Στην πρώτη 50άδα είναι 5 κορεάτες προπονητές
Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
στην ιστοσελίδα με την κατάταξη των προπονητών ο του ΟΣΦΠ είναι στη θέση 56 (ο βαλβίδας είναι στο 54) και ο παππούς του ΠΑΟ είναι στο 98, 4 θέσεις κάτω από τον Βιλανόβα.
Ναι. Κοιμάμαι και ξυπνάω με την σκέψη σου.MANIAKOS έγραψε:Δεν κτλαβα που ναι το αστειο...καιρο ειχες να προσπαθησεις να μου την πεις ..δεν αντεξες μαλλον.........
Το αστείο είναι να λες ότι είναι υποτιμητικό να είσαι ο πρώτος Έλληνας προπονητής.
Τώρα που το ξανασκέφτομαι, δεν είναι αστείο. Είναι τραγικό. Μνημείο εμπάθειας και απαξίωσης.
Μήπως να αυτομαστιγωθεί που γεννήθηκε Έλληνας;
αν νομιζεις οτι καθε σκ βλεπεις τη σεριε α στα ελ γηπεδα και οχι αυτο το πραμα που λεγεται ελ ποδοσφαιρο δικαιωμα σου προφανως..
Για μενα ελληνας προπονητης ποδοσφαιρου ναι ειναι ανεκδοτο και δεν τους πιστευω....αυτο που εσυ λες εμπαθεια εγω το λεω ρεαλισμο..πες μου εναν ελληνα προπονητη που χει παει εξω?
Ουδεμια φορα ασχοληθηκα μαζι σου..εσυ ασχολεισαι και οπως σου ειπα αν με επιχειρηματα δεν εχεις να μου πεις κτ αγνοησε αυτα που γραφω..
Τωρα με τα πατριωτικα ,αυτομαστιγωματα κλπ δεν ασχολουμαι καν
Για μενα ελληνας προπονητης ποδοσφαιρου ναι ειναι ανεκδοτο και δεν τους πιστευω....αυτο που εσυ λες εμπαθεια εγω το λεω ρεαλισμο..πες μου εναν ελληνα προπονητη που χει παει εξω?
Ουδεμια φορα ασχοληθηκα μαζι σου..εσυ ασχολεισαι και οπως σου ειπα αν με επιχειρηματα δεν εχεις να μου πεις κτ αγνοησε αυτα που γραφω..
Τωρα με τα πατριωτικα ,αυτομαστιγωματα κλπ δεν ασχολουμαι καν
Ontws ελληνας προπονητης ειναι ψιλοανεκδοτο.. καθολου τυχαιο το γεγονος οτι η εθνικη ειδε χαιρι με γερμανο..
Μεχρι τοτε με κατι δανιηλ , πολυχρονιου κ.τ. λ γελουσε ο καθε πικραμενος.
Οπως επεισης και η ομαδα μας .. τις μεγαλυτερες επιτυχιες της εκανε με ξενους προπονητες.
Οπως επεισης και η ομαδα μας .. τις μεγαλυτερες επιτυχιες της εκανε με ξενους προπονητες.
GI4NNEN4 έγραψε:Το επίπεδο των Ελλήνων προπονητών χαμηλό...
Το επίπεδο των Ελλήνων ποδοσφαιριστών χαμηλό...
Το επίπεδο της ελληνικής superleague χαμηλό...
Το επίπεδο της ίδιας της Ελλάδας χαμηλό...
Και να τον αλλάξουμε τον προπονητή, όσο τα υπόλοιπα παραμένουν "ελληνικού επιπέδου", τι νόημα θα έχει;
edit: Ξέχασα να γράψω για το επίπεδο των Ελλήνων οπαδών...![]()
![]()
![]()
Από μονο του αυτό που έγραψες αποτελεί επιχείρημα για πιο λόγο πρέπει ο ΠΑΟΚ να έχει έναν καλό ξένο προπονητή και καλούς ξένους παίχτες για να είναι σε υψηλότερο επίπεδο από τους άλλους που δεν έχουν.
Η ομαδα του λασλο ειναι 8η σε 12 ομάδες και θελει λέει να τον απομακρύνει ο ιδιοκτήτης της ομάδας ......τελικά ειναι καλός η κακός προπονητής ο λασλο ;
Εγω λέω ότι ειναι καλός αλλα τα αποτελέσματα στο τεράστιο πρωτάθλημα των Αράβων δεν τον δικαιώνουν .......το γράφω εδώ γιατι μάθαμε να λιθοβολουμε τους προπονητές ανάλογα με τις συμπάθειες αντιπαθειες μας αν φέρνει απειλέσματα ειναι τυχερός αλλα δεν βλέπουμε μπάλα, αν δεν φέρνει να φύγει γιατι δεν μας νοιάζει η μπάλα που παίζουμε αλλα το αποτέλεσμα ......παντα στα άκρα άγνωστη λέξη η υπομονή για μας .......
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Εγω λέω ότι ειναι καλός αλλα τα αποτελέσματα στο τεράστιο πρωτάθλημα των Αράβων δεν τον δικαιώνουν .......το γράφω εδώ γιατι μάθαμε να λιθοβολουμε τους προπονητές ανάλογα με τις συμπάθειες αντιπαθειες μας αν φέρνει απειλέσματα ειναι τυχερός αλλα δεν βλέπουμε μπάλα, αν δεν φέρνει να φύγει γιατι δεν μας νοιάζει η μπάλα που παίζουμε αλλα το αποτέλεσμα ......παντα στα άκρα άγνωστη λέξη η υπομονή για μας .......
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
για την εθνικη +φωνω αλλα για την ομαδα μας θα μου επιτρεψεις οχι....slidar έγραψε:Ontws ελληνας προπονητης ειναι ψιλοανεκδοτο.. καθολου τυχαιο το γεγονος οτι η εθνικη ειδε χαιρι με γερμανο..
τα τελευταια 20 χρονια αν θυμηθεις κ αν θες να πεις επιτυχιες τα παρακατω, τις καναμε με Ελληνα προπονητη...
Αρσεναλ-Αγγελος
κυπελο 03 -Αγγελος
Φενερ- Δερμητζακης
προκριση 16 europa 2010- Χαβος
δε λεω πως δεν ειχαμε επιτυχιες κ τιτλους με ξενους αλλα οχι μονο με ξενους.
βεβαια κ ο Δωνης εαν γραφοταν Donis ξενος θα υπολογιζοταν
Υ.Γ και για τον αποκλεισμο φετος, επειδη τον εχει χρεωθει ολο ο Δωνης, θα μπορουσε να εχει μεριδιο ευθηνης κ ο Κλαους που εχασε στα 2 ματς 3 κλασσικες ευκαιριες. σε καμια περιπτωση δεν τον λεω αμπαλο ειναι κορυφεος φετος αλλα για να μη τα ισωπεδονουμε ολα. σκληρη κριτηκη δε του εγινε σε σχεση με Δωνη κ αναλογες εμφανισεις του Σαλπι.
Κάποιοι έχουν πάρει εργολαβία την δουλειά να μας βάλουν τα γυαλιά.
Στο τόπικ του Δώνη, χιλιοστή επαναφορά (χωρίς εμπάθεια) του θέματος Μπόλονι για να πεισθούμε ότι ο Δώνης είναι ο κατάλληλος προπονητής για τον ΠΑΟΚ.
Δεν χρειάζεται ρε παιδιά!Το λέει και η λίστα , είναι ο καλλίτερος Ελληνας προπονητής και πολύ πάνω από πολλούς ξένους, πχ Λίππι , Αντβοκαατ, κλπ κλπ!
Οσον αφορά τις Ευρωπαικές επιτυχίες, για να κάνεις επιτυχίες στην Ευρώπη πρέπει να παίζεις στην Ευρώπη!
Στο τόπικ του Δώνη, χιλιοστή επαναφορά (χωρίς εμπάθεια) του θέματος Μπόλονι για να πεισθούμε ότι ο Δώνης είναι ο κατάλληλος προπονητής για τον ΠΑΟΚ.
Δεν χρειάζεται ρε παιδιά!Το λέει και η λίστα , είναι ο καλλίτερος Ελληνας προπονητής και πολύ πάνω από πολλούς ξένους, πχ Λίππι , Αντβοκαατ, κλπ κλπ!
Οσον αφορά τις Ευρωπαικές επιτυχίες, για να κάνεις επιτυχίες στην Ευρώπη πρέπει να παίζεις στην Ευρώπη!
Dini ο αποκλεισμος απο το καφενειο της Αυστριας ειναι αποκλειστικα ευθυνη του Δωνη.Εχεις κερδισει 2-1 στην εδρα σου πρεπει να πας προσεκτικα στο 2 ματς και να τελειωνεις την μπουγαδα.Η αμυνα μας ηταν τραγικη οπως στα περισσοτερα φετινα παιχνιδια.
Σιγουρα ειχαμε 2-3 ευκαιριες στην Αυστρια αλλα αυτο δεν σημαινει οτι φταινε μονο οι παιχτες για τον αποκλεισμο.
Φταινε ολοι και κυριως ο Δωνης που κραταει το τιμονι.
Παντου ετσι ειναι: δοκαρι μεσα εισαι θεος δοκαρι κι εξω εισαι αχρηστος και νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο αυτο.
Ας παρει πρωταθλημα ο Δωνης φετος αν τον κρατησουμε μεχρι τελους για να παρει πιστωση χρονου.
Το να μας βγαλει δευτερους δεν θα ειναι επιτυχια αφου δεν υπαρχει τριτος.(προσωπικη αποψη).
Οσο για τους Ελληνες προπονητες πλην ισως του Αλκετα απλα δεν υπαρχουν.
Σιγουρα ειχαμε 2-3 ευκαιριες στην Αυστρια αλλα αυτο δεν σημαινει οτι φταινε μονο οι παιχτες για τον αποκλεισμο.
Παντου ετσι ειναι: δοκαρι μεσα εισαι θεος δοκαρι κι εξω εισαι αχρηστος και νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο αυτο.
Ας παρει πρωταθλημα ο Δωνης φετος αν τον κρατησουμε μεχρι τελους για να παρει πιστωση χρονου.
Το να μας βγαλει δευτερους δεν θα ειναι επιτυχια αφου δεν υπαρχει τριτος.(προσωπικη αποψη).
Οσο για τους Ελληνες προπονητες πλην ισως του Αλκετα απλα δεν υπαρχουν.
αυτο ειπα... οχι οτι φταινε μονο οι παικτες απλα εχουν μεριδιο κ αυτοι, οχι μονο ο Δωνης.Σιγουρα ειχαμε 2-3 ευκαιριες στην Αυστρια αλλα αυτο δεν σημαινει οτι φταινε μονο οι παιχτες για τον αποκλεισμο.
επεισης αυτο ειπα, οτι ο Κλαους για μενα ειχε παρα πολυ ευθηνη για τις 3 ευκαιριες που εχασε μαλιστα κλασικες, αλλα δεν κριθηκε οπως ο Δωνης, οπως κ ο Λαζαρ ειχε ευθηνη για την ανοητη κοκκινη του 1ου ματς τοσο γιατι ηταν στο 1-1 εκεινη την στιγμη οσο κ γιατι ελυψε απο την ρεβανς!Παντου ετσι ειναι: δοκαρι μεσα εισαι θεος δοκαρι κι εξω εισαι αχρηστος και νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο αυτο.
εαν τα εχανε αυτα ο Σαλπι παιζει να ειχε πιασει το τοπικ του 1.000 σελιδες σε μια νυχτα
αυτο ειναι απλα αστειο (ΟΧΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΤΟΥΜΕ, Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΝΟ) με πολυ καλυτερο ροστερ κ με πολυ καλυτερο προπονητη οπως λετε-λενε μερικοι ειχαμε σαν στοχο την 2η θεση, ποσο μαλιστα φετος, κυριος για το ροστερ κ οχι για τον προπονητη, γιατι εαν λες πως δεν υπαρχει 3ος για εμας και για τον γαυρο δεν υπαρχει 2ος, αντικημενικα ασχετως διαιτησιας, που παιζει κ αυτη τον ρολο της, ειναι επιπεδα πανω απο ολους συνολικα.Το να μας βγαλει δευτερους δεν θα ειναι επιτυχια αφου δεν υπαρχει τριτος.(προσωπικη αποψη).
ολα αυτα χωρις παρεξηγηση, απλα την αποψη μου λεω.
απλα απο ολο το ποστ μου που στην ουσια απαντησα στην συγκριση επιτυχιων που εχουμε με ξενους κ ελληνες προπονητες, που εσυ εθιξες,
σχολιασες το Y.Γ μου....
Εστιασα κυριως στον καλυτερο ελληνα προπονητη που ειναι η αφροκρεμα θελοντας να δειξω οτι αν ειναι ο Δωνης ο καλυτερος φαντασου τι ειναι οι αλλοι.
Διαφωνω οτι ο γαυρος ειναι επιπεδα πανω απο ολους.Τα λεφτα δεν παιζουν μπαλα.
Στο μονο που ο γαυρος ειναι επιπεδα πανω απο τους αλλους ειναι το παρασκηνιο κι αυτο ευελπιστω οτι θα αλλαξει με την ελευση Σαββιδη.
Διαφωνω οτι ο γαυρος ειναι επιπεδα πανω απο ολους.Τα λεφτα δεν παιζουν μπαλα.
Στο μονο που ο γαυρος ειναι επιπεδα πανω απο τους αλλους ειναι το παρασκηνιο κι αυτο ευελπιστω οτι θα αλλαξει με την ελευση Σαββιδη.
-
Μπαρκαρούτσος
Δηλαδή θες να πεις ότι υπάρχουν πάνω από 2 ομάδες σε αυτό το πρωτάθλημα που μπορούν να του χαλάσουν το αήττητο; Με 50ρίσια διαιτησία πάντα...
Με πεντηρισια διαιτησια ναι.Ακομη και σημερα μπορει να χασει βαθμους.
Για αυτο εμεις πρεπει να κανουμε το καθηκον μας κερδιζοντας,μεταφεροντας εξτρα πιεση σε αυτους.
Για αυτο εμεις πρεπει να κανουμε το καθηκον μας κερδιζοντας,μεταφεροντας εξτρα πιεση σε αυτους.
Δώνη έχω μια απορία. Ήταν χειρότερος ο Κίτσιου από τον Πέλκα και τον έκανε αλλαγή???

και γω αυτο δεν το κτλαβα αλλα μαλλον εγινε γιατι ο πελκας παιζει και πλγια ενω ο κιτσιου οχι