Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Γιατί να μην νικήσουμε?Πέρσι με χειρότερο ρόστερ λόγω απουσιών νικήσαμε έστω και δύσκολα!Και ο Κολοσσός φέτος είναι χειρότερος από περσι!!Αν ανεβάσει ρυθμό ο Χαραλαμπίδης και με σταθερό τον Χατσερ θα κάνουμε καλή χρονιά!!Αν αποκτούσαμε και τον Κις τότε θα είμασταν σούπερ!Αλλά ας όψονται τα παλιά χρέη!
Ντεμπούτο φέτος στο παλατάκι για μένα..Πέρσι δεν έχασα ματς (πλην το κεκλεισμένων),φέτος όμως κατευθείαν λόγω υγείας και δουλειάς δεν έχω πάει..Ελπίζω να είμαστε πάνω από 500 (ας είμαστε ρεαλιστές).
Θα δω πρώτη φορά την ομάδα η οποία μου φαίνεται πολύ καλύτερη από την αντίστοιχη περσινή (όλα τα ματς ήτανε ντέρμπυ) και ελπίζω σε καλή εμφάνιση και νίκη.
Ο Μπανε ειναι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ προεδρος που εχει υπαρξει, οχι στον ΠΑΟΚ, αλλα στην Ελλαδα απο τοτε που παιζεται το μπασκετ και η μπαλλα.
Ειναι απιστευτα ολα τα οσα εχει κανει για το μπασκετ, στους πιο δυσκολους καιρους για την χωρα, το αθλημα, αλλα και την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Και ολα αυτα, τα εχει κανει μονος του, χωρις την στηριξη του κοσμου.
Και μονο που υπαρχει σημερα μπασκετικος ΠΑΟΚ ειναι αποκλειστηκο κατορθωμα του ΜΠΑΝΕ, και θα το δειτε συντομα ποσο δικιο εχω οταν και αμα φυγει (αεκ ερχομαστε)
Δεν ειμαι ΟΦΦ τοπικ, απλα λεω την αληθεια οσον αφορα το επομενο ματς και πιο συγκεκριμενα, την προσελευση του κοσμου.
Εγκλημα ειναι να μην στηριξουμε τον ΜΠΑΝΕ.
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shaman4 την Πέμ 15 Νοέμ 2012, 19:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολύ καλό το κλίμα στην συνάντηση που έγινε μεταξύ των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και των εκπροσώπων των συνδέσμων...
Στο τραπέζι έπεσε το θέμα της στήριξης των οπαδών του "Δικεφάλου" προς το σύνολο του Σούλη Μαρκόπουλου, κάτι με το οποίο μονίμως ασχολούνται στελέχη της ομάδας. Εγινε μια εποικοδομητική κουβέντα γι' αυτό το ζήτημα και οι δύο πλευρές (αναγνώρισαν το πρόβλημα της οικονομικής κρίσης που υπάρχει) συμφώνησαν πως θα πρέπει να μην είναι... μόνη της η ομάδα.
Γενικώς ανταλλάχθηκαν διάφορες απόψεις, οι σύνδεσμοι υποσχέθηκαν στήριξη και στον "Δικέφαλο" θα ήθελαν να δουν τα... αποτελέσματα αυτής της κουβέντας στο ματς με τον Κολοσσό, με την έννοια πως στους "ασπρόμαυρους" ελπίζουν να υπάρχει ένα "ζεστό" "Παλατάκι" στο ματς της Δευτέρας σε αντίθεση με τα παιχνίδια απέναντι σε Ικαρο και Περιστέρι (στα οποία η ΚΑΕ "μπήκε" μέσα).
Shaman4 συμφωνώ μαζί σου αλλά θα προτιμούσα να αναφέρεις όλη την διοίκηση μιας και είναι άδικο για κάποιους που προσφέρουν (όσο μπορούν) να μένουν στην σκιά του τεράστιου αρχηγού μας. Μπράβο σε όλη την διοίκηση για την προσπάθεια.