Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ας του παρουν ενα χαφ που να ξερει μπαλα και να ναι ηγετης και να εξτρεμ με κακαλα...και τον κρινουμε αυστηροτερα μετα..
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

και ας παρακολουθήσουμε το επόμενο ματς είτε με φυσικό ήχο είτε στο mute.

Επίσης ας σκεφτούμε γιατί ο ξένος προπονητής που θα έρθει στον ΠΑΟΚ, θα έχει οπωσδήποτε κάποιο κουσούρι.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Έχει ελαφρυντικά πολλά ο Δώνης απλά πρέπει να σκεφτείτε όλοι σας ότι παίζουμε με ομάδες ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ή ισάξιες μαζί μας. Άρα θα έπρεπε να βλέπουμε και κάτι.Για να μην αναφέρω την Ευρώπη που αποκλειστήκαμε από ομάδα που απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
:pano:
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

[quote="dimbar"]Αδελφέ σκιάχτηκα!!!!!!
Είπα κι εγώ!
Καλά να φάμε ξύλο απ τον Γ.Μ. αλλα κι εδω μέσα;;;;;;;;;;;;;

Επειδή πίσω απο τα πληκτρολόγια εχω γνωρίσει πολλούς μάγκες στο ξαναλέω οτι καλό ειναι να σεβόμαστε καποιους ανθρώπους και καταστάσεις, δεν θέλω να το σχολιάσω αλλο το συγκεκριμένο θέμα γιατι θα ξεφύγει η συζήτηση.

Τωρα επειδή βλέπω οτι επιμένεις στην παρομοίωση που έκανα, θα σου απαντήσω.

Στο γήπεδο φίλε μου πάνε πολλοί άνθρωποι, άλλοι για να διασκεδάσουν, αλλοι πάνε με τα παιδιά τους σε αθλητικό γεγονός, άλλοι πάνε να βγάλουν την καφρίλα τους ,να σπάσουν-κάψουν μαλώσουν κ.τ.λ, άλλοι να υποστηρίξουν την ομάδα τους, άλλοι να το παιξουν προπονητές-παντογνώστες και ταυτόχρονα να βρίζουν τους παίκτες και τον προπονητή, νομίζοντας οτι οι τριγύρω του λένε "πώ πώ αυτός ξερει πολλα!!!!!" ,,,,,,,,ενώ οσοι ξέρουν λένε "αλλος ενας μαλ@@ας δεν μας αφήνει να δουμε το ματς" και γενικά στο γήπεδο πάνε όποιοι θές, εγω είμαι σε αυτούς που προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα με ενα μπράβο, ενα δεν πειράζει κ.τ.λ, εσυ αν εισαι σε αλλη κατηγορία πρόβλημα σου, αλλα μην το μεταδίδεις και στους αλλους, καθότι ο Π.Α.Ο.Κ ειναι πάνω απο όλα και όλους και όσοι νομίζουν οτι βρίζοντας οποιοδήποτε κάνουν καλό είναι βαθιά νυχτωμένοι.

Αυτα τα ειπα γενικά και οχι για σενα προσωπικά, αλλα να ξέρουμε ποιος ειναι ο λόγος που πάμε στο γήπεδο και τι λέμε όταν ανοίγουμε το στόμα μας.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Για τον φίλο σου συμφωνώ ότι δεν έχει νόημα να το συνεχίσουμε, για πολλούς λόγους.Μόνο μία παρατήρηση, τον σεβασμό τον κερδίζεις δεν τον επιβάλεις και ο καθένας μας έχει τα δικά του κριτήρια (απο την παιδεία και τα βιώματα του) με τα οποία σέβεται 'η όχι κάποιον.
Οσον αφορά για τα ΓΕΝΙΚΑ σχόλια σου για τους λόγους που πάει ο καθένας στο γήπεδο, ποιός διαφωνεί;
Για μένα όμως, αυτός που πάει με σκοπό να εκτονωθεί βρίζοντας δεν διαφέρει από αυτόν που λέει "ποιός είσαι εσύ που κρίνεις, βούλωσε το δεν μπορείς να κρίνεις γιατί δεν είσαι προπονητής" πολύ περισότερο όταν αυτό δεν γίνεται στο γήπεδο αλλά σε ένα οπαδικό σάιτ.
Αν κάποιος πιστεύει στην προοπτική του ΠΑΟΚ με τον ΓΔ προπονητή δικαίωμα του αλλά δεν μπορεί να απαγορεύσει στους άλλους να διαφωνούν.Εμένα δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω στο γήπεδο και θεωρώ υπεύθυνο κατά κύριο λόγο τον προπονητή.Ερχομαι σε ένα σάιτ που λέγεται ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ, όπου υπάρχει ένα φόρουμ με τίτλο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΩΝΗΣ, μπαίνω και (πίσω απ το πληκτρολόγιο γιατί δεν γίνεται και αλλοιώς), εκφράζω την άποψη μου.Αν έχεις αντίθετη άποψη ευχαρίστως να την ακούσω.Το επιχείρημα "κι εγώ πάω στα μπουζούκια αλλά μουσική δεν έμαθα" θα μου επιτρέψεις να μην το θεωρήσω επιχείρημα ουσίας, αντίθετα θα περίμενα (αφού από ότι καταλαβαίνω είχες/έχεις μια πιο στενή σχέση με το ποδόσφαιρο) να εξηγήσεις πιό τεχνικά αν θέλεις, γιατί κάνω λάθος.
Οσον αφορά την συμπεριφορά του καθενός στο γήπεδο, εγώ συμπεριφέρομαι ΑΚΟΜΑ (είμαι σειρά Γιάννη Γούναρη, Δημήτρη Σταυρίδη,Γιώργου Φοιρού) όπως στην δεκαετία του ΄60 που μας πετούσαν πατάτες με καρφωμένα ξυράφια οι "επιστήμονες" στο Καραισκάκη.Με δυό λόγια δεν έχω βάλει μυαλό ακόμα! :)

Ολα τα παραπάνω φιλικά :pano:
Άβαταρ μέλους
stathis73

Eγω πάλι φίλε μου εχω μάθει να μην κρίνω κάτι που δεν κατέχω, πριν λίγο καιρό πάλι προσπαθούσα να δώσω να καταλάβουμε ολοι μας οτι δεν πρεπει να κρινουμε κατι το οποιο δεν γνωρίζουμε, το παράδειγμα αν για σενα ειναι ατυχές μπορώ να σου παραθέσω αλλα πολλά και οχι απο την ζωή αλλα απο το ποδοσφαιρο, ήδη ειπα ενα ας το ξαναπώ λοιπόν.

Αν ο Δωνης πει στον Ετό για κάποιο δικό του λόγο μην ανεβαίνεις μέχρι να βγει το ημίχρονο και σε κάποια στιγμή του ματς εχει ενα χαφ την μπάλα και ο χωρος μπροστά απο τον Ετό ειναι ανοιχτός και λογικά υπο φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να βγει να ζητήσει την μπάλα για να αναπτυχτεί η ομαδα σωστα (απο τα πλαγια) και δεν το κάνει ο Ετό, εσυ-εγω απο την κερκίδα θα πούμε......"κοιτα τον μα@@κα τον Ετο δεν βγαίνει να ζητήσει την μπάλα, ξύπνα ρεεεεε Δωνηηηηηηηηηη δεν τον βλέπεις που σέρνετε;;; :shock: :shock:" .............. τώρα ποιος ειναι ο μα@@κας ο Δώνης ή εμεις που ενω δεν ξέρουμε την τύφλα μας, τον κράζουμε και απο πάνω.

Εγω δεν το παιζω εξυπνος εδω μέσα ουτε ειμαι υποστηρικτής ΚΑΝΕΝΟΣ και να το ξερετε, εγω την προηγούμενη αγωνιστική έγραψα για τον Σαλπι οτι βασει της εμπειρίας του ειναι κατόρθωμα να πετυχαινεις τον τερματα της Κερκυρας, απο κει και μετα ο καθένας ας κάνει αυτό που νομίζει σωστό, άλλωστε πολλοί εχουν την εντύπωση οτι το γήπεδο ειναι χώρος εκτονώσεως :shock: :shock: :shock: , ειναι η αφετηρίας της ΜΑΛ@@ΚΙΑΣ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΙΟ και οποιος νομίζει οτι ο καθε ποδοσφαιριστής ειναι υποχρεωμένος να ακούει την μαλακια του καθενός παλι ήμαστε βαθιά νυχτωμένοι και επειδη θα ανοίξουμε μεγάλη κουβέντα ας το αφήσουμε καλύτερα.

Οταν για τον οποιοδήποτε λόγο φύγει ο Δωνης απο την ομάδα μας, τότε θα κάνουμε την σούμα και θα βγαλουμε τα συμπεράσματα μας.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τελικά ειναι αρρώστια ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ η απαξίωση του κάθε προπονητη πριν καλα καλα συμπληρώσει δίμηνο ..... ο σαντος με τεσσαρα απο τον θρασυβουλα στο κυπελο ξεκίνησε τι είπατε ; Είχε σαρδέλες ; Και δεν ηταν δικές του επιλογές ; Γιατι του Δωνη ειναι ; Οχι ακόμη

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Η κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις ή πράγματι δεν καταλαβαίνεις..
Στην εποχή Σάντος εκείνοι οι παίκτες ΣΚΟΠΙΜΩΣ βγήκαν σαρδέλες γιατί υπήρχε πλάνο 3έτιας.
Στην σημερινή εποχή, ΚΑΝΕΝΑΣ από τους παίκτες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΔΕΛΕΣ για την δίοικηση (πλην 1-2 περιπτώσεων) οπότε είναι άκυρο αυτό που λες..
Δεν θα αλλάξει παίκτες ο ΠΑΟΚ, ίσα ίσα που θα ανανεωθούν τα συμβόλαια κάποιων.
Τώρα όσον αφορά την επισήμανσή σου περί απαξίωσης, και εσύ το έχεις κάνει πολλές φόρές και πολλοί άλλοι,στην πρώτη στραβή να βγάζετε άχρηστους τους παίκτες, στην πρώτη καλή εμφάνιση, παικταράδες, οπότε άστο...

Π.Χ στο πρώτο γελοίο γκολ που θα δεκτεί ο Χακόμπο, θα τα ακούσει, στο πι και φι βγαίνει και αυτός άχρηστος...το πως κρίνουμε θα μάθουμε τώρα...
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

*Διόρθωση:

Στο 1ο γελοίο γκολ που θα δεχτεί ο Χακόμπο, θα βγεί άχρηστος ο Σαλπιγγίδης...

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

εισαι οφ τοπικ. ο δωνης θα φταιει :D
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Στάθη,
επειδή προσπαθώ καλοπροαίρετα να καταλάβω, αν θέλεις απαντάς
σου αρέσει ο ΠΑΟΚ σαν ομάδα φέτος και αυτό που βλέπεις σε κάθε αγώνα, και αν ναι εξήγησε μου, αν δεν σου κάνει κόπο, το γιατί σου αρέσει.
Ισως με βοηθήσεις να καταλάβω που κάνω λάθος.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το χειροτερο ολων ειναι αυτο που γραφει ο moican,οτι η διοικηση αλλα και ο προπονητης; δεν φαινεται να πιστευουν στο κακο ροστερ.Μετρημενες φοβαμαι θα ειναι αλλαγες,μεχρι και που θα σκεφτονται να ανανεωνουν τον Λινο και τον Γκαρσια στα 40 τους.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Mπα δε το πιστεύω,
θα τους το πει μόνος του ο Γκαρσία: ''Καλά πλάκα με κάνετε, κι άλλο θα παίξω;''
Ο Λίνο δε θα πει τίποτα, απλά θα πάθει κάτι από την ξαπλώστρα στην Κόπα Καμπάνα και δε θα ξαναέρθει πίσω.
Άβαταρ μέλους
stathis73

dimbar έγραψε:Στάθη,
επειδή προσπαθώ καλοπροαίρετα να καταλάβω, αν θέλεις απαντάς
σου αρέσει ο ΠΑΟΚ σαν ομάδα φέτος και αυτό που βλέπεις σε κάθε αγώνα, και αν ναι εξήγησε μου, αν δεν σου κάνει κόπο, το γιατί σου αρέσει.
Ισως με βοηθήσεις να καταλάβω που κάνω λάθος.
Μια ομάδα φίλε μου την κρίνεις στο τέλος και μόνο τότε, τώρα ειναι πολύ νωρίς.
Απο την αλλη έχουμε με το υπάρχον έμψυχο δυναμικό συνέχεια τραυματισμούς-κάρτες και αλλα προβλήματα.

Τι να πώ δηλαδή;
Οτι ο Δωνης και η ομάδα ειναι για τα μπάζα;
Οτι ολοι οι παίκτες ειναι ντεφορμέ ή ο ταδε ειναι καλός η ο άλλος ειναι κακός;

Εγω αυτο που βλέπω σε καθε μα καθε αγώνα ειναι την μια ο λινο παίζει στα ακρα την αλλη ο πελκας παιζει οργανωτής, την μια βλέπω τον Σαλπι να παιζει και τις αλλες 5 να ειναι τραυματίας.
Και ενα σορό αλλα προβλήματα.
Επισης εγω αυτό βλέπω και οτι είμαστε ακόμη ασύνδετη και παρολο αυτα ήμαστε δεύτεροι.

Δεν ειπα πουθενα οτι μου αρέση, απλά "κρίνω" τόσο οσο μου επιτρέπουν οι γνωσεις μου, και επειδη δεν εχω γνώσεις προπονητή δεν κρινω τον Δωνη και λέω αφήστε το για το τέλος που θα κάνουμε την σουμα, τόσο απλά τόσο κατανοητά.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Ξεχνάτε όλοι ότι η ομάδα είναι ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ, με νέα παιδιά και μικρότερα συμβόλαια;

Είδατε εσείς 3-4 ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ απο τότε που ήρθε ο Ιβαν και περιμένετε μπαλάρα;

Ο Ζήσης είχε πεί ότι πάμε να χτίσουμε ομάδα.
Ο Δώνης είχε πεί ότι θα κάνουμε επιθετική ομάδα με κατοχή μπάλας.

Βλέπετε κάτι διαφορετικό, σας παραμύθιασε κανείς;

Εδώ την επόμενη αγωνηστική θα μπεί ο ανέτοιμος και ΝΤΕΦΟΡΜΕ Γεωργιάδης (χαιρόμαστε που βρήκαμε ακραίο),
και εσείς ονειρεύεστε μπαλάρα....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”