Φανέλα ΠΑΟΚ
- xrictoforoc
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Εγώ θυμάμαι πριν 4-5 χρόνια ένα τάλιρο έσκασα για τύπωμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xrictoforoc την Σάβ 20 Οκτ 2012, 16:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- pirate_salonica
Ρε σεις,κάνω κάτι φανέλες Nike για κάτι που τις θέλω,και στη μαύρη θα βάλω μια ρίγα άσπρη,μαύρη και ένα τρίτο χρώμα,αυτό το τρίτο τι χρώμα να είναι?Στην αρχή σκέφτηκα γκρι η πορτοκαλί,αλλά δεν είμαι σίγουρος.Έχετε καμιά ιδέα?
- xrictoforoc
- pirate_salonica
- xrictoforoc
Aπλά σε πρακτικό επίπεδο όταν παίζεις με ασπρόμαυρη ομάδα ούτε το γκρι βολεύει (που τις γουστάρω πολύ) χρειάζεσαι ένα άσχετο χρώμα.pirate_salonica έγραψε:Ρε σεις,κάνω κάτι φανέλες Nike για κάτι που τις θέλω,και στη μαύρη θα βάλω μια ρίγα άσπρη,μαύρη και ένα τρίτο χρώμα,αυτό το τρίτο τι χρώμα να είναι?Στην αρχή σκέφτηκα γκρι η πορτοκαλί,αλλά δεν είμαι σίγουρος.Έχετε καμιά ιδέα?
και εγω ετσι τα ειδα sts αλλα τωρα μας γραφουν πρόλογο οτι φύγαν χθες τουλάχιστον 100 φανελες που δεν το κοβω κ πολυ true!!sts71 έγραψε: Στην μπουτίκ που πήγα είχαν μείνει δύο ριγέ φανέλες. Ωραία αρχίσαμε. Ημέρα ματς με το χανουμι το πρώτο μετά την επανέναρξη της μπουτίκ και έχουν έλλειψη στο πιο περιζήτητο είδος.
Κανένας που πήγε χθες κ μπορεί να μας το επιβεβαιώσει??
ΑΑ και πια ασπρη φανελα λενε χωρις γιακα για 30€ λενε, δεν θυμαμαι τίποτα συγκεκριμένο (μονο κατι απλές βαμβακερές umbro σαν συνδεσμητικες μονο)
Λοιπόν...2 ιδέες:
1) Να προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε σαν ιστορικό αρχείο με φωτογραφίες και photoshop φανέλες από το παρελθόν μέχρι σήμερα...Τι λέτε? Θα είναι ωραίο να έχουμε κάπου συγκεντρωμένα τις φανέλες κάθε χρονιάς...μέχρι σήμερα. Περιμένω γνώμες.

Αφορμή 2 ωραίες φανέλες από την PUMA που είχαμε στο παρελθόν. Πάρτε μάτι:

2) Να συγκεντρώσουμε επίσημα κάποια σχέδια και να τα στείλουμε στην ΠΑΕ. Το έχω κάνει 1-2 χρονιές σε προσωπικό email σε άτομο στην ΠΑΕ...και ούτε απάντηση δε πήρα...καλά..όχι ότι περίμενα κάτι άλλο..Τι λέτε?
BONUS φανέλα

Αφορμή 2 ωραίες φανέλες από την PUMA που είχαμε στο παρελθόν. Πάρτε μάτι:

BONUS φανέλα

- pirate_salonica
slidar,sts71 και όσους από σας,σας πείραξε οτι κάποιος πουλούσε φανέλες στο μαγαζί του,τι κάνατε και ποιον κηνυγήσατε για τα πρόσφατα και παλαιότερα χρέη που ηταν πολλά μύρια ευρώ; Μονο τους "πληροφοριοδότες" της ΠΑΕ ξέρετε να κάνετε;
Κάνατε τη δουλειά σας,προμηθευτήκατε την φανελίτσα που σας άρεσε,που δεν διαθέτει η ΠΑΕ στο εμπόριο και μετά τον δώσατε κιολας...Αυτοί είστε.
Εσύ που έβαλες δημόσια τα στοιχεία του ανθρώπου πήρες την άδεια από αυτόν που τα ανάρτησε σε άλλη ιστοσελίδα και από τον ίδιο;
Οσο για τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας ξέρουμε τι συμφέροντα εκπροσωπούν και δεν έσβησαν τη συγκεκριμένη ανάρτηση παρόλο που απαγορεύονται να εκθέτονται προσωπικά στοιχεία δημόσια.
Κάνατε τη δουλειά σας,προμηθευτήκατε την φανελίτσα που σας άρεσε,που δεν διαθέτει η ΠΑΕ στο εμπόριο και μετά τον δώσατε κιολας...Αυτοί είστε.
Εσύ που έβαλες δημόσια τα στοιχεία του ανθρώπου πήρες την άδεια από αυτόν που τα ανάρτησε σε άλλη ιστοσελίδα και από τον ίδιο;
Οσο για τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας ξέρουμε τι συμφέροντα εκπροσωπούν και δεν έσβησαν τη συγκεκριμένη ανάρτηση παρόλο που απαγορεύονται να εκθέτονται προσωπικά στοιχεία δημόσια.
Ρε αλανι κανενα καιλε δεν ειχαμε να δωσουμε τον ανθρωπο.
Απλα εμενα μου αρεσε η φανελα και εψαξα να την βρω .. Εγραψε ενα παλικαρι για ροδο και απο εκει το ειδα.
Απλα εμενα μου αρεσε η φανελα και εψαξα να την βρω .. Εγραψε ενα παλικαρι για ροδο και απο εκει το ειδα.
Φίλε Αχιλλέα4 μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις...
Που κατάλαβες ρε αλάνι, ότι έχω πρόβλημα και "δινω" τον άνθρωπο; Και πως τον κυνηγάω? Και ποια συμφέροντα εξυπηρετά το σάιτ και εμείς? Θα μας πεις?sts71 έγραψε:Ελα όμως που ο ροδίτης αντιπρόσωπος (δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο) βρήκε άκρη και έχει φανέλες και μάλιστα ατύπωτες. Και φαντάζομαι ότι έχει ατύπωτες φανέλες: 1ον γιατί δεν έχει τα λογότυπα του ΟΠΑΠ και 2ον γιατί έτσι ατύπωτες τις φέρνει ο μεσάζοντας και στον ΠΑΟΚ. Αρα και σε αυτόν κατέληξαν έτσι. Απευθείας από αυτή την εταιρία και ΠΑΡΑΝΟΜΑ βάσει της συμφωνίας με την ΠΑΕ.