Π.Α.Ο.Κ.-Πλατανιάς 11/11 17:15 NS3
- Μπαρκαρούτσος
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Πλατανιάς 11/11 17:15 NS
Δεν είμαι ψηφοφόρος του Κ.Κ.Ε., αλλά οι τιμές είναι τουλάχιστον αντιλαϊκές! Όντως, με τον γαύρο (που θα πάω) πόσα θα έχει το εισιτήριο;;; Αν είναι δυνατόν...
- xrictoforoc
Ρε παιδιά τι συζητάμε τώρα,στην 3 στην Ν.Σμύρνη μέχρι και πέρσυ τσάμπα έμπεναν,άντε με 1 ευρώ (και χωρίς ντου),φέτος αν δεν κάνω λάθος είναι γύρω στο τάλιρο.(δεν λέω φυσικά να γίνουμε έτσι)
Απλά η διοίκηση δεν προσπαθεί να πλησιάσει τον κόσμο,επειδή εκείνοι είναι καλά οικονομικά νομίζουν ότι μπορούν όλοι να δώσουν 15 ευρώ για να δουν αγώνα με τον ΠΛΑΤΑΝΙΑ.......ποιον;Ναι τον Πλατανιά...
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΟΣ...ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
Απλά η διοίκηση δεν προσπαθεί να πλησιάσει τον κόσμο,επειδή εκείνοι είναι καλά οικονομικά νομίζουν ότι μπορούν όλοι να δώσουν 15 ευρώ για να δουν αγώνα με τον ΠΛΑΤΑΝΙΑ.......ποιον;Ναι τον Πλατανιά...
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΟΣ...ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
Οι τζάμπατζηδες ειναι παρά πολλοι το ξερουμε ολοι αυτο ειδικα στην 4 ....αν σταματήσει αυτη η πληγή των τζαμπατζηδων τοτε να μπορούμε να απαιτήσουμε μείωση το εισιτηρίου ....στον ΕΟΡΔΑΙΚΟ(Πτολεμαιδα) εχει γενικη είσοδο 10 ευρω και δεν εχει τζαμπατζηδες
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Η μονη λυση ειναι η αποχη αλλα δυστυχως ειμαστε ολοι εξαρτημενοι απο τον ΠΑΟΚ...
Να δεις αμα δουν αδεια τουμπα με κανα πανο ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ~ΠΑΟΚ Ο ΛΑΟΣ ΣΟΥ~ να δεις για ποτε θα πεσει ο τιμοκαταλογος...
Να δεις αμα δουν αδεια τουμπα με κανα πανο ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ~ΠΑΟΚ Ο ΛΑΟΣ ΣΟΥ~ να δεις για ποτε θα πεσει ο τιμοκαταλογος...
- Μπαρκαρούτσος
Δηλαδή λες ότι αυτοί που πληρώνουν κανονικά το εισιτήριό τους και αυτοί που ματώνουν για ένα διαρκείας είναι μ@λ@κες; Ή να γίνουμε όλοι τζαμπατζήδες;eorptol έγραψε:Οι τζάμπατζηδες ειναι παρά πολλοι το ξερουμε ολοι αυτο ειδικα στην 4 ....αν σταματήσει αυτη η πληγή των τζαμπατζηδων τοτε να μπορούμε να απαιτήσουμε μείωση το εισιτηρίου ....στον ΕΟΡΔΑΙΚΟ(Πτολεμαιδα) εχει γενικη είσοδο 10 ευρω και δεν εχει τζαμπατζηδες
Το να εξαφανιστούν οι τζαμπατζήδες είναι αδύνατο χωρίς παρέμβαση Σαββίδη...
xlebouras, όλα τα λεφτά τα bold σου!
xlebouras έγραψε:Η μονη λυση ειναι η αποχη αλλα δυστυχως ειμαστε ολοι εξαρτημενοι απο τον ΠΑΟΚ...
Σουρμε.....πρεπει να βάλουν με καρτα ανεργείας να δίνεις ενα τάληρο και να μπαίνεις.
Με αυτα που έγραψες εσύ και μερικοί άλλοι μου ανέβασες το άιμα στο κεφάλι....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ.....ΚΙ ας είμαι από τις 5 στο ρινγκ.
ΕΛΕΟΣ ΜΕΡΙΚΟΙ .............ΕΛΕΟΣ!
Με αυτα που έγραψες εσύ και μερικοί άλλοι μου ανέβασες το άιμα στο κεφάλι....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ.....ΚΙ ας είμαι από τις 5 στο ρινγκ.
ΕΛΕΟΣ ΜΕΡΙΚΟΙ .............ΕΛΕΟΣ!
Στην Ελλάδα που τα πάντα καταρρέουν, που είναι σε ελεύθερη πτώση, που αύριο μας βάζουν ταφόπλακα,
στην ΠΑΕ ζουν ακόμα στο δικό τους κόσμο...
15 ευρώ στα πέταλα, τους χαλούσε δηλ ένα 10 εύρω, ήθελαν και το 5λιρο σώνει και καλά...!!!
Για τα αυτονόητα δηλ πρέπει να γίνει πανό?
στην ΠΑΕ ζουν ακόμα στο δικό τους κόσμο...
15 ευρώ στα πέταλα, τους χαλούσε δηλ ένα 10 εύρω, ήθελαν και το 5λιρο σώνει και καλά...!!!
Για τα αυτονόητα δηλ πρέπει να γίνει πανό?
Να εξαφανιστούν οι τζαμπατζηδες να βρεθει τροπος αυτο λεω ,οχι εγω εσυ που εχουμε διαρκείας οπως και άλλοι 9.000 είμαστε ΠΑΟΚ δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουμε τζαμπατζηδες ,αλλα πολλοι όμως το κάνουν αυτοι πρέπει να πληρώσουν οπως όλος ο κόσμος και τοτε να δεις ως κατεβαίνει η τιμή του εισιτηρίου ποιο εύκολαRoMaN έγραψε:Δηλαδή λες ότι αυτοί που πληρώνουν κανονικά το εισιτήριό τους και αυτοί που ματώνουν για ένα διαρκείας είναι μ@λ@κες; Ή να γίνουμε όλοι τζαμπατζήδες;eorptol έγραψε:Οι τζάμπατζηδες ειναι παρά πολλοι το ξερουμε ολοι αυτο ειδικα στην 4 ....αν σταματήσει αυτη η πληγή των τζαμπατζηδων τοτε να μπορούμε να απαιτήσουμε μείωση το εισιτηρίου ....στον ΕΟΡΔΑΙΚΟ(Πτολεμαιδα) εχει γενικη είσοδο 10 ευρω και δεν εχει τζαμπατζηδες
Το να εξαφανιστούν οι τζαμπατζήδες είναι αδύνατο χωρίς παρέμβαση Σαββίδη...
xlebouras, όλα τα λεφτά τα bold σου!
- Μπαρκαρούτσος
Έτσι εντάξει, συμφωνούμε..
Υ.Γ.: Δεν έχω διαρκείας, εκτός κι αν το έφερες ως παράδειγμα..
Υ.Γ.: Δεν έχω διαρκείας, εκτός κι αν το έφερες ως παράδειγμα..
15 ειναι πολλα....ας σκεφτουν και ους καιρους και το προιον που πουλανε...και τα λαθη που χουν κανει και εχουν κρυωσει μεγαλη μεριδα του κοσμου..
15 ευρώ είναι πολλά για κάποιον άνεργο που θέλει να βλέπει όλους τους αγώνες, ακόμα και με τους νεοφώτιστους. Και γίνονται ακόμα πιο πολλά επειδή αυτός ο κάποιος άνεργος δεν δίνει 12,5 ευρώ το μήνα επί 10 μήνες για να πάρει διαρκείας.
δεν είμαι γιατί μαγείρεψα πριν πεινάσω και πήρα το διαρκείας μου.
- ΑποστόληςΑ
Απ' ό,τι φαίνεται η σύνθεση παίρνει την παρακάτω μορφή:
Jacobo
Etto - Khumalo - Κατσικάς (Vivian) - Σταφ
Kace - Garcia
Φωτάκης - Σαλπι - Xavi Kitsiou
Αθανασιάδης