30.Bongani Sandile Khumalo

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: 30.Bongani Sandile Khumalo

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εγώ χθες είδα ότι έπαιξε πολύ καλά..!
Sick Bastard έγραψε:Υπνος βαθύς στο γκολ του πανιωνίου.
Ο Vivian έπρεπε να μαρκάρει τον σκόρερ, αφού όταν τον πέρασε η μπάλα, γύρισε το κεφάλι του να δει ποιος θα το καρφώσει!
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Βασικά ο Κατσικάς έπρεπε να μαρκάρει τον Σκόρερ..
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

ο ένας ο (vivian) ήταν στον παγκο και ο άλλος ο (κατσικάς) είναι το αριστερό στοπερ πως διάολο θα μαρκάρει από τη δεξιά πλευρά ενώ εκεί υπάρχουν οι μάυροι πάνθηρες της άμυνας;;;
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Ενα ερωτημα με βασανιζει....

Ποιος ειναι καλυτερος ? Ο Κουμαλο ή ο Ραμπουτλα ? :?
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

μπουγατσα με τυρι ή με κρεμα? :roll:
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Είναι καλός στα ψηλά, αλλά μέχρις εκει. Είναι η δεύτερη φορά που παίρνει κίτρινη κάρτα επειδή πέφτει με δύναμη πάνω στον αντίπαλο.
κοιτα για μενα η καρτα του δεν ηταν καν φαουλ.
απλα το κορακι στο δευτερο σε καθε επαφη εβγαζε και καρτα. για αλλη μια φορα φετος.
τωρα γενικα πιστευω οτι εχει βελτιωθει αισθητα. και χθες για μενα ηταν απο τους καλυτερους. εχει καποια στοιχεια στο παιχνιδι του που ειναι πολυ σημαντικα για την ομαδα οπως πχ να βγαινει και να καθαριζει τις μπαλιες απο τον αντιπαλο τερματοφυλακα στον αερα πραγμα που προσωπικα ειχα πολυ καιρο να το δω.
ας μην βλεπουμε μονο τα αρνητικα και ας παραδεχτουμε οτι τουλαχιστον προσπαθει και υπαρχει βελτιωση.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

lamosas έγραψε:ο ένας ο (vivian) ήταν στον παγκο και ο άλλος ο (κατσικάς) είναι το αριστερό στοπερ πως διάολο θα μαρκάρει από τη δεξιά πλευρά ενώ εκεί υπάρχουν οι μάυροι πάνθηρες της άμυνας;;;
Μόλις είδα το replay από το γκολ.
Είχα μόλις ξυπνήσει όταν έγραψα το post και μπέρδεψα τη φάση του γκολ με μια άλλη φάση που έγινε κεφαλιά εξ επαφής και απέκρουσε ο Jacobo, όπου ο Vivian απλά κοιτούσε..νόμιζα τότε φάγαμε το γκολ! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Προσπαθεί αλλά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Απορώ πως πήγε στην Τοττεναμ αυτός ο παίχτης, πρέπει να έχει πολύ τσάκαλο μάνατζερ. Όχι τίποτα άλλο αλλά εκθέτει και τον Κατσικά σε πολλές φάσεις. Ψηλά πάντως δεν πλησιάζεται, αρκεί να είναι στη σωστή θέση
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Κι εγώ απορώ πώς πήγε στην Tottenham και όχι στη Real, την Chelsea, την Milan, την Barcelona, την Bayern... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Σε καμία ψηλή μπαλιά εντός της περιοχής μας δεν συμμετέχει. Όχι μόνο σέντρες αλλά και από στημένες μπάλες.
Μόνο από τα βολέ του αντίπαλου τερματοτυφλακα εκτός περιοχής κερδίζει κεφαλιά πράγμα που το κάνει κάθε κανονικό σεντερ μπακ.
Αντιθέτως στις φάσεις εντός επριοχής είτε χανει τον αντιπαλο είτε είναι παντελώς απών.
Κάτι τάκλιν απελπισίας στο χορτάρι για να κόψουμε τα σουτ των αντιπάλων τα θεωρώ απλά ύστατη προσπάθεια να διορθώσουμε τα αδιόρθωτα.
Άβαταρ μέλους
DC

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από DC »

Δε ξέρω για την αίσθηση χώρου του Κουμάλο αλλά αεροπορία δεν περνάει κουνούπι και σχεδόν όλα τα σπασίματα που έκανε με το κεφάλι πήγαν σε συμπαίκτες του, χωρίς να δίνει 2ες επιθέσεις στον πλατανιά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

DC έγραψε:Δε ξέρω για την αίσθηση χώρου του Κουμάλο αλλά αεροπορία δεν περνάει κουνούπι και σχεδόν όλα τα σπασίματα που έκανε με το κεφάλι πήγαν σε συμπαίκτες του, χωρίς να δίνει 2ες επιθέσεις στον πλατανιά.
+1, το παρατηρησα και μου εκανε ιδιαιτερα θετικη εντυπωση :) ολα στα πλαγια προς εττο-σταφυ-φωτακη...
Άβαταρ μέλους
dini26

Δημοσίευση από dini26 »

pgetsos έγραψε:
DC έγραψε:Δε ξέρω για την αίσθηση χώρου του Κουμάλο αλλά αεροπορία δεν περνάει κουνούπι και σχεδόν όλα τα σπασίματα που έκανε με το κεφάλι πήγαν σε συμπαίκτες του, χωρίς να δίνει 2ες επιθέσεις στον πλατανιά.
+1, το παρατηρησα και μου εκανε ιδιαιτερα θετικη εντυπωση :) ολα στα πλαγια προς εττο-σταφυ-φωτακη...
++++++++κ στους 2 γιατι ακριβως τα ιδια σκεφτηκα κ γω :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

dini26 έγραψε:
pgetsos έγραψε:
++++++++κ στους 2 γιατι ακριβως τα ιδια σκεφτηκα κ γω :nairepaok:
Δεν χρειάζεται παράθεση στο προηγούμενο post ρε παιδιά! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
dini26

Δημοσίευση από dini26 »

ξεχαστηκα κ το εκανα......
σορυ!!!

μας πηρε τα μυαλα ο Κουμαλο σε λεωωωωωωωωωωωω :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”