Πανιώνιος-Π.Α.Ο.Κ. 1-2 MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν

MVP

Χακόμπο
57
61%
Σταφυλίδης
2
2%
Κατσικάς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κουμαλό
6
6%
Έττο
2
2%
Γκαρσία
1
1%
Κάτσε
3
3%
Φωτάκης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λάζαρ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αθανασιάδης
13
14%
Σαλπιγγίδης
9
10%
Κίτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γιάννου
1
1%
Βιβιάν
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 94

Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Πανιώνιος-Π.Α.Ο.Κ. 1-2 MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Sera4 »

don pablo έγραψε:sera η εμπαθεια σου με τον συγκεκριμενο παικτη σε κανει να βλεπεις λιγο λαθος την φαση επισης αλλο το ειναι καλος παικτης και αλλο αν εκανε μια καλη εμφανιση
εγω φιλε μου δεν εχω εμπαθεια με κανεναν παιχτη...αντε με το νο 14 λιγη...

το γεγονος οτι προσπαθεις να πλασαρεις την εμφανιση του ως καλη εμενα μου δειχνει τεραστια συμπαθεια απο την αλλη...

ο κουμαλο ειναι ενας παιχτης που στην καλυτερη τον περιπτωσεων θα πιασει το 4...και επειδη ειδα οτι θες να μιλαμε με στοιχεια...εχασε μαζι με τον ετο 4 φασεις(ο κουμαλο χανει τις κεφαλιες και ο ετο τα αυγα και τα πασχαλια) ενω οσες φορες τον πηγαν χαμηλα τον εκαναν να κουδουνιζει λιγο...για μεταβιβασεις και αναπτυξη δεν χρειαζεται να μιλησουμε γιατι θα το γυρισουμε στα αενκδοτα μετα...αν εσυ τη θεωρεις καλη εμφανιση αμυντικου με συγχωρεις αλλα νομιζω οτι αυτα που βλεπεις φετος σε εχουν κανει να ξεχασεις τι σημαινει σεντερ μπακ...

τελος παντων κανενας κουμαλο δεν ηταν υπευθυνος για το σημερινο...απλα ειναι ενα ακομη κομματι που συνθετει το παζλ της τραγικης εικονας του ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σήμερα χάρηκα την κερκίδα και το πάθος των οπαδών μας. Ασταμάτητοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα (47+49 = 96 λεπτά.
Μπήκα στο γήπεδο μία ώραν προν τον αγώνα και ήδη είχε καλυφτεί το 75% της κερκίδας (8) που μας έδωσαν. Σε μισή ώρα είχε γεμίσει και οι υπόλοιποι έμπαιναν δίπλα, στην σκεπαστή. Το κλίμα ήταν πολύ καλό, οι Πανιώνιοι περνούσαν απο μπροστά μας πριν τον αγώνα χωρίς να τρέχει τίποτα και η αστυνομία είχε πιάσει όλα τα πόστα γύρω από το γήπεδο χωρίς να προκαλεί.
Ο Σπάθας έφαγε χοντρό βρίσιμο πριν τον αγώνα όταν μπήκε να ελέγξει τα δίχτυα και μάλιστα τον έβρισαν και οι Πανιώνιοι πράγμα που χειροκροτήσαμε.
Όπως πάντα η ομάδα ξεκίνησε νωθρά. Το κέντρο μας δεν δούλευε σωστά, κάναμε πολλές νευρικές μπαλιές λάθος. Έχω ητν άποψη ότι η ομάδα δεν στήθηκε καλά, ώστε να εκμεταλλευθεί όλο το πλάτος του γηπέδου. Καταφέραμε και πετύχαμε δύο γκολ, κοντά το ένα με το άλλο και τέλος.
Μετά ήρθε η λακαμία του Ρουμάνου.
Στο β΄μέρος μπήκαμε με την κακή ψυχολογία ότι είμαστε κατώτεροι γιατί παίζουμε με 10, οπισθοχωρώντας πολύ, μη κρατώντας τη μπάλα και μη κοντράροντας όσο έπρεπε. Γι' αυτό και μείωσαν πολυ γρήγορα.
Σιγά σιγά η ομάδα άρχισε να βρίσκει αυτοπεποίθηση και να παλεύει καλύτερα.
Ο Jacobo μας έδωσε τη ΄νικη την οποία δεν θα παίρναμε με άλλον τερματοφύλακα. Η άμυνα δεν ενέπνεε καμία εμπιστοσύνη. Πολύ μέτριος στο πρώτο ο Κατσικάς και στα χαμηλά Κουμάλο. Μόνον ο Σταφ στάθηκε στο ύψος του. Καλούτσικος στο πρώτο ο Εττο καμία σχέση στο δεύτερο.
Απ΄το κέντρο ο Garcia ήταν καλό στο α΄ ημίχρονο και ο Kace σε όλο τον αγώνα. Πολύ μέτριος ο Φωτάκης, πολύ μέτριος ο Σαλπι (έως απαράδεκτος επιθετικά στο δεύτερο μέρος). Ο Κίτσιου ξαναέδειξε καλά στοιχεία.
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

[quote="Ale3"]δον. παύλο
Είσαι ειρωνικότατος και σε απάντησα στον ίδιο τόνο. Εάν σε ενόχλησε, ψάξε την αρχή σε αυτό που έγραψες και στον τρόπο που το έκφρασες.

Στο ξαναλέω λοιπόν.

Θέλεις πραγματικά να την πεις σε όσους σήμερα είδαν έναν κακό αγωνιστηκά Π.Α.Ο.Κ.; Πες και στοιχειοθέτησε τα θετικά που είδες σήμερα και μετά πες ότι είμαστε τυφλοί.[/qu στο ξαναλεω γιατι μαλλον δεν καταλαβαινεις αυτο που λεω και το τελειωνω αλλο η ομαδα δεν παιζει μπαλα που ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ οτι μπορει να παιξει και αλλο φταιει ο προπονητης ,αλλο ο προπονητης ειναι ασχετος οπως δηλωνουν καποιοι μετα μανιας και αλλο με αυτο το υλικο αυτο μπορουμε να δουμε δηλαδη με μπολονι εβλεπες καλυτερο ποδοσφαιρο η πηρες καλυτερα αποτελεσματα? τον δωνη θα τον κρινω (σαν προπονητης της εξξεδρας) στον δευτερο γυρο με 2-3 προσθηκες και θα τον κρινω σαν οπαδος και οχι σαν ειδικος του ποδοσφαιρου και καθηγητης προπονητικης , και τελος παλικαρι μου δεν ειρωνευομαι ουτε μιλαω με γριφους ,ευθυς και απολυτος ημουν , καποιοι θυμιζουν τους φαρμακοποιους που ηθελαν να γινουν γιατροι,δεν τα καταφεραν εγιναν φαρμακοποιοι και νομιζουν οτι ειναι γιατροι ,επειδη καποιοι κλοτσησαμε μια μπαλα στην αλανα και εχουμε παιξει και 2000 ωρες playstation δεν μας κανει προπονητες
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Sera4 έγραψε:
don pablo έγραψε:οταν κραζουμε εναν παικτη για τις λαλακιες του καλο ειναι να επιβραβευουμε και τις καλες εμφανισεις και μιλαω για τον κουμαλο
μιλαμε για τον ιδιο παικτη που καταφερε και καλυψε ολους του παιχτες του νιονιου στο γκολ τους???οταν εχεις εναν παιχτη δηλαδη που στην καλυτερη του εμφανιση πιανει το 4 πρεπει να το επιβραβευσεις που δεν επιασε παλι το 0... :roll: :roll:

για τα του ματς θωρω πως η αποβολη τελικα εκανε καλο καθως στεκομαστε μονο στο ηρωικο διπλο και στα πονταλακια...εγω θα σταθω στην εμφανιση μεχρι την αποβολη...μια ομαδα με μεσο ορο ηλικιας 22-23 αν δεν κανω λαθος και με προπονητη τον εμπειρο ελευθεροπουλο( :lol: :lol: ) επαιξε προσανατολισμενα ανοιχτα(ξεβρακωθηκαν αυτοι που υποστηριζαν οτι οι κλειστες αμυνες ηταν το προβλημα) απεναντι σε μια ομαδα που δεν ηξερε που πατουσε και που βρισκοταν για ακομη μια φορα με λαθος πασες στα 3 μετρα και με τη γνωστη πλεον αναπτυξη αμυνα-γιομα-επιθεση...αυτο απο μονο του λεει πολλα...

αλλα ξερουμε ελειπε ο λωρενς,ο δωνης μολις επεστρεψε στον παγκο, τα πονταλακια μετρανε καλυτερα κακη εμφανιση και νικη μπλα μπλα μπλα...

εγω δεν ξερω τι λετε αλλα ειναι απαραδεχτο μια ομαδα με αυτο το ροστερ,χωρις οικονομικα προβληματα, με ενα ματς την βδομαδα να παρουσιαζει αυτη την εικονα αποσυνθεσης σε ΟΛΑ τα ματς...

αν μη τι αλλο η ομαδα που βλεπουμε ειναι σιγουρα εργο δωνη... :ugeek: :ugeek:

υγ εξαιρετικη παρουσια απο τα αλανια στην κερκιδα...πικρα για εμας που μειναμε πισω :cry: :cry:
Ακριβώς έτσι. Δυστυχώς η ομάδα έδειξε ελάχιστα σημάδια κανονικής ανάπτυξης μόνο όταν μείναμε με 10 και αυτό διότι αναναγκαστηκά στήθηκε κάπως ορθολογικά σε έναν σχηματισμό που έχουν μάθει από προηγούμενους προπονητές.

Τραγικοί Φωτάκης-Ετο-Σαλπι και φυσικά ανεκδιήγητος ο Ρουμάνος (δείγμα απειθαρχίας και τις ψυχολογικές μπουρδες Γιώργο Δώνη αστες στην άκρη)

Ο Πανιώνιος του Ελευθερόπουλου έπαιξε πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο με ενα ρόστερ που αν το εδινες στον Γιώργο Δώνη πολυ πιθανό να το οδηγούσε στον υποβιβασμό.

Ο Γιώργος Δώνης όμως είπε ότι είδε πράγματα που του άρεσαν. Ας μας τα πει και εμάς γιατί ευχτυχώς ή δυστυχως αόματοι δεν είμαστε.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αφου μπηκαμε ενα 20λεπτο μετα την εναρξη του παιχνιδιου,γιατι ταχα μου κολλησε το συστημα-μετα μπηκαμε με χαρτακια που γραφανε πανιωνιος μεσα-,ειδα μια ομαδα που δεν μου φαινοτανε κακη.
Ηρθε το πεναλντυ, το δευτερο γκολ και ολα δειχνανε οτι θα πηγαιναμε σε χαλαρο δευτερο ημιχρονο,μεχρι που εφαγε την καρτα ο λαζαρ.

Προστιμακι χαλαρα στο λαζαρ.

Απο κει και περα τι περιμενατε να δειτε??Μπαλαρα???
Εγω αυτο περιμενα.Με εναν γκαρσια σκασμενο και χωρις δυναμεις λογικο ητανε.
Με την εισοδο του κιτσιου κρατησαμε λιγο περισσοτερο τη μπαλα και αμυνθηκαμε καλυτερα στο κεντρο.

Η νικη μενει.Απλα πρεπει να σοβαρευτουμε σε πολλα πραγματα.

Η κερκιδα πολυ δυνατη.
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

τελειωνω το σημερινο μου παραληρημα με μια κουβεντα στους δυο συνοπαδους που διαφωνω παιδια μπορει να εχω δικιο μπορει και αδικο μπορει να μην γουσταρω την σκεψη σας και μπορει να μην γουσταρετε την δικη μου αλλα μερικες φορες μπαινω στο φορουμ για να δω κατι να γουσταρω για την ομαδα μου και αντιθετως βλεπω μιρλα γκρινια απαξιωση και οτι αλλο μπορειτε να φανταστειτε λες και γραφουν οπαδοι αλλων ομαδων ,παρτε για παραδειγμα ρε μαγκες τα χανουμια ,ειναι για τα μπαζα και αν τους ακουσετε γιατι εγω τους ακουω καθε μερα θα νομιζετε οτι ειναι η μπαρτσελονα και ο φουντας ο μεσι , ετσι λοιπον sera εσενα μπορει να σιυ φαινεται οτι συμπαθω τον μαυρουκο και εσενα οτι ειρωνευομαι ,αυτο που κανω απλα ειναι να στηριζω κομματια της ομαδας μου
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ο Πανιώνιος έβγαλε φάσεις και μάλιστα με 2-3 τριγωνάκια..
Ας μου πει ο ΠΑΟΚ πότε έκανε οργανωμένη επίθεση και βγήκε φάση....
Ξεκολλήστε ορισμένοι από την αγάπη σας για τον Γιώργο Δώνη και δείτε παραπέρα...
Δεν υπάρχει ούτε πλάνο, ούτε τρόπος να παίξει ο ΠΑΟΚ είτε παίζει ο άλλος μαζική άμυνα, είτε όχι...
Δείτε ότι η ομάδα πάει να κάνει κάτι που δεν γίνεται ούτε σε άμυνα ούτε σε επίθεση...
Θα πέσουμε σε καμιά άτυχη μέρα που δεν θα έχουμε Χακόμπο και Κλάους να ανάψουμε λαμπάδα και η σφαλιάρα θα ακουστεί παντού...
Για να πέσετε κάποιοι από τα σύννεφα...
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Θα περνούσα σε απάντηση του προϊγούμενου σου ποστ, αλλά με πρόλαβες. Χαίρομαι που αποδέχεσαι ότι "ουδής άσφαλτος".

Το ποστ σου όμως μετά τον αγώνα δεν στόχευε μόνο την μίρλα, αλλά κάθε αρνητική κριτική άποψη για τον προπονητή.

Πιστεύω ότι ο τρόπος που έκφρασες την αγανάκτηση είναι ειρωνικός. Θα μπορούσες να την εκφράσης αλλιώς χωρίς να δημιουργηθεί διαμάχη, και αυτό προσπάθησα να σου πω από το πρώτο ποστ.

Το δικό μου σφάλμα ήταν ότι σου απάντησα και εγώ με ειρωνικό τρόπο και αυτό ήταν πιστεύω που σε έκανε να απορρίψεις το νόημα που ήθελα να περάσω.

Έκφρασε την άποψή σου, που ίσως να είναι ίσως και να μήν είναι αντίθετη με κάποιων άλλων, και στοιχειοθέτησέ την, για να μην μπορεί να σε πει κανείς τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

μοικαν μου έχετε απενεργοποιήσει τα πμ ή είναι γενικό?

Γενικό, κανένας δεν έχει, από ενα update του φορουμ, εξαφανίστηκαν..
Έχουν και άλλα "εξαφανιστεί"- όχι τόπικ πάντως- αλλά ακόμα δεν το πήρε κανένας χαμπάρι.. :D
Σύντομα θα ξαναγίνει..
Moican4
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Δικαίωμα του καθενός να παραμυθιάζεται όπως του αρέσει.
Δικαίωμα του καθενός να του αρέσει ο μετριότατος Δώνης αρκεί να έχει ουσιαστικά επιχειρήματα και όχι τις καραμέλες περί ρόστερ και Μπόλονι και εμπάθειας...
Οσοι περιμένουν να κρίνουν τον προπονητή την άνοιξη μετά από μια-δυό καλές προσθήκες στο ρόστερ ας μου επιτρέψουν να θεωρήσω ότι τον αδικούνε.Ας περιμένουν να δούν του χρόνου κατά πόσο μπορεί ο ΓΔ με 5-6 πολύ καλές προσθήκες, είναι και πιο έντιμο και πιο τίμιο και πιο λογικό.

Κριτική δεν κάνω γιατί δεν έχω δίπλωμα προπονητή και γιατί δεν μου άρεσε η ομάδα και νομίζω ότι φταίει ο προπονητής αλλά δεν το λέω για να μην κατηγορηθώ και ως εμπαθής.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimbar την Κυρ 04 Νοέμ 2012, 21:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Ale3 έγραψε:μοικαν μου έχετε απενεργοποιήσει τα πμ ή είναι γενικό?
Τωρα τα πμ να ταν κι αλλα....
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

αχαχαχαχαχαχαχα
Σήμερα το πήρα χαμπάρι
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Η ομαδα νικησε χωρις να παιξει καλα.Αυτο ειναι ενα γεγονος.Απο κει και περα δεν νομιζω πως η ευθυνη για αυτο ειναι απολκειστικα του προπονητη.

Πιστευω πως εαν δεν ετρωγε την κοκκινη ο Λαζαρ,θα κερδιζαμε πολυ ευκολα το ματς.

Ενα μεγαλο μπραβο σε ολους οσους ηταν στο γηπεδο!Και ηταν πολλοι!

Tελος παντων......οτι και να λετε....εγω εβαλα τρια πονταλακια στην τσεπη και προχωραω.

ΥΓ.Τουλαχιστον,μετα απο νικες,μπορουμε να μην μαλωνουμε?....

ΥΓ2.Ειμαι σιγουρος πως καποιοι απο εσας,λεγατε καρπουζα τον Σαντος τετοια εποχη,πριν λιγα χρονια.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

dimbar έγραψε:Δικαίωμα του καθενός να παραμυθιάζεται όπως του αρέσει.
Δικαίωμα του καθενός να του αρέσει ο μετριότατος Δώνης αρκεί να έχει ουσιαστικά επιχειρήματα και όχι τις καραμέλες περί ρόστερ και Μπόλονι και εμπάθειας...
Οσοι περιμένουν να κρίνουν τον προπονητή την άνοιξη μετά από μια-δυό καλές προσθήκες στο ρόστερ ας μου επιτρέψουν να θεωρήσω ότι τον αδικούνε.Ας περιμένουν να δούν του χρόνου κατά πόσο μπορεί ο ΓΔ με 5-6 πολύ καλές προσθήκες, είναι και πιο έντιμο και πιο τίμιο και πιο λογικό.

Κριτική δεν κάνω γιατί δεν έχω δίπλωμα προπονητή και γιατί δεν μου άρεσε η ομάδα και νομίζω ότι φταίει ο προπονητής αλλά δεν το λέω για να μην κατηγορηθώ και ως εμπαθής.
Τα ίδια έλεγα εδώ και 3 αγωνισικές και θεωρήθηκα εμπαθής.......
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Υ.Γ. μόλις γύρισα από το γήπεδο!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνων”