Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ABOLEYTOI έγραψε:γύρω στο 75 μπήκα στο γήπεδο σήμερα
από τις ανοιχτές πόρτες της θύρας 6
χωρίς εισιτήριο
με τη τσάντα μου στον ώμο
μια ωραία σεκιουριτού με κοίταξε από μακριά
το ίδιο και 2 μπάτσοι που στέκονταν παρακεί.

Η προβοκάτσια είναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ, επαγρυπνείτε.
Άρπαξε την ευκαιρία και κάνε καμάκι στην σεκιουριτατζού! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Η διάφορα τοτε με τώρα ειναι ότι είμαστε ΟΚΟΝΟΜΙΚΑ ανεξάρτητοι η έστω θα γίνουμε πολυ σύντομα και δεν μπορει κάποιος με εκβιασμούς να μας κανει να μην αντιδραμε γιατι έχουμε οικονομικα προβλήματα

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

tsou έγραψε:και πριν προλάβετε μερικοί να πείτε οτί αν δε στηρίζεις γκαγκάτση εφόσον ήρθε(αν έρθει) στον ΠΑΟΚ κτλ κτλ, θεωρώ οτί είναι σωστό να σας συμβουλέψω να ψαχτείτε, γιατί κανονικά εσείς γαύροι έπρεπε να έχετε γίνει.
όχι, υπάρχουν και μερικοί που δεν ξεχνάνε και δεν πουλάνε τα πάντα, ακόμα και τη μάνα τους στο διάβολο για να δούνε μια άσπρη μέρα.
Στην επόμενη τέτοια μαλ@κία που θα γράψεις, έφυγες μόνιμα.
Αν δεν αντέχεις την διαφορετική άποψη, σήκω και φύγε μόνος.
DC
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Λαθος μεγαλο....λαθος τον συμβουλεψαν καποιοι τον Ιβαν, αν οντως θελει να χρησιμοποιησει τα ιδια ''υπογεια μεσα'' για να προστατεψει την επενδυση του...και καλα θα κανει για μενα....ας βρει αλλον...
οχι αυτον....αλλον...
μπορει να τους''τρυπησει'' αν θελει χωρις να χρειαζεται να φερει πισω το Ακατονομαστο Λαμογιο,που καθωταν στην Σουιτα του καραισκακη με τον λιγδιαρι της κινητης,και απολαμβαναν μαζι την σφαγη του ΠΑΟΚ.
Εξαλλου χεσμενο τον εχουνε ολοι στην αθηνα....τι να τον κανουμε εμεις;
χεσμενο και πεταμενο....οπως του αξιζει αλλωστε.
Τον μεγαλυτερο και χειροτερο γενιτσαρο στην ιστορια αυτης της ομαδας,πανε να ξαναφερουν πισω....
ντροπη....

σορυ...μαγκες,αλλα για καποια πραγματα στην ζωη υπαρχει και ενα οριο...
...δεν ...καταπινεται ευκολα το φαρμακι
και μαλιστα για δευτερη φορα...
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Κατ' αρχήν, δεν είδα να ανακοινώθηκε πουθενά ο γκαγκάτσης. Οπότε, ας περιμένουμε.
Προσωπικά δεν τον θέλω στον ΠΑΟΚ. Όχι γιατί είναι βρώμικος. Έχω ξαναγράψει ότι κάποια στιγμή, ο Ιβάν θα χρειαστεί να "λερωθεί' για να γίνει η δουλειά του. Δηλαδή, όταν εμείς του ζητάμε να στείλει κανέναν άσβερκο στα κοράκια, αυτό είναι "καθαρό";
Τον γκαγκάτση εγώ τον θεωρώ καμένο χαρτί. Δεν πέτυχε κάτι επί Ζαγοράκη και στις εκλογές της ΕΠΟ πήρε τα 3 του.
Γιατί να πετύχει τώρα; Το εφάπαξ του ψάχνει ο άνθρωπος.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

όχι logios τα περί Socrates δεν είναι καθόλου άνευ ουσίας.
είναι κάτι παρεμφερές.
θυμάσαι τον Παπαπέτρου; τον Βαλλιάνο; θυμάσαι καθαρά τους τίτλους της θρυλέενας;
θυμάσαι τα πέναλντι; τις σφαγές; τα τηλέφωνα; τις παράγκες; το σάπιο κατεστημένο που βρίζαμε; θυμάσαι το ''η θρυλέενα και το αιγάλεω να κερδάνε και όλοι οι άλλοι να πάνε να ψοφίσουν''; αν ήσουν ΠΑΟΚτσής και τότε, θυμάσαι τις πίκρες και τις απογοητεύσεις που είχαμε; την αγανάκτηση; τα συλλαλητήρια;
θυμάσαι ποιοι ήταν συνηφασμένοι με όλο αυτό; Socrates, Victoras, Τhomas, Gagatsis; σου θυμίζουν κάτι τα παράπανω ονόματα; δεν απευθύνομαι μόνο σε σένα φυσικά, αλλά σε όλους που δεν ενοχλούνται.
είναι ντροπή αυτός ο άνθρωπος να συνδέεται με τον ΠΑΟΚ.
ο ΠΑΟΚ ανέκαθεν εκπροσωπούσε την τιμιότητα και την αδικία.
το να προσλαμβάνεις έναν από αυτούς(για μένα είναι το ίδιο είτε προσλάβεις αυτόν είτε τον Κόκκαλη) σημαίνει:
1.οτί αναγνωρίζεις το σάπιο οικοδόμημα της θρυλέενας σαν κάτι καθαρίο και δίκαιο
ή
2.οτί θεωρείς σάπιο κάθε επίτευγμα της θρυλέενας αλλά παρόλαυτα προσπαθείς να χτίσεις κάτι αντίστοιχα σάπιο, μισητό, αηδιαστικόκαι εσύ.
συγνώμη αλλά σε καμία από τις 2 κατηγορίες δε θέλω να ανήκω
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ο Γκαγκάτσης δεν έχει καμία θέση στον ΠΑΟΚ..
Δεν τον έχω για τόσο χαζό το Ρώσσο να μας προκαλέσει έτσι στα καλά καθούμενα..
Διότι να θυμήσω οτι όταν ο εν λόγο κύριος ήρθε στον ΠΑΟΚ κατάφεραν και μας έσφαξαν σε 3 ματς απανωτά κλέβωντάς μας 5 βαθμούς!!! Πανιώνιο καθαρό γκολ Βιειρινια, Τρίπολη σφαγη κλπ.. όσοι θυμούνται ξέρουν..
Την χρονιά που να σας θυμήσω ήμουν στο -2 πριν την Σπαναθοσφαγή..

ΙΒΑΝ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ..!!
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

DC έγραψε:
tsou έγραψε:και πριν προλάβετε μερικοί να πείτε οτί αν δε στηρίζεις γκαγκάτση εφόσον ήρθε(αν έρθει) στον ΠΑΟΚ κτλ κτλ, θεωρώ οτί είναι σωστό να σας συμβουλέψω να ψαχτείτε, γιατί κανονικά εσείς γαύροι έπρεπε να έχετε γίνει.
όχι, υπάρχουν και μερικοί που δεν ξεχνάνε και δεν πουλάνε τα πάντα, ακόμα και τη μάνα τους στο διάβολο για να δούνε μια άσπρη μέρα.
Στην επόμενη τέτοια μαλ@κία που θα γράψεις, έφυγες μόνιμα.
Αν δεν αντέχεις την διαφορετική άποψη, σήκω και φύγε μόνος.
DC
κατ'εμέ ένας οπαδός ο οποίος δεν τον απασχολεί να συμμαχήσει ακόμα και με τον διάβολο αρκεί να δει τίτλους και χαρές, θεωρώ οτί έχει νοοτροπία γαύρου. δεν νομίζω οτί είναι τόσο κακό αυτό που λέω.
αντέχω διαφορετική άποψη, δεν είπα οτί θα σκοτώσω κάποιον που έχει άλλη άποψη με μένα.
υγ: πράγματι είναι άσχημο και εκνευριστικό κάπιος αδερφός να λέει στον άλλον γίνε γαύρος ή γίνε άρης αλλά το οτί μπορείς να χαρακτηρίζεις μαλακία αυτό που λέω, ενώ εγώ αν τολμήσω να χαρακτηρίσω μαλακία κάτι ειπωμένο από εσένα θα έχω συνέπειες νομίζω οτί καθιστά δέον να επαναφέρεις στην τάξη έναν αδερφό με πιο ευγενικό τρόπο.
έχω λαθος;
φιλικά
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Έχεις 2 λάθη.
Πρώτον, στους κανονισμούς του φόρουμ (6.6) θα διαβάσεις ότι μπορείς να ασκείς κριτική σε απόψεις αλλά όχι σε χρήστες και δεύτερον ... επιμένεις.
Ήδη έχεις κίτρινη με βάση το 8.28.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Το θεωρώ μεγάλο αυτογκολ και δε νομίζω να το φάμε τόσο εύκολα.

Μάλλον υπάρχει μικρή φωτιά και αφήσανε καπνό για να δούνε αντιδράσεις.

Το θεωρώ επικό λάθος αν γίνει
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Καταρχήν όποιος νομίζει πως ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πάρει τη θέση-ρόλο του γαύρου είναι απλά αστείο.
Ή νομίζεις πως ο ΠΑΟΚ θα πάρει πρωτάθλημα λόγω διαιτησίας?
Αλλά εδώ σε σφάζουνε στις 3 απ'τα 4 χρονιές στα πλέι-οφ (και τη μία τους πάτησες αγωνιστικά αφού σου κλέψαν το πρωτάθλημα πρώτα).
Φέτος ήδη αρχίσανε πάλι. Εύνοια δεν είναι μόνο ο πρωταθλητής. Εύνοια είχε και ο βάζελος στις δεύτερες θέσεις, εύνοια και η αεκ στο κύπελλο κλπ.
Και μιλάμε για ένα πρωτάθλημα που ούτως ή άλλως δεν το χάνει ο γαύρος.
Αλλά ο Γκαγκάτσης είναι καμένο χαρτί.Τελείωσε ρε παιδί μου,πως να το κάνουμε.

@tsou όσο περήφανος κι αν νιώθεις οι άλλοι θα έχουν να σου πουν πάλι κάτι...Και οι γαύροι νιώθουν περήφανοι και οι βάζελοι και τα χανούμια και οι γριές.
Αν είναι να διαλέξω πχ να πάρω κύπελλο με ψεύτικο πέναλτι ή να χάσω με ψεύτικο πέναλτι αλλά να είμαι περήφανος, θα διαλέξω το πρώτο και θα είμαι πάλι περήφανος. Αρκετά.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

δεκτή η κίτρινη. το έπρεπε να γίνετε γαύροι το πέρνω πισώ γιατί είναι λάθος.
το οτί αυτός που θέλέι πάση θυσία τρόπαια και δεν τον απασχολεί ο τρόπος που θα έρθουν, έχει μια νοοτροπία η οποία τείνει να μοιάζει σε νοοτροπία οπαδού του γαύρου δεν νομίζω οτί είναι κολάσιμο αλλά είναι στα πλαίσια ανταλλαγής απόψεων.
διαφωνείς;
υγ: ο ιβάν αποκλείεται από την Ρωσία να ξέρει τον γκαγκάτση και να είχε σκεφτεί να συνεργαστεί μαζί του. το σίγουρο είναι οτί κάποιος τον συμβούλεψε για αυτό. και το σίγουρο είναι οτί (αν έρθει) αυτός που τον συμβούλεψε είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης και αποδοχής του Ιβάν. και είναι άνθρωπος που συμπαθεί και έχει σχέσεις με τον γκαγκάτση. η εξίσωση έχει δηλαδή ως εξής.
άνθρωπος εμπιστοσύνης Ιβάν + καλες σχέσεις με γκαγκάτση = Ζαγοράκης
νομίζω οτί η εξίσωση βγαίνει.
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

μακρια από εμάς αυτός ο τίποτας.
Αν κάνει αυτό το λάθος ο Σαββίδης για μένα θα σημαίνει ότι τελικά δεν ξέρει τίποτα μα τίποτα για την ομάδα και το τι έχει παιχτεί γύρω της τα τελευταία χρόνια.
Δεν χτυπάς με αυτό το παρτάλι το σύστημα.
Ούτε να το σκέφτομαι.Ελπίζω να είναι απλές φήμες που προμοτάρουν οι αβανταδόροι του γκαγκάτση
ΥΓ. Ο γιός είναι αξιοπρεπέστατος.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

brigate4 έγραψε:Αν είναι να διαλέξω πχ να πάρω κύπελλο με ψεύτικο πέναλτι ή να χάσω με ψεύτικο πέναλτι αλλά να είμαι περήφανος, θα διαλέξω το πρώτο και θα είμαι πάλι περήφανος. Αρκετά.
διαφωνώ. δεν μπορώ να χαρώ κάτι που είναι ψεύτικο. δε μπορώ να νιώθω περήφανος για κάτι τέτοιο.
άρα εσύ δικαιολογείς τους γάυρους που νιώθουν περήφανοι και λένε 39 μόνοι μας-38 όλοι τους;
υγ: πίστεψε υπάρχει μια(έστω πολύ μικρή) μερίδα γαύρων οι οποίοι ντρέπονται για την συνεχή εύνοια που έχουν και ανανγωρίζουν οτί πολλά από αυτά που έχουν είναι κάλπικα.
μην νομίζεις οτί νιώθουν περήφανοι. ντρέπονται. και για πολλούς είναι κατάρα να υποστηρίζουν μια ομάδα που πάντα έχει τον πλάγιο τρόπο να παίρνει οτί θελήσει. δεν είναι για όλους ωραίο. και φυσικά δεν θα ήθελα αυτήν την κατάρα να την νιώσω. :pano:
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

tsou έγραψε:δεκτή η κίτρινη. το έπρεπε να γίνετε γαύροι το πέρνω πισώ γιατί είναι λάθος.
το οτί αυτός που θέλέι πάση θυσία τρόπαια και δεν τον απασχολεί ο τρόπος που θα έρθουν, έχει μια νοοτροπία η οποία τείνει να μοιάζει σε νοοτροπία οπαδού του γαύρου δεν νομίζω οτί είναι κολάσιμο αλλά είναι στα πλαίσια ανταλλαγής απόψεων.
διαφωνείς;
υγ: ο ιβάν αποκλείεται από την Ρωσία να ξέρει τον γκαγκάτση και να είχε σκεφτεί να συνεργαστεί μαζί του. το σίγουρο είναι οτί κάποιος τον συμβούλεψε για αυτό. και το σίγουρο είναι οτί (αν έρθει) αυτός που τον συμβούλεψε είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης και αποδοχής του Ιβάν. και είναι άνθρωπος που συμπαθεί και έχει σχέσεις με τον γκαγκάτση. η εξίσωση έχει δηλαδή ως εξής.
άνθρωπος εμπιστοσύνης Ιβάν + καλες σχέσεις με γκαγκάτση = Ζαγοράκης
νομίζω οτί η εξίσωση βγαίνει.
Λάθος μεγάλο. Οι κασέτες που είχε κάποτε ο Τριανταφυλλόπουλος στις εκπομπές του (βλέπε "το Αιγάλεω και ο ΟΣΦΠ να κερδάνε κτλ κτλ κτλ" πριν ~10 χρόνια αν θυμάμαι καλά) δεν προέκυψαν από την αστυνομία ή το ίδιο το Μάκη, αλλά από επιχειρηματία που ΠΡΙΝ βάλει τα ωραία του λεφτά, προσέλαβε ιδιωτικό ντέντεκτιβ, του έφεραν μετά από λίγες βδομάδες (ΤΟΣΟ εύκολο ήταν) τις κασέτες, τις άκουσε και ΔΕΝ τα έβαλε.

Εγώ κόβω το χέρι μου από τη ρίζα οτι ο Ιβάν ξέρει και παραξέρει τι παίζει και μάλιστα με ΑΠΕΙΡΕΣ λεπτομέρειες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”