Τι λες ρε φίλε δες στο YouTube την σφαγή με αυτο το καθηκι τον σπαθα πλάκα μας κανείς ; Εγω αυτόν τον τύπο δεν θα τον ξεχάσω ποτέ οπως τον λιτσα ας πούμε τοArmagedonas έγραψε:Πότε ρε μάγκες φτάσαμε να πάρουμε πρωτάθλημα και μας το στέρησε το κοράκι????
Με 30 βαθμούς διαφορά κάθε χρόνο από τον πρώτο,δεν δικαιούσαι να μιλάς για διαιτησία.
Ακόμα και με Σπάθα,ήμασταν ανύπαρκτοι και δεν κάναμε ούτε ένα σουτ.
Και για να μην ξεχν'αμε,την επόμενη αγωνιστική είχαμε την ΑΕΚ και χάσαμε,ενώ ο βάζελος έκανε ανέλπιστη γκέλα!
πάλι πρώτοι περνούσαμε άμα κερδίζαμε την ΑΕΚ....
ΑΜΑ θες τίτλο,περνάς από όλους τους μικρούς ΑΕΡΑΣ,όχι Χ με ΟΦΗ και καρπαζιά από τον Ατρομητάκο.
ΚΑΝΕ ΟΜΑΔΑ και κανένα κοράκι δεν θα σε σταματήσει.
ΟΜΑΔΑ όμως,όχι Τσιρίλους και Κριστιάνους!
ΥΓ μήπως πέρσυ με Ατρόμητο στο Κύπελλο μας έσφαξε κανένα κοράκι?
ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ
ΜΕ ΚΟΡΑΚΙ ΚΟΝΤΡΑ δεν κάναμε εκατό διπλά στον γαύρο και του πήραμε Κύπελλα και πρωταθλήματα και πρόσφατα και παλιότερα???
1980 ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΩ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ....
ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΗΤΕΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΣΦΆΖΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΎΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ 1-2 φορές αλλα την ζημιά θα στην κάνουν θελει να προστατεψεις την ομαδα οπως έκανε και ο Μελισανιδης όταν είχε πολυ καλή ομαδα η αεκ και ο νοών νοείτω τα θυμασε ;
Οσο για τα πρωταθλήματα και κύπελλα που πήραμε δεν ξέρω αν είσαι μεγάλος αλλα δεν ξέρεις τίποτε για εκείνη την εποχή ρωτα εναν παλιο θα σε πει για την διατητη Φακη και άλλους θα σε πει ότι το 1 μόνο πρωτάθλημα που πήρε η μεγάλη ομαδα τοτε έπρεπε ειναι 5 και να έχουμε αλλα 4 τουλάχιστον κύπελλα δεν τα ξέρεις καλα ρωτά Αθηναίους δημοσιογράφους για εκείνην την εποχή και αν άξιζε ο ΠΑΟΚ τοτε πολλούς τίτλους που δεν πήρε φυσικά
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ