δεν πειραζει...αδελφε...τι να κανουμε...καλη καρδια..tsou έγραψε:για μένα δεν είναι αυτός ο ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι από μικρός. είναι κάτι άλλο. κάτι ξένο και αποκρουστικό].ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:αυτους λοιπον θελω να τους γ@μησω με ολους τους τροπους, και σε ολες τις στασεις...
και να τους ξευτιλισω με τους παικταραδες που θα εχω,,αλλα και αν τυχον βρεθω σε ασχημη μερα..λεμε τωρα...
να μου δωσει το κορακι το αμβισβητουμενο πεναλτυ,η να μη σηκωσει την σημαια ο εποπτης αν ειμαι στο οριο....
και να τους φορτωσει με καρτες,και να τους δωσει και καμια κοκκινη στο 60'λεπτο και μετα να το φτασω το κοντερ στο ντορτι....και αμα λαχει να με παιζει 60-40 μεσα στο καραισκακη...
αυτα θελω....και στα π@παρια μου αν με πουν κατεστημενο αυτοι οι κ@ργιοληδες....ετσι να ποναει θελω...
και μετα να βγαινουν οι κοκκινοπρασινη βρυκολακες να κλαιγωνται στα παραθυρα....και να βγαινει κανανας δικος μας και να τους την λεει με το γνωστο Σαλονικιωτικο υφος και στραβοστομιασμα....
ελα μωρε...τι φωναζετε....ενταξει...και τι εγεινε;
4 φαγατε![]()
βρε καντε πρωτα ομαδα,και μετα μιληστε για διατησια![]()
και μετα να πηγαινουν οι σκ@τογαυροι στου ρεντη
και να κυνηγανε τον προεδρο τους ...και να πλακωνουν στο ξυλο τους παικτες τους![]()
![]()
![]()
αυτα θελω....
οταν εγω θα πανηγυριζω στο Λευκο Πυργο τις κουπες...εσυ κατσε στο σπιτι σου για αντιδραση στο...
καταστημενο του ΠΑΟΚ....