Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από karlat85 »

Το οτι δεν μπορεις να παιξεις με 3 πισω και ψηλα το πρεσινγκ εχει να κανει οτι δεν γινετε να ειναι στην ευθεια,ο ενας παιζει λυμπερο, και οι δυο μπροστα,

Σαν σκεψη ειναι σωστη στην οργανωμενη αμυνα χωρις μπακ χαφ,ο αριστερος μπακ καλυπετει τον χωρο πλαγια,αλλα σκεψου λιγο την μετατόπιση της ομάδας σε ολο το γηπεδο,ποιος θα μαρκαρει την αντιπαλη πλευρα σε αλλαγη παιχνιδιου?θα εχουμε πολυ αργη κινησημε τρια κορμια,

Το θεμα δεν ειναι η οργανωμένη αμυνα αλλα οι αντεπιθέσεις,ειδικα με τα δεδομένα μας,κουμαλο λυμπερο,μπροστα κατσικας βιβιαν,τεχνιτο οφ σαιτ δεν παιζετε ειπαμε,ποσα θα καλυψει ο κουμαλο το εξτρεμ που θα φυγει πλαγια?αρα η αμυνα πρεπει να ειναι 10 μετρα απο το καρούμπαλο,

Επισης για να μπορεσει ενας παικτης να μαρκάρει πτερυγα,πρέπει να εχει αυτο που λεν"πλαγια αμυνα",τετοιο παικτη εχουμε να δουμε απο τον βιτολο,αρα σωστα σαν σκεψη λες οτι θα καλυπτουν οι μεσοι,αλλα οι δικοι μας δεν μπορουν να το κανουν,

Γενικα θα σου πω κατι που το εχω ακουσει και απο μπολονι,χιτσφελτντ(που τον εχω πολυ μεγαλη εκτιμηση για την τακτικη του) και ο φεργκιουσο:"Οτι στο σύγχρονο ποδοσφαιρο η βαση της αναπτυξης ειναι τα πλαγια μπακ,απο κει ξεκινας να φτιαχνεις την ομαδα,"αρα δυσκολο να ακυρωσεις αυτες τις θεσεις,

Αυτο με το thread που λες ειναι καλη ιδεα,γουσταρω τακτικη,και ας μην σκαμπαζω πολλα
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Δεκτό. Για αυτό λοιπόν και όταν θέλουν 5ο παίκτη στα χαφ θυσιάζουν έναν επιθετικό και όχι αμυντικό. Thanks.

Ακόμη το θεωρώ ενδιαφέρον σύστημα προς μελέτη, αλλά πλέον κατανοώ και τους λόγους που δεν το έχω δει κάπου. hehe
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Ελπιζω να παρουσιαστει η ομαδα πανετοιμη , σοβαρη και να τρωει σιδερα απεναντι στην πρωην ομαδα σου.... Δεν θελω καν να σκεφτω οτι θα δω σκηνες Αποκαλυψης, Δευτερας Παρουσιας και Αναστασης νεκρων..... :mrgreen:

Το νου σου...

P.S. Μου αρεσει ομως που κρατας παντα "πισινη".... Το ποδοσφαιρο ειναι απροβλεπτο αθλημα , τα Νησια Φεροες πηγαν να κανουν ζημια κλπ... 8-)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Καλά η προώθηση των στόπερ ήταν δουλεμένη στη προπόνηση, οι γιώμες του Χακόμπο τί ήταν? :evil:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Προφανώς ο Ιάκωβος δεν έχει την άνεση που έχει ο Γλύκος με την μπάλα στα πόδια. :)
Μικρό το κακό λέω εγώ. 8-)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Ανάπτυξη :? παιχνιδιού με γίώμες λοιπόν.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ανάπτυξη παιχνιδού μηδέν, αυτοματισμοί μηδέν κι αυτή η επιμονή σου στον κουρασμένο Lino όταν διαθέτεις το καλύτερο αριστερο μπακ στην Ελλάδα, δεν μορώ να τα ερμηνεύσω!
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

καταρχας να σου ζησει με τ'ονομα για τη σημερινη βαπτιση!

αλλά...

αν αληθευουν αυτα που λεει καταλαβαινεις οτι μελλον δεν υπαρχει...

απλα ερμηνευονται πολλα με εναν πολυ ασχημο και επιζημιο για την ομαδα λογο... :redcard: :redcard: :redcard:

για την προπονητικη σου τρικυμια ειναι περιττο να αναφερομαστε...

Ούτε το όνομα ούτε το σαιτ έχουν θέση εδώ μέσα...
Φιλικά, Moican4
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Φαρμακοποιέ, πριν φυτιλιάζεσε πρόσεχε ποιους διαβάζεις και τι πορεία έχουν.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ανάπτυξη παιχνιδού μηδέν, αυτοματισμοί μηδέν κι αυτή η επιμονή σου στον κουρασμένο Lino όταν διαθέτεις το καλύτερο αριστερο μπακ στην Ελλάδα, δεν μορώ να τα ερμηνεύσω!
καλα αν εμπαινε η βολιδα του Σταφ, τωρα και τι δε θα ακουγε!
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ανάπτυξη παιχνιδού μηδέν, αυτοματισμοί μηδέν κι αυτή η επιμονή σου στον κουρασμένο Lino όταν διαθέτεις το καλύτερο αριστερο μπακ στην Ελλάδα, δεν μορώ να τα ερμηνεύσω!
γειά σου ρε Αποστόλη! το ...καλυτερο αρ. μπακ στην Ελλάδα!!!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Sorry παιδες αλλα τι εχει παιχτει με δωνη και δεν το γνωριζουμε???
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Η γνωστή βιτριόλικη μουτσούνα έβγαλε χολή, και πάλι. Ναι αυτός που έβριζε μέσα στο φόρουμ, όποιον είχε αντίθετη άποψη-ανάλυση των γεγονότων, νομίζοντας ότι προσπαθούν να τον φιμώσουν και να αποκρύψουμε την αλήθεια του.

Μας λέει ότι ο προπονητής έχει πολύ φιλικές σχέσης με έναν μάνατζερ, συγκεκριμένα του κουμάλο. Και για αυτό πήραμε τον παίχτη. Επίσης ότι το μάρμαρο της επιλογής το χρεώνονται λανθασμένα οι Ζ-ΓΧ. Επίσης ότι κάποιοι παίκτες κατηγορούν τον προπονητή και τις παρέες του(μάνατζερ) για το ότι δεν παίζουν και ότι δεν έχουν σωστή αντιμετώπιση (π.χ. μπιπ-μπιπ vol.2). :lol:

Εάν δεν είχε την νοοτροπία "είμαι ένα αδικημένο σκασμένο που πρέπει να μου δώσετε σημασία" ίσως και να γινόταν καλός ρεπόρτερ. Εχει όμως την νοοτροπία να βλέπει παντού εχθρούς και φαντάσματα και η στάση του είναι μονίμος κατά της ηγεσίας του Π.Α.Ο.Κ., δηλώνοντας ότι "έτσι προσφέρει στην ομάδα του".
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

:?: :?: :?:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Αν και δεν ξέρω τι μαλ@κία θα έγραψε πάλι, υποψιάζομαι ότι αναφέρεται στο γνωστό αποκλεισμένο από το φόρουμ, site.
Κακώς ασχολούμαστε με "δημοσιογράφο" επιπέδου ραπτόπουλου .... τσε βγάλε. :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”