ο οικον διευθυντης?mpafos4 έγραψε:Ποια ηταν η πρωτη μεταγραφη που εκανε ο Αμπραμοβιτς στην Τσελσι?..........Για σκεφτειτε λιγο.....
Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Re: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
- navigator11
lamosas έγραψε:Όντω γελοία η τοποθέτηση για τους ανθρώπους, που, μετά από 4 χρόνια με τις γνώσεις (tad έγραψε:Η προσπάθεια κάποιων από εσάς να απαξιώσετε τους ανθρώπους που τράβηξαν το καράβι εδώ και 4 χρόνια με την βοήθεια όλων μας είναι τουλάχιστον γελοία ...
Μιλάω βέβαια και για τον Ζαγόρ και για τον Βρύζα και για 3-4 ανθρώπους ακόμα οι οποίοι με τις γνώσεις που είχαν, τα κάκαλα και τον τσαμπουκά μας έφτασαν έως σήμερα ...
), τα κάκαλα (
) και τον τσαμπουκα (
) μας φέραν εως και πριν απο 2 μήνες... στο χείλος της οικονομικής κατάρευσης...
σου παρέτειναν την ύπαρξη τα χρόνια αυτά;ξαναέβγαλαν τον ΠΑΟΚ στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο,πραγματικά,εντός κι εκτός συνόρων;;ναι,είχαν και ατυχείς επιλογές,που κόστισαν,σε τύπο και ουσία.το πρόσημό τους όλα αυτά τα χρόνια κατά σε είναι αρνητικότατο προφανώς.ψύχραιμη η κρίση σου αν μη τι άλλο φίλε μου.θα μου πείς,ενδεχομένως αν παρέπαιε η ομάδα ήδη προ 5 ετίας μπορεί ο σαββίδης να είχε έρθει αρκετά νωρίτερα,οπότε εμμέσως αποτέλεσαν τροχοπέδη στην ανάσταση της ομάδας,που όλοι ελπίζουμε να συντελεστεί με σαββίδη.
Δεν ξέρω αν είναι η κρίση μου ψύχραιμη ή όχι, όμως θεωρώ με τόση στήριξη του κόσμου στο πλευρό τους και τόσα έσοδα που δεν είδε η ΠΑΕ ποτέ στην ιστορία της, όχι μόνο δεν κάνανε ούτε τα αυτονόητα αλλά στο τέλος καταφέρανε να έχουνε και αρνητικό πρόσιμο. Αλλά αυτά είναι για άλλο τοπικ και μια άλλη συζήτηση...
-
toumpiotis35
Η ελευση του συγκεκριμενου ρωσσου ειναι χωρις καμια αμφισβητιση ενα πολυ θετικο γεγονος.
Εμπειρια-Γνωριμιες-Κονε-Αναγνωρισιμοτητα πραγματα που δεν θα τον κανουν απαραιτητα επιτυχημενο αλλα ειναι θετικα.
Παρολα αυτα η ελευση του δειχνει και αλλα πραγματα.
Πληρης παραγκωνισμος του Βρυζα που θα υπογραφει αλλα δεν θα εχει τον πρωτο λογο για τιποτα.Μεχρι τωρα τα παπαγαλακια προσπαθουσαν να του προσδωσουν ισχυ σε οτι αφορα το αγωνιστικο κομματι της ομαδας καθως στα διοικητικοοικονομικα με την παρουσια Μαυροφρυδη-Γκοντσαρεβα δεν θα μπορουσε καν να ειναι αυτος που μιλαει με τον Σαββιδη για τετοια θεματα.
Πλεον ευνουχιζεται και στο αγωνιστικο κομματι καθως θα ειναι πισω απο τον Ρωσσο.
Αρχιζω να πιστευω οτι ειτε δεν θα μετασχει οικοιοθελως στο ΔΣ η αν μετασχει μου δειχνει οτι ειναι γαντζωμενος στην καρεκλα του γερα
ΤAD
Μην αρχισω παλι να παραθετω τι εχουν κανει τα 2 Ζ τα τελευταια χρονια στον ΠΑΟΚ θα αρχισουν τα off topic.
Εμπειρια-Γνωριμιες-Κονε-Αναγνωρισιμοτητα πραγματα που δεν θα τον κανουν απαραιτητα επιτυχημενο αλλα ειναι θετικα.
Παρολα αυτα η ελευση του δειχνει και αλλα πραγματα.
Πληρης παραγκωνισμος του Βρυζα που θα υπογραφει αλλα δεν θα εχει τον πρωτο λογο για τιποτα.Μεχρι τωρα τα παπαγαλακια προσπαθουσαν να του προσδωσουν ισχυ σε οτι αφορα το αγωνιστικο κομματι της ομαδας καθως στα διοικητικοοικονομικα με την παρουσια Μαυροφρυδη-Γκοντσαρεβα δεν θα μπορουσε καν να ειναι αυτος που μιλαει με τον Σαββιδη για τετοια θεματα.
Πλεον ευνουχιζεται και στο αγωνιστικο κομματι καθως θα ειναι πισω απο τον Ρωσσο.
Αρχιζω να πιστευω οτι ειτε δεν θα μετασχει οικοιοθελως στο ΔΣ η αν μετασχει μου δειχνει οτι ειναι γαντζωμενος στην καρεκλα του γερα
ΤAD
Μην αρχισω παλι να παραθετω τι εχουν κανει τα 2 Ζ τα τελευταια χρονια στον ΠΑΟΚ θα αρχισουν τα off topic.
Ο Βρύζας απλά είναι επίτημος πρόεδρος ουσιαστικά.
Είναι για τα μάτια του κόσμου μετα και την τελευταία έλευση εκ Ρωσίας.Πραγματικά τετοια άτομα χρειάζετε ο ΠΑΟΚ για να διαπρέψει στο ευρωπαικό στερέωμα και γιατί όχι και στο Ελληνικό.
Βρύζας.......γελάμε!
Είναι για τα μάτια του κόσμου μετα και την τελευταία έλευση εκ Ρωσίας.Πραγματικά τετοια άτομα χρειάζετε ο ΠΑΟΚ για να διαπρέψει στο ευρωπαικό στερέωμα και γιατί όχι και στο Ελληνικό.
Βρύζας.......γελάμε!
Ακριβώς αυτό, σωστός ο Τουμπιώτης35. Η κίνηση με το Ρώσο (που αφήνει την Αζί του πολυδισεκατομμυριούχου...) δείχνει και σημαίνει πολλά για πολλούς τομείς. Όλοι κρίνονται είχε πει ο Σαββίδης. Και να πω την αμαρτία μου, με το Ρώσο αισιοδοξώ κάπως περισσότερο για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, αν και πρωτίστως πιστεύω αλλού θα προσφέρει. τέλος, θεωρώ πολύ θετικό το οτι δεν ακούσαμε κιχ και μάθαμε για αυτόν ενώ είναι ήδη στη Θεσσαλονίκη και ήδη πήγε και στην προπόνηση.
Περιμένω κάποιο μπαμ σύντομα μέσω του αρτι αφιχθέντος Ρώσου.
Ανοίγεις πολυυυυυυυυυ μεγάλη κουβέντα toumpioti!
Με δεδομένο ότι εχει νομικές ευθύνες για το διάστημα της Προεδρίας του, αν δεν συμμετάσχει στο ΔΣ κατά προτίμηση σαν εκτελεστικό μέλος, είναι στο απόλυτο έλεος του Σαββίδη και ούτω καθεξής.
bane,
τόν 'αφησαν απο την Ανζί, δεν τους άφησε.
Η έννοια Ρώσσος manager........δεν μου κάθεται ρε αδέρφια!
Με δεδομένο ότι εχει νομικές ευθύνες για το διάστημα της Προεδρίας του, αν δεν συμμετάσχει στο ΔΣ κατά προτίμηση σαν εκτελεστικό μέλος, είναι στο απόλυτο έλεος του Σαββίδη και ούτω καθεξής.
bane,
- angelheart
- Επικοινωνία:
Εννοεί τον Peter KenyonMANIAKOS έγραψε:ο οικον διευθυντης?mpafos4 έγραψε:Ποια ηταν η πρωτη μεταγραφη που εκανε ο Αμπραμοβιτς στην Τσελσι?..........Για σκεφτειτε λιγο.....
Mea culpa τότε, δεν το ήξερα, και όντως μου φάνηκε κάπως, αλλά πίστεψα οτι τα μηδενικά θα έκαναν τη δουλειά τους (που και πάλι θα την έκαναν τελικά γιατί δεν νομίζω να μην είχε άλλες προτάσεις από Ρωσία).dimbar έγραψε:Ανοίγεις πολυυυυυυυυυ μεγάλη κουβέντα toumpioti!
bane,
Όπως και να έχει, τις παραστάσεις που φέρνει μαζί του πιστεύω τις χρειαζόμαστε.
Για Ρώσους managers...πάντως έχουν ανεπτυγμένο και πετυχημένο αθλητισμό και μεγάλες επενδύσεις.
Τον κατσουρανη ;bane1980 έγραψε:Ακριβώς αυτό, σωστός ο Τουμπιώτης35. Η κίνηση με το Ρώσο (που αφήνει την Αζί του πολυδισεκατομμυριούχου...) δείχνει και σημαίνει πολλά για πολλούς τομείς. Όλοι κρίνονται είχε πει ο Σαββίδης. Και να πω την αμαρτία μου, με το Ρώσο αισιοδοξώ κάπως περισσότερο για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, αν και πρωτίστως πιστεύω αλλού θα προσφέρει. τέλος, θεωρώ πολύ θετικό το οτι δεν ακούσαμε κιχ και μάθαμε για αυτόν ενώ είναι ήδη στη Θεσσαλονίκη και ήδη πήγε και στην προπόνηση.
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Ακριβως αυτον!angelheart έγραψε:Εννοεί τον Peter KenyonMANIAKOS έγραψε:ο οικον διευθυντης?mpafos4 έγραψε:Ποια ηταν η πρωτη μεταγραφη που εκανε ο Αμπραμοβιτς στην Τσελσι?..........Για σκεφτειτε λιγο.....
Επόμενο βήμα στελέχωση σκαουτινγκ και μεθεπόμενο προπονητικο τιμ, άντε πασακα μου να σε χαρώ 
eorptol έγραψε:Τον κατσουρανη ;bane1980 έγραψε:Ακριβώς αυτό, σωστός ο Τουμπιώτης35. Η κίνηση με το Ρώσο (που αφήνει την Αζί του πολυδισεκατομμυριούχου...) δείχνει και σημαίνει πολλά για πολλούς τομείς. Όλοι κρίνονται είχε πει ο Σαββίδης. Και να πω την αμαρτία μου, με το Ρώσο αισιοδοξώ κάπως περισσότερο για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, αν και πρωτίστως πιστεύω αλλού θα προσφέρει. τέλος, θεωρώ πολύ θετικό το οτι δεν ακούσαμε κιχ και μάθαμε για αυτόν ενώ είναι ήδη στη Θεσσαλονίκη και ήδη πήγε και στην προπόνηση.
Περιμένω κάποιο μπαμ σύντομα μέσω του αρτι αφιχθέντος Ρώσου.:)
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
-
xrisitsapa
Ρε παιδια, χαλαρωστε λιγο, ακομα δεν τον ειδαμε , καλη κινηση λεει ο ενας, κακη λεει ο αλλος, λες και τον ηξερε κανεις μας κι απο χτες.
Το μηνυμα των τελευταιων ημερων ειναι οτι ο ΠΑΟΚ παει να οργανωθει σαν σοβαρη ποδοσφαιρικη εταιρια. Το ποιος θα ειναι στο ΔΣ, στην ΠΑΕ κτλ μικρη σημασια εχει. Οσο ξερουμε ποιος ειναι στο ΔΣ της Τσελσι η της Μπαγερν κτλ αλλο τοσο θα εχει σημασια να ξερουμε τα στελεχη της ΠΑΕ.
Εμεις Σαββιδη θα ξερουμε, αυτος θα παιρνει τις αποφασεις και θα κρινεται θετικα η αρνητικα. Ολοι οι αλλοι πλεον ειναι περαστικοι.
Υ.Γ. Αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να απαξιωνουμε ανθρωπους που περασαν απο τον ΠΑΟΚ και κατα τη γνωμη μου προσφεραν.
Το μηνυμα των τελευταιων ημερων ειναι οτι ο ΠΑΟΚ παει να οργανωθει σαν σοβαρη ποδοσφαιρικη εταιρια. Το ποιος θα ειναι στο ΔΣ, στην ΠΑΕ κτλ μικρη σημασια εχει. Οσο ξερουμε ποιος ειναι στο ΔΣ της Τσελσι η της Μπαγερν κτλ αλλο τοσο θα εχει σημασια να ξερουμε τα στελεχη της ΠΑΕ.
Εμεις Σαββιδη θα ξερουμε, αυτος θα παιρνει τις αποφασεις και θα κρινεται θετικα η αρνητικα. Ολοι οι αλλοι πλεον ειναι περαστικοι.
Υ.Γ. Αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να απαξιωνουμε ανθρωπους που περασαν απο τον ΠΑΟΚ και κατα τη γνωμη μου προσφεραν.
Argonaut4 έγραψε:Ο Βρύζας απλά είναι επίτημος πρόεδρος ουσιαστικά.
Βρύζας.......γελάμε!