Π.Α.Ο.Κ. - Ίκαρος Καλλιθέας 71-48 Σχόλια και παραλειπόμενα
Π.Α.Ο.Κ. - Ίκαρος Καλλιθέας 71-48 Σχόλια και παραλειπόμενα
Απέναντι σε μια υγιή οικονομικά ομάδα ελπίζω ότι θα δούμε την πρώτη νίκη για το πρωτάθλημα. Σήμερα το απόγευμα κάνουν και αυτοί πρεμιέρα στο πρωτάθλημα με τον Απόλλωνα Πατρών. Στο κύπελλο αποκλείστηκαν από τον ΚΑΟΔ.
*Πρόσθεσα σκορ
*Πρόσθεσα σκορ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pegasus την Κυρ 21 Οκτ 2012, 18:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ίκαρος Καλλιθέας 21/10 17.00 ΕΤ3 - Παλατάκι
θεωρώ πως για μας τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα. Ελπίζω σε νίκη (δύσκολα ή εύκολα) ώστε να κερδίσουμε χρόνο μέχρι να δέσει η ομάδα. Ελπίζω να μην έχουμε απουσίες και κυρίως να έχουμε κόσμο. Είναι μια καλή ευκαιρία να δείξουμε στον πρόεδρο ότι είμαστε κοντά του και τον στηρίζουμε στα δύσκολα. Όχι μόνο τότε που σήκωνε κούπες...
Μιας και το τοπικ τού γαύρου έσπευσε πυροσβεστικά να κλειδώσει ο φώτης (και καλά έκανε) απαντάω στον μπάνε361 ότι το τόπικ "Ποιον παίκτη θέλετε στη ΠΑΟΚΑΡΑ" είναι μια τεραστια αερολογία αν και αυτό δεν λέει κάτι. Επίσης πες μου έναν λόγο να θέλει ο ντούντα ή ο ζέλικο να σε βοηθήσουν με τον ερχομό τους. Ή μάλλον άσε καλύτερα. Μην απαντάς. Δεν υπάρχει λόγος.
DC, ήρεμα άσε συ...
Μιας και το τοπικ τού γαύρου έσπευσε πυροσβεστικά να κλειδώσει ο φώτης (και καλά έκανε) απαντάω στον μπάνε361 ότι το τόπικ "Ποιον παίκτη θέλετε στη ΠΑΟΚΑΡΑ" είναι μια τεραστια αερολογία αν και αυτό δεν λέει κάτι. Επίσης πες μου έναν λόγο να θέλει ο ντούντα ή ο ζέλικο να σε βοηθήσουν με τον ερχομό τους. Ή μάλλον άσε καλύτερα. Μην απαντάς. Δεν υπάρχει λόγος.
DC, ήρεμα άσε συ...
- KalamarGiannis
φοβάμαι ότι την έχετε πέσει πολύ στο αδέλφι...
ότι και να ναι κουβέντα κάνουμε για την αγαπημένη μας ομάδα, θα υπάρχουν διαφωνίες, θα υπάρχουν διαφορετικές γνώμες και οπτικές, και ακόμα ακόμα θα αυτοαναιρούμαστε συχνά πυκνά λόγω της παραφροσύνης της ομάδας που υπηρετούμε...
και για μένα η λογική μου τεστάρεται και αλλάζει κατεύθυνση αρκετές φορές...και θα έχω πει και θα πω στο μέλλον αυτοαναιρούμενα σχόλια... είναι τι νιώθεις κι εκείνη τη στιγμή που πονάει η 30αρα και σωστά ο bane δεν το καταπίνει αμάσητο...
να θυμόμαστε την εξυγίανση αλλά να την κάνουμε σαν ΠΑΟΚ. μια φορά ρε γαμώτο να τρώει σίδερα η ομάδα και να μην είναι τρε μπαναλ. Να παίζουν όλοι σαν τον Τσαιρέλη, τον Πιτ, τον τύπο με το 7 τον αυθεντικό...
από τον Σούλη έχω παράπονα αλλά περιμένω στο τέλος της χρονιάς να δω τι θα λέμε...
πρόπερσυ του βγήκε, πέρσυ όχι...
\
ΥΓ Γνώρισα τον Ντόνυ στην Καλαμαριά, εξαιρετικό παιδί!
ότι και να ναι κουβέντα κάνουμε για την αγαπημένη μας ομάδα, θα υπάρχουν διαφωνίες, θα υπάρχουν διαφορετικές γνώμες και οπτικές, και ακόμα ακόμα θα αυτοαναιρούμαστε συχνά πυκνά λόγω της παραφροσύνης της ομάδας που υπηρετούμε...
και για μένα η λογική μου τεστάρεται και αλλάζει κατεύθυνση αρκετές φορές...και θα έχω πει και θα πω στο μέλλον αυτοαναιρούμενα σχόλια... είναι τι νιώθεις κι εκείνη τη στιγμή που πονάει η 30αρα και σωστά ο bane δεν το καταπίνει αμάσητο...
να θυμόμαστε την εξυγίανση αλλά να την κάνουμε σαν ΠΑΟΚ. μια φορά ρε γαμώτο να τρώει σίδερα η ομάδα και να μην είναι τρε μπαναλ. Να παίζουν όλοι σαν τον Τσαιρέλη, τον Πιτ, τον τύπο με το 7 τον αυθεντικό...
από τον Σούλη έχω παράπονα αλλά περιμένω στο τέλος της χρονιάς να δω τι θα λέμε...
\
kostasff έγραψε:θεωρώ πως για μας τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα. Ελπίζω σε νίκη (δύσκολα ή εύκολα) ώστε να κερδίσουμε χρόνο μέχρι να δέσει η ομάδα. Ελπίζω να μην έχουμε απουσίες και κυρίως να έχουμε κόσμο. Είναι μια καλή ευκαιρία να δείξουμε στον πρόεδρο ότι είμαστε κοντά του και τον στηρίζουμε στα δύσκολα. Όχι μόνο τότε που σήκωνε κούπες...
+ 1998
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Δευ 15 Οκτ 2012, 22:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν προλάβει ο Χαραλαμπίδης, πιστεύω θα έχουμε καλύτερα εικόνα και μεγαλύτερη διάρκεια..
Γιάννη, κάποιος περίμενε νίκη στο σεφ (όχι, δεν είναι αστείο) κι αυτό χρίζει ιατρικής βοήθειας όσο ΠΑΟΚ κι αν είσαι...
Χαλαρά μιλάμε. Εγώ τουλάχιστον και δεν εχω πρόβλημα να μου την πει κάποιος. Εκτός αν αυτός ο κάποιος είναι ο Θωμάς...
Υ.Γ. Που χάθηκε εσυ μωρέ, τώρα που άναψαν τα αίματα???

Χαλαρά μιλάμε. Εγώ τουλάχιστον και δεν εχω πρόβλημα να μου την πει κάποιος. Εκτός αν αυτός ο κάποιος είναι ο Θωμάς...

Υ.Γ. Που χάθηκε εσυ μωρέ, τώρα που άναψαν τα αίματα???
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
KalamarGiannis έγραψε:φοβάμαι ότι την έχετε πέσει πολύ στο αδέλφι...
\
Ο Ντόνι είναι πουλέν και χαίρομαι που τον γνώρισες. Γενικά οι Βόρειοι (εκτός Άγγλων) είναι ακρετά καλοί τύποι (Σκωτσέζοι-Ιρλανδοί-Νορβηγοί). Βέβαια έχουμαι και κοινά ως χώρα με τους Irish και παρόμοια κρίση.
Ευελπιστώ σε νίκή με στήριξη έστω 500 οπαδών μας. Πάντως δεν είναι εύκολος αντίπαλος ο Ίκαρος. Είναι δουλεμένη ομάδα και με βάθος πάγκου.
DANNY mcgrath που έλεγε και ο απίθανος speaker της net, θέλουμε να δαγκώνεις την Κυριακή!!!
[youtube]7l3N5No7hPw&feature=fvwrel[/youtube]
[youtube]7l3N5No7hPw&feature=fvwrel[/youtube]
Αναμενόμενη τιμή, ούτε ιδιαίτερα ψηλή ούτε ιδιαίτερα χαμηλή. Βέβαια (και) αυτό τον καιρό κάθε ευρώ μετράει. Ντιβόσιο για διχίλιαρο.
Αν κρίνω από την συμμετοχή σ' αυτό το θέμα, θα γίνει sold out αύριο..... 

Αν κρατήσουμε κλειστά τα πέταλα και τα μισά βιπς, μπορεί
.

Οποιος παει γηπεδο ας πει αν πωλουνται οι νεες εμφανισεις της ομαδας να χωσουμε κανεναν να μας παρει.
παμε γερα για την 1η νικη.... δυσκολο απογευμα αλλα ελπιζω στη νικη

Re: Απ: Π.Α.Ο.Κ. - Ίκαρος Καλλιθέας 21/10 17.00 ΕΤ3 - Παλατά
Ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν πήραμε τον γιαννακίδη