εγω φιλε μου δεν εχω εμπαθεια με κανεναν παιχτη...αντε με το νο 14 λιγη...don pablo έγραψε:sera η εμπαθεια σου με τον συγκεκριμενο παικτη σε κανει να βλεπεις λιγο λαθος την φαση επισης αλλο το ειναι καλος παικτης και αλλο αν εκανε μια καλη εμφανιση
το γεγονος οτι προσπαθεις να πλασαρεις την εμφανιση του ως καλη εμενα μου δειχνει τεραστια συμπαθεια απο την αλλη...
ο κουμαλο ειναι ενας παιχτης που στην καλυτερη τον περιπτωσεων θα πιασει το 4...και επειδη ειδα οτι θες να μιλαμε με στοιχεια...εχασε μαζι με τον ετο 4 φασεις(ο κουμαλο χανει τις κεφαλιες και ο ετο τα αυγα και τα πασχαλια) ενω οσες φορες τον πηγαν χαμηλα τον εκαναν να κουδουνιζει λιγο...για μεταβιβασεις και αναπτυξη δεν χρειαζεται να μιλησουμε γιατι θα το γυρισουμε στα αενκδοτα μετα...αν εσυ τη θεωρεις καλη εμφανιση αμυντικου με συγχωρεις αλλα νομιζω οτι αυτα που βλεπεις φετος σε εχουν κανει να ξεχασεις τι σημαινει σεντερ μπακ...
τελος παντων κανενας κουμαλο δεν ηταν υπευθυνος για το σημερινο...απλα ειναι ενα ακομη κομματι που συνθετει το παζλ της τραγικης εικονας του ΠΑΟΚ...