25.Costin Lazăr

Άβαταρ μέλους
joshua

Re: 25.Costin Lazăr

Δημοσίευση από joshua »

Γιατι ρε Sick και αλλιως να το δεις, εσυ για παραδειγμα αν περιμενεις απο καποιον παικτη να παρει την μπαλλα απο την αμυνα και να ανεβει με αυτη στα ποδια,ποιος μπορει να ειναι αυτος εκτος του Λαζαρ?
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

ο Λαζαρ όταν χρειάζεται να τρέχει και για τον Γκαρσία και για να καλύπτει τον Εττό, ψοφάει και χάνει την ψυχραιμία του, το έχουμε δει πολλές φορές αυτό το έργο. Ποιοτικό εργαλείο αλλά μέχρι εκεί.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

joshua έγραψε:Γιατι ρε Sick και αλλιως να το δεις, εσυ για παραδειγμα αν περιμενεις απο καποιον παικτη να παρει την μπαλλα απο την αμυνα και να ανεβει με αυτη στα ποδια,ποιος μπορει να ειναι αυτος εκτος του Λαζαρ?
Ο Γκαρσία. Ο Λάζαρ έχει ένα (πολύ) μεγάλο θέμα με την πάσα.
Τα άκρα-λέγε με Στάφυ (που οκ χτες δεν υπήρχαν)
Τον Κάτσει (όπως η πάσα στον Ετο για το 1-0 με την κούλα).
Τον Λώρενς
Και απ τον Λάζαρ, αλλά δεν τον θεωρώ τόσο κομβικό παίχτη, ειδικά στο χάλι που είναι τον τελευταίο μήνα
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

zissos έγραψε:ο Λαζαρ όταν χρειάζεται να τρέχει και για τον Γκαρσία και για να καλύπτει τον Εττό, ψοφάει και χάνει την ψυχραιμία του, το έχουμε δει πολλές φορές αυτό το έργο. Ποιοτικό εργαλείο αλλά μέχρι εκεί.
:shock: :shock: ...χάνει την ψυχραιμία του;;;..............ας πάει να παίξει τένις τότε, αν ειναι καθε φορά για οποιοδήποτε λόγο ο καθένας άφηνε την ομάδα με 10 παικτες τότε............αστα και κλάφτα.

Θα σας πώ ενα περιστατικό το οποίο δεν ήθελα για πολλούς λόγους.

Πριν πολλα χρόνια παίξαμε ενα φιλικο στην Ευκαρπία Μακεδονικός-Π.Α.Ο.Κ το αποτελεσμα δεν εχει σχέση (αν και ηταν νικη του Μακεδονικου) αλλα θέλω να ακούσετε τι ειπώθηκε σε μια φάση μεταξυ Λεοντιάδη και Λα-----δη.

Ειχε την μπαλα ο Λα-------δης στο κέντρο και αντι να την δόση στον Λεοντιάδη που έβγαινε απο τα ακρα και ηταν και μονος του, εκανε ενα κοντρόλ παραπάνω, έχασε την μπάλα και στην αντεπίθεση μπήκε γκολ υπερ του Μακεδονικού.

Ακουστε τώρα διάλογο:

Λεοντιάδης: Κωστάκη (φωνάζει τον Λα------δη) την άλλη φορά που ενω ειμαι ανοικτός δεν θα μου δώσεις την μπάλα και κανεις ΜΑΛ@@@Α θα ερθω και θα σε Γα@@@ω και εδω αλλα και μετα στα αποδυτήρια,

Λα--------δης: Σορυ ρε Μιχάλη εχεις δίκιο

Λεοντιάδης: Κωστα εγω σου ειπα κάτι, να το εχεις καλά στο μυαλό σου.

Τωρα δεν λέω οτι είναι σωστός ο τρόπος με τον οποίο μίλησε ο Μιχάλης αλλα αν ηταν εχθες στο ματς με τον Πανιώνιο και έτρωγε ο Λαζαρ τετοια κόκκινη (για πολλοστή φορά), θα του εδινε κατι χαστούκια στο ημίχρονο που θα τα θυμόταν ο Ρουμάνος σε όλη του την ζωή, και να είστε σίγουροι οτι δεν θα το ξαναέκανε.

Δυστυχώς εκτος του Γκαρσία δεν υπάρχει τέτοιος παίκτης στην ομάδα μας και ξαναλέω δεν είναι ο ιδανικός τρόπος συμπεριφοράς ουτε ειμαι 100% υπερ αυτού, αλλα οταν ξέρεις οτι εχεις αρχηγό με κάκαλα δεν κάνεις τέτοιες μαγκιές-αποβολές κατ επανάληψη.

Αυτα και οσο για την αξία του ειναι δεδομένη και πολύτιμη.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

ρε Σταθη...μπας και ησουν συμπαικτης και φιλος με τον Στραντζαλη;
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

Toν Γιώργο λές;

Αν ναι την χρονιά που εφυγε και πήγε στον Πανηλειακό νομίζω εγω τότε πήγα στον Μακεδονικό, με τον Ηλία τον Ατματζίδη, τον Σταθη τον Αποστόλου κ.τ.λ.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Ακυρον....Σταθη αλλον ειχα στο μυαλο μου.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

stathis73 έγραψε:
zissos έγραψε:ο Λαζαρ όταν χρειάζεται να τρέχει και για τον Γκαρσία και για να καλύπτει τον Εττό, ψοφάει και χάνει την ψυχραιμία του, το έχουμε δει πολλές φορές αυτό το έργο. Ποιοτικό εργαλείο αλλά μέχρι εκεί.
:shock: :shock: ...χάνει την ψυχραιμία του;;;..............ας πάει να παίξει τένις τότε, αν ειναι καθε φορά για οποιοδήποτε λόγο ο καθένας άφηνε την ομάδα με 10 παικτες τότε............αστα και κλάφτα.

Θα σας πώ ενα περιστατικό το οποίο δεν ήθελα για πολλούς λόγους.

Πριν πολλα χρόνια παίξαμε ενα φιλικο στην Ευκαρπία Μακεδονικός-Π.Α.Ο.Κ το αποτελεσμα δεν εχει σχέση (αν και ηταν νικη του Μακεδονικου) αλλα θέλω να ακούσετε τι ειπώθηκε σε μια φάση μεταξυ Λεοντιάδη και Λα-----δη.

Ειχε την μπαλα ο Λα-------δης στο κέντρο και αντι να την δόση στον Λεοντιάδη που έβγαινε απο τα ακρα και ηταν και μονος του, εκανε ενα κοντρόλ παραπάνω, έχασε την μπάλα και στην αντεπίθεση μπήκε γκολ υπερ του Μακεδονικού.

Ακουστε τώρα διάλογο:

Λεοντιάδης: Κωστάκη (φωνάζει τον Λα------δη) την άλλη φορά που ενω ειμαι ανοικτός δεν θα μου δώσεις την μπάλα και κανεις ΜΑΛ@@@Α θα ερθω και θα σε Γα@@@ω και εδω αλλα και μετα στα αποδυτήρια,

Λα--------δης: Σορυ ρε Μιχάλη εχεις δίκιο

Λεοντιάδης: Κωστα εγω σου ειπα κάτι, να το εχεις καλά στο μυαλό σου.

Τωρα δεν λέω οτι είναι σωστός ο τρόπος με τον οποίο μίλησε ο Μιχάλης αλλα αν ηταν εχθες στο ματς με τον Πανιώνιο και έτρωγε ο Λαζαρ τετοια κόκκινη (για πολλοστή φορά), θα του εδινε κατι χαστούκια στο ημίχρονο που θα τα θυμόταν ο Ρουμάνος σε όλη του την ζωή, και να είστε σίγουροι οτι δεν θα το ξαναέκανε.

Δυστυχώς εκτος του Γκαρσία δεν υπάρχει τέτοιος παίκτης στην ομάδα μας και ξαναλέω δεν είναι ο ιδανικός τρόπος συμπεριφοράς ουτε ειμαι 100% υπερ αυτού, αλλα οταν ξέρεις οτι εχεις αρχηγό με κάκαλα δεν κάνεις τέτοιες μαγκιές-αποβολές κατ επανάληψη.

Αυτα και οσο για την αξία του ειναι δεδομένη και πολύτιμη.
Κατ, επανάληψη; Πότε το ξανάκανε;
Γενικά, όταν κάνεις μια μαλακία, την κάνεις επειδή δεν σκέφτεσαι τις συνέπειες, πόσω μάλλον τον αρχηγό που μπορεί να έχεις αν είσαι σε μια ομάδα. Ειδικά αν ο αρχηγός είναι κάποιος σαν τον Παύλο, που ουκ ολίγες μαλακίες έχει κάνει.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ειναι πολυ θετικο που δεν ανακοινωθηκε καμοια εξτρα ποινη.

Ειναι παιχταρας και τον θελω με βαζελο και γαυρο και πιστευω οτι μετα το προστιμο θα τα κραταει τα νευρα του..
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

ομορφαντρα....ελπιζω να ηρεμησες...
τερμα οι τσαμπουκαδες...
κομμενες οι μ@λακιες....
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

sourmenetes έγραψε:Ειναι πολυ θετικο που δεν ανακοινωθηκε καμοια εξτρα ποινη.

Ειναι παιχταρας και τον θελω με βαζελο και γαυρο και πιστευω οτι μετα το προστιμο θα τα κραταει τα νευρα του..
Παικταράς,παικταράς αλλά μπάλα δεν παίζει.
:pano:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Παίζει αλλα οχι συχνά άντε σε αυτα τα δυο ματσακια να θυμηθεί τον καλο εαυτό του, αν δεν μπορούσε θα λέγαμε παίζει αυτο που μπορει ,ξέρουμε όμως ότι μπορει πολλά περισσότερα να δώσει ......

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Σάβ 17 Νοέμ 2012, 00:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κώστα η απόδοσή σου είναι το κλειδί για τον μεθαυριανό αγώνα. Ελπίζω να σου έγινε μάθημα η βλακεία σου στη Ν. Σμύρνη και να μην την ξαναδούμε. Επειδή θα κατευθύνεις όλη την ομάδα θα χρειαστούμε ψύχραιμο και λογικό μυαλό, πέρα από τις ποδοσφαιρικές σου ικανότητες. Κι αυτό προφανώς ισχύει και για τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν.
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

η ομαδα την Κυριακη εξαρταται κατα πολυ απο εσενα...ελπιζω να μην την κρεμασεις...
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ.
ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”