Π.Α.Ο.Κ.-Πλατανιάς 11/11 17:15 NS3
- ΑποστόληςΑ
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Πλατανιάς 11/11 17:15 NS
Ανακατεύει τον ρόμβο με Πέλκα κορυφή
Πηγή: Olapaok 07 Νοε. 2012 15:36 - Από Κώστας Πετρωτός
Η τιμωρία του Κοστίν Λάζαρ αναγκαστικά θα φέρει αλλαγές στο σχήμα του ΠΑΟΚ όσον αφορά τον ρόμβο που θα χρησιμοποιήσει ξανά το Γιώργος Δώνης. Μάλιστα στο πρόγραμμα της Τετάρτης (7/11) φάνηκε να να ανοίγει τα χαρτιά του αναφορικά με το ποιος παίκτης θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να αντικαταστήσει τον Ρουμάνο.
Σύμφωνα με όσα έδειξε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ την συγκεκριμένη μέρα, ο Δημήτρης Πέλκας πιθανότατα να είναι αυτός που θα καλύψει το κενό του Λάζαρ, με την διαφορά όμως πως δεν θα παίξει δεξιά όπως ο τελευταίος στο ματς με τον Πανιώνιο, αλλά στην κορυφή του ρόμβου. Ετσι ο Κάτσε θα αγωνιστεί στα αριστερά, ο Φωτάκης θα μεταφερθεί δεξιά και ο Γκαρσία θα είναι στην βάση (του ρόμβου).
Να σημειωθεί πως η θέση του επιτελικού μέσου είναι αυτή που "ταιριάζει" και είναι η φυσική του Πέλκα, ο οποίος έπαιξε στο ματς με την Κέρκυρα στα άκρα, δεν ικανοποίησε αλλά υπήρχε το ελαφρυντικό πως είναι μια θέση που δεν την "ξέρει". Βέβαια το ποιος οριστικά θα είναι αυτός που θα καλύψει το κενό του Λάζαρ θα φανεί καλύτερα τις επόμενες μέρες, ωστόσο ο Πέλκας φαίνεται να είναι στο μυαλό του Δώνη.
Πηγή: Olapaok 07 Νοε. 2012 15:36 - Από Κώστας Πετρωτός
Η τιμωρία του Κοστίν Λάζαρ αναγκαστικά θα φέρει αλλαγές στο σχήμα του ΠΑΟΚ όσον αφορά τον ρόμβο που θα χρησιμοποιήσει ξανά το Γιώργος Δώνης. Μάλιστα στο πρόγραμμα της Τετάρτης (7/11) φάνηκε να να ανοίγει τα χαρτιά του αναφορικά με το ποιος παίκτης θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να αντικαταστήσει τον Ρουμάνο.
Σύμφωνα με όσα έδειξε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ την συγκεκριμένη μέρα, ο Δημήτρης Πέλκας πιθανότατα να είναι αυτός που θα καλύψει το κενό του Λάζαρ, με την διαφορά όμως πως δεν θα παίξει δεξιά όπως ο τελευταίος στο ματς με τον Πανιώνιο, αλλά στην κορυφή του ρόμβου. Ετσι ο Κάτσε θα αγωνιστεί στα αριστερά, ο Φωτάκης θα μεταφερθεί δεξιά και ο Γκαρσία θα είναι στην βάση (του ρόμβου).
Να σημειωθεί πως η θέση του επιτελικού μέσου είναι αυτή που "ταιριάζει" και είναι η φυσική του Πέλκα, ο οποίος έπαιξε στο ματς με την Κέρκυρα στα άκρα, δεν ικανοποίησε αλλά υπήρχε το ελαφρυντικό πως είναι μια θέση που δεν την "ξέρει". Βέβαια το ποιος οριστικά θα είναι αυτός που θα καλύψει το κενό του Λάζαρ θα φανεί καλύτερα τις επόμενες μέρες, ωστόσο ο Πέλκας φαίνεται να είναι στο μυαλό του Δώνη.
πολύ καλό το άρθρο στη κεντρική για τις τιμές.
Μακάρι να γίνει πράξη
Νομίζω είμαι κάπως σχετικός και όχι οφτοπικ
Μακάρι να γίνει πράξη
Νομίζω είμαι κάπως σχετικός και όχι οφτοπικ
- xrictoforoc
Σωστό (και) κατ'εμέ το άρθρο στην κεντρική.
Φτηνές πολύ οι δικαιολογίες της ΠΑΕ.Εμείς πολεμάμε για αδέρφια που δεν γνωρίσαμε ποτέ,τα φωνάζουμε προσπαθούμε να τα δικαιώσουμε και εσείς μας λέτε ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις;
ΤΟ ΑΔΕΡΦΟΣ ΓΙΑ ΑΔΕΡΦΟ ΡΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΠΑΣ
Φτηνές πολύ οι δικαιολογίες της ΠΑΕ.Εμείς πολεμάμε για αδέρφια που δεν γνωρίσαμε ποτέ,τα φωνάζουμε προσπαθούμε να τα δικαιώσουμε και εσείς μας λέτε ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις;
ΤΟ ΑΔΕΡΦΟΣ ΓΙΑ ΑΔΕΡΦΟ ΡΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΠΑΣ
Καμμία αντίδραση δεν θα υπάρξη αποτα διαρκείας.Απλά φοβούνται μη δημιουργηθεί προηγούμενο.
H ΠΑΕ.....είναι εταιρεία......τι περιμένατε?Να αντιδράσει φιλολαικά?Να αντιδράσει υπέρ του αδυνάτου?
- sourmenetes
- Moderator
Δεν ξερω αν θα ξεκινησει ο βιβιαν αλλα λογικα ειναι το μοναδικο παιχνιδι πριν τα ντερμπυ ωστε να δοκιμασει το διδυμο βιβιαν-κατσικας.
Με φορα πρεπει να μπουμε,γρηγορο γκολ ωστε να ανοιξει το ματς.
Με φορα πρεπει να μπουμε,γρηγορο γκολ ωστε να ανοιξει το ματς.
Χαιρομαι που έθιξα ένα θεμα που ταλαιπωρει πολλους συμπαοκτσήδες.
Ετσι (και αμα φερει το πουλεν
)ο Σαββιδης θα γινει πιο αρεστος στο μεσο Ελληνα ο οποιος είναι κατα βαση ανεργος και με χαμηλη οικονομικη δυνατότητα.Δε θα επεκταθω πολιτικα καθως θεωρω πως ο Σαββιδης γερνει προς τα δεξια...
Ενδεκαδα για μενα:
Χακομπο (ΤΦ)
Κουμαλο (ΚΑ)
Κατσικας (ΚΑ)
Σταφυ (ΑΑ)
Αποστολοπουλος (ΔΑ)
Κατσε (ΑΜΕ)
Γκαρσια (ΚΜΕ)
Σαλπι (ΔΕΜ)
Κιτσιου (ΑΕΜ)
Πελκας (ΕΜΕ)
ΚΙΛΛΕΡ (ΚΕ)
Ετσι (και αμα φερει το πουλεν

Ενδεκαδα για μενα:
Χακομπο (ΤΦ)
Κουμαλο (ΚΑ)
Κατσικας (ΚΑ)
Σταφυ (ΑΑ)
Αποστολοπουλος (ΔΑ)
Κατσε (ΑΜΕ)
Γκαρσια (ΚΜΕ)
Σαλπι (ΔΕΜ)
Κιτσιου (ΑΕΜ)
Πελκας (ΕΜΕ)
ΚΙΛΛΕΡ (ΚΕ)
Αν ειναι εξυπνος ο σαββιδης που ειναι αλλα απο μπαλα δεν ξερω...θα κτλαβει οτι για να αποκτησουν αξια οι μικροι πρεπει να χουν καλους δασκαλους εντος χορτου και εκτος...
- kataramenos5
Πάμε γηπεδάκι να ξεφύγουμε λιγάκι απ τη μιζέρια μας.Το περιμένω πως και πως.Είμαι περίεργος να δώ πόσο κόσμο θα χουμε.Προ Σαββίδη έλεγα για τέτοια ματς 3000 -5000.Για να δούμε τώρα.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ.

- Sick Bastard
Δεν θέλω να γίνω μάντης κακών αλλά μου μυρίζει γκέλα σε αυτό το ματς.
Δεν ξέρω γιατί.
Δεν ξέρω γιατί.
NIKH KAI MONO NIKH για τον ΠΑΟΚ μας
ΠΑΟΚ γκολ και νικες να σπασει το χειλακι μας
ΠΑΟΚ γκολ και νικες να σπασει το χειλακι μας
Re: Απ: Π.Α.Ο.Κ.-Πλατανιάς 11/11 17:15 NS
Αν παιξει στην σωστη θεση δεν τον φοβάμαι,και αποτι φαινεται εκει θα παιξειdimbar έγραψε:Φοβάμαι το κάψιμο του Πέλκα αν παίξει βασικός.
- sourmenetes
- Moderator
Πρεπει οπωσδηποτε να παρουμε το ματς.
Αφηστε που βλεπω γκελα του γαυρου...
Αφηστε που βλεπω γκελα του γαυρου...