 0-0
ΠΑΟΚ-ρούλης 0-0
2011-2012 -------------------- ------- ----- 2012-2013
ΠΑΟΚ-ΚΑΡΠΑΤΥ 2-0 =============== ΜΠΝΕΙ-ΠΑΟΚ 0-2
ΚΑΡΠΑΤΥ-ΠΑΟΚ 1-1 =============== ΠΑΟΚ-ΜΠΝΕΙ 4-1
ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ-ΠΑΟΚ 0-2 ============= ΠΑΟΚ-ΡΑΠΙΝΤ 2-1
ΠΑΟΚ-ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ 3-0 ============ ΡΑΠΙΝΤ-ΠΑΟΚ 3-0
ΠΑΟΚ-ΤΟΤΕΝΑΜ 0-0=============== ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!
ΡΟΥΜΠΙΝ-ΠΑΟΚ 2-2================ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!
ΠΑΟΚ-ΣΑΜΡΟΚ 3-1=================ΠΑΟΚ-ΕΙΣΑΙ!
ΣΑΜΡΟΚ-ΠΑΟΚ 1-3=================ΠΑΟΚ-ΕΙΣΑΙ!
ΤΟΤΕΝΑΜ-ΠΑΟΚ 1-2================ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!
ΠΑΟΚ-ΡΟΥΜΠΙΝ 1-1 ================ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!
Μετά από μια ήττα κράξιμο,μετά από τις νίκες μόκο.Η θα νικάμε επειδή είναι χάλια οι άλλοι,ή θα χάνουμε γιατί είμαστε χάλια.
Εντάξει μείνετε με την λογική σας,ο Δώνης φταίει και κανείς άλλος.
Φέρτε πίσω τον Μπόλονι τον καθηγητή που διδάσκει κάπου στην Ασία.
ας το παμε και αντιστροφα ποιος παικτης μας μπορει να κανει τετοια κουρσα πλν του αρ μπακ μας και του καλου λαζαρ..?
Ποιος Κουινσι ρε φιλε και ποιος Ζεκα?Ανεκδοτα ειναι αυτοι δεν ειναι παιχτες...κανε μου παιχτη και τον μαυρια με τον φιρματζολι τωρα να πουμε...αντε τωρα με το χχχχχχ που εχουμε στον παγκο...
ΟΥΣΤ ΡΕ...
ΟΥΣΤ ΡΕ...
Πριν το ματς, πρώτη άμυνα μαζί με γαύρο, δεύτερη επίθεση πίσω από γαύρο.moican4 έγραψε:Για τις θλάσεις μιλάω Καρέλια..
Μετά από 11 αγωνιστικές άποψη έχω βγάλει για τον φετινό ΠΑΟΚ...
Άμυνα ανύπαρκτη, απείθαρχοι παίκτες και επιθετικά λίγο γιούργια, λίγο γιόμα ενίοτε και καμιά πασούλα...
Συμφωνώ ότι δεν παίζουμε καλά γενικά, συμφωνώ ότι ο ανταγωνισμός είναι κατώτερος από πέρυσι, κι εγώ θεωρώ ότι στον Μπολονι παίχτηκε πουστιά, αλλά υπάρχουν και κάποια καλά δεδομένα που δεν μπορούν να αγνοηθούν.
καλα ουδεμια σχεση με τις χρονιες σαντος και μπολονι με σημερα
το ροστερ μπορει να ειναι χειροτερο αλλα φετος εχεις το 2ο μεγαλυτερο μπατζετ
1η φορα παικτες πληρωμενους
και οι αλλοι παιζουν με κ20
αν καταφερεις να βγεις 2ος ενω τρεχεις μονος σου τοτε "ενα το χελι-δωνη την ανοιξη ακριβο"
το ροστερ μπορει να ειναι χειροτερο αλλα φετος εχεις το 2ο μεγαλυτερο μπατζετ
1η φορα παικτες πληρωμενους
και οι αλλοι παιζουν με κ20
αν καταφερεις να βγεις 2ος ενω τρεχεις μονος σου τοτε "ενα το χελι-δωνη την ανοιξη ακριβο"
Οκ, ούτε πτυχίο έχω, ούτε είμαι μπαλαδόφατσα ολκής να αναλύω τα overlaps, αλλά το Λίνο που στο #$# τον έβαλες να παίξει; Ο Γιάννου τι σκοπό είχε;
Και επειδή συμφωνώ και με αυτούς που λένε "στο τέλος ταμείο" και με αυτούς που λένε οτι η αναβάθμιση του υλικού πρέπει να συμπεριλάβει και τον προπονητή, απλά θα μείνω σε κάτι που με χαλάει σε μη τεχνικό επίπεδο:
τους είδες τους ζέλους πείνα; το οτι μια ολόκληρη ομάδα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων είναι βαριεστημένη, ξενερωμένη, και αδιάφορη, εγώ θεωρώ οτι είναι μεγάλη ευθύνη του προπονητή.
Την Κυριακή ξέρεις τι θα γίνει εάν πέσει κανά κλαρίνο ολκής μέσα στην Τούμπα έτσι; και κανείς μας δεν το θέλει στην παρούσα φάση (και με αυτόν τον τρόπο).
Και επειδή συμφωνώ και με αυτούς που λένε "στο τέλος ταμείο" και με αυτούς που λένε οτι η αναβάθμιση του υλικού πρέπει να συμπεριλάβει και τον προπονητή, απλά θα μείνω σε κάτι που με χαλάει σε μη τεχνικό επίπεδο:
τους είδες τους ζέλους πείνα; το οτι μια ολόκληρη ομάδα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων είναι βαριεστημένη, ξενερωμένη, και αδιάφορη, εγώ θεωρώ οτι είναι μεγάλη ευθύνη του προπονητή.
Την Κυριακή ξέρεις τι θα γίνει εάν πέσει κανά κλαρίνο ολκής μέσα στην Τούμπα έτσι; και κανείς μας δεν το θέλει στην παρούσα φάση (και με αυτόν τον τρόπο).
Το καλο ειναι οτι κερδισες τον Αστερα λογω Θεου την ΑΕΚ επισης τον Πανθρακικο το ιδιο παιζεις @σοβαρα ματς μεχρι τωρα(αν και το σημερινο δεν ειναι σοβαρο αλλα τεσπα) και εχεις χασει και τα δυο αμαχητι.Karelias έγραψε:Πριν το ματς, πρώτη άμυνα μαζί με γαύρο, δεύτερη επίθεση πίσω από γαύρο.moican4 έγραψε:Για τις θλάσεις μιλάω Καρέλια..
Μετά από 11 αγωνιστικές άποψη έχω βγάλει για τον φετινό ΠΑΟΚ...
Άμυνα ανύπαρκτη, απείθαρχοι παίκτες και επιθετικά λίγο γιούργια, λίγο γιόμα ενίοτε και καμιά πασούλα...
Συμφωνώ ότι δεν παίζουμε καλά γενικά, συμφωνώ ότι ο ανταγωνισμός είναι κατώτερος από πέρυσι, κι εγώ θεωρώ ότι στον Μπολονι παίχτηκε πουστιά, αλλά υπάρχουν και κάποια καλά δεδομένα που δεν μπορούν να αγνοηθούν.
Η ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΟΥΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.
Για τον Αστέρα συμφωνώ. Κουλα και πάνθραξ του κέρδισες λόγω ατομικής ποιότητας.
Ο γαύρος για να νικήσει την κούλα, την περασε πριονοκορδέλα.
Σου είπα, συμφωνώ ότι δεν παίζουμε καλά αλλά υπάρχουν κάποια δεδομένα που δεν μπορούμε να αγνοούμε.
Ο γαύρος για να νικήσει την κούλα, την περασε πριονοκορδέλα.
Σου είπα, συμφωνώ ότι δεν παίζουμε καλά αλλά υπάρχουν κάποια δεδομένα που δεν μπορούμε να αγνοούμε.
οκ αν ισχυει ειναι επειδη εχουν ξεμεινει συμβολαια οπως του μπουμσογκ που δεν παιζει, του οικοδομου και του βιτολοKarelias έγραψε:ο βάζελος έχει το 2ο μεγαλύτερο
τα οποια με την καμια δεν ανταποκρινονται στην πραγματικη αξια, σαν να ειχαμε δηλ εμεις 2-3 ακομη κοντους..
μπατζετ σημαινει να πληρωνονται κιολας,οχι σαν τη ρουλα που τοσα χρονια πληρωνε κοκε με γυρους και τσιπς στο εβραικο καζινο
Το ματς με την Ξάνθη.
Δεν ξέρω σε τι ανταποκρίνονται, ο βάζελος το έχει, τι να κάνουμε τώρα.
Δεν ξέρω σε τι ανταποκρίνονται, ο βάζελος το έχει, τι να κάνουμε τώρα.