Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Πωπω Ντίνο ούτε να σε πληρωνε αδερφέ.

Φιλικα πάντα!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Argonaut4 έγραψε:Πιστεύω ότι πρέπει να φτάσει 5ος ο ΠΑΟΚ για να τον κρίνουμε.Εχουμε χρόνο μέχρι τότε.

Δώστε χρόνο στο Δώνη........και ξεχάστε το σεντόνι.
:lol: :lol: :lol: (μου διέφυγε πριν)
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Για τον Δώνη μιλάμε στο τόπικ του Δώνη, μοϊκανέ. Για την άδικη κριτική που του κάνετε οι περισσότεροι. Ο Μπόλονι αναφέρεται από μένα ως ο προηγούμενος προπονητής του ΠΑΟΚ και ως παράδειγμα του ότι αυτός στηρίζονταν εδώ μέσα πολύ περισσότερο απ΄ ότι ο Δώνης, αν και τα δικά του αποτελέσματα του δεύτερου γύρου ήταν 1000 φορές χειρότερα. Ξέρω πολύ καλά πότε είμαι off topic και πότε όχι. Η απομάκρυνσή του ήταν άνανδρη, δεν είπα ποτέ το αντίθετο.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Οπως ειχε γραψει και μια ψυχη στο τοπικ του ΓΔ " στο τελος της χρονιας θα κριθει ".

Πλησιαζει .....31-12-2012.... :D
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Dinos_Liverpool έγραψε:Την στήριξη, φίλε dimbar, την έχασε μετά από τα αποτελέσματα που έφερε. Γιατί δεν νομίζω να τον έδιωχνε κανείς, εάν οι νίκες στο ΟΑΚΑ με ζέλο και κούλα έιχαν συνέχεια. Έρχονταν το κάθε χωριό εδώ μέσα και χόρευε.Η ομάδα έπαιζε απαράδεκτα και οι ευθύνες οι δικές του ήταν πολλές. Ήταν έξι μήνες, ήδη, στην ομάδα. Έφυγαν Αντελίνο και Κοντέρας και αυτό είναι πολύ σημαντικό για να πέσει η απόδοση της ομάδας. Όχι όμως τόσο πολύ. Αισθανόσουν ότι πέταξε λευκή πετσέτα. Στο 5άλεπτο χάναμε και στο 20λεπτο ήμασταν πίσω με 2-0 ή 3-0! Έλεος! Όχι, δεν μου λείπει καθόλου! Και επιμένω σ' αυτό!
Κατ αρχήν με τον Μπόλονι έπαιζες σε 3 θεσμούς.
Ο Μπόλονι ήταν προγραμμένος απο νωρίς, θα είχε φύγει πολύ νωρίτερα αν δεν παίρναμε το διπλό στο Λονδίνο.
Ο Μπόλονι πέταξε λευκή πετσέτα όταν έγινε προφανές ότι υπήρχαν ποδοσφαιριστές που δεν θα είχαν πρόβλημα να βοηθήσουν τον Βρύζα να τον διώξει εξ ου και η μεγάλη πτώση της ομάδας, φαντάζομαι θυμάσαι τα γκόλ που τρώγαμε (κατα τους ''σχολιαστές'' τραγικά ατομικά λάθη) και φυσικά το ανεκδιήγητο 3-4 στην Λειβαδιά γιατί οι παίκτες σου στα τελευταία 5 λεπτά "δεν μπορούσαν " να κρατήσουν την μπάλα.

Γράφω τα παραπάνω γιατί η υπεράσπιση του Δώνη πατάει μόνο σε 2 επιχειρήματα
1) Το ρόστερ είναι μέτριο έως κακό
2) Και με τον Μπόλονι τα ίδια έιχαμε.
Εννοείται ότι θεωρώ και τα δύο λάθος.

Και τέλος πάντων ποιά είναι τα προσόντα του Δώνη που πέρα από έναν καλό προπονητή μεσαίων ομάδων τον κάνουν κατάλληλο για να χτίσει έναν νέο μεγάλο ΠΑΟΚ;

Φιλικά.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Καρχαρία, αν και ο Ινδός play maker στο NBA, μ' άρεσε ομολογουμένως ( :lol: :lol: :lol: ), ίσως δεν με κατάλαβες. Είπα ότι ΔΕΝ είναι θέμα χρημάτων διότι ο Δώνης με την αποζημίωση του Μπόλονι μας βγαίνει ακριβότερος. Δεν απομακρύνθηκε για οικονομικούς λόγους ο Ρουμάνος, αλλά λόγω αποτελεσμάτων!

Ιάσωνα, θέλω να γράφετε και μετά από νίκες για τον Δώνη. Στις στραβές η κριτική είναι εύκολη! Υπόθεση, Ιάσωνα (πολύ δύσκολο, αλλά ας την κάνουμε): Εάν στο ματς με το γαύρο (εάν, λέμε) κερδίσουμε, τότε αυτό το παιχνίδι θα είναι κομβικότατο. Και η ομάδα θα πάρει ψυχολογία και όλοι εσείς θα αρχίσετε να αναρωτιέστε μήπως έχετε άδικο και πρέπει να δώσετε λίγη πίστωση χρόνου. Σωστό ή λάθος ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dinos_Liverpool την Δευ 29 Οκτ 2012, 14:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Και στο κάτω κάτω, ναι, πολλή περισσότερη υπομονή μπορώ να κάνω με ένα προπονητή βεληνεκούς Μπόλονι (και κάθε Μπόλονι, πχ Σάντος), ο οποίος μου βγάζει τέτοια πορεία στην Ευρώπη (εκεί που τους έκαιγε μερικούς να βγουν αποτελέσματα), και 2 διπλά στο ΟΑΚΑ, παρά με κάποιον ο οποίος στην Ευρώπη...ουπς..ποια Ευρώπη...και μου επικαλείται το υλικό επειδή δεν μπορεί να κερδίσει τον ΟΦΗ και την Κέρκυρα.

Δεν με έχει πείσει καθόλου ακόμα.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Χωρις να ειμαι υποστηριχτης του Δωνη.Εξαλλου πιστευω οτι σε μια
μετρια ομαδα θα υπαρχει και ενας μετριος προπονητης.
Αλλα συγκρινοντας τον με τον Μπολονι εχω την εντυπωση οτι ο Δωνης
εχει δειξει περισσοτερα πραγματα.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Όπως;

ΥΓ. Δεν έχω άρει την πίστωση χρόνου στο ΓΔ, δεν είναι και οτι μας έχει στη θέση της κούλας, απλά δεν με έχει πείσει οτι αυτός είναι ο προπονητής που πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ που θέλουμε (και εμείς και ο Ιβάν). Απλά μια και η χρονιά είναι μεταβατική και ο στόχος είναι να βασιλεύσεις στους τυφλούς ως μονόφθαλμος, μας παίρνει να κάνουμε ακόμα υπομονή.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

markos4 έγραψε: Αλλα συγκρινοντας τον με τον Μπολονι εχω την εντυπωση οτι ο Δωνης
εχει δειξει περισσοτερα πραγματα.
Sorry, αλλά λανθάνεις οικτρά.
Δεν έχει δείξει ακόμη ΤΙΠΟΤΑ.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Δυστυχώς κάποιοι φίλοι που προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα όσων αφορά το σύνολο που παρουσιάζει ο Δώνης πολύ πιθανόν να έχουν σχέση με το άθλημα μόνο δια τηλεοράσεως. Γιατί, δεν μπορεί να διακαιολογηθεί αυτό το συνοθύλευμα ποδοσφαιριστών που παρουσιάζεται στο γήπεδο όταν:

1. Δεν έχει κάνει ούτε ένα αξιόλογο στημένο σε 12 επίσημα παιχνίδια (τα γκολ του Κατσικά μπήκαν λόγω της ποιότητα του παίχτη και αδυναμίας του αντιπάλου)

2. Έχει από ανύπαρκτη εως μηδενική συνδυαστική κίνηση ώστε να δημιουργηθούνε οι χώροι και τα κενά στην αντίπαλη διάταξη

3. Η πίεση στον αντίπαλο είναι νωχελική και παρόλα αυτά η ομάδα κάνει περισσότερα φαουλ :!:

4. Δεν υπάρχει καμία έννοια της αλληλοκάληψης

5. Δεν υπάρχει κανένα πλάνο διάσπασης των αμυντικών γραμμών του αντιπάλου. Τι εννοώ. Δεν έχει δει ποτέ overlap στις πλευρές είτε δεξιά είτε αριστερά. Δεν έχω δει ποτέ τα υποτίθεται box to box χαφ μας να υπερφορτώνουν το κέντρο της αντίπαλης άμυνας ώστε να διημουργηθούν χώροι. Δεν έχω δει τα φορ στο 4-4-2 να φορτώνουν τη μια πλευρά του γηπέδου ώστε να δημιουργήσουν χώρους στην άλλη. Δεν έχω δει καμία συνολική και μαζική οργανωμένη συμπεριφορά της ομάδα ώστε να δημιουργήσει καταστάσεις για γκολ.

6. Η ομάδα έχει κατοχή 70% και κατα μέσο όρο 2-3 ευκαιρίες ή υποψίες για γκολ απόρια των προηγουμένων που έγραψα.

7. Η αμυντικά η ομάδα είναι από τις χειρότερες των τελευταίων ετών και σε αυτό φέρνει μεγάλη ευθύνη ο Δώνης και λόγω επιλογών ρόστερ και λόγω διάταξης που επιλέγει να παίξει...

Ναι όντως το ρόστερ δεν είναι τόσο καλό ώστε να παίρνουμε αέρα και γιουρούσια παιχνίδια με κατώτερες ομάδες.

Αν δεν κάνω λάθος φέτος πέρα απο την ήττα με τον Ατρόμητο, φέραμε Χ με ΟΦΗ και Κέρκυρα και νικήσαμε με το ζόρι ΑΕΚ, Πανθρακικό και Αστέρα.Βάλε μέσα και τα 2 παιχνίδια με την Ραπίντ που είναι πάνω-κάτω επιπέδου Αστέρα, ουσιαστικά μπάλιτσα παίξαμε λίγο με τον ρούλη και με την Ξάνθη.

Στα παραπάνω παιχνίδια εμφανίστηκαν όλες οι παθογένειες μια ομάδας που δεν δουλεύει ή δεν ξέρει να δουλεύει στην προπόνηση...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Το ότι πήρε κύπελλο με τη Λάρισα, πήγε σε δύο τελικούς με τον Ατρόμητο είναι λίγο ? Το ότι οι ομάδες του έχουν παίξει καλό ποδόσφαιρο είναι λίγο ? Νεαρός, εξελίξιμος και δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ, dimbar ? Δεν νομίζω! Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι η καλύτερη λύση.

lamosas, μετά από 11 χρόνια με διαρκείας και πολλά-πολλά πριν χωρίς διαρκείας, με 6 χρόνια παρακολούθησης και της Κ-20 από κοντά, δεν νομίζω ότι η "τηλεόραση" είναι αυτό που πρέπει να συμπεράνει κανείς. Καλά κάνεις και διαφωνείς, αλλά να επιχειρηματολογείς χωρίς να λες πράγματα που μπορεί να θίξουν τον άλλο. Έτσι το βλέπω εγώ, εσύ αλλιώς. Δεν διαφωνώ σε πολλά από αυτά που έγραψες, Για λίγη υπομονή μιλάμε και δίκαιη κριτική. Και για τα στημένα (που περιμένεις γρήγορα λύση), μήπως μπορείς να μου θυμίσεις πως τον λέγανε αυτόν τον "μελαχρινό" της κούλας που έκανε πάρτυ πρόπερσυ με Μαλεζά και Κοντέρας ? Ντιόπ ? Θέλω να σου πω, ότι δεν είναι εύκολο να φτιάξεις ομάδα για τα στημένα. Θέλει χρόνο και υπομονή.

ΥΓ. Τηλεόραση μόνο για τα εκτός έδρας. Στα άλλα... ζέστη, κρύο, βροχή, εκεί... στα τσιμέντα, φίλε μου ... Μάθετε να ακούτε και τον άλλο, χωρίς κατ' ανάγκην να προσβάλετε για να πείτε τη γνώμη σας!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dinos_Liverpool την Δευ 29 Οκτ 2012, 14:10, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Eυχομαι να τελειωσει καποτε και η "συγκεκριμενη χρονικη στιγμη " και η "λυση" μαζι....

Για τις ομαδες που προανεφερες ( + τον Ηλυσιακο) ειναι πολυ καλος και ο πλεον καταλληλος ...Κανεις δεν του αρνειται αυτο
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Άλλης αντιμετώπισης τυγχάνουν οι Ατρόμητος και Λάρισα σε αγώνες Κυπέλλου κι άλλης ο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Επίσης, δεν θυμάμαι ποτέ ο ΠΑΟΚ να είχε 2-3 βασικούς του δανεικούς από γαύρο...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”