Φανέλα ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Re: Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Εγώ θυμάμαι πριν 4-5 χρόνια ένα τάλιρο έσκασα για τύπωμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xrictoforoc την Σάβ 20 Οκτ 2012, 16:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Ρε σεις,κάνω κάτι φανέλες Nike για κάτι που τις θέλω,και στη μαύρη θα βάλω μια ρίγα άσπρη,μαύρη και ένα τρίτο χρώμα,αυτό το τρίτο τι χρώμα να είναι?Στην αρχή σκέφτηκα γκρι η πορτοκαλί,αλλά δεν είμαι σίγουρος.Έχετε καμιά ιδέα?
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Γκρι καλύτερα. ;)
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

OΚ,την έκανα γκρι και μου φάνηκε ωραίο.Τώρα δεν ξέρω...
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Αν έχεις κάνει save το PSD δείξ'την μας και με πορτοκαλί. :D
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

pirate_salonica έγραψε:Ρε σεις,κάνω κάτι φανέλες Nike για κάτι που τις θέλω,και στη μαύρη θα βάλω μια ρίγα άσπρη,μαύρη και ένα τρίτο χρώμα,αυτό το τρίτο τι χρώμα να είναι?Στην αρχή σκέφτηκα γκρι η πορτοκαλί,αλλά δεν είμαι σίγουρος.Έχετε καμιά ιδέα?
Aπλά σε πρακτικό επίπεδο όταν παίζεις με ασπρόμαυρη ομάδα ούτε το γκρι βολεύει (που τις γουστάρω πολύ) χρειάζεσαι ένα άσχετο χρώμα.
Άβαταρ μέλους
muffon19

Δημοσίευση από muffon19 »

slidar έγραψε:Η ΡΕΤΡΟ ΦΑΝΕΛΑ ΧΩΡΙΣ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ..

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
File mou pou tha th vrw etsi kai poso??
Άβαταρ μέλους
muffon19

Δημοσίευση από muffon19 »

slidar έγραψε:Η ΡΕΤΡΟ ΦΑΝΕΛΑ ΧΩΡΙΣ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ..

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
File mou pou tha th vrw etsi kai poso??
Άβαταρ μέλους
GeorgT

Δημοσίευση από GeorgT »

sts71 έγραψε: Στην μπουτίκ που πήγα είχαν μείνει δύο ριγέ φανέλες. Ωραία αρχίσαμε. Ημέρα ματς με το χανουμι το πρώτο μετά την επανέναρξη της μπουτίκ και έχουν έλλειψη στο πιο περιζήτητο είδος.
και εγω ετσι τα ειδα sts αλλα τωρα μας γραφουν πρόλογο οτι φύγαν χθες τουλάχιστον 100 φανελες που δεν το κοβω κ πολυ true!!

Κανένας που πήγε χθες κ μπορεί να μας το επιβεβαιώσει??

ΑΑ και πια ασπρη φανελα λενε χωρις γιακα για 30€ λενε, δεν θυμαμαι τίποτα συγκεκριμένο (μονο κατι απλές βαμβακερές umbro σαν συνδεσμητικες μονο)
Άβαταρ μέλους
teofan
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από teofan »

Λοιπόν...2 ιδέες:

:arrow: 1) Να προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε σαν ιστορικό αρχείο με φωτογραφίες και photoshop φανέλες από το παρελθόν μέχρι σήμερα...Τι λέτε? Θα είναι ωραίο να έχουμε κάπου συγκεντρωμένα τις φανέλες κάθε χρονιάς...μέχρι σήμερα. Περιμένω γνώμες.

Εικόνα

Αφορμή 2 ωραίες φανέλες από την PUMA που είχαμε στο παρελθόν. Πάρτε μάτι: Εικόνα

Εικόνα

:arrow: 2) Να συγκεντρώσουμε επίσημα κάποια σχέδια και να τα στείλουμε στην ΠΑΕ. Το έχω κάνει 1-2 χρονιές σε προσωπικό email σε άτομο στην ΠΑΕ...και ούτε απάντηση δε πήρα...καλά..όχι ότι περίμενα κάτι άλλο..Τι λέτε?

BONUS φανέλα :pano:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Τι ΕΠΟΣ φανέλα ήταν αυτή κάτω κάτω? :opaokara: Τσέκαρε τις φωτό τις άλλες δε δουλεύουν.
Άβαταρ μέλους
axilleas4

Δημοσίευση από axilleas4 »

slidar,sts71 και όσους από σας,σας πείραξε οτι κάποιος πουλούσε φανέλες στο μαγαζί του,τι κάνατε και ποιον κηνυγήσατε για τα πρόσφατα και παλαιότερα χρέη που ηταν πολλά μύρια ευρώ; Μονο τους "πληροφοριοδότες" της ΠΑΕ ξέρετε να κάνετε;

Κάνατε τη δουλειά σας,προμηθευτήκατε την φανελίτσα που σας άρεσε,που δεν διαθέτει η ΠΑΕ στο εμπόριο και μετά τον δώσατε κιολας...Αυτοί είστε.

Εσύ που έβαλες δημόσια τα στοιχεία του ανθρώπου πήρες την άδεια από αυτόν που τα ανάρτησε σε άλλη ιστοσελίδα και από τον ίδιο;

Οσο για τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας ξέρουμε τι συμφέροντα εκπροσωπούν και δεν έσβησαν τη συγκεκριμένη ανάρτηση παρόλο που απαγορεύονται να εκθέτονται προσωπικά στοιχεία δημόσια.
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Τι συμφέροντα εκπροσωπούμε; Για κάνε τον κόπο και γράψε "Αχιλλέα"...
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Ρε αλανι κανενα καιλε δεν ειχαμε να δωσουμε τον ανθρωπο.

Απλα εμενα μου αρεσε η φανελα και εψαξα να την βρω .. Εγραψε ενα παλικαρι για ροδο και απο εκει το ειδα.
sts71

Δημοσίευση από sts71 »

Φίλε Αχιλλέα4 μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις...
sts71 έγραψε:Ελα όμως που ο ροδίτης αντιπρόσωπος (δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο) βρήκε άκρη και έχει φανέλες και μάλιστα ατύπωτες. Και φαντάζομαι ότι έχει ατύπωτες φανέλες: 1ον γιατί δεν έχει τα λογότυπα του ΟΠΑΠ και 2ον γιατί έτσι ατύπωτες τις φέρνει ο μεσάζοντας και στον ΠΑΟΚ. Αρα και σε αυτόν κατέληξαν έτσι. Απευθείας από αυτή την εταιρία και ΠΑΡΑΝΟΜΑ βάσει της συμφωνίας με την ΠΑΕ.
Που κατάλαβες ρε αλάνι, ότι έχω πρόβλημα και "δινω" τον άνθρωπο; Και πως τον κυνηγάω? Και ποια συμφέροντα εξυπηρετά το σάιτ και εμείς? Θα μας πεις?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”