Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
shark4

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από shark4 »

Αναφορικα με τις δηλωσεις του ΓΔ μετα το παιχνιδι , μπορω να πω οτι κανει φαουλ.... Δεν μπορει να φταιει

α) το γεγονος οτι οι παικτες ελειπαν στις εθνικες ομαδες

β) οτι οι μεσοεπιθετικοι ειναι σε κακη μερα

γ) οτι υπηρχε ελλειψη ατομικης προσπαθειας

δ) οτι ο Λινο δεν ηταν καλος

ε) δεν γινονταν σωστες προωθησεις .....

Και φυσικα σε ΟΛΑ αυτα δεν φταιει το συστημα ( κατα δηλωση του )..... Φυσικα και φταιει και το συστημα....Δεν κατεβαινουν οι ποδοσφαιριστες να παιξουν λες και ειναι στα 5χ5 .... Εχουν ενα συστημα το οποιο προσπαθουν να εφαρμοσουν....Και σε κλειστες αμυνες υπαρχει σαφεστατα συστημα..... Με βαση τη λογικη του , οι παικτες μας 'η ειναι αμπαλοι ή ειναι κρετινοι.... Δεν μπορει να φταινε μονο οι παικτες και ολες οι προαναφερθεισες συγκυριες ...

Και κατι τελευταιο....Γι'αυτο εχουν θεσπιστει και οι 3 αλλαγες στο ποδοσφαιρο.... Οταν κατι δεν παει καλα , το αλλαζεις .....
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Δεν αναφέρθηκε στο φόρουμ ή στο σάιτ. Αλλά γράφει με το κλασσικό τουπέ "εχω δίκαιο επειδή τα γράφω εγώ, και τα γράφω τώρα που όλοι εσείς οι άλλοι κοιμάστε".

αααααα Επίσης αρχισε να μετράει το πότε θα φύγει ο προπονητής. Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.
Λοιπόν θα φύγει σε: κανα μήνα, μπορεί όμως και τα χριστούγεννα, μπορεί όμως και αργότερα.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

τα μπερδεύεις. Αφού είπαμε αφού ούτε την παρέλαση δεν προλαβαίνει, ούτε πετρέλαιο δε θα χρειαστεί να βάλει.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

shark4 έγραψε: Δεν μπορει να φταινε μονο οι παικτες και ολες οι προαναφερθεισες συγκυριες ...
Φταίει και ο ανάδρομος Ερμής...δεν το πε αλλά φταίει....
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ε, καλά! Έκανε ο άνθρωπος μια ατυχή δήλωση, δεν θα πέσουμε να τον φάμε κιόλας! Γιατί μετά ποιος θα μας οδηγήσει στον τελικό;
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

shark4 έγραψε:Αναφορικα με τις δηλωσεις του ΓΔ μετα το παιχνιδι , μπορω να πω οτι κανει φαουλ.... Δεν μπορει να φταιει

α) το γεγονος οτι οι παικτες ελειπαν στις εθνικες ομαδες

β) οτι οι μεσοεπιθετικοι ειναι σε κακη μερα

γ) οτι υπηρχε ελλειψη ατομικης προσπαθειας

δ) οτι ο Λινο δεν ηταν καλος

ε) δεν γινονταν σωστες προωθησεις .....

Και φυσικα σε ΟΛΑ αυτα δεν φταιει το συστημα ( κατα δηλωση του )..... Φυσικα και φταιει και το συστημα....Δεν κατεβαινουν οι ποδοσφαιριστες να παιξουν λες και ειναι στα 5χ5 .... Εχουν ενα συστημα το οποιο προσπαθουν να εφαρμοσουν....Και σε κλειστες αμυνες υπαρχει σαφεστατα συστημα..... Με βαση τη λογικη του , οι παικτες μας 'η ειναι αμπαλοι ή ειναι κρετινοι.... Δεν μπορει να φταινε μονο οι παικτες και ολες οι προαναφερθεισες συγκυριες ...

Και κατι τελευταιο....Γι'αυτο εχουν θεσπιστει και οι 3 αλλαγες στο ποδοσφαιρο.... Οταν κατι δεν παει καλα , το αλλαζεις .....
Γιατι δε καταλαβα, που ειχε λαθος σε αυτα που ειπε ο Δωνης? ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι οπως τα ειπε ηταν.

Αντε να του καταλογησω οτι ισως θα επρεπε να ξεκινισει με ρομβο απο την αρχη. Επισης τον Λινο τον εβγαλε και αυτο ηταν το πρωτο παιχνιδι που ηταν πραγματικα καλος ο Σταφυλλιδης και θεορω κι εγω οτι πρεπει να ξεκινισει το επομενο ματς. Αλλ μη λεμε βλακειες, χωμα ηταν μεχρι τωρα στα ματς που επεξε ο σταφ.

Δεν μπορω να ειλικρινα να καταλαβω πως νομιζετε οτι μπορουν αυτοι οι παικτες να κανουν κατι το πολυ καλυτερο. Εγω βλεπω οτι η ομαδα εχει απο το καλυτερο passing game που εχω δει ποτε στον ΠΑΟΚ.

ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ "ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΠΑΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ", ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΕΙΝΑΙ.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Μάλλον φίλε δεν είδες τον περσινό ΠΑΟΚ..που ήταν πρώτος και με διαφορά..
Για την ώρα στο passing game που λες, σε περνάει ο βάζελος του γιδοβοσκού που γ@μαει με τα μαλλιά...
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Ο περσινος ΠΑΟΚ? Δε συγκρινουμε ανομοια πραγματα φιλε.

Ο Βαζελος? Εισαι σοβαρος? Το ειδες το ΠΑΟ-Αρης χτες?
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Δες λίγο τα επίσημα στατιστικά στην σελίδα της σουπερ λιγκ...
Ακριβώς, μην συγκρίνουμε ανόμοια.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Δε χρειαζεται να δω κανενα στατιστικο, ματια εχω και μπαλα βλεπω 25 χρονια.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

οκ, εγώ σου απαντάω με στοιχεία, εσύ με τα μάτια...
Απλά αυτές οι γενικότητες " που εχω δει ποτε στον ΠΑΟΚ" δεν ευσταθούν σε καμία περίπτωση, και σου ξαναλέω, δεν το λέω εγώ.....
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Ποια στοιχεια? Ειδες η δεν ειδες το ΠΑΟ-Αρης.

Πιστευε εσυ οσο θελεις οτι ο Παναθηναικος παιζει και μπαλαρα αμα θες. Ελευθερος εισαι να πιστευεις οτι θελεις. Πρωτη φορα στη ζωη μου συναντω ανθρωπο να θελει να χρεισημοποιησει στατιστικα σε συζητηση για ποδοσφερο. Μαλλον σε λαθος αθλημα εισαι. Το μπασκετ ειναι κατα εκει μερια. Η απλα δεν ειδες το ματς.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Είπες" ότι το passing game" του ΠΑΟΚ δεν το έχεις ξαναδει, και σου απαντώ πήγαινε δες το και σε αριθμούς...
Πουθενά δεν είπα ότι ο βάζελος παίζει μπαλάρα, αλλά εσύ προφανώς νομίζεις ότι όποιος έχει passing game παίζει και μπαλάρα..
Μέγα σφάλμα...
Τεσπα το αφήνουμε εδώ γιατί άκρη δεν βγαίνει και τις προτροπές περί αθλήματων κτλ καλό θα είναι να τις κόψεις..
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

συγγνώμη για το οφόπικ

κοιτούσα και εγώ τα στατιστικά και πρόσεξα κάτι για πρώτη φορά. Στην κατηγορία λάθη πρώτος στην κατάταξη είναι αυτός με τα περισσότερα λάθη και όχι αυτός με τα λιγότερα. Και αν στους παίχτες αυτό έχει νόημα (πολλοί παίχτες με μικρό χρόνο συμμετοχής και ελάχιστα λάθη θα ήταν ψηλά στην κατάταξη) δεν ξέρω γιατί δε γίνεται στις ομάδες.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

moican4 έγραψε:Είπες" ότι το passing game" του ΠΑΟΚ δεν το έχεις ξαναδει, και σου απαντώ πήγαινε δες το και σε αριθμούς...
Πουθενά δεν είπα ότι ο βάζελος παίζει μπαλάρα, αλλά εσύ προφανώς νομίζεις ότι όποιος έχει passing game παίζει και μπαλάρα..
Μέγα σφάλμα...
Τεσπα το αφήνουμε εδώ γιατί άκρη δεν βγαίνει και τις προτροπές περί αθλήματων κτλ καλό θα είναι να τις κόψεις..
Καταρχην δεν ειπα "δεν το εχω ξαναδει", ειπα ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ που εχω δει. Δευτερον, εγω δεν ειπα ουτε οτι ο ΠΑΟΚ παιζει "μπαλαρα" ουτε οτι ΜΟΝΟ το passing game κανει την καλη μπαλα. Ειναι ομως και το ποιο συμαντικο στοιχειο, ειδικα οταν δεν εχεις παικτες που να εχουν τριπλα/ατομικη ενεργεια.

Ολα σχετικα ειναι. Σε σχεση με την απειρη σαπιλα που εχω δει στο Ελληνικο ποδοσφερο και σε σχεση με το υλικο που εχουμε μια χαρα παιζουμε.

Και φυσικα ΑΛΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. Του χρονου δικαιως θα υπαρχουν τεραστιες απαιτησεις απο την ομαδα και δικαιως, και με αλλα στανταρ θα κριθει η ομαδα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”