33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
- kataramenos5
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Και μένα δεν με αρεσε αλλα ας κανει παντα τέτοιες εμφανίσεις και να βάζει 2 γκολ σε κάθε αγώνα
:)
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Γίνεται να καρφώνει 1-2 σε κάθε ματς και ας μην μου αρέσει ποτέ εμφάνισή του...
11 και γράφουμε...
11 και γράφουμε...
δείγμα μεγάλου σκόρερ τα 2 απανωτά γκολ. Δείχνει κρύο αίμα και προσήλωση στον αγώνα, αν και το 1ο ήταν από πέναλτυ αλλά τεσπα.
7 στην Λιγδα...θα εβαζε και καμια 10ρια στας Ευρωπας αλλα ας μιλησω για αυτο...θα γινω εμπαθης παλι...nikolasf έγραψε:7 νομίζω!!!!
Εχθές την ωρα του πέναλτυ με ρωτα κάποιος, "θα το βάλει;"..........λέω δεν ξέρω αλλα τουλάχιστον εχει ενα ακόμη πολύ καλό στοιχείο, το οτι δεν διαλέγει μια γωνία, αλλά πάντα κοιτά και τον τερματοφύλακα προς τα πού εχει διαλέξει να πάει,.........βέβαια αυτο ειναι λίγο εως πολύ επικίνδυνο αλλα εγω το προτιμώ και ο Κλαους συνήθως μας δικαιώνει.ABOLEYTOI έγραψε:δείγμα μεγάλου σκόρερ τα 2 απανωτά γκολ. Δείχνει κρύο αίμα και προσήλωση στον αγώνα, αν και το 1ο ήταν από πέναλτυ αλλά τεσπα.
Οσο για τα 2 γκόλ, ειναι γνωστό σε όλος μας το πόσο έξυπνα παίρνει θέσεις μεσα στην περιοχή και την αποτελεσματικότητα του, για μένα θα εβαζε και αλλο-α γκολ αν δεν έβγαινε ο Λαζάρ.
- ΑποστόληςΑ
Έτσι είναι πάντα ο Στέφανος! Μπορεί σ' όλο τον αγώνα να είναι εξαφανισμένος, να τον βρίζεις, αλλά αρκεί ένα και μόνο δευτερόλεπτο που θα ξεφύγει από τον αμυντικό και θα το γράψει.
- Sick Bastard
-
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-
νομιζω οτι εχουμε βρει την λυση στο ''χρονιζων'' προβλημα των πεναλτι....
μπραβο ρε Κλαους....
Super η εκτελεση του μπεναλτ

μπραβο ρε Κλαους....
Super η εκτελεση του μπεναλτ
και δείγμα μεγάλης κακομοιριάς από μέρους μας να αναδεικνύουμε ως μορφή του αγώνα όχι τον σκόρερ των 2 γκολ, αλλά τον άνθρωπο που εξασφάλισε το 3ποντο. Και όλα αυτά ενώ γκρινιάζουμε για το κακό θέαμα (ενώ τα γραφόμενα δείχνουν ότι καιγόμαστε πρωτίστως για το 3ποντο).
Παστελι το παστελι γεμιζει το σακουλι.Μπραβο.
Αντε και δουλεψε λιγο τα τετ α τετ, η στασιμοτητα ειναι πισωγυρισμα στο ποδοσφαιρο να ξες.
Αντε και δουλεψε λιγο τα τετ α τετ, η στασιμοτητα ειναι πισωγυρισμα στο ποδοσφαιρο να ξες.
- sourmenetes
- Moderator
Στα 5 πρωτα λεπτα εχει πιασει πανω απο 10 φορες το ματι του...
Οχι αγχος για τον αγωνα αλλα τρελο αγχος για τη συνεντευξη...

Οχι αγχος για τον αγωνα αλλα τρελο αγχος για τη συνεντευξη...