Π.Α.Ο.Κ.-Πλατανιάς 2-0 MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Πλατανιάς 2-0 MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα
Μια παρατήρηση να κάνω κ εγώ..Γιατί τόσα κενά στην 4;
Το εισιτήριο πρέπει να πάει στο 10ευρο..
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Σάλπι MVP. Και τα δύο πέναλτι ήταν και μακαρί σε όλα τα παιχνίδια όλων των ομάδων να δίνοταν τα κανονικά πέναλτι. Όχι και άσχημη εμφάνιση αλλά σε ρελαντί νικήσαμε. Μπράβο στα παιδιά!
Υ.Γ.: 10 αγωνιστική με -5 από γαύρο και +5 από Πανιώνιο που είναι δεύτερος. Μεταξύ μας σε μια καφετέρεια που πήγα μετά για να δω με τον πατέρα μου και κάτι φίλους το ΑΕΚ - γαύρος πρέπει να ομολογήσω ότι για εμάς συζητάγανε. Μας υπολογίζουν και το κυριότερο μας υπολογίζουν διοικητικά και οικονομικά.
Υ.Γ.: 10 αγωνιστική με -5 από γαύρο και +5 από Πανιώνιο που είναι δεύτερος. Μεταξύ μας σε μια καφετέρεια που πήγα μετά για να δω με τον πατέρα μου και κάτι φίλους το ΑΕΚ - γαύρος πρέπει να ομολογήσω ότι για εμάς συζητάγανε. Μας υπολογίζουν και το κυριότερο μας υπολογίζουν διοικητικά και οικονομικά.
- Μπαρκαρούτσος
Απάντησες μόνος σου...Odi έγραψε:Μια παρατήρηση να κάνω κ εγώ..Γιατί τόσα κενά στην 4;

Εσύ δηλαδή λες ότι τόσα κενά ήταν λόγω των 5€ πάνω..;Odi έγραψε:Μια παρατήρηση να κάνω κ εγώ..Γιατί τόσα κενά στην 4;
Αν το πάνε στα 10€ πιστεύετε ότι θα έρθει 50% περισσότερος κόσμος ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για να έρθουμε στα ίδια, ή θάχουμε και χασούρα; Εγώ πιστεύω χασούρα...
- sourmenetes
- Moderator
Παιδες μην αναλυσουμε παλι το θεμα των εισητηριων.
Ας γινει δοκιμαστικα σε κανενα ματς π.χ.με λεβαδειακο και βλεπουμε τι φταιει.
Ας γινει δοκιμαστικα σε κανενα ματς π.χ.με λεβαδειακο και βλεπουμε τι φταιει.
Έχω αναλύσει την άποψη μου για τα εισιτήρια αδερφέ..Και έχω πει ότι το 5ευρω δεν κάνει την διαφορά την στιγμή που όλες οι καφετέριες είναι γεμάτες..Και να τονίσω ότι έχω διαρκείας και έχω πάει σε όλα τα ματς (δηλαδή είμαι από αυτούς που θεωρητικά θα βγουν χαμένοι αν πέσει το εισιτήριο).eleos έγραψε:Εσύ δηλαδή λες ότι τόσα κενά ήταν λόγω των 5€ πάνω..;Odi έγραψε:Μια παρατήρηση να κάνω κ εγώ..Γιατί τόσα κενά στην 4;
Αν το πάνε στα 10€ πιστεύετε ότι θα έρθει 50% περισσότερος κόσμος ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για να έρθουμε στα ίδια, ή θάχουμε και χασούρα; Εγώ πιστεύω χασούρα...
Αποψη μου είναι πως δεν έρχεται η επαρχία (λόγω βενζίνης κυρίως) για αυτό και η Τουμπα έχει 10.000 κόσμο.
- Μπαρκαρούτσος
Αν το εισιτήριο πάει 5 ευρώ, σιγά μην παραμείνουν γεμάτες οι καφετέριες..! Θα 'ναι τουλάχιστον κοροϊδία αν ο κόσμος προτιμάει το καφέ από το γήπεδο!
E όχι και 5 ευρώ ρε αδερφέ..Ούτε Δ εθνική δεν βλέπεις με 5 ευρώ.
- Μπαρκαρούτσος
Το ανέφερε ο sourmenetes και μπερδεύτηκα.. 10 ήθελα να πω! 

5 ευρω το ειχαν βαλει το εισιτηριο και στο μπασκετ και σιγα το sold out που εγινε.... Απλως ξενερωμενος ειναι ο κοσμος για χιλιους-δυο λογους....
Αν κανει κανα τρελο ο Ιβαν και φερει τιποτα Βιερι και λοιπους που λεμε εδω μεσα , της π@υτανας θα γινει παλι...
Υ.Γ. Ενας καφες και ενα πακετο τσιγαρα , κανουν πανω απο 5 ευρω....
Αν κανει κανα τρελο ο Ιβαν και φερει τιποτα Βιερι και λοιπους που λεμε εδω μεσα , της π@υτανας θα γινει παλι...
Υ.Γ. Ενας καφες και ενα πακετο τσιγαρα , κανουν πανω απο 5 ευρω....
Καλα ας ειχε και ερωτηση,"Ποιον δεν θα θελατε για MVP του αγωνα ΠΑΟΚ-πλατανια,και θα σου λεγα εγω αν θα εβγαινε ο σαλπι
μόνο που είδα την ομάδα Σταφυλίδη, Κάτσε, Κίτσιου, Πέλκα, Αθανασιάδη, Κωνσταντινίδη, Παναγιωτούδη, εγώ έμεινα ευχαριστημένος
η γκέλα δε θα με πείραζε τόσο σε αυτό το ματς. θα έρθει κάποια στιγμή σε εντός με μικρό, όλοι το παθαίνουν. γούσταρα όμως που είδα την ομάδα με τους μικρούς να παλεύουν να καταξιωθούν
η γκέλα δε θα με πείραζε τόσο σε αυτό το ματς. θα έρθει κάποια στιγμή σε εντός με μικρό, όλοι το παθαίνουν. γούσταρα όμως που είδα την ομάδα με τους μικρούς να παλεύουν να καταξιωθούν
- kataramenos5
Εντάξει οι τιμές πρέπει να πέσουν λίγο αλλα εκείνο το κενό πάνω απ το ιστορικό πανό ΠΟΝΑΕΙ.Δε γίνεται να γεμίσει ρε παιδιά ?Υπαρχει κόσμος γι αυτό αλλα είναι σκορπισμένος.Odi έγραψε:Μια παρατήρηση να κάνω κ εγώ..Γιατί τόσα κενά στην 4;
Κάπως καλύτερα πράγματα είδαμε χτες. Καταρχην είδαμε για πρώτη φορά σωστές αλληλοκαλύψεις στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Επίσης είδαμε κινητικότητα στα χαφ, και μπράβο στους μικρούς οι οποίοι παρόλο την μικρή ηλικία έδειξαν στον Φωτάκη πως πρέπει να παίζουν στο κέντρο. Δυστυχώς η πίεση μας ψηλά ακόμα πάσχει, όμως η πίεση των χαφ και σεντερ μπακ ανέβηκε ψηλότερα γεγονός θετικό. Στα στημένα δεν είδα τπτ ιδιέταιρο ακόμα. Τα μπακ μας θα πρέπει να είναι πιο επιθετικοί με την μπάλα στα πόδια ώστε να δημιουργούνται κενά για τα επερχόμενα χαφ, το είδαμε αυτό εχθες αλλά όχι στο βαθμό που θα έπρεπε.
Σε γενικές γραμμές η εικόνα που παρουσιάσαμε έμοιαζε κάπως καλύτερα με οργανωμένο σύνολο και όχι σκορποχώρι γεγονός που μαρτυρά πως την εβδομάδα που πέρασε έγινε δουλειά...
Σε γενικές γραμμές η εικόνα που παρουσιάσαμε έμοιαζε κάπως καλύτερα με οργανωμένο σύνολο και όχι σκορποχώρι γεγονός που μαρτυρά πως την εβδομάδα που πέρασε έγινε δουλειά...
η ομαδα, με τοσες απουσιες και τοσους πιτσιρικαδες στην 11αδα της, ηταν μια χαρα..σαλπι πολυ καλος,κατσε τα γνωστα,λινο αλλαξε τη ροη του αγωνα,χακομπο εμπνεει εμπιστοσυνη,εττο καλος για εττο.κλαους καλη εμφανιση παρα το χαμενο πεναλντι...κιτσιου και πελκας μετριοι...και το υποτιθεμενο μπακ πηγη κινδυνων...ο φωτακης χθες,ιδιως στο α ημιχρονο ηταν πολυ καλος...τωρα εχουμε τα παιχνιδια που θα δειξουν τις αντοχες της ομαδας και τις δικες μας...οσο αφορα την στηριξη στα πιτσιρικια...