Π.Α.Ο.Κ.-αεκ 20/10 19:30 NS
- Sick Bastard
- kataramenos5
Re: Π.Α.Ο.Κ.-αεκ 20/10 19:30 NS
Πάμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ .ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ.Πάμε να τους ....μπιπ κι αυτούς.
ΥΓ Τα γερόντια θα ναι πάλι εκεί. Στο ΜΟΝΟ μέρος που μπορούμε πλέον να αναπνέουμε ΕΛΕΥΘΕΡΑ.
ΥΓ Τα γερόντια θα ναι πάλι εκεί. Στο ΜΟΝΟ μέρος που μπορούμε πλέον να αναπνέουμε ΕΛΕΥΘΕΡΑ.
Με βάση όσα έχουμε δει μέχρι τώρα 4 με 5 γκόλ διαφορά το σκόρ.Αν παίξουν κατενάτσιο, χρειαζόμαστε δύναμη στις μπούκες μιας κι απο εξτρέμ είμαστε ανύπαρκτοι.
Υ.Γ. Εκεί θά μαστε, σιγά μην αφήσουμε τα πιτσιρίκια μόνα!

Υ.Γ. Εκεί θά μαστε, σιγά μην αφήσουμε τα πιτσιρίκια μόνα!
Μερικά σχόλια αεκτσήδων:
Τούμπα εε?
Ωωωωωχ.
Αυτό μάλλον δε θα αντέξω να το δω...
Πανω απο 3 προβλεπω.
Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα......
Ελπίζω να μην χ#&&ουν πάνω τους μολις μπουνε στην Τούμπα.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
ένας αγώνας που δεν ειμαστε φαβορί,που δεν πάμε να κάνουμε σεφτέ στις νίκες,που πάμε να φάμε το δυνατόν λιγότερα.
To άγχος υπάρχει όχι για το ενδεχόμενο της ήττας (δυστυχώς τον έχω ξεγραψει αυτόν τον αγώνα) αλλά για το ενδεχόμενο του διασυρμού.
Αποκαλέστε με λιγόψυχο ή ότι άλλο θελετε, δεν έχω τα άντερα να δω αυτό το ματς υπό τις υπάρχουσες συνθήκες.
Κι εγώ πιστεύω ότι θα χάσουμε εύκολα αλλά δεν θα διασυρθούμε (φοβάμαι μόνο μην κάνουν τα κακά επάνω τους)
OΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΥΚΟΛΗ ΗΤΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
Λέτε εσείς, αλλά λέω κι εγώ ΩΧ ΜΑΝΑ ΜΟΥ, θα σφυρίξει ξεγυρισμένη 6αρα, και θα πανηγυρίζει ο LORD σαν το κατσίκι στα κάγκελα της 4
4 θα φάμε, ούτε για γούρι ούτε τίποτα. Η πραγματικότητα είναι. Θα είναι και πορωμένα τα ΠΑΟΚια για να αποδείξουν ότι είναι μεγαλύτεροι μας σε μεγεθος, είναι ο "τοιχάκιας" προπονητής....
Εγώ πάλι λέω να παίξουμε φουλ άμυνες με ξαφνικά ταμπούρια και μπορεί να φάμε μόνο 1
Ήμουν Κατερίνη σήμερα...
τα Μπαόκια μας περιμένουν πως και πως
θέλουν να μας ρίξουν πολλά
Και οι Ενωσίτες της Κατερίνης τι έλεγαν?
αυτοί μου τα λεγαν
ΦΟΥΝΤΑΣ ΓΙΑ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΚΑΙ ΦΕΤΣΗΣ ΓΙΑ ΧΑΦ...
ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ
μας βλεπω να καταληγουμε πρεζακηδες...
Τούμπα εε?
Ωωωωωχ.
Αυτό μάλλον δε θα αντέξω να το δω...
Πανω απο 3 προβλεπω.
Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα......
Ελπίζω να μην χ#&&ουν πάνω τους μολις μπουνε στην Τούμπα.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
ένας αγώνας που δεν ειμαστε φαβορί,που δεν πάμε να κάνουμε σεφτέ στις νίκες,που πάμε να φάμε το δυνατόν λιγότερα.
To άγχος υπάρχει όχι για το ενδεχόμενο της ήττας (δυστυχώς τον έχω ξεγραψει αυτόν τον αγώνα) αλλά για το ενδεχόμενο του διασυρμού.
Αποκαλέστε με λιγόψυχο ή ότι άλλο θελετε, δεν έχω τα άντερα να δω αυτό το ματς υπό τις υπάρχουσες συνθήκες.
Κι εγώ πιστεύω ότι θα χάσουμε εύκολα αλλά δεν θα διασυρθούμε (φοβάμαι μόνο μην κάνουν τα κακά επάνω τους)
OΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΥΚΟΛΗ ΗΤΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
Λέτε εσείς, αλλά λέω κι εγώ ΩΧ ΜΑΝΑ ΜΟΥ, θα σφυρίξει ξεγυρισμένη 6αρα, και θα πανηγυρίζει ο LORD σαν το κατσίκι στα κάγκελα της 4
4 θα φάμε, ούτε για γούρι ούτε τίποτα. Η πραγματικότητα είναι. Θα είναι και πορωμένα τα ΠΑΟΚια για να αποδείξουν ότι είναι μεγαλύτεροι μας σε μεγεθος, είναι ο "τοιχάκιας" προπονητής....
Εγώ πάλι λέω να παίξουμε φουλ άμυνες με ξαφνικά ταμπούρια και μπορεί να φάμε μόνο 1
Ήμουν Κατερίνη σήμερα...
αυτοί μου τα λεγαν
ΦΟΥΝΤΑΣ ΓΙΑ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΚΑΙ ΦΕΤΣΗΣ ΓΙΑ ΧΑΦ...
ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ
μας βλεπω να καταληγουμε πρεζακηδες...
Τα σκουλίκια τα λυπάμαι και ήμουν οκ με το φερπλέι.
Την κούλα όμως της θέλω να φύγει με 6άρα. Σαν τον παλιό καλό καιρό.
Την κούλα όμως της θέλω να φύγει με 6άρα. Σαν τον παλιό καλό καιρό.
- Μπαρκαρούτσος
Εμένα δεν με νοιάζει η 6άρα εναντίον μιας ομάδας με άθλια οικονομική, διοικητική και αγωνιστική κατάσταση. Νίκη και τίποτα άλλο.
Τις 6άρες να τις ρίξουμε στον πραγματικό μας αντίπαλο στο πρωτάθλημα. Τον Ολυμπιακό!
Τις 6άρες να τις ρίξουμε στον πραγματικό μας αντίπαλο στο πρωτάθλημα. Τον Ολυμπιακό!
- paoki_sweden
I dont care what fans from other teams say.
Everyone in sweden and germany was saying that sweden will go home with 5,6 - 0. Germany played good and scored the first four. Sweden scored at 70 min and then other 3 before the referee endend the game.
CONCETRATION from the first second to the last second. GO IN AND JUMP THEM!
Everyone in sweden and germany was saying that sweden will go home with 5,6 - 0. Germany played good and scored the first four. Sweden scored at 70 min and then other 3 before the referee endend the game.
CONCETRATION from the first second to the last second. GO IN AND JUMP THEM!
- DigitalFan
ARMY έγραψε:Ήμουν Κατερίνη σήμερα...
αυτοί μου τα λεγαν
χαχαχαχαχαχαχα

ARMY: Όχι δεν το έγραψα εγώ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DigitalFan την Παρ 19 Οκτ 2012, 21:04, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
[youtube]PWwFpLoNe2s[/youtube]
Vieirinha...Μαλεζάς...Etto με ξυρισμένο κεφάλι...Lino να βγάζει assists...Boloni στον πάγκο...μόνο ένας χρόνος πέρασε!
Vieirinha...Μαλεζάς...Etto με ξυρισμένο κεφάλι...Lino να βγάζει assists...Boloni στον πάγκο...μόνο ένας χρόνος πέρασε!
- DigitalFan
http://forum.aek.com/viewtopic.php?t=18911 (το αντίστοιχο topic των χανουμιών για το ματς στο forum τους)
Απολαύστε ελεύθερα...
Απολαύστε ελεύθερα...
Τα έγραψα πιο πάνω digitat, δεν χρειάζεται νομίζω να βάζουμε και τη σελίδα από το forum της κούλας.
- Μπαρκαρούτσος
Κρίμα γι'αυτόυς, πραγματικά.. Και δεν είναι κανένας Ατρόμητος που δεν έχει παρελθόν, η Α.Ε.Κ. είναι! Διάβασα την υπογραφή ενός που λέει "Η ΑΕΚ που ξέραμε πια υπάρχει μόνο στα μυαλά μας.-" και πρέπει να λέμε πάλι καλά που μας γλίτωσε ο Ivan γιατί σε καναδυό χρόνια τα ίδια θα λέγαμε!!
- DigitalFan
[youtube]6jAr6gmQBFo[/youtube]
Έτσι, δεν φευγουν με λιγότερα από 5 από εδώ...!

Έτσι, δεν φευγουν με λιγότερα από 5 από εδώ...!

ARMY έγραψε:
Ποιος ειναι ο LORD ρε παιδια?