Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
ωπα ρε φιλε!!!! εδω καναμε να δουμε την φανελα του ποδοσφαιρου κανα διμηνο!του χαντμπολ????νομιζω πιο καλα σε συμφερει να πας σε ενα αγωνα χαντμπολ και να πεις κανα παιχτη να σου δωσει τη φανελα του....

- xrictoforoc
Εδώ τα παλικάρια του χάντμπολ πήγαν να χάσουν την Ευρώπη λόγω χρημάτων,νομίζεις ότι θα δώσουν τις φανέλες τους;Από όπου μπορούμε κόβουμε έξοδα παιδιά.
Τις πλένουν και τις ξαναφοράνε..τι νομίζεις;
Τις πλένουν και τις ξαναφοράνε..τι νομίζεις;

Οποιος εχει κανα γνωστο που να φερνει την φανελα μας χωρις την παπαρια "παμε στοιχημα" ας μου ριξει ενα Pm.
- xrictoforoc
Δημοσίευση του Ζορρό στο Facebook.slidar έγραψε:Οποιος εχει κανα γνωστο που να φερνει την φανελα μας χωρις την παπαρια "παμε στοιχημα" ας μου ριξει ενα Pm.
Καλησπέρα... λοιπόν... επειδή έχει γίνει ένας ψιλοχαμούλης.
Για όποιον ενδιαφέρεται για την "Ρετρό Φανέλα" ΣΚΕΤΗ ΧΩΡΙΣ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ... Θα απευθυνθεί στο...
"NEW BALANCE"... Αβέρωφ 21, Ρόδος... Τηλ. 22410- 24426
(κατάστημα αθλητικών ειδών και αντιπροσωπεία της UMBRO στη Ρόδο)
Θα μιλήσετε με τον Κλεάνθη Παπασταμάτη.
(Δεν έχω πρόβλημα να πείτε πως σας έδωσα εγώ το τηλέφωνο.)
Μεγάλο μέρος των εσόδων από ότι μου είπε πάει στον Π.Α.Ο.Κ.... τιμή φανέλας 50euro.
Π. Α. Ο. Κ. ΜΙΑ ΖΩΗ... και βιαστείτε... γιατί το παιχνιδάκι παίζει μέχρι τέλος Οκτωβρίου... Μετά θα λείπει 4 μήνες Ιταλία...
- pirate_salonica
- fofanaserres
εγώ παντως πηρα φανελα χωρις ονομα.Ποτε δεν προκειται να παρω με παιχτη απο πισω.ΠΑΟΚ εισαι πανω απολλα
Μολις εκανα παραγγελια την νεα ρετρο φανελα μας χωρις σπονσορες και μαλακιες..
Απο εβδομαδα θα εχω photos...
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ μία έχω όλη κι όλη (την '09-'10 αν δεν κάνω λάθος, την προτελευταία ριγέ της Puma) και στάμπαρα πίσω το nick μου..!nickzark έγραψε:εγώ παντως πηρα φανελα χωρις ονομα.Ποτε δεν προκειται να παρω με παιχτη απο πισω.ΠΑΟΚ εισαι πανω απολλα

- sunnyblack
Υπάρχει και η δυνατότητα πάντως να γράψουμε ό,τι θέλουμε πίσω.2 Τούρκοι επισκέπτες βάλανε τα ονόματά τους χθες...
Γίνετε αυτο ; Επίσης εχει μεγάλα νούμερα η εμεις οι ευσωμοι θα είμαστε στην απέξω ;slidar έγραψε:Μολις εκανα παραγγελια την νεα ρετρο φανελα μας χωρις σπονσορες και μαλακιες..

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ