Ο Vivian έπρεπε να μαρκάρει τον σκόρερ, αφού όταν τον πέρασε η μπάλα, γύρισε το κεφάλι του να δει ποιος θα το καρφώσει!Sick Bastard έγραψε:Υπνος βαθύς στο γκολ του πανιωνίου.
30.Bongani Sandile Khumalo
- Μπαρκαρούτσος
Re: 30.Bongani Sandile Khumalo
Εγώ χθες είδα ότι έπαιξε πολύ καλά..!
ο ένας ο (vivian) ήταν στον παγκο και ο άλλος ο (κατσικάς) είναι το αριστερό στοπερ πως διάολο θα μαρκάρει από τη δεξιά πλευρά ενώ εκεί υπάρχουν οι μάυροι πάνθηρες της άμυνας;;;
Ενα ερωτημα με βασανιζει....
Ποιος ειναι καλυτερος ? Ο Κουμαλο ή ο Ραμπουτλα ?
Ποιος ειναι καλυτερος ? Ο Κουμαλο ή ο Ραμπουτλα ?

- trel@menos
κοιτα για μενα η καρτα του δεν ηταν καν φαουλ.ΑποστόληςΑ έγραψε:Είναι καλός στα ψηλά, αλλά μέχρις εκει. Είναι η δεύτερη φορά που παίρνει κίτρινη κάρτα επειδή πέφτει με δύναμη πάνω στον αντίπαλο.
απλα το κορακι στο δευτερο σε καθε επαφη εβγαζε και καρτα. για αλλη μια φορα φετος.
τωρα γενικα πιστευω οτι εχει βελτιωθει αισθητα. και χθες για μενα ηταν απο τους καλυτερους. εχει καποια στοιχεια στο παιχνιδι του που ειναι πολυ σημαντικα για την ομαδα οπως πχ να βγαινει και να καθαριζει τις μπαλιες απο τον αντιπαλο τερματοφυλακα στον αερα πραγμα που προσωπικα ειχα πολυ καιρο να το δω.
ας μην βλεπουμε μονο τα αρνητικα και ας παραδεχτουμε οτι τουλαχιστον προσπαθει και υπαρχει βελτιωση.
- Μπαρκαρούτσος
Μόλις είδα το replay από το γκολ.lamosas έγραψε:ο ένας ο (vivian) ήταν στον παγκο και ο άλλος ο (κατσικάς) είναι το αριστερό στοπερ πως διάολο θα μαρκάρει από τη δεξιά πλευρά ενώ εκεί υπάρχουν οι μάυροι πάνθηρες της άμυνας;;;
Είχα μόλις ξυπνήσει όταν έγραψα το post και μπέρδεψα τη φάση του γκολ με μια άλλη φάση που έγινε κεφαλιά εξ επαφής και απέκρουσε ο Jacobo, όπου ο Vivian απλά κοιτούσε..νόμιζα τότε φάγαμε το γκολ!

Προσπαθεί αλλά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Απορώ πως πήγε στην Τοττεναμ αυτός ο παίχτης, πρέπει να έχει πολύ τσάκαλο μάνατζερ. Όχι τίποτα άλλο αλλά εκθέτει και τον Κατσικά σε πολλές φάσεις. Ψηλά πάντως δεν πλησιάζεται, αρκεί να είναι στη σωστή θέση
- Μπαρκαρούτσος
Κι εγώ απορώ πώς πήγε στην Tottenham και όχι στη Real, την Chelsea, την Milan, την Barcelona, την Bayern... 

Σε καμία ψηλή μπαλιά εντός της περιοχής μας δεν συμμετέχει. Όχι μόνο σέντρες αλλά και από στημένες μπάλες.
Μόνο από τα βολέ του αντίπαλου τερματοτυφλακα εκτός περιοχής κερδίζει κεφαλιά πράγμα που το κάνει κάθε κανονικό σεντερ μπακ.
Αντιθέτως στις φάσεις εντός επριοχής είτε χανει τον αντιπαλο είτε είναι παντελώς απών.
Κάτι τάκλιν απελπισίας στο χορτάρι για να κόψουμε τα σουτ των αντιπάλων τα θεωρώ απλά ύστατη προσπάθεια να διορθώσουμε τα αδιόρθωτα.
Μόνο από τα βολέ του αντίπαλου τερματοτυφλακα εκτός περιοχής κερδίζει κεφαλιά πράγμα που το κάνει κάθε κανονικό σεντερ μπακ.
Αντιθέτως στις φάσεις εντός επριοχής είτε χανει τον αντιπαλο είτε είναι παντελώς απών.
Κάτι τάκλιν απελπισίας στο χορτάρι για να κόψουμε τα σουτ των αντιπάλων τα θεωρώ απλά ύστατη προσπάθεια να διορθώσουμε τα αδιόρθωτα.
Re: Γιώργος Δώνης
Δε ξέρω για την αίσθηση χώρου του Κουμάλο αλλά αεροπορία δεν περνάει κουνούπι και σχεδόν όλα τα σπασίματα που έκανε με το κεφάλι πήγαν σε συμπαίκτες του, χωρίς να δίνει 2ες επιθέσεις στον πλατανιά.
+1, το παρατηρησα και μου εκανε ιδιαιτερα θετικη εντυπωσηDC έγραψε:Δε ξέρω για την αίσθηση χώρου του Κουμάλο αλλά αεροπορία δεν περνάει κουνούπι και σχεδόν όλα τα σπασίματα που έκανε με το κεφάλι πήγαν σε συμπαίκτες του, χωρίς να δίνει 2ες επιθέσεις στον πλατανιά.

++++++++κ στους 2 γιατι ακριβως τα ιδια σκεφτηκα κ γωpgetsos έγραψε:+1, το παρατηρησα και μου εκανε ιδιαιτερα θετικη εντυπωσηDC έγραψε:Δε ξέρω για την αίσθηση χώρου του Κουμάλο αλλά αεροπορία δεν περνάει κουνούπι και σχεδόν όλα τα σπασίματα που έκανε με το κεφάλι πήγαν σε συμπαίκτες του, χωρίς να δίνει 2ες επιθέσεις στον πλατανιά.ολα στα πλαγια προς εττο-σταφυ-φωτακη...

- Μπαρκαρούτσος
Δεν χρειάζεται παράθεση στο προηγούμενο post ρε παιδιά!dini26 έγραψε:++++++++κ στους 2 γιατι ακριβως τα ιδια σκεφτηκα κ γωpgetsos έγραψε:+1, το παρατηρησα και μου εκανε ιδιαιτερα θετικη εντυπωσηDC έγραψε:Δε ξέρω για την αίσθηση χώρου του Κουμάλο αλλά αεροπορία δεν περνάει κουνούπι και σχεδόν όλα τα σπασίματα που έκανε με το κεφάλι πήγαν σε συμπαίκτες του, χωρίς να δίνει 2ες επιθέσεις στον πλατανιά.ολα στα πλαγια προς εττο-σταφυ-φωτακη...