Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Re: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

tsou έγραψε:
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:αυτους λοιπον θελω να τους γ@μησω με ολους τους τροπους, και σε ολες τις στασεις...
και να τους ξευτιλισω με τους παικταραδες που θα εχω,,αλλα και αν τυχον βρεθω σε ασχημη μερα..λεμε τωρα...
να μου δωσει το κορακι το αμβισβητουμενο πεναλτυ,η να μη σηκωσει την σημαια ο εποπτης αν ειμαι στο οριο....
και να τους φορτωσει με καρτες,και να τους δωσει και καμια κοκκινη στο 60'λεπτο και μετα να το φτασω το κοντερ στο ντορτι....και αμα λαχει να με παιζει 60-40 μεσα στο καραισκακη...
αυτα θελω....και στα π@παρια μου αν με πουν κατεστημενο αυτοι οι κ@ργιοληδες....ετσι να ποναει θελω...
και μετα να βγαινουν οι κοκκινοπρασινη βρυκολακες να κλαιγωνται στα παραθυρα....και να βγαινει κανανας δικος μας και να τους την λεει με το γνωστο Σαλονικιωτικο υφος και στραβοστομιασμα....
ελα μωρε...τι φωναζετε....ενταξει...και τι εγεινε;
4 φαγατε :mrgreen:
βρε καντε πρωτα ομαδα,και μετα μιληστε για διατησια :lol:
και μετα να πηγαινουν οι σκ@τογαυροι στου ρεντη
και να κυνηγανε τον προεδρο τους ...και να πλακωνουν στο ξυλο τους παικτες τους :lol: :lol: :lol:
αυτα θελω....
για μένα δεν είναι αυτός ο ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι από μικρός. είναι κάτι άλλο. κάτι ξένο και αποκρουστικό].
δεν πειραζει...αδελφε...τι να κανουμε...καλη καρδια..
οταν εγω θα πανηγυριζω στο Λευκο Πυργο τις κουπες...εσυ κατσε στο σπιτι σου για αντιδραση στο...
καταστημενο του ΠΑΟΚ....
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Θα μιλησω,αυστηρα,προσωπικα....

Την πρωτη φορα που ηρθε αυτο το ΣΙΧΑΜΑ,στον ΠΑΟΚ μου,τουμπεκιαστηκα για χαρη της ενοτητας και του θετικου κλιματος,ελεω Ζαγορακη.Αποδειχθηκε,αυτη η συμπεριφορα μου,λαθος!

Εαν ξαναερθει,αυτο το ΣΙΧΑΜΑ,στον ΠΑΟΚ μου,δεν θα ξανακανω το ιδιο λαθος!Θα τον αποδοκιμασω,θα τον βρισω και θα δειξω,τελος παντων,οτι δεν τον γουσταρω.

Απο κει και περα,εαν ο ανθρωπος που εχει βαλει τα λεφτα του,μου πει πως αυτος ειναι και τελος......εγω θα παραμεινω στις κερκιδες μεχρι τη στιγμη που θα αισθανθω πως κανω αυτο που κατηγορουσα μεχρι τωρα.

Μετα.....εγω θα εξακολουθω να ειμαι ΠΑΟΚ αλλα ο ΠΑΟΚ δεν θα ειναι ΠΑΟΚ!.....Αυτα!

Τα υπολοιπα ειναι στα πλαισια της μαλακιας που μας πιανει και θελουμε να σκοτωνομαστε μεταξυ μας!
Άβαταρ μέλους
kan

Δημοσίευση από kan »

Λίγα λόγια και από μένα.

Θέλω να πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά μια ποδοσφαιρική ομάδα αλλά εκφράζει και κάποια πράγματα: τον αγώνα της προσφυγιάς (κατά βάθος πιστεύω πως είμαστε όλοι πρόσφυγες, εξόριστοι σ' ένα κόσμο που βασιλεύει η σαπίλα και η διαφθορά), την περηφάνια, την ντομπροσύνη, το όνειρο, την αντίσταση... Όλα αυτά υπαγορεύουν μια συγκεκριμένη στάση ζωής. Δεν με ενδιαφέρει να πάρω ένα βρώμικο πρωτάθλημα με αθέμιτα μέσα, δεν θα με ικανοποιήσει. Αυτή είναι η ηθική πλευρά του θέματος. Υπάρχει και η πρακτική: δεν προσλαμβάνεις έναν παράγοντα που είναι καμένο χαρτί και που δεν πρόκειται να βοηθήσει. Και έστω ότι βοηθήσει και πάρουμε το πρωτάθλημα: θα είμαστε μια βρώμικη, απλή, ελληνική ομάδα. Δεν θα είμαστε ο ΠΑΟΚ. Έτσι κι αλλιώς εμείς θα έχουμε τρία πρωταθλήματα, οι άλλοι έχουν 40.

Αυτά...
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:
tsou έγραψε:για μένα δεν είναι αυτός ο ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι από μικρός. είναι κάτι άλλο. κάτι ξένο και αποκρουστικό.
δεν πειραζει...αδελφε...τι να κανουμε...καλη καρδια..
οταν εγω θα πανηγυριζω στο Λευκο Πυργο τις κουπες, εσυ κατσε στο σπιτι σου για αντιδραση στο
καταστημενο του ΠΑΟΚ
αυτοσκοπός του ΠΑΟΚ για μένα, δεν είναι μόνο οι κούπες πάση θυσία.
αν καιγόμουν τόσο πολύ για να πανηγυρίσω κούπες τώρα θα διάβαζα το gayros.gr και το αγαπημένο μου μοτό θα ήταν το 39 μόνος μου και 38 όλοι σας.
υπάρχουν και άλλες ''κούπες'' που με κάνουν πιο περήφανο.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αυτό το εγω προτιμώ νά μαι η τίμια π@@τανα του νταβατζή του ελληνικού ποδοσφαίρου παρά να τον κλωτσήσω στα αρχ@@@ δε το χωράει ο νούς μου.Δεν είπαμε να γίνουμε ο νταβατζής άλλο λέμε.
Α και κάτι ακόμα για όσους λένε να φτιάξουμε πανίσχυρη ομάδα που να κερδίζει και τα κοράκια ας ρωτήσουν καλύτερα το Γώργο Κούδα το Σταύρο Σαράφη και τα αλλα παιδιά πόσους τίτλους δικαιούταν εκείνη η ομάδα του 70 και πόσους πήρε. Ας ρωτήσουν και τον Μπάνε Πρέλεβιτς και τον Τζων Κόρφα κάτι ξέρουν κι αυτοί.

ΥΓ Την επόμενη φορά που θα μας σφάξει ο Θάνος ,ο Κάκος,ο Σπανάθας να μην ακούσω διαμαρτυρίες.Είναι επιλογή μας.Δύσκολη μεν αλλα τίμια.
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

mpafos4 έγραψε:Θα μιλησω,αυστηρα,προσωπικα....

Την πρωτη φορα που ηρθε αυτο το ΣΙΧΑΜΑ,στον ΠΑΟΚ μου,τουμπεκιαστηκα για χαρη της ενοτητας και του θετικου κλιματος,ελεω Ζαγορακη.Αποδειχθηκε,αυτη η συμπεριφορα μου,λαθος!

Εαν ξαναερθει,αυτο το ΣΙΧΑΜΑ,στον ΠΑΟΚ μου,δεν θα ξανακανω το ιδιο λαθος!Θα τον αποδοκιμασω,θα τον βρισω και θα δειξω,τελος παντων,οτι δεν τον γουσταρω.

Απο κει και περα,εαν ο ανθρωπος που εχει βαλει τα λεφτα του,μου πει πως αυτος ειναι και τελος......εγω θα παραμεινω στις κερκιδες μεχρι τη στιγμη που θα αισθανθω πως κανω αυτο που κατηγορουσα μεχρι τωρα.

Μετα.....εγω θα εξακολουθω να ειμαι ΠΑΟΚ αλλα ο ΠΑΟΚ δεν θα ειναι ΠΑΟΚ!.....Αυτα!

Τα υπολοιπα ειναι στα πλαισια της μαλακιας που μας πιανει και θελουμε να σκοτωνομαστε μεταξυ μας!
με καλύπτεις απόλυτα.Απόλυτα όμως
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Ας πω κι εγω τα δικα μου, γιατι τα γραπτα μενουν: ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΤΙΤΛΟΥΣ. Θελω τον ΠΑΟΚ να ξεφυγει απο τα στενα πλαισια της μιζερουπολης και να γινει το μεγεθος που μπορει να γινει. Αυτο προυποθετει και καποια πραγματα που γινονται στο παρασκηνιο.
Το μονο που αμφισβητω ειναι οτι αυτα μπορουν να γινουν με Γκαγκατση κ σια. Με παλια υλικα δε χτιζεις νεα πραγματα. Ας κανει τα κουμαντα του ο Ιβαν, αλλα αν νομιζει με τις παλιες λερες θα βγαλει ακρη, ειναι γελασμενος. Μαλλον τα λεφτα του θα χασει, οπως τα εχασε ο θειος τα πρωτα 3 χρονια, αν θυμαστε, με κατι Δεδες κ σια. Οσο ηταν το συστημα του βαζελου, δεν εβγαζε ακρη. Μολις αγορασε τις εκλογες της ΕΠΟ και εβαλε κατι Μητροπουλους κ σια, πηραν ολα το δρομο τους...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

karlat85 έγραψε:
RoMaN έγραψε:Δεν θέλει ούτε παρασκήνιο, ούτε προσκήνιο. Μια ομαδάρα που να κερδίζει τους διαιτητές χρειάζεται, δεν είναι δύσκολο!
.

Καλα.καλα,καμια ομαδα δεν κερδισει διαιτητες ουτε η μπάρτσα
Η Barca τους έχει με το μέρος της..! :mrgreen:

Σοβαρά τώρα, με 2-3 ποδοσφαιριστές επιπέδου CL και 5-6 επιπέδου EL και τους καλύτερους ήδη υπάρχοντες ποδοσφαιριστές σου, παίρνεις άνετα πρωτάθλημα. Εδώ πήγες να πάρεις πρωτάθλημα με Μαλεζά, Χαλκιά, Sorlin, Ivic, Vitolo, Lino, Muslimovic, Contreras, Cirillo και Vieirinha! Δεν θα πάρεις πρωτάθλημα με καλύτερους;;
adamroxas έγραψε:αν ειναι να γινω "γαυρος", καλυτερα να αλλαξω ομαδα... Ετσι στεγνα...
chrisg4 έγραψε:Ανούσια συζήτηση. Αυτός που βάζει τα λεφτά αυτός αποφασίζει. Τζάμπα σκοτώνεστε.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

xrisitsapa έγραψε:Ας πω κι εγω τα δικα μου, γιατι τα γραπτα μενουν: ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΤΙΤΛΟΥΣ. Θελω τον ΠΑΟΚ να ξεφυγει απο τα στενα πλαισια της μιζερουπολης και να γινει το μεγεθος που μπορει να γινει. Αυτο προυποθετει και καποια πραγματα που γινονται στο παρασκηνιο.
Το μονο που αμφισβητω ειναι οτι αυτα μπορουν να γινουν με Γκαγκατση κ σια. Με παλια υλικα δε χτιζεις νεα πραγματα. Ας κανει τα κουμαντα του ο Ιβαν, αλλα αν νομιζει με τις παλιες λερες θα βγαλει ακρη, ειναι γελασμενος. Μαλλον τα λεφτα του θα χασει, οπως τα εχασε ο θειος τα πρωτα 3 χρονια, αν θυμαστε, με κατι Δεδες κ σια. Οσο ηταν το συστημα του βαζελου, δεν εβγαζε ακρη. Μολις αγορασε τις εκλογες της ΕΠΟ και εβαλε κατι Μητροπουλους κ σια, πηραν ολα το δρομο τους...
ωραία άρα και εμείς να αγοράσουμε εκλογές ΕΠΟ, άρα να φτιάξουμε νέους μητρόπουλους, νέους θωμάδες και νέες παράγκες και όλα θα πάρουν το δρόμο τους. άντε ΠΑΟΚάρα ρεβολούσιον
toumpiotis35

Δημοσίευση από toumpiotis35 »

Γκαγκατσης στον ΠΑΟΚ

Αγωνιστικα
Απετυχε στο παρελθον,μολις εχασε εκλογες,ειναι αποδυναμωμενος φανερα
Διοικητικα
Διοικησε την ΕΠΟ αφηνωντας πισω ανοιχτες υποθεσεις για κακοδιαχειριση
Ηθικα
Δεν υπαρχει κανενα ηθικο ερεισμα για την προσληψη του

Ερχεται λοιπον ενας μεγαλοεπενδυτης με περιουσια ανω των 230 εκατομμυριων,πολιτικος στην ρωσσια με πολιτικες βλεψεις στην Ελλαδα,ανθρωπος που εχει στησει ολο το προφιλ του βοηθωντας κοινωφελεις σκοπους,εθνικα θεματα,τον μαζικο αθλητισμο,προβαλλοντας τον εαυτο του συνεχως ως πρεσβευτης της ηθικης και στον τομεα της πολιτικης και στον τομεα του αθλητισμου,να προσλαβει αυτον που βιασε το ελληνικο ποδοσφαιρο χωρις μαλιστα να εχει κανενα ωφελος απο την προσληψη του οπως εξηγησα πριν
Ο ιδιος εκανε εγαγγελιες 150 εκατομμυριων ευρω προχτες σε συνεντευξη τυπου,εκατομμυρια που θα ξοδευτουν για την ομαδα(χρεη-γηπεδο-προπονητικο κεντροκαι ακαδημιες)
Ταυτοχρονα επιλεγει ολο και περισσοτερο ατομα του περιβαλλοντος Ζαγορ ξεκινωντας απο τον ιδιο τον Ζαγορ που συναντησε πριν αναλαβει τον ΠΑΟΚ ενω προεδρος ηταν ο Βρυζας,τον Μαυροφρυδη που ειναι αυτη την στιγμη ο ΝΟ1 ελληνας στην ΠΑΕ και συνεχιζει με τον Γκαγκατση
Περιεργα δεν ειναι ολα αυτα?
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:δεν πειραζει...αδελφε...τι να κανουμε...καλη καρδια..
οταν εγω θα πανηγυριζω στο Λευκο Πυργο τις κουπες...εσυ κατσε στο σπιτι σου για αντιδραση στο...
καταστημενο του ΠΑΟΚ....
Major καλά θα κάνεις και εγώ μαζί σου...
απλά να υπενθυμίσω οτι αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ κάνουν οι "γαύροι" εδώ και καμιά 20 χρόνια. Και αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ είναι που όλοι εμείς κοροϊδεύουμε.
Στη τελική τι είναι αυτό που πανηγυρίζουν στο λιμάνι ; Κάποιον που ΑΓΟΡΑΣΕ τα πάντα και στο καπάκι ΚΟΝΟΜΗΣΕ ΧΟΝΤΡΑ εις βάρος ΚΑΙ αυτών ; και αυτοί που "πανηγυρίζουν τις κούπες", τι ακριβώς παριστάνουν εκεί ; τους ΜΑΛΑΚΕΣ που βαστάνε το φανάρι ;

Ξαναλέω, εγώ μαζί σου αν αυτό είναι που θέλεις.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Λαθος μεγαλο....λαθος τον συμβουλεψαν καποιοι τον Ιβαν, αν οντως θελει να χρησιμοποιησει τα ιδια ''υπογεια μεσα'' για να προστατεψει την επενδυση του...και καλα θα κανει για μενα....ας βρει αλλον...
οχι αυτον....αλλον...
μπορει να τους''τρυπησει'' αν θελει χωρις να χρειαζεται να φερει πισω το Ακατονομαστο Λαμογιο,που καθωταν στην Σουιτα του καραισκακη με τον λιγδιαρι της κινητης,και απολαμβαναν μαζι την σφαγη του ΠΑΟΚ.
Εξαλλου χεσμενο τον εχουνε ολοι στην αθηνα....τι να τον κανουμε εμεις;
χεσμενο και πεταμενο....οπως του αξιζει αλλωστε.
Τον μεγαλυτερο και χειροτερο γενιτσαρο στην ιστορια αυτης της ομαδας,πανε να ξαναφερουν πισω....
ντροπη....

σορυ...μαγκες,αλλα για καποια πραγματα στην ζωη υπαρχει και ενα οριο...
...δεν ...καταπινεται ευκολα το φαρμακι
και μαλιστα για δευτερη φορα...
για να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους...
αυτο το εγραψα εχθες....
μακρυα απο εμενα τα περι γκαγκατση ..... σιχαμα-δυναστης του ΠΑΟΚ.
Αγγελοκαρδε τσαμπα το κουραζουμε....
Εσεις πατε για κυνηγι στην ζουγκλα με κουστουμι γυαλια ηλιου και με παναμεζικο καπελο....
εγω παω με στολη παραλλαγης ,κρανος,και το μαχαιρι στο στομα ;) :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

:lol: Σωστόοος.

ΥΓ Εγώ λέω μη το κουράζουμε άλλο, κακό στο ΠΑΟΚ κάνουμε με το να σφαζόμαστε κάθε φορά για το ΑΝ και το ΜΗΠΩΣ.ΑΝ γίνει κάτι (που κι εγώ δε το πιστεύω) τότε το ξαναπιάνουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Κυρ 21 Οκτ 2012, 21:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εγώ πάω για ελάφια με το τόξο... ;)
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

kataramenos5 έγραψε::lol: Σωστόοος.

ΥΓ Εγώ λέω μη το κουράζουμε άλλο, κακό στο ΠΑΟΚ κάνουμε με το να σφαζόμαστε κάθε φορά για το ΑΝ και το ΜΗΠΩΣ.ΑΝ γίνει κάτι (που κι εγώ δε το πιστεύω) τότε το ξαναπιάνουμε.
+100
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”