Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Δημοσίευση από karlat85 »

Γιατι διαφωνεί κανεις οτι ο χάγκαν ηρθε στα 28 σε μας;

Και οτι οταν εφυγε ηταν 25;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

thoumas έγραψε:Όλο γκρίνια είσαι για ίσιωσε λιγάκι.. :) :D
http://www.youtube.com/watch?v=7ACPNFuVsPg
Άν θυμάμαι καλά εσύ το είχες ζητήσει.
Ευχαριστώ αδελφέ!
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

conci8 έγραψε:
όπου το κάθε τι (γέννηση-γάμος κλπ) καταγράφεται αμέσως ως πράξη στο ληξιαρχείο..
Να πω την αληθεια το ειχα λιγο στο μυαλο μου αν ειναι οντως του 93..... Μακαρι γιατι φαινεται οντως πολυ καλος!
Ειρωνικά το έγραψα.. 8-)
Νιγηριανός και γενικα Αφρικανος γεννημένος 1 Ιανουαρίου δε με πείθει οτι είναι 19 χρονών..
Εκτός αν συμφωνούμε πως ο Ολισατέμπε είναι 33
http://en.wikipedia.org/wiki/Emmanuel_Olisadebe

κι ο Φουτσίνι 35
http://en.wikipedia.org/wiki/Guy_Feutchine

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
conci8

Δημοσίευση από conci8 »

Σωστό... Ούτε εμένα συνήθως. Δεν έπιασα την ειρωνεία...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Το τεστ DNA δείχνει την ηλικία ; :):) πάντως φαινετε μικρός τώρα αν ειναι 19 ; Τεστ DNA ρε παιδια :):)

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Με μια ακτινογραφία, ένας σοβαρός ορθοπεδικός θα σε βρει μέχρι και μήνα γέννησης.
Τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση. ;)
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

http://www.guardian.co.uk/football/2010 ... ld-problem
Αρθρο της guardian για τους Νιγηριανούς.. Nwankwo Kanu στα χαρτιά σήμερα ειναι 36, στην πραγματικότητα ειναι 45. :lol: :lol: :lol: :lol:

Για να μη θυμησω οτι στείλαμε τον Φουτσινι τότε για δοκιμη στην Αγγλία για μεταγγραφη και μας τον γύρισαν πίσω πακέτο γελώντας γιατι διαπιστωσαν οτι ηταν 37..!
Απλά δε θυμάμαι λεπτομέριες σ'αυτό το σκηνικό.. :lol: :lol:

ΕDIT: DC για δώσε πληροφορίες γιατί αν ανακάλυψες τέτοια μέθοδο θα παρεις νόμπελ.
Η αναγνώριση ηλικίας αποτελεί ανθρώπινο δικαίωμα και μόνο με τη συγκατάθεση του ατόμου μπορεί να γίνει. Επίσης η εξέταση δίνει με απόκληση 5 ετών την ηλικία.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Παίκτες που θα ήθελα για τον Ιανουάριο ή τον Ιούνιο στον ΠΑΟΚ απο Superleague:
1) Michael Olaitan 19 ετών της Βέροιας στη θέση 10 και περιφερειακός επιθετικός. έχω ενθουσιαστεί με την ωριμώτητά του και την ταχύτητα σκέψης. Επίσης είναι 1,84 ύψος που το θέλει γενικά η ομάδα μας που κοντεύει να γίνει ομάδα νάνων.
2) Τζόναθαν Λόπεζ, Γκολκίπερ της Βέροιας. Για τον Ιούνιο. Μια μεγάλη ομάδα θέλει 2 καλούς τερματοφύλακες. Ο Γλύκος κάνει για 3ος.
3) Δημήτρης Κολοβός (19 ετων) του Πανιωνίου. Ίσως καλύτερα για τον Ιούνιο. Πολύ ταλέντο.
4) Ντέιβιντ Αγκάνθο (31 ετών) του αρούλη. Πολύ καλός και έξυπνος. Άλλο 1 τρύπημα για την ομάδα που σύντομα θα βρεθεί στην κατηγορία που πρέπει.
5) Βιεϊρίνια. Φέρτε τον πίσω χθες.
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Παίζει στην σούπερ λίγδα ο Αντρέ;
Τι είναι νερουλάς στα σκουλήκια; :P :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

O Βιειρινια διακριθηκε εδω και απο εδω τον ξερουμε. Εξυπναδες... Για Αγκάνθο περισσότερο ψυχολογικά λιωνεις τα σκουλίκια μιας που τον εχουνε θεό...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Georginio Wijnaldum ( http://www.transfermarkt.co.uk/en/georg ... 49499.html ) παρέα με Vieirinha. Ο Αγκάνθο είναι ΠΕΡΙΤΤΟΣ!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

vs40 έγραψε:O Βιειρινια διακριθηκε εδω και απο εδω τον ξερουμε. Εξυπναδες... Για Αγκάνθο περισσότερο ψυχολογικά [/bλιωνεις τα σκουλίκια μιας που τον εχουνε θεό...
φιλε μου τα συκολικια και τα καθε σκουλικια τα λιωνεις ψυχολογικα παιρνοντας το πρωταθλημα,μην μικρενεται τον ΠΑΟΚ. ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε.οσο για τον αγκανθο σαν παικτη ειναι γνωστο σε ολη την παπαναστασιου οτι ο παικτης ειναι σακατης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Τετ 14 Νοέμ 2012, 00:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

++++
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Εμένα προσωπικά ο παίκτης Αγκάνθο μου αρέσει πολύ. Η μισή ομάδα μόνος του είναι. Που είδες να τον λένε σακάτη και τέτοια? Δεν το λέω για να μικραίνω τον ΠΑΟΚ. Παιρνεις 1 παικταρά για την επίθεση και καταστρέφεις μια ομάδα που χωρίς αυτόν είναι για πτώση. Ο γαύρος έχει Τζιμπούρ, Μήτρογλου, Πάντελιτς. 3 σεντερφοράρες. Εμείς έχουμε 1 τον Κλάους (για καθαρό φορ). Πείτε ότι δεν θέλουμε φορ αν παμε για πρωτάθλημα + Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Σίγουρα υπάρχουν θέσεις άλλες που έχουν προτεραιότητα για ενίσχυση. π.χ. ένας καλός Κ.Αμ. Εγώ είπα τις προτιμήσεις μου καθαρά σε παίκτες που μου αρέσουν από την Σουπερλινγκ χωρίς να βάζω προτεραιότητα απόκτησης. Η σελίδα του φόρουμ λέει ποιους παίκτες θα θέλατε στον ΠΑΟΚ, όχι αναλάβετε το μάνατζμεντ της ομάδας και ποστάρετε 25άδα. Έτσι και εγώ θέλω Neymar επίθεση που τον παίρνω στο Μανατζερ στον ΠΑΟΚ, Paulo Henrique Chagas de Lima, Ishak Belfodil(για ψησιμο στον πάγκο) κ.λπ.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

εγω ειμαι της αποψης οτι ο ΠΑΟΚ πρεπει να ειναι ενα κραμα μεταξυ παικταραδων αλλα και γηγενων ποδοσφαιριστων...
προσοχη ομως, αν ειναι πραγματικα ταλεντα, οχι να μας τα παρουσιαζουν σαν ταλεντα γιατι τετοια "ταλεντα" δεν τα θελω...
αφορμη το σχολιο που διαβασα στα sport 24 οτι ο Σαββιδης δεν εχει αποφασισει πως θα κινηθει η ομαδα.....

ένα από τα θέματα που θα συζητήσει ο Σιστιακόφ με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ στη Ρωσία και ο τελευταίος θα πάρει μια απόφαση για ποιο ακριβώς θα είναι το αγωνιστικό πλάνο που θα ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ, αν δηλαδή επιμείνει στη παραγωγή παικτών έτσι ώστε σε βάθος τριετίας ή τετρατίας να κάνει μια ομάδα που θα "χτυπήσει" στα ίσα τον τίτλο ή θα επιλεγεί ένας πιο γρήγορος δρόμος με ένα μεταγραφικό μπαράζ που θα φέρει στη Τούμπα έτοιμους ποδοσφαιριστές με βασική επιδίωξη να πάρουν άμεσα τα σκήπτρα του ελληνικού πρωταθλήματος.
http://www.paokmania.gr/%CF%83%CF%84%CE ... E%BF%CE%BA
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”