14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Καλη εμφανιση,επρεπε καποια στιγμη να ξεμπουκώσεις,ηρθε η ωρα να δείξεις τις δυνατότητες σου
- xrictoforoc
Sourmenetes,όποιο κόμπλεξ έχω μου το έχει δημιουργήσει ο ίδιος βάσει των εμφανίσεων του.Εγώ δεν μιλάω όπως μιλάω για τον Μήτσο επειδή πήγε στον βάζελο.Απλά δεν διανοούμαι να πέρνει τα χρήματα που πέρνει και ο Κάτσε να πέρνει χρήματα οικοδομής,ο Κλάους που σκοράρει και σχεδόν σε κάθε ματς το 1/4,και οι υπόλοιποι που είναι σταθερά καλύτεροι του να πέρνουν λιγότερα χρήματα μόνο και μόνο επειδή ήταν κάποτε καλός.Είναι τραγική η κατάσταση αυτή.Μες τα μούτρα μας μας κοροϊδεύουν,πληρώνοντας τον έτσι.Έφτασε στην 10η αγωνιστική για να μας δείξει 1-2 καλά πράγματα και τον κάνατε θεό να πούμε "κλείνει στόματα","ανοίγει τρύπες" και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο τι.Συνέλθετε λίγο,στον ΠΑΟΚ παίζει,πέρνει 800 χιλιάρικα και είναι ΣΤΑΘΕΡΑ από τους χειρότερους.
Ετσι χαχαχαχαχαχαχαDC έγραψε:eleos έγραψε:Κάποιο λάθος θα έγινε γιατι κανονικά θα έπρεπε να έχει χάσει την εκρηκτικότητα και τρίπλα δεν είχε ποτε.
Do over.![]()
Σήμερα είχε αντιπάλους αργά παλτά.
Την αξία του θα την δείξει απέναντι στον Άνθρωπο Αστραπή και στον Σπάιντερμαν.
Σε λίγο μπορεί το αργότερο μέχρι αυριο να διαβάσουμε και αυτό
"Για 53 λεπτά και 39 δεύτερα ήταν κακός, για 18 λεπτά υποφερτός και για τα υπόλοιπα 33 θετικός με εξάρσεις....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
δειξε λιγη χαρα ....για τον ΠΑΟΚ ρε γαμωτο .....xrictoforoc έγραψε:Τώρα θα έρθει και η θεοποίηση για μια καλή κίνηση που έκανε στο γήπεδο,αν και αυτές θα έπρεπε να είναι δεδομένες και σε κάθε ματς 5-6 τουλάχιστον για να δικαιολογεί τα 800.
Μπράβο για σήμερα,αν και σε γενικές γραμμές δεν μ'άρεσες,είχες αναλαμπές.Επιτέλους είδαμε να περνάς και κανέναν.
Ελπίζω σε παρόμοια (και καλύτερη αν μπορείτε κύριε Σαλπιγγίδη) εμφάνιση κόντρα στην ζέλα.
Εισαι προκλητικος φουλ.
Προσεξε το.Αμα εχεις κομπλεξ μην μπαινεις καν στο τοπικ του και μην ασχολεισαι.
Αν ειναι δυνατον να ξεκινας το ποστ σου αρνητικα επειδη ητανε θετικος ο σαλπιγγιδης σημερα.
sourmenetes

Μέτριος στο πρώτο, mvp στο δεύτερο.
Κράτα το τουλάχιστον για τα 2 επόμενα ματς.
Κράτα το τουλάχιστον για τα 2 επόμενα ματς.
- kataramenos5
Επιτέλους ρε Σάλπι, καιρός ήταν.
Μια εμφάνιση αντάξια των δυνατοτήτων σου.
Τώρα που πήρες τα πάνω σου και ψυχολογικά, περιμένουμε ανάλογες εμφανίσεις και στα δύο ντέρμπι που ακολουθούν.
Μια εμφάνιση αντάξια των δυνατοτήτων σου.
Τώρα που πήρες τα πάνω σου και ψυχολογικά, περιμένουμε ανάλογες εμφανίσεις και στα δύο ντέρμπι που ακολουθούν.
- sourmenetes
- Moderator
Ησουνα σχεδον ο πρωτος που εκανε σχολιο σημερα μετα το ματς και εσυ μιλησες για θεοποιηση,πριν καν πεις ενα μπραβο ή οτιδηποτε αλλο καλο.Ξεκινησες αρνητικα να μιλας για τον mvp του ματς και εχουμε προβλημα εμεις???xrictoforoc έγραψε:Sourmenetes,όποιο κόμπλεξ έχω μου το έχει δημιουργήσει ο ίδιος βάσει των εμφανίσεων του.Εγώ δεν μιλάω όπως μιλάω για τον Μήτσο επειδή πήγε στον βάζελο.Απλά δεν διανοούμαι να πέρνει τα χρήματα που πέρνει και ο Κάτσε να πέρνει χρήματα οικοδομής,ο Κλάους που σκοράρει και σχεδόν σε κάθε ματς το 1/4,και οι υπόλοιποι που είναι σταθερά καλύτεροι του να πέρνουν λιγότερα χρήματα μόνο και μόνο επειδή ήταν κάποτε καλός.Είναι τραγική η κατάσταση αυτή.Μες τα μούτρα μας μας κοροϊδεύουν,πληρώνοντας τον έτσι.Έφτασε στην 10η αγωνιστική για να μας δείξει 1-2 καλά πράγματα και τον κάνατε θεό να πούμε "κλείνει στόματα","ανοίγει τρύπες" και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο τι.Συνέλθετε λίγο,στον ΠΑΟΚ παίζει,πέρνει 800 χιλιάρικα και είναι ΣΤΑΘΕΡΑ από τους χειρότερους.
Και ποιος παιρνει μισθο οικοδομης???Ο κατσε???Πλακα μας κανεις??Τα 80 στα 19 σου ειναι μισθος οικοδομης???
Και επειδη λες εσυ οτι ειναι απο τους χειροτερους αυτο ισχυει???Στο τοπικ του κλαους πηγες να κραξεις που εχασε το πεναλντυ???Ή εκει βλεπεις αλλιως τη μπαλα???
Οι αποψεις σου ειναι σεβαστες αλλα οχι αποδεκτες απο ολους.
- xrictoforoc
Μιλάω για το συμβόλαιο του Κάτσε πριν την ανανέωση,που όπως και να το κάνεις 800 ευρώ το μήνα είναι λίγο πάνω από τον βασικό μισθό.
Τον Κλάους τον έκραξα,στο γενικό τόπικ γιατί δεν σκοράρει στο 1 από τα 3 ματς πες,ενώ ο Σαλπιγγίδης σκοράρει στο ένα από τα 10+.
Διαφορά ε;Θυμάσαι από πότε είχε να σκοράρει;ΠΕΡΣΥ...το διανοείσαι;ΑΠΟ ΠΕΡΣΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΚΟΛ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΕ 1,3 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ...ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.Και πέρσυ υπήρχε η δήθεν δικαιολογία ότι δεν είναι εξτρέμ,φέτος;Που παίζει και στην "φυσική του θέση",ήρθε να κάνει το πρώτο του ματς που βλεπόταν στην 10η αγωνιστική....και κατευθείαν θεοποίηση,το είδες και μόνος σου.Δεν ξέρω και εγώ πόσους ψήφους πήρε για MVP σε ένα ματς με τον ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΧΑΝΙΩΝ,για ένα γκολ πέναλτι και μια καλή ενέργεια.Φάνηκε η διαφορά και αυτό έκανε εντύπωση στον κόσμο και γι αυτό τον ψήφισε.Απο τραγικός---->κακός/μέτριος.
Συγχαρητήρια αν εσύ θες εκεί να πηγαίνουν τα λεφτά που δίνεις στην ομάδα.
Τον Κλάους τον έκραξα,στο γενικό τόπικ γιατί δεν σκοράρει στο 1 από τα 3 ματς πες,ενώ ο Σαλπιγγίδης σκοράρει στο ένα από τα 10+.
Διαφορά ε;Θυμάσαι από πότε είχε να σκοράρει;ΠΕΡΣΥ...το διανοείσαι;ΑΠΟ ΠΕΡΣΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΚΟΛ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΕ 1,3 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ...ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.Και πέρσυ υπήρχε η δήθεν δικαιολογία ότι δεν είναι εξτρέμ,φέτος;Που παίζει και στην "φυσική του θέση",ήρθε να κάνει το πρώτο του ματς που βλεπόταν στην 10η αγωνιστική....και κατευθείαν θεοποίηση,το είδες και μόνος σου.Δεν ξέρω και εγώ πόσους ψήφους πήρε για MVP σε ένα ματς με τον ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΧΑΝΙΩΝ,για ένα γκολ πέναλτι και μια καλή ενέργεια.Φάνηκε η διαφορά και αυτό έκανε εντύπωση στον κόσμο και γι αυτό τον ψήφισε.Απο τραγικός---->κακός/μέτριος.
Συγχαρητήρια αν εσύ θες εκεί να πηγαίνουν τα λεφτά που δίνεις στην ομάδα.
- sourmenetes
- Moderator
- xrictoforoc
Ωραίος σε ευχαριστώ...πρόβλημα σου αν δεν μπορείς να στηρίξεις την άποψη σου.
- sourmenetes
- Moderator
Θα την στηριξω εκει που κρινω.Οταν δεν εχει νοημα δε χρειαζεται να χανω το χρονο μου.