Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
Οσοι απολαμβάνουν την 2η θέση στο φετινό απαξιωμένο Ελληνικό πρωτάθλημα που είναι αποκλειστικό κατόρθωμα του προπονητή αφού απ την μιά δεν έχουμε ρόστερ και απ την άλλη μας κυνηγάνε τα κοράκια, ας επιτρέψουν εμάς τους μεγαλίτερους να έχουμε την απαίτηση να παίζει ο ΠΑΟΚ σαν ΠΑΟΚ, για όσους καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό.
Δεν ξέρω αν η σύγκριση με πέρσυ ποιόν και σε τί βοηθάει αλλά....μέχρι 3 Νοεμβρίου ο πίνακας έγραψε
ΠΑΟΚ-ΚΑΡΠΑΤΥ 2-0 =============== ΜΠΝΕΙ-ΠΑΟΚ 0-2
ΚΑΡΠΑΤΥ-ΠΑΟΚ 1-1 =============== ΠΑΟΚ-ΜΠΝΕΙ 4-1
ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ-ΠΑΟΚ 0-2 ============= ΠΑΟΚ-ΡΑΠΙΝΤ 2-1
ΠΑΟΚ-ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ 3-0 ============ ΡΑΠΙΝΤ-ΠΑΟΚ 3-0
ΠΑΟΚ-ΤΟΤΕΝΑΜ 0-0=============== ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!
ΡΟΥΜΠΙΝ-ΠΑΟΚ 2-2================ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!
ΠΑΟΚ-ΣΑΜΡΟΚ 3-1=================ΠΑΟΚ-ΕΙΣΑΙ!
ΣΑΜΡΟΚ-ΠΑΟΚ 1-3=================ΠΑΟΚ-ΕΙΣΑΙ!
Οποιος συγκρίνει μόνο σούπερ-λιγκ ας βάλει τα αντίστοιχα παιχνίδια για να βγούνε σωστά συμπεράσματα.
Δεν ξέρω αν η σύγκριση με πέρσυ ποιόν και σε τί βοηθάει αλλά....μέχρι 3 Νοεμβρίου ο πίνακας έγραψε
Οποιος συγκρίνει μόνο σούπερ-λιγκ ας βάλει τα αντίστοιχα παιχνίδια για να βγούνε σωστά συμπεράσματα.
- ΑποστόληςΑ
Όταν ήρθε ο Santos τα ίδια ζήσαμε. Στην τρίτη του χρονιά παρουσιάστηκε κάτι αξιόλογο. Ούτε εμένα μου αρέσουν κάποιες επιλογές του ΓΔ, αλλά θεωρώ ότι το πιο σωστό είναι να κάνουμε υπομονή μερικούς μήνες!
- Sick Bastard
Αγαπητέ Δώνη, η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στο γήπεδο, το κάνει πολύ δύσκολο για μένα να προσπαθώ να βρώ κάτι θετικό. Δε με νοιάζει η βαθμολογική μας θέση, αφού είναι αδύνατον να κάνουμε 9/9 νίκες αλλά η συνολική εικόνα της ομάδας, αρχές Νοεμβρίου, είναι κακή με κάποιες πολύ καλές εκλάμψεις. Πρέπει να αλλάξει αυτή η εικόνα.
δεν υπαρχει συγκριση μπολονι/σαντος με δωνη...για να συγκρινεις με βαθμους πρεπει να υπαρχουν σταθερες...
-ο δωνης παιζει ενα ματς τη βδομαδα και ο μπολονι ειχε και ευρωπη
-ο δωνης εχει μια ομαδα η οποια απο πισω εχει μια ασφαλεια ενω με μπολονι η απεργια μοιριζε απο χιλιομετρα καθε βδομαδα οπως το σκατο στην καλτσα των γαυρων οταν ανεβαινουν προς σαλονικα(ωραιες εποχες)
-ο δωνης παιζει σε μια εντελως αποδυναμωμενη λιγκα(που αν μιλησουμε σοβαρα εχει φτασει σε ημιερασιτεχνικο επιπεδο) και θελουμε δε θελουμε αυτη τη στιγμη εχει το δευτερο καλυτερο ροστερ...ο ΠΑΟΚ παλευει για τη δευτερη θεση χωρις να υπαρχει ο τριτος απο πισω...αυτη ειναι η προσωπικη μου γνωμη...απλα να παραθεσουμε οτι χθες παιζαμε απεναντι σε καποιον περιστεριδη,κολοβο,οκογιε,λαμπροπουλο,αυλωντη,κουρο κλπ...ε αν χρειαζομαστε και 2-3 ποιοτικες προσθηκες απεναντι σε τετοιους τοτε και τον ιωσηφιδη να αφηναν να κοουτσαρει πανω κατω τα ιδια πονταλακια θα μαζευαμε...
-ο μπολονι καθισε και οργανωνε τις ακαδημιες περισυ για οποιον ξερει
τον μπολονι και τον καθε μπολονι(ή τον σαντος) δεν τον στηριξαμε επειδη μας αρεσε το ονομα...εγω προσωπικα ειδα εναν ανθρωπο ο οποιος ηρθε να δουλεψει ενα συγκεκριμενο πραγμα...ειδα πολυ γρηγορη αναπτυξη απο τα ακρα ωραιους συνδιασμους προσπαθεια για ανεβασμα των γραμμων καποιοι αυτοματισμοι...στα εξωαγωνιστικα ειδα μια προσπαθεια να δουλεψει πανω στις ακαδημιες να μεταφερει τεχνογνωσια να δουλεψει πανω στον καθε πιτσιρικο που αξιζει και οχι απλα να τον πεταξει μεσα επειδη ετσι επρεπε...τελος παντων ειδα ενα συνολικο πλανο...μπορει να μην πετυχαινε στο μεγιστο βαθμο αλλα ηξερα οτι κατι χτιζοταν...και ολα αυτα εννοειται μεχρι τα μεσα του πρωταθληματος και οχι μετα που τον παρατησαν...
για την πρωτη χρονια του σαντος που λεμε ο ΠΑΟΚ τοτε αν ψαχτειτε δεν ηταν για πολυ παραπανω πραγματα απο αυτα που πετυχε...αντε αντι για 9ος να μπορουσε να βγει 7ος ας πουμε αλλα ως εκει...γιατι το ροστερ του ηταν πολυ χειροτερο απο τις υπολοιπες ομαδες της σουπα λιγκ που κατεληξαν απο πανω και ο σαντος το ειχε αναλαβει μετα τον σεπτεμβρη...οποτε ειπαμε να κανουμε υπομονη να κανει την προετοιμασια του και να κριθει...
αυτο που με εχει απογοητευσει στον δωνη ειναι οτι δε βλεπω κανεναν αγωνιστικο προσανατολισμο...δεν καταλαβα ποτε τι προσπαθησε να δουλεψει στην προετοιμασια και δεν καταλαβαινω ουτε τωρα τι θελει να δουλεψει...δεν βλεπω κατι δουλεμενο σε αυτον τον ΠΑΟΚ...και αυτο φαινεται και στον αγωνιστικο χωρο...μια ομαδα χωρις σαφη προσανατολισμο επιθετικα και αμυντικα...αυτο μπορει να μην κοστισει ας πουμε τη δευτερη θεση ετσι που ειναι το πρωταθλημα(γιατι θα ειναι κατορθωμα ο ΠΑΟΚ να χασει τη δευτερη θεση) αλλα σιγουρα δεν ειναι ευοιωνο για τον ΠΑΟΚ του πρωταθλητισμου που απαιτει ο κοσμος για του χρονου...γιατι εκει πρεπει να κοιταμε...και αν ειναι να ερθει αλλος προπονητης απο το καλοκαιρι και να περασει κανα 6μηνο να χτισει ομαδα καλυτερα να ερθει τωρα και ας χασω αυτη τη χρονια...
ας μου απαντησει καποιος με τι πλανο μπαινει ο ΠΑΟΚ στους αγωνες που παιζει??τι προσπαθει να κανει?να πιεσει ψηλα?να πλαγιοκοπησει?να παιξει καθετα?να παιξει γρηγορα το τρανσισιον στις αντεπιθεσεις?να κρατησει πισω σφιχτα?ας μιλησουμε αγωνιστικα δηλαδη...τι φαινεται να εχει δουλεψει ο ΠΑΟΚ? γιατι τις πασουλες πισω και τη γιομα για να τρεχουν 2 μαλακες μπροστα τα εκαναν ο παρασχος, με το φριγκερ και με τον καραγιωργα και με λιγοτερα λεφτα...οποτε αν μπορει καποιος να μου απαντησει σε αυτο το ερωτημα γιατι με βασανιζει απο την αρχη της χρονιας...
αυτα απο μενα για να κλεισω με το κεφαλαιο δωνη και συγνωμη αν κουρασα...ολοι τον ΠΑΟΚ στηριζουμε και στην τελικη ολοι στην ιδια θεση θελουμε να τον δουμε... :ugeek:
-ο δωνης παιζει ενα ματς τη βδομαδα και ο μπολονι ειχε και ευρωπη
-ο δωνης εχει μια ομαδα η οποια απο πισω εχει μια ασφαλεια ενω με μπολονι η απεργια μοιριζε απο χιλιομετρα καθε βδομαδα οπως το σκατο στην καλτσα των γαυρων οταν ανεβαινουν προς σαλονικα(ωραιες εποχες)
-ο δωνης παιζει σε μια εντελως αποδυναμωμενη λιγκα(που αν μιλησουμε σοβαρα εχει φτασει σε ημιερασιτεχνικο επιπεδο) και θελουμε δε θελουμε αυτη τη στιγμη εχει το δευτερο καλυτερο ροστερ...ο ΠΑΟΚ παλευει για τη δευτερη θεση χωρις να υπαρχει ο τριτος απο πισω...αυτη ειναι η προσωπικη μου γνωμη...απλα να παραθεσουμε οτι χθες παιζαμε απεναντι σε καποιον περιστεριδη,κολοβο,οκογιε,λαμπροπουλο,αυλωντη,κουρο κλπ...ε αν χρειαζομαστε και 2-3 ποιοτικες προσθηκες απεναντι σε τετοιους τοτε και τον ιωσηφιδη να αφηναν να κοουτσαρει πανω κατω τα ιδια πονταλακια θα μαζευαμε...
-ο μπολονι καθισε και οργανωνε τις ακαδημιες περισυ για οποιον ξερει
τον μπολονι και τον καθε μπολονι(ή τον σαντος) δεν τον στηριξαμε επειδη μας αρεσε το ονομα...εγω προσωπικα ειδα εναν ανθρωπο ο οποιος ηρθε να δουλεψει ενα συγκεκριμενο πραγμα...ειδα πολυ γρηγορη αναπτυξη απο τα ακρα ωραιους συνδιασμους προσπαθεια για ανεβασμα των γραμμων καποιοι αυτοματισμοι...στα εξωαγωνιστικα ειδα μια προσπαθεια να δουλεψει πανω στις ακαδημιες να μεταφερει τεχνογνωσια να δουλεψει πανω στον καθε πιτσιρικο που αξιζει και οχι απλα να τον πεταξει μεσα επειδη ετσι επρεπε...τελος παντων ειδα ενα συνολικο πλανο...μπορει να μην πετυχαινε στο μεγιστο βαθμο αλλα ηξερα οτι κατι χτιζοταν...και ολα αυτα εννοειται μεχρι τα μεσα του πρωταθληματος και οχι μετα που τον παρατησαν...
για την πρωτη χρονια του σαντος που λεμε ο ΠΑΟΚ τοτε αν ψαχτειτε δεν ηταν για πολυ παραπανω πραγματα απο αυτα που πετυχε...αντε αντι για 9ος να μπορουσε να βγει 7ος ας πουμε αλλα ως εκει...γιατι το ροστερ του ηταν πολυ χειροτερο απο τις υπολοιπες ομαδες της σουπα λιγκ που κατεληξαν απο πανω και ο σαντος το ειχε αναλαβει μετα τον σεπτεμβρη...οποτε ειπαμε να κανουμε υπομονη να κανει την προετοιμασια του και να κριθει...
αυτο που με εχει απογοητευσει στον δωνη ειναι οτι δε βλεπω κανεναν αγωνιστικο προσανατολισμο...δεν καταλαβα ποτε τι προσπαθησε να δουλεψει στην προετοιμασια και δεν καταλαβαινω ουτε τωρα τι θελει να δουλεψει...δεν βλεπω κατι δουλεμενο σε αυτον τον ΠΑΟΚ...και αυτο φαινεται και στον αγωνιστικο χωρο...μια ομαδα χωρις σαφη προσανατολισμο επιθετικα και αμυντικα...αυτο μπορει να μην κοστισει ας πουμε τη δευτερη θεση ετσι που ειναι το πρωταθλημα(γιατι θα ειναι κατορθωμα ο ΠΑΟΚ να χασει τη δευτερη θεση) αλλα σιγουρα δεν ειναι ευοιωνο για τον ΠΑΟΚ του πρωταθλητισμου που απαιτει ο κοσμος για του χρονου...γιατι εκει πρεπει να κοιταμε...και αν ειναι να ερθει αλλος προπονητης απο το καλοκαιρι και να περασει κανα 6μηνο να χτισει ομαδα καλυτερα να ερθει τωρα και ας χασω αυτη τη χρονια...
ας μου απαντησει καποιος με τι πλανο μπαινει ο ΠΑΟΚ στους αγωνες που παιζει??τι προσπαθει να κανει?να πιεσει ψηλα?να πλαγιοκοπησει?να παιξει καθετα?να παιξει γρηγορα το τρανσισιον στις αντεπιθεσεις?να κρατησει πισω σφιχτα?ας μιλησουμε αγωνιστικα δηλαδη...τι φαινεται να εχει δουλεψει ο ΠΑΟΚ? γιατι τις πασουλες πισω και τη γιομα για να τρεχουν 2 μαλακες μπροστα τα εκαναν ο παρασχος, με το φριγκερ και με τον καραγιωργα και με λιγοτερα λεφτα...οποτε αν μπορει καποιος να μου απαντησει σε αυτο το ερωτημα γιατι με βασανιζει απο την αρχη της χρονιας...
αυτα απο μενα για να κλεισω με το κεφαλαιο δωνη και συγνωμη αν κουρασα...ολοι τον ΠΑΟΚ στηριζουμε και στην τελικη ολοι στην ιδια θεση θελουμε να τον δουμε... :ugeek:
- ΑποστόληςΑ
Οταν Αποστολη επιθετικα στα στημενα οι παικτες σε γραφουν και ενω ωρυεσαι, χτες για παραδειγμα, αποφασιζουν να εκτελεσουν απευθειας απο του διαολου τη μανα, μηπως δειχνει οτι κατι δεν παει καλα με τον ελεγχο των παικτων και οτι καπου εχει χαθει?
Για πες μας όταν τελειώσαμε τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τα αποτελέσματα που είχαμε στο ελληνικό πρωτάθλημα περσυ τα θυμασε ; Στην τούμπα κάθε πικραμένος έπαιρνε βαθμό η βαθμούς και καθάριζε το ματς στο εικοσαλεπτο γιαυτο λέω στο τέλος της σαιζόν θα έχουμε μετρό σύγκρισηςdimbar έγραψε:Οσοι απολαμβάνουν την 2η θέση στο φετινό απαξιωμένο Ελληνικό πρωτάθλημα που είναι αποκλειστικό κατόρθωμα του προπονητή αφού απ την μιά δεν έχουμε ρόστερ και απ την άλλη μας κυνηγάνε τα κοράκια, ας επιτρέψουν εμάς τους μεγαλίτερους να έχουμε την απαίτηση να παίζει ο ΠΑΟΚ σαν ΠΑΟΚ, για όσους καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό.
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι προσπαθεί να βρει τον τρόπο να μην στουκάρουν 4 χαφ, σε συνδυασμό με τα 2 μπακ που εκείνη τη στιγμή αναιβένουν στην ίδια γραμμή, ενώ παράλληλα ένα από τα δυο φορ κατεβαίνει να υποδεχτεί την πρώτη πάσα, σε 15 μέτρα γήπεδο...Sera4 έγραψε: ας μου απαντησει καποιος με τι πλανο μπαινει ο ΠΑΟΚ στους αγωνες που παιζει??τι προσπαθει να κανει?να πιεσει ψηλα?να πλαγιοκοπησει?να παιξει καθετα?να παιξει γρηγορα το τρανσισιον στις αντεπιθεσεις?να κρατησει πισω σφιχτα?ας μιλησουμε αγωνιστικα δηλαδη...τι φαινεται να εχει δουλεψει ο ΠΑΟΚ?
Καλά το πάει μέχρι στιγμής...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lamosas την Δευ 05 Νοέμ 2012, 11:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για να καταλαβω......Υπο φυσιολογικες συνθηκες η διαφορα μας με τον πρωτο θα ηταν μικροτερη.Την Κυριακη παιζουμε στην εδρα μας με τον Πλατανια,ο gayρος παιζει μεσα στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ-οσο χαλια και να ειναι,ειναι ντερμπι-....και το προβλημα μας ειναι να φαμε το Δωνη?.......
- ΑποστόληςΑ
Το ότι αυτά που λέει ο προπονητής δεν γίνονται μέσα στο γήπεδο είναι γεγονός. Αυτό δεν ξέρω αν οφείλεται στο ότι ο προπονητής είναι πολύ λίγος για να περάσει στους παίκτες του αυτά που θέλει, ή αν οι παίκτες δεν μπορούν να κατανοήσουν αυτά που θέλει ο προπονητής. Υπάρχουν περιπτώσεις που δεν φταίει ο πρπονητής, όπως πχ οι αποβολές.
Αλλά και πάλι η ομάδα, όταν έμεινε με δέκα έπαιζε τελείως παθητικό ποδόσφαιρο, που οδηγεί στην καταστροφή. Μόνο με τον ΟΦΗ έπαιξε σχετικά καλά με δέκα.
Αλλά και πάλι η ομάδα, όταν έμεινε με δέκα έπαιζε τελείως παθητικό ποδόσφαιρο, που οδηγεί στην καταστροφή. Μόνο με τον ΟΦΗ έπαιξε σχετικά καλά με δέκα.
Κανονικος διαιτητης μεσα στη Βεροια και κανονικος διαιτητης στο Καραϊσκακη με τον Αστερα.
Δηλαδη,με λιγα λογια,τεσσερις βαθμοι λιγοτεροι.....
Και πες μου εσυ πως θα ειχες στον ενα βαθμο τον π@υστογαυρο και θα ασχολουνταν κανεις με το Δωνη........
Δηλαδη,με λιγα λογια,τεσσερις βαθμοι λιγοτεροι.....
Και πες μου εσυ πως θα ειχες στον ενα βαθμο τον π@υστογαυρο και θα ασχολουνταν κανεις με το Δωνη........
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mpafos4 την Δευ 05 Νοέμ 2012, 11:12, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Δεν νομιζω οτι η διαιτησια φετος ειναι το προβλημα μας.Σε 3 ματς σωθηκαμε απο 3 πεναλτι που δεν τα λεει και μαρς ευκολα κανεις...
Απο οτι ΔΕΝ καταλαβες δεν μιλαω για τη διαιτησια που αντιμετωπιζουμε εμεις.....
Εκτος και αν υπονοεις πως εχουμε παρει,και εμεις,βαθμους απο τη διατησια.
Εκτος και αν υπονοεις πως εχουμε παρει,και εμεις,βαθμους απο τη διατησια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mpafos4 την Δευ 05 Νοέμ 2012, 11:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Μπαρκαρούτσος
Χαχαχαχααααχχα έλιωσα με το "ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ"!!!!!!!!!!!!!!!dimbar έγραψε:Οσοι απολαμβάνουν την 2η θέση στο φετινό απαξιωμένο Ελληνικό πρωτάθλημα που είναι αποκλειστικό κατόρθωμα του προπονητή αφού απ την μιά δεν έχουμε ρόστερ και απ την άλλη μας κυνηγάνε τα κοράκια, ας επιτρέψουν εμάς τους μεγαλίτερους να έχουμε την απαίτηση να παίζει ο ΠΑΟΚ σαν ΠΑΟΚ, για όσους καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό.