Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
stathis73

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από stathis73 »

Οχι τίποτα απο τα δυο, απλώς μείναμε με παίκτη λιγότερο και λιγόστεψαν οι επιλογές.
O Δωνης λέει στον Κατσικά να μην κάνει γιόμες αλλά να την περνά κάθετα, αν δεν το κάνει, υπάρχει η περίπτωση να μην ζητούν στο σωστό χώρο και χρόνο τα χαφ και σου λέει ο Κατσικάς δεν τις δίνω μια να πάει απο κει που ήρθε παρα να παίξω κάθετα και αν την χάσουμε και να τρέχουμε μετά;;............ολα αυτα ειναι πιθανά απο την στιγμή που παίζαμε με παίκτη λιγότερο και για αυτό λέω οτι ολοι οσοι έπαιξαν και κράτησαν το σκορ για μένα είναι θετικοί-διακριθέντες.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

DC έγραψε:
DC έγραψε:
joshua έγραψε:Δεν νομιζω οτι η διαιτησια φετος ειναι το προβλημα μας.Σε 3 ματς σωθηκαμε απο 3 πεναλτι που δεν τα λεει και μαρς ευκολα κανεις...
Σε ποια ματς; Στο περιστέρι ή στην Κρήτη; (5 βαθμοί σύνολο)
Ό,τι να'ναι, ως συνήθως. Καλά το πας. 8-)
[youtube]Uy9ERdDTau8[/youtube]
Ποδοσφαιρικα χαιρομαι να συζητω,να συμφωνω και να διαφωνω με τον οποιοδηποτε.Για σενα χαιρομαι που υπαρχει το φορουμ και σου δινει την ευκαιρια να δειχνεις μεχρι που φτανει το επιπεδο σου,το εχεις κανει πολλες φορες αλωστε και στο παρελθον.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Καλά, δεν πειράζει. Ίσως μιλήσουμε κάποτε για την χρησιμότητα των πεζοδρομίων.
Μέχρι τότε ...

[youtube]Uy9ERdDTau8[/youtube]
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

stathis73 έγραψε:
dimbar έγραψε:
trel@menos έγραψε:ωραια ολα αυτα αλλα δεν κανεις και εναν δεκαλογο γιατι πρεπει να κανουμε κριτικη στον δωνη?
Για μένα που δεν έχω δίπλωμα προπονητή ένας μόνο λόγος υπάρχει, αυτό που βλέπω στο γήπεδο!
Kαι αυτο που βλέπεις αδερφέ ισως να ειναι η μιση αλήθεια και για να το εξηγήσω, αν ενας κατα την διάρκεια του ματς πάρει εντολή απο τον Δωνη (πχ Ετο) να μην προωθείτε και εχει την μπάλα ενας χαφ και μπροστά απο τον Ετο εχει 30 μετρα κενο χώρο, εσυ απο την κερκίδα θα πείς δες τον Μαλ@@α τον Δωνη, σέρνετε Ο Ετο και τον κρατά μέσα κα πολύ πιθανόν τα ιδια να πεις κα για τον Ετο τον Μαλ@@α δεν βγαίνει να πάρει την μπάλα και μαζί με εσένα θα τα πούν και καμιά 15000 προπονητές της κερκίδας γιατί μην νομίζεις οτι είσαι-είμαι ο μόνος ειδικός-προπονητής, εχει όσους θες.
Το αν μου αρέσει μία κινηματογραφική ταινεία ή όχι έχει να κάνει με τον αν έχω δίπλωμα σκηνοθέτη ή αν είμαι κριτικός κινηματογράφου;
Και Οσκαρ να πάρει και τον Χρυσό Φοίνικα στις Κάνες, αν δεν κόψει εισητήρια είναι αποτυχημένη ακόμη κι αν θεωρηθεί αριστούργημα από τους ειδικούς.

Και φυσικά δεν είμαι ειδικός/προπονητής, είμαι όμως οπαδός και μέχρι τώρα σαν οπαδός του ΠΑΟΚ ήξερα ότι μπορώ να έχω απαιτήσεις από την ομάδα μου να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να ματώνει! Αν 15000 άνθρωποι στο τσιμέντο δεν βλέπουν την ομάδα να παίζει μπάλα τι πρέπει να γίνει; Να πουν δεν πειράζει ξέρει ο προπονητής;
Και σ αυτό όμως δέχομαι αντίλογο, αν υπάρχει κάποιος που μετά απο 13 επίσημα παιχνίδια βλέπει την αγωνιστική ταυτότητα που κτίζει η ομάδα ας το εξηγήσει και σε όσους δεν το έχουμε καταλάβει.
Άβαταρ μέλους
stathis73

Αδερφέ καλύτερα να αφήσουμε τον χρόνο που ειναι και ο κατάλληλος ώστε να μας δείξει αν ο Δώνης ειναι-ηταν καλός ή καλός προπονητής για τον Π.Α.Ο.Κ, μεχρι τότε επειδή ουτε εσυ (φανταζομαι) αλλα ουτε εγω είμαστε προπονητές, ας κάνουμε υπομονή ωστε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα στο τέλος της χρονιάς.

Σας παρακαλώ μην χαλιόμαστε για πράγματα που δν κατέχουμε και όπως ειπε και ενας φίλος μου, " και εγω πάω 20 χρόνια στα μπουζούκια, αλλα μπουζούκι δεν έμαθα να παίζω" ;)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

:mrgreen:
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

stathis73 έγραψε:Αδερφέ καλύτερα να αφήσουμε τον χρόνο που ειναι και ο κατάλληλος ώστε να μας δείξει αν ο Δώνης ειναι-ηταν καλός ή καλός προπονητής για τον Π.Α.Ο.Κ, μεχρι τότε επειδή ουτε εσυ (φανταζομαι) αλλα ουτε εγω είμαστε προπονητές, ας κάνουμε υπομονή ωστε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα στο τέλος της χρονιάς.

Σας παρακαλώ μην χαλιόμαστε για πράγματα που δν κατέχουμε και όπως ειπε και ενας φίλος μου, " και εγω πάω 20 χρόνια στα μπουζούκια, αλλα μπουζούκι δεν έμαθα να παίζω" ;)
Μαζί σου αδερφέ, Κυριακή κοντή γιορτή!
Οσον αφορά τον φίλο σου ;) , πολύ μαμάκας πρέπει είναι, ας του πεί επιτέλους κάποιος ότι στα μπουζούκια όπως και στο γήπεδο πάμε για να γουστάρουμε και όχι για να μάθουμε να παίζουμε το όργανο!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

stathis73 έγραψε:Δεν ξέρω για το 1 αδερφέ αλλα για το 6 ειμαι σίγουρος οτι ειναι ενας παρα πολύ σοβαρος λόγος που πρέπει να τον λάβουμε υπόψιν.
επειδη πολύς λογος γινετε περι της κριτικης που ασκει ο κοσμος και οτι αν δεν εχεις το δίπλωμα του προπονητη σου απαγορευεται να εκφραζεσαι, να τονίσω το εξης, το οτι καποιος δεν ειναι προπονητης δεν τον κανει και ανικανο να εντοπίσει το προβλημα, απλα δεν ξερει τι πρεπει να κανει για να λυθει το προβλημα. και γι αυτο πληρωνετε ο προπονητης, για να βρεισκει λυσεις και να βελτιωνει σταδιακα την ομαδα. απαντησεις του στηλ ΄΄ειναι ανεξηγητο αυτο που συμβαινει΄΄ και αλλες παρομοιες ειναι απαγορευτικες για εναν προπονητη και δειχνουν οτι ο προπονητης δεν μπορει να λυσει το προβλημα εφοσον δεν γνωριζει τον λογο υπαρξης του
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

dimbar έγραψε:
stathis73 έγραψε:Αδερφέ καλύτερα να αφήσουμε τον χρόνο που ειναι και ο κατάλληλος ώστε να μας δείξει αν ο Δώνης ειναι-ηταν καλός ή καλός προπονητής για τον Π.Α.Ο.Κ, μεχρι τότε επειδή ουτε εσυ (φανταζομαι) αλλα ουτε εγω είμαστε προπονητές, ας κάνουμε υπομονή ωστε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα στο τέλος της χρονιάς.

Οσον αφορά τον φίλο σου ;) , πολύ μαμάκας πρέπει είναι, ας του πεί επιτέλους κάποιος ότι στα μπουζούκια όπως και στο γήπεδο πάμε για να γουστάρουμε και όχι για να μάθουμε να παίζουμε το όργανο!
Ναι, αλλά δεν λέμε στον μαγαζάτορα "διώξε τον μπουζουξή γιατί είναι φάλτσος".
Άλλο το "δεν με αρέσει" και άλλο το "είναι άσχετος".
Άβαταρ μέλους
stathis73

dimbar έγραψε:

Αυτός που χωρίς να τον ξέρεις τον αποκαλείς μαλακα, εκτος οτι μπροστά του δεν θα το έλεγες, σου λέω οτι εχει παίξει επι χρόνια στην Α εθνικη καθώς και στην Εθνική Ελλάδος, ειναι ο ίδιος προπονητής και καλό ειναι να είμαστε πιο ευγενικοί ειδικά για ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε.

Οσον αφορά το γήπεδο και τα μπουζούκια σου λέω το εξής, οσο και να πηγαίνεις και στα δυο δεν θα μάθεις να τα κρίνεις ποτε, παρα μόνο αν είσαι μουσικός ή προπονητής, αλλιώς τζάμπα μάγκες και μαγκιές, ή αλλιώς στα λόγια βαπόρια.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

slidar έγραψε:Απλο χαρακτηριστικο παραδειγμα...

Ο δωνης εχει σηκωθει καμια 10αρια φορες στο πρωτο ημιχρονο και λεει στον κατσικα.. να μην ξανακανει γιομα και να ψαχνει με διαγωνιες πρωτες λαζαρ-κατσε..

Ο κατσικας τον γραφει στα π@π@ρια του και τραβαει γιομες.

2 πραγματα συμβαινουν...

Ειτε ο κατσικας τον γραφει κανονικα.. ειτε εχει ιq ραδικιου..

Δεν μπορω να βρω αλλη εξηγηση.

Και υπαρχουν απειρα αλλα παραδειγματα.

Στον ετο πχ του δινει εντολη να μην ανεβενει και αυτος στα @@ του.

Στον χακομπο εχει πει να τραβαει βρωμοσουτο με την μια και αυτος κανει τριπλες ...

κ.τ.λ κ.τ.λ κ.τ.λ ...
τα παιχνιδια ειναι ο καθρεπτης των προπονησεων μεσοβδομαδα. οταν μια ομαδα δουλευει σωστα στις προπονησεις θα το βγαλει αυτο και στον αγωνα, ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα το οποιο μπορει να εινα και συγκυριακό.
οταν μια ομαδα δεν εει προετοιμαστεί σωστα για τον αγώνα αυτο θα φανει μεσα στο παιχνιδι και ο καθενας θα μοιαζει να κανει του κεφαλιου του
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

stathis73 έγραψε:
dimbar έγραψε:

Αυτός που χωρίς να τον ξέρεις τον αποκαλείς μαλακα, εκτος οτι μπροστά του δεν θα το έλεγες, σου λέω οτι εχει παίξει επι χρόνια στην Α εθνικη καθώς και στην Εθνική Ελλάδος, ειναι ο ίδιος προπονητής και καλό ειναι να είμαστε πιο ευγενικοί ειδικά για ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε.

Οσον αφορά το γήπεδο και τα μπουζούκια σου λέω το εξής, οσο και να πηγαίνεις και στα δυο δεν θα μάθεις να τα κρίνεις ποτε, παρα μόνο αν είσαι μουσικός ή προπονητής, αλλιώς τζάμπα μάγκες και μαγκιές, ή αλλιώς στα λόγια βαπόρια.
Χωρίς να έχω κανένα λόγο να αντιδικίσω μαζί σου, ο φίλος σου είναι δημόσιο πρόσωπο και γνωστός για τις απόψεις του σε όλους.Σαν δημόσιο πρόσωπο λοιπόν οπως κρίνει κι αυτός, έτσι κρίνεται για τα λεγόμενα του.Τώρα το αν το έλεγα μπροστά του ή όχι δεν το κατάλαβα, δηλαδή θα με έδερνε;

Για τα μπουζούκια και το γήπεδο, τι να πώ...τότε να πηγαίνουν μόνο μουσικοί και ποδοσφαιριστές.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Εχεις τιποτα ακουστα απ αυτα?

Εικόνα
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Ομολογώ πως όχι!
Άβαταρ μέλους
guardian4