Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από sourmenetes »

Κυριοι οποιος συνεχισει με οφτοπικ και επιθεσεις ή ειρωνειες προς αλλα μελη δε θα τον προειδοποιησω.
Θα μπαναριστει για πανω απο βδομαδα.
Εδω δεν ειναι τοπικ για να βγαλετε τον πονο σας για ολα τα πεπραγμενα του ΠΑΟΚ.
Απλα τα πραγματα.
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

Δεν ξέρω αν μπαίνει εδώ αυτό που θέλω να πω αλλά σήμερα μου έστειλε πρώτη φορά newsletter επίσημο ο ΠΑΟΚ με τα νέα της ομάδας και λοιπά. Αυτό το κάνουν μόνο τα μεγάλα Ευρωπαικά κλαμπ και δεν είναι τυχαίο ότι με την οργάνωση του Σαββίδη - Κοντασάρεβα άρχισε επιτέλους να γίνεται και αυτό! ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!! Μπήκαμε σε νέο επίπεδο!!!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Και σε μένα ειρθε:):)

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

newsletter.JPG
και σε μένα ήρθε!

το τεύχος 190
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
toumpiotis35

Δημοσίευση από toumpiotis35 »

Θα κανω ενα update την λιστα επειδη ειχε μια παραλειψη
Καταγραφη Updated 1
Μετα την επιβεβαιωμενη με την δικογραφια συναντηση Ζαγορακη-Συνδεσμιτων(Σεκιουριτυ)-Σαββιδη προ μηνων
Μετα την αναγωγη του Αλκη Μαυροφρυδη μελος των διοικησεων Ζαγορακη σε ανεπισημο ΝΟ1 στην ΠΑΕ
Μετα την δηλωση για αποκατασταση του ονοματος του Ζαγορακη
Μετα την συναντηση με τον Γκαγκατση μελος παλιας διοικησης Ζαγορακη ενωπιον 15-20 χιλιαδων οπαδων και οχι off the record η ανεπισημα
Εχουμε και τα ρεπορταζ που παρουσιαζουν με σιγουρια την επιστροφη του μελους των διοικησεων Ζαγορακη κυριου Ποικιλιδη

Ξεχασα να αναφερω την ενδεχομενη επιστροφη ΤΟΝΟΥΣΙΔΗ στην ΠΑΕ μια επιστροφη ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ ,ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΜΟΥ
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

baneprelevic361 έγραψε:Δεν ξέρω αν μπαίνει εδώ αυτό που θέλω να πω αλλά σήμερα μου έστειλε πρώτη φορά newsletter επίσημο ο ΠΑΟΚ με τα νέα της ομάδας και λοιπά. Αυτό το κάνουν μόνο τα μεγάλα Ευρωπαικά κλαμπ και δεν είναι τυχαίο ότι με την οργάνωση του Σαββίδη - Κοντασάρεβα άρχισε επιτέλους να γίνεται και αυτό! ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!! Μπήκαμε σε νέο επίπεδο!!!
Reloaded .....Οχι μην τρως πρόλογο ο Ζαγορακης ειναι απο πίσω κανένας Σαββιδης - Γκοτζαρεβα
Ο Σαββιδης ειναι μπροστινος απλα αν έβαζε π.χ τον Παπαδόπουλο στην διοίκηση τοτε μάλιστα θα μιλούσαμε για έναν καθαρό φραγκατο επιχειρηματία χωρις εξαρτήσεις
......:):)

toumpiotis35

Εorptol
Πως κρινεις το περασμα ΤΟΝΟΥΣΙΔΗ απο τον ΠΑΟΚ?
Το θεωρεις επιτυχημενο ωστε να δικαιολογησει μια επιστροφη του?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Α δεν ξέρω εσυ ίσως ξέρεις καλλίτερα ,για τον ποικιλίδη δεν εχω πάντως άσχημη γνώμη

toumpiotis35

Oταν εισαι υπευθυνος ασφαλειας σε μια ΠΑΕ ,ο αντιπροεδρος της ΠΑΕ φερεται στην δικογραφια να συναλασεται με κυκλωμα τοκογλυφιας και εσυ εχεις τον φερομενο ως μελος της ιδιας οργανωσης υπαλληλο στην ασφαλεια της ΠΑΕ εσυ EORPTOL τι λες εισαι καταλληλος για αυτο το ποστο τοσο ωστε να σε ξαναπαρω πισω?

Ειναι η τελευταια προειδοποιηση.
Ολους τους προβληματισμους σου και τις αποριες σου, σχετικα με καποια προσωπα που περασανε απο τον ΠΑΟΚ, δε θα τις λυσεις στο τοπικ του Σαββιδη.
Ο τροπος σου ειναι παντα στο να προκαλεσεις ή να φυτιλιασεις.
Εχω κανει την τελευταια εβδομαδα 3 φορες παρακληση για τα οφτοπικ αοριστα.
Και συ συνεχιζεις.
Ή το κοβεις ή κοβεσαι.
sourmenetes
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Δεν με λες όλα αυτα που λες τα οποία δεν τα ξέρω ,τι λες τα ξέρει ο Σαββιδης η οχι ; οι επιλογές του θα κριθούν στον χρόνο απο τα αποτελέσματα και οχι προκαταβολικά απο εμάς που λέμε διάφορα και μπορει δεν ξέρω να έχουμε χίλιους δυο λόγους να δημιουργήσουμε καταστάσεις στην ομαδα ......τώρα εσυ λες γιατι αυτος και οχι εκείνος κλπ. Λες την γνώμη σου απο εκει και πέρα αυτος που τα χώνει θελει αποτελέσματα και αυτος και ο κόσμος ολοι λοιπόν κρίνονται στην πορεία .....ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΏΝ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ .....

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Δευ 05 Νοέμ 2012, 20:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
toumpiotis35

από eorptol » Δευτ Νοέμ 05, 2012 8:28 pm

Δεν με λες όλα αυτα που λες τα οποία δεν ξέρω τι λες

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ας γινει με το καλο η διοίκηση να δούμε ποιοι θα ειναι εκει και ξεμπροστιασε τους ολους μετα ειδικα αν δεν έχουν πτυχίο του χαρβαρντ :):)

Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

"Η κοινή εταιρεία της Motor Oil Hellas και του ομίλου Μυτιληναίου M&M Gas και η ρωσική Gazprom προβάλλουν ως οι κυριότεροι διεκδικητές για την απόκτηση της ΔΕΠΑ, σύμφωνα με τις μη δεσμευτικές προσφορές που κατατέθηκαν χθες στο πλαίσιο της διαδικασίας που διεξάγεται από το ΤΑΙΠΕΔ. Συνολικά κατατέθηκαν πέντε μη δεσμευτικές προσφορές και πιο συγκεκριμένα:

Από δύο ρωσικές εταιρείες τη Gazprom και τη Sintez, μία ισραηλινή Israel Corp, μία από το Αζερμπαϊτζάν η κρατική εταιρεία αερίου Socar και η ελληνικών συμφερόντων M&M Gas. κλπ κλπ κλπ

Πηγή:www.capital.gr"
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και οι διεργασίες ενόψει του σχηματισμού του επόμενου δ.σ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ φαίνεται πως έφτασαν στο τέλος τους, με τις αλλαγές προσώπων να είναι αρκετές, όχι όμως και τόσο «σημαντικές», καθώς φαίνεται πως δεν υπάρχει αλλαγή στη θέση του προέδρου…

Ο Ζήσης Βρυζας θα ηγείται και του νέου δ.σ. στο οποίο θα βρίσκεται και η Μαρία Γκοντζάρεβα. Τη θέση του στο δ.σ κρατάει - πλην του Βρύζα – και ο Σπύρος Μηλιωρίδης, όχι όμως και οι Βασίλης Τριλυράκης, Γιώργος Σαχπατζίδης και Άντον Κοντάρεφ. Οι αντικαταστάτες τους είναι οι Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Ποικιλίδης και ο Ηλίας Γεροντίδης. Για τους δυο πρώτους δεν χρειάζονται συστάσεις, καθώς ο μεν Παπαδόπουλος είναι ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, και ο Παναγιώτης Ποικιλίδης διετέλεσε μέλος του δ.σ από το καλοκαίρι του 2007 και για μια τετραετία. Ο Ηλίας Γεροντίδης είναι ο νέος υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η παρουσία του στο δ.σ. δείχνει αφενός τη σημασία που δίνει ο Ιβάν Σαββίδης στο συγκεκριμένο θέμα, αφετέρου την εμπιστοσύνη που έχει απέναντι στον απόστρατο της Ελληνικής αστυνομίας.

πηγη 24
toumpiotis35

toumpiotis35 έγραψε:Oταν εισαι υπευθυνος ασφαλειας σε μια ΠΑΕ ,ο αντιπροεδρος της ΠΑΕ φερεται στην δικογραφια να συναλασεται με κυκλωμα τοκογλυφιας και εσυ εχεις τον φερομενο ως μελος της ιδιας οργανωσης υπαλληλο στην ασφαλεια της ΠΑΕ εσυ EORPTOL τι λες εισαι καταλληλος για αυτο το ποστο τοσο ωστε να σε ξαναπαρω πισω?

Ειναι η τελευταια προειδοποιηση.
Ολους τους προβληματισμους σου και τις αποριες σου, σχετικα με καποια προσωπα που περασανε απο τον ΠΑΟΚ, δε θα τις λυσεις στο τοπικ του Σαββιδη.
Ο τροπος σου ειναι παντα στο να προκαλεσεις ή να φυτιλιασεις.
Που θα λυσω τις αποριες μου για το ΔΣ που ετοιμαζει ο Σαββιδης.Υπεδειξε μου το topic

Το τι νομιζεις οτι ειναι ο τροπος μου μου ειναι εξαιρετικα αδιαφορο εκτος και αν εισαι ο θεος.Αν εχω χρησιμοποιησει ψευδη στοιχεια,εχω προσδωσει απρεπεις χαρακτηρισμους σε προσωπα και εχω περιγραψει πραξεις που δεν εγιναν εισαι ελευθερος να μου τις υποδειξεις
Εχω κανει την τελευταια εβδομαδα 3 φορες παρακληση για τα οφτοπικ αοριστα.
Και συ συνεχιζεις.
Ή το κοβεις ή κοβεσαι.
Αν δεν μου υποδειξεις τα σωστα topic θεωρω οτι πας απλα να μου βαλεις φιμωτρο.
sourmenetes[/color]
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”