Π.Α.Ο.Κ. - Ίκαρος Καλλιθέας 71-48 Σχόλια και παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Π.Α.Ο.Κ. - Ίκαρος Καλλιθέας 71-48 Σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Pegasus »

Απέναντι σε μια υγιή οικονομικά ομάδα ελπίζω ότι θα δούμε την πρώτη νίκη για το πρωτάθλημα. Σήμερα το απόγευμα κάνουν και αυτοί πρεμιέρα στο πρωτάθλημα με τον Απόλλωνα Πατρών. Στο κύπελλο αποκλείστηκαν από τον ΚΑΟΔ.

*Πρόσθεσα σκορ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pegasus την Κυρ 21 Οκτ 2012, 18:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ίκαρος Καλλιθέας 21/10 17.00 ΕΤ3 - Παλατάκι

Δημοσίευση από kostasff »

θεωρώ πως για μας τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα. Ελπίζω σε νίκη (δύσκολα ή εύκολα) ώστε να κερδίσουμε χρόνο μέχρι να δέσει η ομάδα. Ελπίζω να μην έχουμε απουσίες και κυρίως να έχουμε κόσμο. Είναι μια καλή ευκαιρία να δείξουμε στον πρόεδρο ότι είμαστε κοντά του και τον στηρίζουμε στα δύσκολα. Όχι μόνο τότε που σήκωνε κούπες...
Μιας και το τοπικ τού γαύρου έσπευσε πυροσβεστικά να κλειδώσει ο φώτης (και καλά έκανε) απαντάω στον μπάνε361 ότι το τόπικ "Ποιον παίκτη θέλετε στη ΠΑΟΚΑΡΑ" είναι μια τεραστια αερολογία αν και αυτό δεν λέει κάτι. Επίσης πες μου έναν λόγο να θέλει ο ντούντα ή ο ζέλικο να σε βοηθήσουν με τον ερχομό τους. Ή μάλλον άσε καλύτερα. Μην απαντάς. Δεν υπάρχει λόγος.
DC, ήρεμα άσε συ...
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

φοβάμαι ότι την έχετε πέσει πολύ στο αδέλφι...
ότι και να ναι κουβέντα κάνουμε για την αγαπημένη μας ομάδα, θα υπάρχουν διαφωνίες, θα υπάρχουν διαφορετικές γνώμες και οπτικές, και ακόμα ακόμα θα αυτοαναιρούμαστε συχνά πυκνά λόγω της παραφροσύνης της ομάδας που υπηρετούμε...
και για μένα η λογική μου τεστάρεται και αλλάζει κατεύθυνση αρκετές φορές...και θα έχω πει και θα πω στο μέλλον αυτοαναιρούμενα σχόλια... είναι τι νιώθεις κι εκείνη τη στιγμή που πονάει η 30αρα και σωστά ο bane δεν το καταπίνει αμάσητο...
να θυμόμαστε την εξυγίανση αλλά να την κάνουμε σαν ΠΑΟΚ. μια φορά ρε γαμώτο να τρώει σίδερα η ομάδα και να μην είναι τρε μπαναλ. Να παίζουν όλοι σαν τον Τσαιρέλη, τον Πιτ, τον τύπο με το 7 τον αυθεντικό...

από τον Σούλη έχω παράπονα αλλά περιμένω στο τέλος της χρονιάς να δω τι θα λέμε...
πρόπερσυ του βγήκε, πέρσυ όχι...
\
ΥΓ Γνώρισα τον Ντόνυ στην Καλαμαριά, εξαιρετικό παιδί!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

kostasff έγραψε:θεωρώ πως για μας τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα. Ελπίζω σε νίκη (δύσκολα ή εύκολα) ώστε να κερδίσουμε χρόνο μέχρι να δέσει η ομάδα. Ελπίζω να μην έχουμε απουσίες και κυρίως να έχουμε κόσμο. Είναι μια καλή ευκαιρία να δείξουμε στον πρόεδρο ότι είμαστε κοντά του και τον στηρίζουμε στα δύσκολα. Όχι μόνο τότε που σήκωνε κούπες...

+ 1998
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Δευ 15 Οκτ 2012, 22:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Αν προλάβει ο Χαραλαμπίδης, πιστεύω θα έχουμε καλύτερα εικόνα και μεγαλύτερη διάρκεια..
Άβαταρ μέλους
kostasff

Γιάννη, κάποιος περίμενε νίκη στο σεφ (όχι, δεν είναι αστείο) κι αυτό χρίζει ιατρικής βοήθειας όσο ΠΑΟΚ κι αν είσαι... :pano:
Χαλαρά μιλάμε. Εγώ τουλάχιστον και δεν εχω πρόβλημα να μου την πει κάποιος. Εκτός αν αυτός ο κάποιος είναι ο Θωμάς... :mrgreen:
Υ.Γ. Που χάθηκε εσυ μωρέ, τώρα που άναψαν τα αίματα???
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

KalamarGiannis έγραψε:φοβάμαι ότι την έχετε πέσει πολύ στο αδέλφι...
ότι και να ναι κουβέντα κάνουμε για την αγαπημένη μας ομάδα, θα υπάρχουν διαφωνίες, θα υπάρχουν διαφορετικές γνώμες και οπτικές, και ακόμα ακόμα θα αυτοαναιρούμαστε συχνά πυκνά λόγω της παραφροσύνης της ομάδας που υπηρετούμε...
και για μένα η λογική μου τεστάρεται και αλλάζει κατεύθυνση αρκετές φορές...και θα έχω πει και θα πω στο μέλλον αυτοαναιρούμενα σχόλια... είναι τι νιώθεις κι εκείνη τη στιγμή που πονάει η 30αρα και σωστά ο bane δεν το καταπίνει αμάσητο...
να θυμόμαστε την εξυγίανση αλλά να την κάνουμε σαν ΠΑΟΚ. μια φορά ρε γαμώτο να τρώει σίδερα η ομάδα και να μην είναι τρε μπαναλ. Να παίζουν όλοι σαν τον Τσαιρέλη, τον Πιτ, τον τύπο με το 7 τον αυθεντικό...

από τον Σούλη έχω παράπονα αλλά περιμένω στο τέλος της χρονιάς να δω τι θα λέμε...
πρόπερσυ του βγήκε, πέρσυ όχι...
\
ΥΓ Γνώρισα τον Ντόνυ στην Καλαμαριά, εξαιρετικό παιδί!

Ο Ντόνι είναι πουλέν και χαίρομαι που τον γνώρισες. Γενικά οι Βόρειοι (εκτός Άγγλων) είναι ακρετά καλοί τύποι (Σκωτσέζοι-Ιρλανδοί-Νορβηγοί). Βέβαια έχουμαι και κοινά ως χώρα με τους Irish και παρόμοια κρίση.

Ευελπιστώ σε νίκή με στήριξη έστω 500 οπαδών μας. Πάντως δεν είναι εύκολος αντίπαλος ο Ίκαρος. Είναι δουλεμένη ομάδα και με βάθος πάγκου.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

DANNY mcgrath που έλεγε και ο απίθανος speaker της net, θέλουμε να δαγκώνεις την Κυριακή!!!

[youtube]7l3N5No7hPw&feature=fvwrel[/youtube]
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Γενική είσοδος 10€ στο παιχνίδι με τον Ίκαρο

http://www.paokmania.gr/%CF%80%CE%BF%CE ... F%81%CE%BF
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Αναμενόμενη τιμή, ούτε ιδιαίτερα ψηλή ούτε ιδιαίτερα χαμηλή. Βέβαια (και) αυτό τον καιρό κάθε ευρώ μετράει. Ντιβόσιο για διχίλιαρο.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Αν κρίνω από την συμμετοχή σ' αυτό το θέμα, θα γίνει sold out αύριο..... 8-)
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Αν κρατήσουμε κλειστά τα πέταλα και τα μισά βιπς, μπορεί :mrgreen: .
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οποιος παει γηπεδο ας πει αν πωλουνται οι νεες εμφανισεις της ομαδας να χωσουμε κανεναν να μας παρει.
Άβαταρ μέλους
dini26

Δημοσίευση από dini26 »

παμε γερα για την 1η νικη.... δυσκολο απογευμα αλλα ελπιζω στη νικη
:opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Π.Α.Ο.Κ. - Ίκαρος Καλλιθέας 21/10 17.00 ΕΤ3 - Παλατά

Δημοσίευση από karlat85 »

Ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν πήραμε τον γιαννακίδη
Κλειδωμένο