Συναντήσεις φίλων ΠΑΟΚ
Συναντηση οπαδων του ΠΑΟΚ στην Καρδιτσα
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 20.30 ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.
Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΤΟΥ PRIVATE SPORT CLUB .
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Thx, Admin Team
- paoktrella
- midenistis
- Επικοινωνία:
Re: Συναντηση οπαδων του ΠΑΟΚ στην Καρδιτσα
καταρχην καλη επιτυχια σε οτι κι'αν κανετε!θυμαμαι μια χρονια που ειμασταν τιμωρημενοι,και παιξαμε στην καρδιτσα με την προοδευτικη,που τοτε ειχε προπονητη τον αλεφαντο!κερδισαμε 1-0 ,αλλα αυτο που μου ειχε κανει εντυπωση ηταν το ντοπιο παοκτσηδικο στοιχειο!κανανε κερκιδα απεναντι απο τον κυριο ογκο,και ηταν τουλαχιστον 300!μαλιστα ειχαν και τυπωμενα μπλουζακια του τοπικου σ.φ.!τι απογινανε ολοι αυτοι?psc1998 έγραψε:ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 20.30 ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.
Thx, Admin Team
Re: Συναντηση οπαδων του ΠΑΟΚ στην Καρδιτσα
ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ,ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ!
ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΕΔΩ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΤΩΡΑ........
ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΟΥ,ΗΔΗ ΑΥΡΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 30 ΑΤΟΜΑ.
Thx, Admin Team[/quote]
καταρχην καλη επιτυχια σε οτι κι'αν κανετε!θυμαμαι μια χρονια που ειμασταν τιμωρημενοι,και παιξαμε στην καρδιτσα με την προοδευτικη,που τοτε ειχε προπονητη τον αλεφαντο!κερδισαμε 1-0 ,αλλα αυτο που μου ειχε κανει εντυπωση ηταν το ντοπιο παοκτσηδικο στοιχειο!κανανε κερκιδα απεναντι απο τον κυριο ογκο,και ηταν τουλαχιστον 300!μαλιστα ειχαν και τυπωμενα μπλουζακια του τοπικου σ.φ.!τι απογινανε ολοι αυτοι?[/quote]
ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΕΔΩ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΤΩΡΑ........
ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΟΥ,ΗΔΗ ΑΥΡΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 30 ΑΤΟΜΑ.
Thx, Admin Team[/quote]
καταρχην καλη επιτυχια σε οτι κι'αν κανετε!θυμαμαι μια χρονια που ειμασταν τιμωρημενοι,και παιξαμε στην καρδιτσα με την προοδευτικη,που τοτε ειχε προπονητη τον αλεφαντο!κερδισαμε 1-0 ,αλλα αυτο που μου ειχε κανει εντυπωση ηταν το ντοπιο παοκτσηδικο στοιχειο!κανανε κερκιδα απεναντι απο τον κυριο ογκο,και ηταν τουλαχιστον 300!μαλιστα ειχαν και τυπωμενα μπλουζακια του τοπικου σ.φ.!τι απογινανε ολοι αυτοι?[/quote]
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΩΜΕΝΗ ΦΙΛΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΑΝΧΟΣΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΣΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΕΝΗΣΕΤΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΟΠΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΛΟΓΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΑΓΚΕΣ ΣΑΣ ΠΗΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΝΤΕ ΑΔΕΛΦΩΠΟΙΙΣΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΗΝΔΕΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΗΑΡΧΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΕΤΣΙ ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ
ΠΕΡΙΜΕΝΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟ ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΜΕΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΜΠΥΡΑΚΙ
Thx, Admin Team
ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΑΓΚΕΣ ΣΑΣ ΠΗΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΝΤΕ ΑΔΕΛΦΩΠΟΙΙΣΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΗΝΔΕΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΗΑΡΧΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΕΤΣΙ ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ
ΠΕΡΙΜΕΝΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟ ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΜΕΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΜΠΥΡΑΚΙ
Thx, Admin Team
Γενικές Συναντήσεις φίλων ΠΑΟΚ
Οσοι θέλουν, μπορούμε να βρεθούμε το Σάββατο στις 18.00 στη Θύρα 6 της Τούμπας, στο Καφέ Φίλων ΠΑΟΚ για να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί μία ακόμη νίκη της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας..
Αχ ρε Πλάτωνα, πρόλαβες κι έκλεισες το άλλο.. Τζάμπα ανοίγουμε νέα τόπικ..
Αχ ρε Πλάτωνα, πρόλαβες κι έκλεισες το άλλο.. Τζάμπα ανοίγουμε νέα τόπικ..
Συνάντηση Paokmania πριν το ματς με θρήνο (Αθήνα) 2008
στις 16 παιζουμε με τον gay-ro μηπως να αλλαξουμε ημερομηνια???στον αγωνα εννοω.....
http://www.scribd.com/doc/5399692/-Super-League-200809

http://www.scribd.com/doc/5399692/-Super-League-200809