Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
Εγώ θέλω να βλέπω έναν Π.Α.Ο.Κ. που κρατάει μπάλα και ξέρει τι να την κάνει.
Όταν το παιχνίδι είναι ροντέο, να μπορεί να βγεί με 3-4ις πάσες στην επίθεση και να εκμεταλευτεί τους χώρους με προϋποθέσεις. Έστω 4/10 θα γίνουν ευκαιρίες.
Όταν κάνουμε οργανωμένη επίθεση, κρατάμε μπάλα, να έχουμε γρήγορες εναλλαγές μπάλας και θέσεων παικτών για να δημιουργούμε ρήγματα στις άμυνες των αντιπάλων. Με μία αλλαγή παιχνιδιού ή κάθετη πάσα να βρίσκουμε αποδιοργανωμένη άμυνα. 2/10 τουλάχιστον να επιτύχουν.
Θέλω οι παίκτες να ξέρουν που να βρίσκονται, πως να κινηθούν και που να πετάξουν την μπάλα, στον χώρο, για να ακυρώσεις 1 ή 2 αμυνώμενους παίκτες του αντιπάλου. Κοινός αυτοματισμοι-τριγωνάκια κτλ κτλ. 1 να σου πετύχει έχεις δημιουργήσει ρήγμα.
Θέλω πρέσσινγκ σε όλο το γήπεδο, για να κλέψουμε την μπάλα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Θέλω όλοι οι παίκτες να ξέρουν που και πως θα κινούντε σε θέση άμυνας. Να μειωθούν οι πιθανότητες τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα.
Αυτά πιστεύω ότι ο όποιος παίκτης, καλός ή κακός, μπορεί να τα μάθει και να δείξει κάτι μέσα στο γήπεδο.
Δεν μιλώ για την απόλυτη εμφάνιση. Θέλω όμως οι παίκτες να δείχνουν όλο τους το πάθος, προσπαθούν να το βγάλουν σε δουλεμένες φάσεις. Και ας έρθουν τα λάθη και οι γκέλες. Θα έχω όμως την ελπίδα ότι κάποια στιγμή αυτά θα τους γίνουν βιώματα και οι κινήσεις από μνήμη μυών.
Δεν κρίνω αν τα είδα ή όχι. Λέω τι θέλω να δω. Κοινός το μακρύ και το κοντό μου....
Όταν το παιχνίδι είναι ροντέο, να μπορεί να βγεί με 3-4ις πάσες στην επίθεση και να εκμεταλευτεί τους χώρους με προϋποθέσεις. Έστω 4/10 θα γίνουν ευκαιρίες.
Όταν κάνουμε οργανωμένη επίθεση, κρατάμε μπάλα, να έχουμε γρήγορες εναλλαγές μπάλας και θέσεων παικτών για να δημιουργούμε ρήγματα στις άμυνες των αντιπάλων. Με μία αλλαγή παιχνιδιού ή κάθετη πάσα να βρίσκουμε αποδιοργανωμένη άμυνα. 2/10 τουλάχιστον να επιτύχουν.
Θέλω οι παίκτες να ξέρουν που να βρίσκονται, πως να κινηθούν και που να πετάξουν την μπάλα, στον χώρο, για να ακυρώσεις 1 ή 2 αμυνώμενους παίκτες του αντιπάλου. Κοινός αυτοματισμοι-τριγωνάκια κτλ κτλ. 1 να σου πετύχει έχεις δημιουργήσει ρήγμα.
Θέλω πρέσσινγκ σε όλο το γήπεδο, για να κλέψουμε την μπάλα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Θέλω όλοι οι παίκτες να ξέρουν που και πως θα κινούντε σε θέση άμυνας. Να μειωθούν οι πιθανότητες τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα.
Αυτά πιστεύω ότι ο όποιος παίκτης, καλός ή κακός, μπορεί να τα μάθει και να δείξει κάτι μέσα στο γήπεδο.
Δεν μιλώ για την απόλυτη εμφάνιση. Θέλω όμως οι παίκτες να δείχνουν όλο τους το πάθος, προσπαθούν να το βγάλουν σε δουλεμένες φάσεις. Και ας έρθουν τα λάθη και οι γκέλες. Θα έχω όμως την ελπίδα ότι κάποια στιγμή αυτά θα τους γίνουν βιώματα και οι κινήσεις από μνήμη μυών.
Δεν κρίνω αν τα είδα ή όχι. Λέω τι θέλω να δω. Κοινός το μακρύ και το κοντό μου....
Sera4 τι περίμενες να δηλώσει? ότι ''δεν μου κάνουν'' ? αφού το ήξερε όταν υπέγραφε και δεν υπάρχει προπονητής που ειδικά στην αρχή θα μειώσει τους παίκτες του.
Αν είχε τη δυνατότητα να φέρει καλύτερους πιστεύεις ότι δεν θα το κανε?
Να θυμηθούμε παίκτες που έφεραν οι Μπάγεβιτς, Αναστασιάδης ενώ είχαν τη δυνατότητα για παραπάνω?
Εγώ δεν έκρινα τις δηλώσεις του Δώνη (οι δηλώσεις όλων των προπονητών είναι να χαμε να λέγαμε δεν δίνω πλέον βάση) ούτε τον ΠΑΟΚ που σε κανέναν δεν αρέσει μη τα επαναλαμβάνουμε.
Αλλά τους συνοπαδούς μου που πιστεύουν ότι για πλάκα έχουμε όλες τις ομάδες.
Ας απαιτήσει κι ας φέρει 2 παίκτες που να κάνουν τη διαφορά το χειμώνα.
Αλλά όπως ξέρεις σίγουρα πλέον τις μεταγραφές δεν τις κάνουν οι προπονητές, στη καλύτερη να διαλέγουν πχ 1 απ' τους 5 ''υποψήφιους''.
Αν είχε τη δυνατότητα να φέρει καλύτερους πιστεύεις ότι δεν θα το κανε?
Να θυμηθούμε παίκτες που έφεραν οι Μπάγεβιτς, Αναστασιάδης ενώ είχαν τη δυνατότητα για παραπάνω?
Εγώ δεν έκρινα τις δηλώσεις του Δώνη (οι δηλώσεις όλων των προπονητών είναι να χαμε να λέγαμε δεν δίνω πλέον βάση) ούτε τον ΠΑΟΚ που σε κανέναν δεν αρέσει μη τα επαναλαμβάνουμε.
Αλλά τους συνοπαδούς μου που πιστεύουν ότι για πλάκα έχουμε όλες τις ομάδες.
Ας απαιτήσει κι ας φέρει 2 παίκτες που να κάνουν τη διαφορά το χειμώνα.
Αλλά όπως ξέρεις σίγουρα πλέον τις μεταγραφές δεν τις κάνουν οι προπονητές, στη καλύτερη να διαλέγουν πχ 1 απ' τους 5 ''υποψήφιους''.
Σε ποια ματς; Στο περιστέρι ή στην Κρήτη; (5 βαθμοί σύνολο)joshua έγραψε:Δεν νομιζω οτι η διαιτησια φετος ειναι το προβλημα μας.Σε 3 ματς σωθηκαμε απο 3 πεναλτι που δεν τα λεει και μαρς ευκολα κανεις...
Ό,τι να'ναι, ως συνήθως. Καλά το πας.
Με δεν ειπα να μην κριτικάρεις αλλα μερικοί λένε φυγε τώρα δεν έχουμε προπονητή κλπ. Αυτο δεν ειναι λύση .....όσο για τον μπολονι δεν ήθελα να φύγει και φυσικά δεν με άρεσε και ο τρόπος αλλα μην τον αγιοποιησουμε έκανε λάθη πολλά αλλα ηταν και καλός προπονητής τις αγωνιστικές αποτυχίες της περσινές ΕΥΘΗΝΗ είχε και αυτος ποιο πολυ αυτος και λιγότερο η διοίκηση που δεν τον " στήριξε " ,οπως φυσικα είχε και επιτυχίες ......
Για τον ale3 το σχόλιο ....
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Για τον ale3 το σχόλιο ....
Μια παράγκα του γαβρου και μια δικιά μας ποτέ προλαβες ρε ιβαν ;gergeo4 έγραψε:ξανθη,τριπολη,χτες
Ας συνοψίσουμε τον Δεκάλογο
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΔΩΝΗ
1)Δεν πρέπει να κάνουμε κριτική στον Δώνη γιατί μας αρέσει το ποδόσφαιρο που βλέπουμε.
2)Δεν πρέπει να κάνουμε κριτική στον Δώνη γιατί παρ όλο που
α.εχουμε κακό ρόστερ ή τέλος πάντων όχι καλλίτερο των άλλων ομάδων (κάτι για το οποίο δεν έχει ευθύνη)
β.δεν μας πάει η διαιτησία (κάτι για το οποίο δεν έχει ευθύνη)
γ.βασικοί παίκτες είναι ντεφορμέ (κάτι για το οποίο δεν έχει ευθύνη)
έχει κάνει την υπέρβαση και έχει την ομάδα στην δεύτερη θέση.
3)Δεν πρέπει να κάνουμε κριτική στον Δώνη γιατί είναι ισάξιος αν όχι καλλίτερος των προκατόχων του.
4)Δεν πρέπει να κάνουμε κριτική στον Δώνη γιατί δεν είμαστε εμπαθείς.
5)Δεν πρέπει να κάνουμε κριτική στον Δώνη γιατί δεν είμαστε από αυτούς που πάντα κράζουν.
6)Δεν πρέπει να κάνουμε κριτική στον Δώνη γιατί δεν έχουμε δίπλωμα προπονητή.
7)Δεν πρέπει να κάνουμε κριτική στον Δώνη γιατί δεν πρέπει να κριθεί πριν το τέλος της χρονιάς.
8)Δεν πρέπει να κάνουμε κριτική στον Δώνη γιατί δεν εξυπηρετούμε κάποια συμφέροντα.
9)Δεν πρέπει να κάνουμε κριτική στον Δωνη γιατί δεν έχουμε σκοτεινά κίνητρα.
10)Δεν πρέπει να κάνουμε κριτική στον Δώνη γιατί αγαπάμε τον ΠΑΟΚ.
Οποιος υποστηρίζει το 1 να σηκώσει το χέρι!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΔΩΝΗ
1)Δεν πρέπει να κάνουμε κριτική στον Δώνη γιατί μας αρέσει το ποδόσφαιρο που βλέπουμε.
2)Δεν πρέπει να κάνουμε κριτική στον Δώνη γιατί παρ όλο που
α.εχουμε κακό ρόστερ ή τέλος πάντων όχι καλλίτερο των άλλων ομάδων (κάτι για το οποίο δεν έχει ευθύνη)
β.δεν μας πάει η διαιτησία (κάτι για το οποίο δεν έχει ευθύνη)
γ.βασικοί παίκτες είναι ντεφορμέ (κάτι για το οποίο δεν έχει ευθύνη)
έχει κάνει την υπέρβαση και έχει την ομάδα στην δεύτερη θέση.
3)Δεν πρέπει να κάνουμε κριτική στον Δώνη γιατί είναι ισάξιος αν όχι καλλίτερος των προκατόχων του.
4)Δεν πρέπει να κάνουμε κριτική στον Δώνη γιατί δεν είμαστε εμπαθείς.
5)Δεν πρέπει να κάνουμε κριτική στον Δώνη γιατί δεν είμαστε από αυτούς που πάντα κράζουν.
6)Δεν πρέπει να κάνουμε κριτική στον Δώνη γιατί δεν έχουμε δίπλωμα προπονητή.
7)Δεν πρέπει να κάνουμε κριτική στον Δώνη γιατί δεν πρέπει να κριθεί πριν το τέλος της χρονιάς.
8)Δεν πρέπει να κάνουμε κριτική στον Δώνη γιατί δεν εξυπηρετούμε κάποια συμφέροντα.
9)Δεν πρέπει να κάνουμε κριτική στον Δωνη γιατί δεν έχουμε σκοτεινά κίνητρα.
10)Δεν πρέπει να κάνουμε κριτική στον Δώνη γιατί αγαπάμε τον ΠΑΟΚ.
Οποιος υποστηρίζει το 1 να σηκώσει το χέρι!
- trel@menos
ωραια ολα αυτα αλλα δεν κανεις και εναν δεκαλογο γιατι πρεπει να κανουμε κριτικη στον δωνη?
Δεν ξέρω για το 1 αδερφέ αλλα για το 6 ειμαι σίγουρος οτι ειναι ενας παρα πολύ σοβαρος λόγος που πρέπει να τον λάβουμε υπόψιν.
Για μένα που δεν έχω δίπλωμα προπονητή ένας μόνο λόγος υπάρχει, αυτό που βλέπω στο γήπεδο!trel@menos έγραψε:ωραια ολα αυτα αλλα δεν κανεις και εναν δεκαλογο γιατι πρεπει να κανουμε κριτικη στον δωνη?
Βρε μονο 5; Μετριοπαθη σε βρισκω,βρες μια φαση και με την κερκυρα να ειχαμε το απολυτο των 9 νικων,που μας το στερησε η διαιτησια.DC έγραψε:Σε ποια ματς; Στο περιστέρι ή στην Κρήτη; (5 βαθμοί σύνολο)joshua έγραψε:Δεν νομιζω οτι η διαιτησια φετος ειναι το προβλημα μας.Σε 3 ματς σωθηκαμε απο 3 πεναλτι που δεν τα λεει και μαρς ευκολα κανεις...
Υ.Γ Το οτι ναναι στο επιστρεφω,που εχεις ξεφυγει απο τοτε που σε καναν και μπλε.
- ΑποστόληςΑ
Θα επαναλάβω ότι ακόμη και στην καλή χρονιά του Santos η ομάδα άρχισε να ρολάρει από τον Δεκέμβρη και μετά, όταν ο Ivic έκανε μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του. Μέχρι τότε είμασταν καμιά 10αριά βαθμούς πίσω!
Κι όπως λέει και ο φίλος μου ο Στάθης ολοκληρωμένη εικόνα για τον προπονητή θα έχουμε στο τέλος της σεζόν.
Διαφωνίες έχουμε, αρκετά πράγματα δεν μας αρέσουν, αλλά πρέπει να δούμε και τη συνέχεια. Με τους προηγούμενους προπονητές ουσιαστικά παίζαμε το στυλ του Santos. Τώρα πάει να αλλάξει κάτι, γιατί έχουν αλλάξει και οι παίκτες που είχαν δεθεί μ' εκείνο το σύστημα. Αυτό όμως θέλει χρόνο.
Ο Ολυμπιακός μπορεί και εκμεταλλεύεται τα στημένα, κάτι που το λογαριάζω υπέρ του Ζαρντίμ. Όσο για τα υπόλοιπα τι παραπάνω έδειξε στους αγώνες με Άρη και ΟΦΗ; Και μιλάμε για ρόστερ με budget ΠΟΛΥ μεγαλύτερο από το δικό μας!
Κι όπως λέει και ο φίλος μου ο Στάθης ολοκληρωμένη εικόνα για τον προπονητή θα έχουμε στο τέλος της σεζόν.
Διαφωνίες έχουμε, αρκετά πράγματα δεν μας αρέσουν, αλλά πρέπει να δούμε και τη συνέχεια. Με τους προηγούμενους προπονητές ουσιαστικά παίζαμε το στυλ του Santos. Τώρα πάει να αλλάξει κάτι, γιατί έχουν αλλάξει και οι παίκτες που είχαν δεθεί μ' εκείνο το σύστημα. Αυτό όμως θέλει χρόνο.
Ο Ολυμπιακός μπορεί και εκμεταλλεύεται τα στημένα, κάτι που το λογαριάζω υπέρ του Ζαρντίμ. Όσο για τα υπόλοιπα τι παραπάνω έδειξε στους αγώνες με Άρη και ΟΦΗ; Και μιλάμε για ρόστερ με budget ΠΟΛΥ μεγαλύτερο από το δικό μας!
[youtube]Uy9ERdDTau8[/youtube]DC έγραψε:Σε ποια ματς; Στο περιστέρι ή στην Κρήτη; (5 βαθμοί σύνολο)joshua έγραψε:Δεν νομιζω οτι η διαιτησια φετος ειναι το προβλημα μας.Σε 3 ματς σωθηκαμε απο 3 πεναλτι που δεν τα λεει και μαρς ευκολα κανεις...
Kαι αυτο που βλέπεις αδερφέ ισως να ειναι η μιση αλήθεια και για να το εξηγήσω, αν ενας κατα την διάρκεια του ματς πάρει εντολή απο τον Δωνη (πχ Ετο) να μην προωθείτε και εχει την μπάλα ενας χαφ και μπροστά απο τον Ετο εχει 30 μετρα κενο χώρο, εσυ απο την κερκίδα θα πείς δες τον Μαλ@@α τον Δωνη, σέρνετε Ο Ετο και τον κρατά μέσα κα πολύ πιθανόν τα ιδια να πεις κα για τον Ετο τον Μαλ@@α δεν βγαίνει να πάρει την μπάλα και μαζί με εσένα θα τα πούν και καμιά 15000 προπονητές της κερκίδας γιατί μην νομίζεις οτι είσαι-είμαι ο μόνος ειδικός-προπονητής, εχει όσους θες.dimbar έγραψε:Για μένα που δεν έχω δίπλωμα προπονητή ένας μόνο λόγος υπάρχει, αυτό που βλέπω στο γήπεδο!trel@menos έγραψε:ωραια ολα αυτα αλλα δεν κανεις και εναν δεκαλογο γιατι πρεπει να κανουμε κριτικη στον δωνη?
Απλο χαρακτηριστικο παραδειγμα...
Ο δωνης εχει σηκωθει καμια 10αρια φορες στο πρωτο ημιχρονο και λεει στον κατσικα.. να μην ξανακανει γιομα και να ψαχνει με διαγωνιες πρωτες λαζαρ-κατσε..
Ο κατσικας τον γραφει στα π@π@ρια του και τραβαει γιομες.
2 πραγματα συμβαινουν...
Ειτε ο κατσικας τον γραφει κανονικα.. ειτε εχει ιq ραδικιου..
Δεν μπορω να βρω αλλη εξηγηση.
Και υπαρχουν απειρα αλλα παραδειγματα.
Στον ετο πχ του δινει εντολη να μην ανεβενει και αυτος στα @@ του.
Στον χακομπο εχει πει να τραβαει βρωμοσουτο με την μια και αυτος κανει τριπλες ...
κ.τ.λ κ.τ.λ κ.τ.λ ...
Ο δωνης εχει σηκωθει καμια 10αρια φορες στο πρωτο ημιχρονο και λεει στον κατσικα.. να μην ξανακανει γιομα και να ψαχνει με διαγωνιες πρωτες λαζαρ-κατσε..
Ο κατσικας τον γραφει στα π@π@ρια του και τραβαει γιομες.
2 πραγματα συμβαινουν...
Ειτε ο κατσικας τον γραφει κανονικα.. ειτε εχει ιq ραδικιου..
Δεν μπορω να βρω αλλη εξηγηση.
Και υπαρχουν απειρα αλλα παραδειγματα.
Στον ετο πχ του δινει εντολη να μην ανεβενει και αυτος στα @@ του.
Στον χακομπο εχει πει να τραβαει βρωμοσουτο με την μια και αυτος κανει τριπλες ...
κ.τ.λ κ.τ.λ κ.τ.λ ...