Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από moican4 »

Και κάτι ακόμα για την κουβέντα περί ρόστερ και Σάντος...
ΔΕΝ είμαστε στο 2008, ούτε στο 2009..
Τότε ξεκινήσαμε να φτιάξουμε μια ομάδα με σκοπό τον πρωταθλητισμό.
Σήμερα εν έτη 2012 προς 2013, ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ θέλει να φτιάξει ομάδα από το μηδέν.
Έπαιξε σερί χρονιές στην Ευρώπη, βγήκες 2ος, βγήκες 3ος κτλ.
Μέχρι το 2008 , βολόδερνες οπότε, είναι άσκοπο να λέμε περί ρόστερ και υπομονής.
ΤΟΤΕ υπήρχε λόγος, σήμερα δεν υπάρχει.
Γιατί αν ήταν έτσι θα λέγαμε "υπομονή και με τον Χάβο, τον Δερμιτζάκη, τον Μπερέτα, τον Μπόλονι"....

Αυτά τα περί υπομονής, γίνονται μόνο στον Δώνη για ανεξήγητο λόγο και στην τελική
θέτω το ίδιο ερώτημα με τον dim.
Τι σας κάνει αισιόδοξους για την συνέχεια, τι βλέπετε καθαρά ποδοσφαιρικά σε αυτόν τον ΠΑΟΚ και σε ποιους τομείς είδατε βελτίωση σε άμυνα και επίθεση, έτσι για να καταλάβουμε τι ΔΕΝ βλέπουμε εμείς...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

καθαρά ποδοσφαιρικά η φυγή τώρα του προπονητη σε τι θα οφέλησει τον ΠΑΟΚ ;
Αν θέλεις να ξέγραψεις απο τώρα την χρονια το κανεις σίγουρα .....εγω διακρίνω έναν φόβο μοικανε σε σας που δεν τον θέλετε μην του κάτσει (με τον κάτσε :):) ) η χρονια και δεν μπορειτε να βγείτε να πείτε φυγε Δωνη ,αυτος εναι ο φόβος σας αλλα ειναι σε πολυ λάθος βάση γιατι ο ΠΑΟΚ να πηγαινει καλα αυτο πρέπει να μας νοιάζει και οχι οι προσωπικές μας συμπάθειες και αντιπαθειες ......

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Λοιπόν δε συνηθίζω να μιλάω για στατιστικά στο ποδόσφαιρο αλλά κάποια αξία έχουν κι αυτά:

Λοιπόν έχουμε και λέμε:
Οι θέσεις μας σύμφωνα με κάθε στατιστικό.

Τελικές Προσπάθειες: 8η θέση,
Σουτ εντος περιοχής: 6η θέση,
Σουτ εκτός περιοχής: 9η θέση,
Ασίστ : 3η θέση,
Γεμίσματα : 11η θέση με 42/177, όταν η Βέροια έχει περίπου το ίδιο 45/176,
Πάσες : 5η θέση,
Φάουλ κερδισμένα : 16η θέση (τελευταιοι)

Εκεί που τα πάμε καλά είναι στα Λάθη όπου έχουμε τα λιγότερα, κι επίσης τα πάμε καλά στα Goal / Τελικές Προσπάθειες είμαστε δεύτεροι πίσω από το γαύρο. Το τελευταίο βέβαια οφείλεται στον επιθετικό μας, όπου ο ίδιος μόνος του είναι δεύτερος στο ίδιο στατιστικό πίσω από τον Τζιμπουρ.

Αυτά όλα μπορεί να έχουν μικρή σημασία, μπορεί και μεγάλη.. Απλά να έχουμε γενικά μια εικόνα.

Αυτό που μου κάνει εμένα εντύπωση είναι πως στις πάσες δεν είμαστε τουλάχιστον η 2η ομάδα, και στις τελικες προσπάθειες είμαστε 8οι..

Κάποιοι πάντως λένε πως βλέπουν passing game.. και επιθετικό ποδόσφαιρο..
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Αφού συγκρούονται οι παίκτες μεταξύ τους.
Εττό, Φωτάκης και Λαζάρ δεξιά
Λώρενς, Ρομπέρ και Λίνο αριστερά.

Ο Κουμάλο δε συμμετέχει στο παιχνίδι και μόνο ο Λαζάρ παίζει κάθετα και τριγωνάκια από τον άξονα.

Σημειωτέον κανείς δε κάνει oveρlap για να παίξουμε από τα πλάγια, παρά μόνο πλάγιες πασες και προς τα πίσω ενίοτε, αλλά η εύκολη επίθεση είναι σέντρα από το ύψος του πάγκου.

Για ένας εναντίον ενός δε το συζητώ και δε φταίει ο προπονητής γιατί δεν το έχουν οι παίκτες, πέραν του Λαζάρ και λίγο του Ιρλανδού, ενώ πάλι ο Λαζάρ είναι ο μόνος που κοιτάει μέτωπο στην εστία. Όλοι οι άλλοι παίζουν πλάγια ή άσκοπα προς τα πίσω, γιατί η μόνη κίνησή τους είναι με πλάτη στην εστία.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Προσωπικά είμαι εναντίον των όποιων αλλαγών προπονητή κατά τη διάρκεια μίας σεζόν. Θα υποστηρίξω να φύγει ο Δώνης μόνον αν υπάρχει ένας καλύτερος αντικαταστάτης, ο οποίος θα έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με συγκεκριμένο πλάνο (στόχοι, budget, μεταγραφές). Ερασιτεχνισμοί του είδους σε παίρνω και σε ένα ή δύο μήνες αποφασίζω ότι δεν μου κάνεις δεν επιτρέπονται από μια σοβαρή διοίκηση.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Παρότι μέχρι τώρα δε έμεινα ικανοποιημένος (όσο ζώ ελπίζω) με το ΓΔ αλλα πιστεύω κι εγώ οτι μια αλλαγή προπονητή τώρα περισσότερο ζημιά θα κάνει παρά καλό.Εκτός κι αν υπάρχει κάτι άλλο που εμείς δε γνωρίζουμε.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

eorptol έγραψε:καθαρά ποδοσφαιρικά η φυγή τώρα του προπονητη σε τι θα οφέλησει τον ΠΑΟΚ ;
Αν θέλεις να ξέγραψεις απο τώρα την χρονια το κανεις σίγουρα .....εγω διακρίνω έναν φόβο μοικανε σε σας που δεν τον θέλετε μην του κάτσει (με τον κάτσε :):) ) η χρονια και δεν μπορειτε να βγείτε να πείτε φυγε Δωνη ,αυτος εναι ο φόβος σας αλλα ειναι σε πολυ λάθος βάση γιατι ο ΠΑΟΚ να πηγαινει καλα αυτο πρέπει να μας νοιάζει και οχι οι προσωπικές μας συμπάθειες και αντιπαθειες ......

Εορ, αν δεν έχεις απάντηση, μην κάνεις ποστ δίχως λόγο....
Στο δικό μου ερώτημα, απαντάς με ερώτημα προς εμένα.. :shock: αλλά θα σου απαντήσω...

Μίλησε κανείς για φυγή του προπονητή?
Μιλάμε ποδοσφαιρικά..και λέμε ότι συγκυριακά πήρε ο ΠΑΟΚ τις νίκες με κούλα, δεν έχασε με κέρκυρα και κέρδισε με νιόνιο..
Τώρα πως εσύ το πήγες στην φυγή του προπονητή, μόνο εσύ ξέρεις ...προφανώς τα βλέπεις όλα καλά ή τα αντιμετωπίζεις επιδερμικά όπως οι ΑΡΔ- παπαγάλοι ...
Τα περί φόβου μόνο ως αστείο το εκλαμβάνω, σίγα ρε φίλε τον Λίπι των πάγκων μετά τον Δώνη ξέρεις το χάος...

Απάντηση θα μου πεις ποδοσφαιρικά τι σε κάνει αισιόδοξο γιατί τα παιχνίδια με το ποκ έρχονται σε βλέπω πρώτο πρώτο να κράζεις σε περίπτωση "στραβού" αποτελέσματος.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εφοσον μιλαμε αποκλειστικα ποδοσφαιρικα ας πω και γω την αποψη μου.
Θυμηθειτε λιγο περυσι την ομαδα μετα το γεναρη,χωρις κοντρερας-δε με νοιαζει ο βιειρινια-.

Η ομαδα παροτι ειχε τον πολυ καλο μαλεζα με τον τσιριλο που σαν διδυμο ειναι καλυτερο απο τον κουμαλο κατσικα, η ομαδα αρχισε να παιζει πιο αναρχα ναι ή οχι???
Αρχισανε οι γιομες και οι καμιναδες???

Το κεντρο μας παραμενει το ιδιο αλλα με εναν παμπλο πιο μεγαλο,εμφανως πιο πεσμενο και εχοντας παιξει οχι πανω απο 3 ματς.Το ζητημα για μενα δεν ειναι τι θα γινει μολις η μπαλα φτανει στην επιθεση αλλα πως θα φτασει μεχρι εκει.Οταν η μπαλα φτανει με ανορθοδοξο τροπο στο κεντρο και απο εκει οι παιχτες σου ειτε ειναι τραυματιες,γκαρσια-λορενς,ή ειναι σε κακη μερα βλεπε λαζαρ τι περιμενεις???

Ποιο συστημα και ποιο σχεδιο???

Ο κουμαλο 9-10 μπαλιες τις γυριζει πισω επειδη φοβαται και την μια που θα κανει στο εττο ειναι λαθος.

Αρα για μενα το εχω ξαναπει να βρουμε ενα μεγαλο μπακ ωστε να μπορει να ξεκιναει μια επιθεση ορθοδοξα και βεβαιως να συντονιζει σωστα την αμυνα.

Δε θελω να βγαλω λαδι το δωνη γιατι ξερεις τι παιχτες εχεις και πρεπει να τους δουλεψεις,αλλα δεν πιστευω οτι δεν εχει δουλεψει καποια πραγματα.Απλα οταν σε καθε ματς ειτε λειπει ο γκαρσια,ειτε ο λαζαρ ειναι στον κοσμο του,παιχτες οι οποιοι ειναι η αρχη του κεντρου σου ας μην περιμενουμε πολλα.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Στάθη,
Ευχαριστώ για την απάντηση . Στην ουσία συμφωνούμε.
Εκεί που διαφωνούμε είναι ότι για μένα παρολο που δεν είμαι προπονητής, όσο μετράει η γνώμη μου, ο προπονητής έχει το μεγαλλίτερο μερίδιο ευθύνης. Το πότε θα κριθεί, είναι θέμα της Διοίκησης αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να εκφράζουμε την άποψη μας. Θα έπρεπε όμως όσοι θεωρούν ότι είναι νωρίς να κριθεί ο ΓΔ, αν τον πιστεύουν να έχουν την απαίτηση να κριθεί στο τέλος του συμβολαίου του και όχι στο τέλος της σεζόν.

Ξαναλέω προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ότι κατά την γνώμη μου για έναν μεγάλο ΠΑΟΚ (και όχι για την 2η θέση στο απαξιωμένο ελληνικό πρωτάθλημα) θέλεις πρώτα απ όλα έναν μεγάλο προπονητή. Ο ΓΔ μπορεί να είναι καλός, πολλά υποσχόμενος, εργατικός, φιλόδοξος και πολλά άλλα, αλλά μεγάλος δεν είναι, τουλάχιστον όχι ακόμη.

Πιστεύω ότι οι φιλοδοξίες των ΠΑΟΚτσήδων δεν σταματούν στην 2η θέση του πρωταθλήματος και στην όσο το δυνατόν μικρότερη διαφορά βαθμών απο τον πρώτο.

Αποστόλη και kataramene,

ότι και να λέμε εμείς κανείς δεν μπορεί να επιβάλει στην Διοίκηση να διώξει τον ΓΔ αύριο ούτε και έχει ακουστεί εδώ τέτοια άποψη, τον προβληματισμό μας καταθέτουμε κυρίως για την προοπτική της ομάδας με βάση τα σημερινά δεδομένα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Σωστά.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

eorptol έγραψε:καθαρά ποδοσφαιρικά η φυγή τώρα του προπονητη σε τι θα οφέλησει τον ΠΑΟΚ ;

Να σου κάνω μία ερώτηση;
Πιστεύεις γενικά ότι υπάρχουν καλλίτεροι προπονητές απ τον Δώνη ή δεν έχεις άποψη;
Αν θέλεις απαντάς.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

dimbar έγραψε:
Ξαναλέω προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ότι κατά την γνώμη μου για έναν μεγάλο ΠΑΟΚ (και όχι για την 2η θέση στο απαξιωμένο ελληνικό πρωτάθλημα) θέλεις πρώτα απ όλα έναν μεγάλο προπονητή.
Με γυρνας,δυο χρονια και κατι ψιλα πισω.....οταν η ιδια συζητηση γινοταν-οχι τοσο ηρεμα...-για τον Δερμιτζακη.

Δεν νομιζω να διαφωνει ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΟΚτσης με αυτο που λες.Υπαρχρει ομως μια λεπτομερεια.Ποσο σιγουρος εισαι πως αυτος ο μεγαλος προπονητης θα επιτυχει?....Θα μου πεις εχει πολλες περισσοτερες πιθανοτητες για να συμβει.ΟΚ....αλλα εαν δεν συμβει?....Τοτε την εβαψες!....Γιατι,μπορει τον καθε Δερμιτζακη,Χαβο,Δωνη....να τον διωχνεις ευκολα αλλα τον προπονητη-ονομα?........Ρωτα τους βαζελους....κατι ξερουν!
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Συμφωνώ αλλά υποτίθεται ότι αλλάζουν τα δεδομένα της ομάδας και ότι τα νέα δεδομένα θα επιτρέψουν αυτό που περιγράφει ο Αποστόλης παραπάνω.Οχι μόνο μεγάλο σαν όνομα αλλά σοβαρό με φιλοσοφία-πλάνο-σχεδιασμό σε βάθος και κατάλληλους παίκτες.
Το ρίσκο να μην πετύχει σαφώς και υπάρχει αλλά αυτο το ρίσκο (στο οικονομικό του σκέλος τουλάχιστον) το πέρνει ο επιχειρηματίας, μιλώ για τον Ιβάν βέβαια.
Από την άλλη αν δεν πάρεις ρίσκο δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις το κάτι παραπάνω.

Στη επιστήμη που λέγεται "Ανάλυση Ρίσκου" υπάρχει το "πάνω" και το "κάτω" ρίσκο.Με έναν μέτριο προπονητή πέρνεις το "πάνω" ρίσκο (να σου βγεί καλλίτερος απο ότι περιμένεις), ενώ με έναν ας πούμε μεγάλο προπονητή πέρνεις το "κάτω" ρίσκο, δηλαδή να αποτύχει.Αυτή την πιθανότητα αποτυχίας προσπαθείς να την ελαχιστοποιήσεις με σωστό σχεδιασμο και σωστά εργαλεία.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Συμφωνω.Και,ναι,ισως τωρα θα μπορουσαμε να το παρουμε αυτο το ρισκο ελεω Σαββιδη.Απλα,οσο η βαθμολογικη συγκομιδη ειναι καλη,δε νομιζω πως πρεπει να μπαινουμε σε αυτη τη συζητηση.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

joshua έγραψε:Το χειροτερο ολων ειναι αυτο που γραφει ο moican,οτι η διοικηση αλλα και ο προπονητης; δεν φαινεται να πιστευουν στο κακο ροστερ.Μετρημενες φοβαμαι θα ειναι αλλαγες,μεχρι και που θα σκεφτονται να ανανεωνουν τον Λινο και τον Γκαρσια στα 40 τους.

:o :o δηλαδη για να καταλαβω...η συνεχεια του εργου...δεν θα εχει Σκοκο-Λουκας-Βιερινια; ;) :mrgreen:

ωχ...φερτε τα χαπια μου...και τα κολυρια :oops: :roll: :mrgreen: ........
...τα μυαλα μας πονανε ρεεεε....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”