Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
-
Re: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Πολλα τα posts
Kανενα post δεν υποστηριξε ο Γκαγκατσης ειναι ηθικο στοιχειο
Παρολα αυτα τα παιδια που ειναι υπερ του
"Το κατεστημενο το πολεμας χρησιμοποιωντας αυτους που το ξερουν και το δημιουργησαν"
η του
"Αυτος εβαλε 12 εκατομμυρια αυτος αποφασιζει θα κρινουμε το αποτελεσμα"
κανουν για εμενα προφανες οτι αναγκαστικα θα ειχαν την ιδια αποψη αν πχ ο Σαββιδης εβαζε στο ΔΣ τον Σπαθα η μια που ειναι της μοδας οι επιστροφες εφερνε πισω τον Φασουλα
Kανενα post δεν υποστηριξε ο Γκαγκατσης ειναι ηθικο στοιχειο
Παρολα αυτα τα παιδια που ειναι υπερ του
"Το κατεστημενο το πολεμας χρησιμοποιωντας αυτους που το ξερουν και το δημιουργησαν"
η του
"Αυτος εβαλε 12 εκατομμυρια αυτος αποφασιζει θα κρινουμε το αποτελεσμα"
κανουν για εμενα προφανες οτι αναγκαστικα θα ειχαν την ιδια αποψη αν πχ ο Σαββιδης εβαζε στο ΔΣ τον Σπαθα η μια που ειναι της μοδας οι επιστροφες εφερνε πισω τον Φασουλα
φερτε και τον καζναφερη και τον φασουλα πακετο για να δικτυωθουμε καλυτερα...και αν ψαχνουμε γενικο αρχηγο στη θεση του ιωσηφιδη μην το σκεφτεστε...γουναρης ειναι η λυση...ετσι μεγαλε ΠΑΟΚ...
- kataramenos5
Και πριν αλέκτωρ λαλήσει..toumpiotis35 έγραψε: Τρί Οκτ 23, 2012 12:08 pm
Δεν θα ξαναμιλησω για τον Ιβαν Σαββιδη αφου θεωρω πως καταγραφω το συνολο της σκεψης μου με αυτο το postκαι ευχομαι να ειμαι απλα ενας συνωμοσιολογος,μιζερος οπαδος τον Ελοχιμ.
τα ντου ήταν εικονική πραγματικότητα μόνος του έφυγε όπως τα λες είναιmarley 4 έγραψε:οτι να ναι γραφεις χωρικε
ο ζαγορακης την κοπανησε μονος του οταν ρυθμισε τα χρεη προς την εφορια και απαλαξε τον εαυτο του απο καθε πιθανη νομικη ευθυνη
ο οσιομαρτυρας των 12 εκατομυριων νεων χρεων αυτος που χρωστουσε παντου και πουλουσε παπα το προπονητικο κεντρο που δεν κανει ουτε για τον ΑΟ μεγαλης παναγιας
φταινε αυτοι που του εδωσαν αφορμη να την κανει επρεπε να κατσει δηλαδη να μην παρει αδεια ο ΠΑΟΚ να αποκλειστεις στα χαρτια απο την ευρωπη να γινεις ρουλης για να παρεις χαμπαρι τι εκανε ο ζαγορακης
τωρα κανεις και χιουμορ...
ως δια μαγείας όμως τα ντου επι βρυζα εξαφανίστηκαν ίσως γιατί είχαμε το όραμα του σαχπα και φλό μπροστά μας
-
kataramenos5 έγραψε:Και πριν αλέκτωρ λαλήσει..toumpiotis35 έγραψε: Τρί Οκτ 23, 2012 12:08 pm
Δεν θα ξαναμιλησω για τον Ιβαν Σαββιδη αφου θεωρω πως καταγραφω το συνολο της σκεψης μου με αυτο το postκαι ευχομαι να ειμαι απλα ενας συνωμοσιολογος,μιζερος οπαδος τον Ελοχιμ.
Kαταραμενε
Σε καλω να ξαναδιαβασεις ΑΡΓΑ και ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το σχολιο μου ωστε να καταλαβεις που απευθυνεται σε ποιους απευθυνεται και γιατι μιλαει και να αποσυρεις το δικο σου ως ατυχες.
Δεν σου ειναι ξεκαθαρο οτι το σχολιο μου απευθυνεται στα παιδια που ειναι υπερ της επιστροφης Γκαγκατση?
μάλλον εσύ κανείς πλάκα και 3-0 να έπρεπε να χάσει η ομάδα οι οπαδοί μας θα το θέλανε και θα γινότανε οσο για τον μιετσελ ρωτούσε όλο απορία γιατί τον βρίζαμε όταν έβαλε το γκολ καθόλου πλάκα δεν κάναμε μάλλον δεν τα θυμάσε καλάmpafos4 έγραψε:Το κοινο περι δικαιου αισθημα-ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ-ηταν να σωθει ενα ιστορικο σωματειο της πολης.Κανεις δεν γιουχαρε σοβαρα τον Μιετσελ.Ηταν το πιο χαβαλε και πλακατζηδικο ματς που εχω παει στη ζωη μου!eorptol έγραψε:Απολλων καλαμαριας -ΠΑΟΚ 2-1 όταν η ηθική παει περίπατο η γίνετε λάστιχο κατα πως μας βολεύει .....το περί δικαίου αίσθημα σε εκείνο το ματς ποιο ηταν ; Να κάτσουμε να χάσουμε ; Να κραζουμε τον ΜΙΕΤΣΕΛ που έβαλε γκολ και έκανε το 0-1 ; Οι ίδιοι που φωνάζουν για γκαγκατση γιουχαραν τον ΜΙΕΤΣΕΛ .....παρ όλα αυτα και εγω δεν ξέρω ποσο μπορει να βοηθήσει αν έρθει ο γκαγκατσης θέλω κάποιον που να ειναι δυνατός και να κοντραρει τον γαβρο και δεν θα παει με το σταυρο στο χέρι βέβαια......mpafos4 έγραψε:Η συζητηση δεν εβλαψε ποτε κανεναν.
Απλα,δεν πιστευω πως υπαρχει ΠΑΟΚτσης που να θελει το λαμογιο στον ΠΑΟΚ.
Και το κοινο περι δικαιου αισθημα,δυστυχως-για την περιπτωση αυτη-δεν κανει ποτε λαθος!
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Μαλλον δεν ησουν στο γηπεδο.....Και επειδη το συγκεκριμενο ειναι εντελως οφ τοπικ,απο μενα τελος.
- kataramenos5
Με θέμα τις υποτιθέμενες επιλογές Σαββίδη toumpioti.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Τετ 24 Οκτ 2012, 13:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ναι αλλα όταν τον παρακαλούσες να αναλάβει πρόεδρος για να μήν πέσει η ομάδα στη δ' εθνική, δεν είχε κανένα χρέος προς την εφορία ο Ζαγόρ, και αν έβαζε υποψηφιότητα , έβγαινε μέχρι και πρωθυπουργός μετά το γιούρο. Και να σου πω και κάτι φίλε μου; δεν λέω οτι νά'ναι, λέω ακριβως αυτό που πιστεύω . Ο Ζαγόρ δεν ειχε καμία απολύτως ανάγκη τον ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ είχε και έχει ανάγκη τον Ζαγόρ.marley 4 έγραψε:οτι να ναι γραφεις χωρικε
ο ζαγορακης την κοπανησε μονος του οταν ρυθμισε τα χρεη προς την εφορια και απαλαξε τον εαυτο του απο καθε πιθανη νομικη ευθυνη
ο οσιομαρτυρας των 12 εκατομυριων νεων χρεων αυτος που χρωστουσε παντου και πουλουσε παπα το προπονητικο κεντρο που δεν κανει ουτε για τον ΑΟ μεγαλης παναγιας
φταινε αυτοι που του εδωσαν αφορμη να την κανει επρεπε να κατσει δηλαδη να μην παρει αδεια ο ΠΑΟΚ να αποκλειστεις στα χαρτια απο την ευρωπη να γινεις ρουλης για να παρεις χαμπαρι τι εκανε ο ζαγορακης
-
Kαταραμενε οταν λεω αργα εννοω πιο αργα και απο τον Χασιωτη.
Επαναλαμβανω πως σχολιαζω τα παιδια που ειναι υπερ της ελευσης Γκαγκατση.
Φυσικα αν δεν ησουν στημενος στην γωνια να με πυροβολησεις θα προλαβαινες και το δευτερο σχολιο
Αυτο που αφορα τα παιδια που ειναι αντιθετα στην ελευση Γκαγκατση
Δεν θελουν στην ΠΑΕ εναν ανθρωπο διαπλεκομενο,αναξιοπιστο ,με προβληματα με την δικαιοσυνη και αμαρτωλο παρελθον
Η ερωτηση προς αυτους ειναι.Δεν εχει ο ΠΑΟΚ η δεν ειχε στο προσφατο παρελθον οπως αποδειχτηκε τετοια ατομα στην διοικηση του?Προς τι αυτη η υπερευαισθησια με τον Γκαγκατση?
Επαναλαμβανω πως σχολιαζω τα παιδια που ειναι υπερ της ελευσης Γκαγκατση.
Φυσικα αν δεν ησουν στημενος στην γωνια να με πυροβολησεις θα προλαβαινες και το δευτερο σχολιο
Αυτο που αφορα τα παιδια που ειναι αντιθετα στην ελευση Γκαγκατση
Δεν θελουν στην ΠΑΕ εναν ανθρωπο διαπλεκομενο,αναξιοπιστο ,με προβληματα με την δικαιοσυνη και αμαρτωλο παρελθον
Η ερωτηση προς αυτους ειναι.Δεν εχει ο ΠΑΟΚ η δεν ειχε στο προσφατο παρελθον οπως αποδειχτηκε τετοια ατομα στην διοικηση του?Προς τι αυτη η υπερευαισθησια με τον Γκαγκατση?
Καπως ετσι ειναι τα πραγματα.Και εγω καπου αναμεσα σε αυτους τον κατατασσω τον ελεεινο αυτο ανθρωπο που ελπιζω να μην ξαναπατησει ποτε στην ΤΟΥΜΠΑ!Sera4 έγραψε:φερτε και τον καζναφερη και τον φασουλα πακετο για να δικτυωθουμε καλυτερα...και αν ψαχνουμε γενικο αρχηγο στη θεση του ιωσηφιδη μην το σκεφτεστε...γουναρης ειναι η λυση...ετσι μεγαλε ΠΑΟΚ...
τον παρακαλούσαμε αν θυμάστε γιατί αυτός δεν ήθελε αλλά καλά να πάθει γιατί ήξερε που παει και να μπλέξει άφησε την ησυχία του το σίγουρο επαγγελματικά μέλλον και ανεχόταν τα ποιο απίστευτα πράγματαΧωρικός έγραψε:ναι αλλα όταν τον παρακαλούσες να αναλάβει πρόεδρος για να μήν πέσει η ομάδα στη δ' εθνική, δεν είχε κανένα χρέος προς την εφορία ο Ζαγόρ, και αν έβαζε υποψηφιότητα , έβγαινε μέχρι και πρωθυπουργός μετά το γιούρο. Και να σου πω και κάτι φίλε μου; δεν λέω οτι νά'ναι, λέω ακριβως αυτό που πιστεύω . Ο Ζαγόρ δεν ειχε καμία απολύτως ανάγκη τον ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ είχε και έχει ανάγκη τον Ζαγόρ.marley 4 έγραψε:οτι να ναι γραφεις χωρικε
μα δεν μπορω να καταλαβω ρε μπαφε τα εχουμε με τον καζναφερη,τον μποροβηλο, τον κουκουλακη, τον σπαθα κλπ αλλα με το γκαγκατση που εκανε τα μαγειρεματα για ολα αυτα τον παρουσιαζουμε σαν κανεναν καημενο αθωο στο βωμο του ''γες σερ'' που μας εχει κυριευσει για ακομα μια φορα...αβυσσος η ψυχη του ΠΑΟΚτση...
Ο ΠΑΟΚ δεν ειχε ΠΟΤΕ-πριν το κανει ο Ζαγορακης-ανθρωπο στην ΠΑΕ,ο οποιος να εχει διατελεσει προεδρος της ΕΠΟ εξυπηρετωντας ανοιχτα,τα συμφεροντα του θρυνου.Και ο οποιος να καθεται διπλα στον Κοκκαλη και να απολαμβανει τη σφαγη απο το Ζωγραφο,την ωρα που οι δικοι μας ετρωγαν ξυλο στα επισημα.....toumpiotis35 έγραψε: Η ερωτηση προς αυτους ειναι.Δεν εχει ο ΠΑΟΚ η δεν ειχε στο προσφατο παρελθον οπως αποδειχτηκε τετοια ατομα στην διοικηση του?Προς τι αυτη η υπερευαισθησια με τον Γκαγκατση?
τον οπαδο της Τσέλσι θα ήθελα στα κέντρα αποφάσεων τώρα που ξεχάσαμε
τα παλιά του κατωρθοματα και ξέρει από υπόγειες διαδρομές
τα παλιά του κατωρθοματα και ξέρει από υπόγειες διαδρομές