Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
γ@μώ το μπολόνι μου γ@μώ.
δηλαδή έλεος! φτάνει
μεγάλο κακό μας έκανε τελικά ο συνεντευξάκιας
ούτε για τη γκόμενα του σχολείου δε θα μιλούσαμε μετά από τόσο καιρό
υγ. αν νομίζετε ότι πρέπει να σβηστεί λόγω υβρισμού, σβήστε το. αλλά γανιάσαμε.
περισσότερο μιλάμε για τον πρώην, παρά για τον νυν
δηλαδή έλεος! φτάνει
μεγάλο κακό μας έκανε τελικά ο συνεντευξάκιας
ούτε για τη γκόμενα του σχολείου δε θα μιλούσαμε μετά από τόσο καιρό
υγ. αν νομίζετε ότι πρέπει να σβηστεί λόγω υβρισμού, σβήστε το. αλλά γανιάσαμε.
περισσότερο μιλάμε για τον πρώην, παρά για τον νυν
- tera12tera
Λοιπόν ίσως δεν έγινα κατανοητός..moican4 έγραψε:Χαίρομαι που διαβάζεις καιρό και γράφεις για πρώτη φορά αναφερόμενος σε εμένα..tera12tera έγραψε:Ρε moican4 πολύ καιρό διαβάζω χωρίς να γράφω , μπορείς να μου πεις πέρισυ την ένατη αγωνιστική πόσους βαθμούς είχαμε ;;; Ο τεράστιος προπονητής που μας φόρτωσε με ένα Νιμανί και είχε κάνει την Τούμπα την χαρά της κάθε μικρομεσαίας ομάδος , είχε την ασυλία σου (ευτυχώς scripta manent)..Αλήθεια με τον Σάντος θυμάσαι ΕΝΑ παιχνίδι που να το απόλαυσες (όχι την απόλαυση της νίκης , αλλά απόλαυση ποδοσφαίρου); Επίσης μπορείς να μου πεις εσύ στην θέση του Δώνη, με όλα τα εξτρέμ σου τραυματισμένα τι διαφορετικό θα έκανες (ή τι διαφορετικό θα έκανε ο Μουρίνιο;;;);;; Όσο αν κάναμε οργανωμένη επίθεση σε αυτόν τον αγώνα η απάντηση είναι όχι ...όμως μπορούμε να κρίνουμε μόνο για 40 λεπτά ...Μοιάζεις να περιμένεις τον Δώνη στην γωνιά ...κ ας χάσει και ο ΠΑΟΚ...δεν πειράζει.
Η πραγματικότητα είναι ΜΙΑ έχουμε 20 βαθμούς την ένατη αγωνιστική . Είμαι 38 χρονών και έχω ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που συνέβει κάτι παρόμοιο . Άσε να το χαρώ....
Λοιπόν σου απαντώ..
Είχαμε λιγότερους, και?
Πες μου εσύ που ο τεράστιος προπονητής που έχουμε που μας φόρτωσε έναν Κουμαλό που γελάνε και οι πέτρες, ο πιο επικίνδυνος ποδοσφαιριστής που υπάρχει με καμία αίσθηση του χώρου- αν έχεις παρατηρήσει-.
Ο Σάντος είχε πλάνο, και τρόπο οργάνωσης της ομάδας.
Π-Λ-Α-Ν-Ο....
Και με Σάντος είχαμε πάιξει με 10 και παίζαμε μπάλα...
Τώρα το τι μοιάζει και τα ανούσια συμπεράσματα για εμένα να μην τα βγάζεις, γιατί και εγώ μπορεί να πω ότι είσαι παλιός γνωστός και στήμένος...
Και κάτι τελευταίο, πες μου σε ποιο παιχνίδι του ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής είδες ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, (μην μου πεις, ρούλη και σκοντα) και τι βέλτιωση βλέπεις παιχνίδι με παιχνίδι....
Α) Το ότι αναφέρομαι σε σένα , σημαίνει πως σέβομαι απόλυτα τις απόψεις σου (με τις οποίες τις περισσότερες φορές συμφωνω). Είπα "μοιάζεις" για να σου επισημάνω πως από την υπερβολική αγάπη ίσως να γίνεσαι άδικος ...
Β) Ο Δώνης κατά την άποψη μου είναι καλύτερος από Μπόλονι , Χάβο και Δερμιτζάκη (ναι στο ίδιο τσουβάλι για μένα ...) και ισάξιος με Σάντος (άλλωστε το έχει δηλώσει και ο Γκαρσία ....)
Γ) Είμαι 2ος και θέλω να το χαρώ ....
Δ) Μου αφαιρείς 2 από τα 9 παιχνίδια ως τώρα ...Λίγο άδικο δεν νομίζεις ;Γιατί αν με ρωτούσες το ίδιο για την Barca αυτή την περίοδο (αφαιρώντας το τελευταίο και αυτό πρίν από 3 εβδομάδες ) ,πάλι δεν θα σου είχα απάντηση..
Ε) Για τις απουσίες δεν γράφεις και δεν αναφέρεσαι καθόλου...Χωρίς εξτρέμ (ΟΛΟΙ τραυματίες !!!)...παίζεται ποδόσφαιρο ;;;
Στ) Με Σάντος Νικούσα ,αλλά έπρεπε να κατέβει ο Χριστός και όλοι οι απόστολοι ,για να πάρω κάτι παιχνίδια στο 86...Άσε που σε ολόκληρα παιχνίδια μπορεί να είχα μόνο 2 τελικές ...Το ότι γίνονταν γκολ δεν οφείλεται σε πλάνο αλλά στην ατομική ποιότητα που είχαμε μεσοεπιθετικά και στον παράγοντα τύχη ...Δεν μου ανέφερες ΕΝΑ παιχνίδι επί Σάντος που να ευχαριστήθηκες ποδόσφαιρο (Στα 3 χρόνια του Σάντος και όχι στους 2 μήνες ..) ....
Κ ναι στηρίζω Δώνη μέχρι τέλος της χρονιάς .....
Ξεκινάω από το τελος..
Ξαναδες τα παιχνίδια του Σάντος, ΟΛΑ μα όλα...
Υπήρχε σχέδιο, πλάνο και τρόπος ανάπτυξης...
Υπήρχε άμυνα (αν θυμάσαι μέσα στις 10 καλύτερες της Ευρώπης)
Για ποια ποιοτητα ατομική μιλάμε?
Τον Σορλέν που τον έβριζαν γιατί τάχα ήταν αργός. ?
Δεν θυμάσαι που παίζαμε για κανένα 3μήνο με τον Αναστασάκο σέντερ φορ γιατί όλοι οι άλλοι ήταν εκτός?
Χάσαμε κανένα παιχνίδι?
Για Σάντος έχεις ΑΔΙΚΟ..
Οι απουσίες είναι μέσα στο ποδόσφαιρο.
Σου είπα και ποιο πάνω, ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ αλλά δεν παρουσιάσαμε αυτό το χάλι...
Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές..
Τώρα για τα υπόλοιπα, περί συγκρίσεων, δικαίωμα σου..
Μπορείς να θεωρείς και τον Αλέφαντο ισάξιο, στην πραγματικότητα όμως δεν είναι...
Από εκεί και πέρα να σου κάνω μια ερώτηση..
Πες μου σε ποιο τομέα έχει βελτιωθεί ο ΠΑΟΚ, γιατί εγώ σε 2 παιχνίδια(το πολύ) είδα να πάει να κάνει κάτι...
Εσύ δηλ τι βλέπεις και σου αρέσει τόσο πολύ?
Αν το λες λόγω θέσης , οκ αλλά εθελοτυφλείς..έτσι πιστεύω..
Το ότι είναι δεύτερος, δεν είναι δα και κατόρθωμα...
Εύκολα αλλάζει αν ΔΕΝ σοβαρευτείς γιατί πάντα η τύχη δεν θα είναι μαζί σου όπως έγινε στα τελευταία παιχνίδια..
Δεν θυμάσαι που παίζαμε για κανένα 3μήνο με τον Αναστασάκο σέντερ φορ γιατί όλοι οι άλλοι ήταν εκτός?
Χάσαμε κανένα παιχνίδι?
Για Σάντος έχεις ΑΔΙΚΟ..
Σου είπα και ποιο πάνω, ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ αλλά δεν παρουσιάσαμε αυτό το χάλι...
Μπορείς να θεωρείς και τον Αλέφαντο ισάξιο, στην πραγματικότητα όμως δεν είναι...
Πες μου σε ποιο τομέα έχει βελτιωθεί ο ΠΑΟΚ, γιατί εγώ σε 2 παιχνίδια(το πολύ) είδα να πάει να κάνει κάτι...
Εύκολα αλλάζει αν ΔΕΝ σοβαρευτείς γιατί πάντα η τύχη δεν θα είναι μαζί σου όπως έγινε στα τελευταία παιχνίδια..
Στο σημειο ΣΤ μια διευκρινιση ....
Με Σαντος , πρωτιστως ΔΕΝ ΕΧΑΝΕΣ....Και αν εχανες ηταν σχετικα δυσκολο....Και τωρα μετον καλυτερο προπονητη 2-3 ευκαιριες κανεις ( με την διαφορα οτι λαχταρας πισω ) και τα γκολ οφειλονται επισης σε ικανοτητα παικτη ( μονο Κλαους ) και οχι σε πλανο....
Το πλανο το φετινο πρεπει να ξεκιναει με ξεματιασμα στον Κλαους και να τελειωνει με αναμα λαμπαδας....
Με Σαντος , πρωτιστως ΔΕΝ ΕΧΑΝΕΣ....Και αν εχανες ηταν σχετικα δυσκολο....Και τωρα μετον καλυτερο προπονητη 2-3 ευκαιριες κανεις ( με την διαφορα οτι λαχταρας πισω ) και τα γκολ οφειλονται επισης σε ικανοτητα παικτη ( μονο Κλαους ) και οχι σε πλανο....
Το πλανο το φετινο πρεπει να ξεκιναει με ξεματιασμα στον Κλαους και να τελειωνει με αναμα λαμπαδας....
- tera12tera
Είχα Vierinhia , είχα Μούσλι , είχα Ιβιτς , είχα Γκαρσία 4 χρόνια νεότερο ,...moican4 έγραψε:Ξεκινάω από το τελος..
Χάσαμε κανένα παιχνίδι?
Για Σάντος έχεις ΑΔΙΚΟ..
Για τον Αλέφαντο μόνο ως ειρωνία το εκλαμβάνω ...κ λυπάμαι...
Ενώ με Σάντος μετά από 3 χρόνια η ομάδα έπαιζε ελκυστικό ποδόσφαιρο...
Θα σου πω την δεν μου αρέσει ...Δεν μου αρέσει που οι προηγούμενοι είχαν ασυλία , ενώ τώρα όλοι ξαφνικά έχουν απαιτήσεις μέσα σε 2 μήνες ....Βελτίωση μετά από 4 μήνες (Ο Σάντος χρειάστηκε 1,5 χρόνο....)
Μονο ο Σαντος ειχε ασυλια..... ο Ιταλος που ηρθε ουτε καν ακουμπησε , ο Δεμιτζακης "ελληνας Γκουαρντιολα" τον εφαγε το μαυρο σκοταδι , τον Χαβο δεν αντεχε η τσεπη τους να τον αλλαξουν για 3η φορα μεσα σε μια χρονια, οσο δε για τον "μυρουδια- αμπαλο" τον Μπολονι απο τον Δεκεμβριο το κονκλαβιο το ειχε ξεγραψει....
Για να λεμε τα πραγματα οπως εχουν....
- tera12tera
Έχεις δίκιο εκ παρατροπής ήθελα να γράψω για τους ξένους προπονητές ...Έχεις Δίκιο για Χαβίνιο και Δερμιτζάκιο...
Αυτά ελπίζω να επανέλθω σε κανένα χρόνο και να έχουμε μίρλα που σε απέχουμε από τον δεύτερο 10 βαθμούς ...Καλό αγώνα σε μας και στην Ομάδα μας
Αυτά ελπίζω να επανέλθω σε κανένα χρόνο και να έχουμε μίρλα που σε απέχουμε από τον δεύτερο 10 βαθμούς ...Καλό αγώνα σε μας και στην Ομάδα μας
αν και εγω εχω πολλες ενστασεις για τον δωνη,δεν μπορω να μην συμφωνησω με τον tera12tera
Ξεκολλάτε ρε παιδιά με τις συγκρίσεις...Τι σχέση έχει ο ΠΑΟΚ, το ρόστερ του, το πρωτάθλημα,η διοίκηση κλπ επί Σάντος με τώρα? ο Σάντος ήταν ο καλύτερος προπονητής των τελευταίων 25 χρόνων, ψυχρός επαγγελματίας με αποκλειστικό στόχο την συγκομιδή βαθμών με τα μειονεκτήματά του φυσικά. Σε όλες τις ομάδες του σχεδόν το ίδιο.
Όλοι λέτε για το ρόστερ του ΠΑΟΚ και ότι με διαφορά το καλύτερο δεύτερο
Στη πράξη?
Ο -φετινός- Λάζαρ είναι καλύτερος απ'τα αντίστοιχα χαφ των άλλων ομάδων?
Ο Φωτάκης?
Ο Πάμπλο με τραυματισμούς και ηλικία? ο Λίνο επίσης?
Ο...Γεωργιάδης ?
Ο Ρομπέρ? ο μέτριος Σάλπι?
Η αμυντικοί μας ατομικά πού είναι καλύτεροι απ'των άλλων? μιλάμε για Κατσικά,Κουμάλο,Έτο...ουάου
Ποιά ομάδα ζηλεύει ιδίως τους Κουμάλο, Έτο?
Ο Σταφυλλίδης που θα φύγει έχει τα πάνω κ τα κάτω του.
Ο Λώρενς είναι ένας επιθετικός χαφ που κάνει τα βασικά πολύ καλά.
Ο Αθανασιάδης κάνει τη διαφορά γιατί έχει το ένστικτο του γκολ.
Δηλ. οι άλλες ομάδες βλέπουν αυτό το ρόστερ του ΠΑΟΚ και τρομάζουν? πλάκα κάνετε?
Μετράει και η φανέλα. Αν ο ΠΑΟΚ λεγόταν Θρασύβουλας ή άρης θα είχε και 2-3 νίκες λιγότερες...
Πες τα μεγάλε.GI4NNEN4 έγραψε:Θα ήθελα να θυμίσω πως όταν μιλάμε για ρόστερ, αναφερόμαστε σε ανθρώπους. Το ποιός ποδοσφαιριστής είναι καλύτερος ή χειρότερος, είναι κάτι πολύ υποκειμενικό και εξαρτάται απο πολλούς (ευμετάβλητους) παράγοντες. Δεν συγκρίνουμε αυτοκίνητα. Ανθρώπους συγκρίνουμε.
Όλοι λέτε για το ρόστερ του ΠΑΟΚ και ότι με διαφορά το καλύτερο δεύτερο
Ο Φωτάκης?
Ο...Γεωργιάδης ?
Η αμυντικοί μας ατομικά πού είναι καλύτεροι απ'των άλλων? μιλάμε για Κατσικά,Κουμάλο,Έτο...ουάου
Δηλ. οι άλλες ομάδες βλέπουν αυτό το ρόστερ του ΠΑΟΚ και τρομάζουν? πλάκα κάνετε?
Μετράει και η φανέλα. Αν ο ΠΑΟΚ λεγόταν Θρασύβουλας ή άρης θα είχε και 2-3 νίκες λιγότερες...
Η εμπαθεια καποιων ειναι απιστευτη.πριν λιγο καιρο ειπα στον κ.αργοναυτη οτι θα χαιροταν πολυ αν εχανε ο ΠΑΟΚ για να φαγωθει ο sir Donis(για καποιους) και εφαγα μπαν 1 εβδομαδα!Εγω με αυτα που διαβαζω απο μερικους αυτο κρυβουν γιατι αλλιως δεν φευγει ενας προπονητης μονο αν χανει..ΑΡΑ?
Ο Προπονητής κρίνετε στο τέλος της χρονιάς και μόνο απο την σούμα, τα άλλα όλα ειναι ικασίες και γνώμες της κερκίδας, το εχω ξαναπεί οτι ολοι μας δεν εχουμε ουτε το ενα 1 της εκατο γνώσεις απο αυτα που ξερει ο Δώνης, οπως και τις συνθήκες που επικρατούν πριν και κατα την διάρκεια του μάτς, αλλα εμεις σαν παντογνώστες ας τον "φαμε"¨γιατί ..............29 κατασκευαστές πλυντηρίων προτείνουν το ΣΚΙΠ.
συγνωμη το ρομπερ και το γιαννου ποιος βγηκε ανοιχτα στην προετοιμασια και ειπε οτι τους θελω κερδισαμε παιχτες κλπ??το λωρενς,τον κουμαλο ποιος τους εφερε??το νο14 ποιος ειπε θα χτισει την ομαδα πανω του?brigate4 έγραψε:Ξεκολλάτε ρε παιδιά με τις συγκρίσεις...Τι σχέση έχει ο ΠΑΟΚ, το ρόστερ του, το πρωτάθλημα,η διοίκηση κλπ επί Σάντος με τώρα? ο Σάντος ήταν ο καλύτερος προπονητής των τελευταίων 25 χρόνων, ψυχρός επαγγελματίας με αποκλειστικό στόχο την συγκομιδή βαθμών με τα μειονεκτήματά του φυσικά. Σε όλες τις ομάδες του σχεδόν το ίδιο.Πες τα μεγάλε.GI4NNEN4 έγραψε:Θα ήθελα να θυμίσω πως όταν μιλάμε για ρόστερ, αναφερόμαστε σε ανθρώπους. Το ποιός ποδοσφαιριστής είναι καλύτερος ή χειρότερος, είναι κάτι πολύ υποκειμενικό και εξαρτάται απο πολλούς (ευμετάβλητους) παράγοντες. Δεν συγκρίνουμε αυτοκίνητα. Ανθρώπους συγκρίνουμε.
Όλοι λέτε για το ρόστερ του ΠΑΟΚ και ότι με διαφορά το καλύτερο δεύτεροΣτη πράξη?
Ο Φωτάκης?
Ο...Γεωργιάδης ?
και ολοι αυτοι με ποιους παιζουν αντιπαλους??πες μου εσυ ποια ροστερ θεωρεις καλυτερα του δικου σου...
και σε παρακαλω πολυ ανελυσε μου το αγωνιστικο πλανο του ΠΑΟΚ...ρωτησα και πιο πριν...τι προσπαθει να κανει αυτη η οαμδα??να πλαγιοκοπησει?να πιεσει ψηλα? να παιξει καθετα?να παιξει γρηγορα στην αντεπιθεση? να ειναι σφιχτος μεσοαμυντικα?? σε παρακαλω πολυ ανελυσε το μου...για μπαλα μιλαμε...πες μου πανω σε τι σου δειχνει ο προπονητης σου οτι δουλευει?τι προσπαθει να περασει στην ομαδα?εχεις καταλαβει?οποιοσδηποτε μπορει ας απαντησει οχι μονο εσυ...
δεν ειπε κανεις οτι περιμενει να δει πληρη εφαρμογη του πλανου του δωνη αλλα καποια σημαδια καποια χαρακτηριστικα θα επρεπε να εχουν ηδη γινει εμφανη...του πουστη δηλαδη 5 μηνες δουλευει δεν πρεπει να δειξει κατι?? ή αυτο το κατι ειναι αυτο το τουρλουμπουκι που τρακαρουν ολοι μεταξυ τους?
Δεν ειναι ετσι αδερφε.gergeo4 έγραψε:Η εμπαθεια καποιων ειναι απιστευτη.πριν λιγο καιρο ειπα στον κ.αργοναυτη οτι θα χαιροταν πολυ αν εχανε ο ΠΑΟΚ για να φαγωθει ο sir Donis(για καποιους) και εφαγα μπαν 1 εβδομαδα!Εγω με αυτα που διαβαζω απο μερικους αυτο κρυβουν γιατι αλλιως δεν φευγει ενας προπονητης μονο αν χανει..ΑΡΑ?
Ο Δωνης για μενα δεν ειναι προπονητης,αλλα η χαρα μου θα ειναι τεραστια αν συνεχισουμε να νικαμε οπως νικαμε τωρα.
Αλλα επειδη θεωρω δυσκολο να συνεχισουμε να κερδιζουμε με τον τροπο που παιζουμε πρεπει να βρεθει μια λυση.
Μπορει ο Δωνης να ειναι μεγας προπονητης και να μην βγαζουν οι παιχτες στο γηπεδο αυτο που θελει να μας δειξει,δεν ειμαι στην προπονηση και δεν ξερω τι παιζει,παντως ο ΠΑΟΚ μπαλα δεν παιζει.
Για να λέμε τα πράγματα όπως έχουν λοιπόν:shark4 έγραψε:Μονο ο Σαντος ειχε ασυλια.....
Τί είπες είχε ο Σάντος;
Ασυλία;

Ας αφηναμε τοτε και τον μπερετα μεχρι το τελος της χρονιας να παιζαμε στην φουτμπολ λιγκ την επομενη...stathis73 έγραψε:Ο Προπονητής κρίνετε στο τέλος της χρονιάς και μόνο απο την σούμα, τα άλλα όλα ειναι ικασίες και γνώμες της κερκίδας, το εχω ξαναπεί οτι ολοι μας δεν εχουμε ουτε το ενα 1 της εκατο γνώσεις απο αυτα που ξερει ο Δώνης, οπως και τις συνθήκες που επικρατούν πριν και κατα την διάρκεια του μάτς, αλλα εμεις σαν παντογνώστες ας τον "φαμε"¨γιατί ..............29 κατασκευαστές πλυντηρίων προτείνουν το ΣΚΙΠ.
Δεν ειμαι υπερ των αλλαγων προπονητη σε μια ομαδα,με συνεχεις αλλαγες προπονητων καμια ομαδα δεν πηγε μπροστα,αλλα πρεπει να υπαρχει μετρο.Ως τωρα οι εμφανισεις της ομαδας δεν ειναι καλες και ειναι ξεκαθαρο αυτο.