Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Re: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από teod1980 »

eorptol έγραψε:
teod1980 έγραψε:Άϊντε και fax όλοι οι μπούφοι στα γραφεία.
Είναι δυνατόν ρε ερασιτέχνες.....
Στα γραφεία η στο αγωνιστικο τμήμα ;

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Το χορτάρι, τα δοκάρια, οι γραμμές και οι παίκτες πρέπει να έχουν ευθύνη για αυτά;

Ο προπονητής, ο υπεύθυνος της ομάδας και όσοι ασχολούνται με το γραφειοκρατικό κομμάτι...
Άβαταρ μέλους
kotsidas9

Δημοσίευση από kotsidas9 »

Θελω απλα να γραψω μια σκεψη μου χωρις να γνωριζω τον κανονισμο(οποιος ξερει ας μου απαντησει)...

Η τιμωρια του Κιτσιου ισχυει για το ματς με τον Πανθρακικο?
Ρωταω επειδη το ματς αυτο ειναι τις πρωτης αγωνιστικης που ειχε αναβληθει..
Άβαταρ μέλους
teod1980

Νομίζω είναι όπως με τις κόκκινες.
Ισχύουν για τα εξ αναβολής κανονικά
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

για να υπάρχει κλήση σε απολογία προφανώς και ισχύει η τιμωρία άσχετα με το αν ο αγώνας αφορούσε την 1η αγωνιστική.
Άβαταρ μέλους
kotsidas9

Δημοσίευση από kotsidas9 »

Ευχαριστω πολυ παιδες...

Με το μυαλο μου ηθελα εστω και τελευταια στιγμη να δωσω μια δικαιολογια στους υπευθυνους,αλλα απο οτι φαινεται καποιοι πετανε ακομα χαρταετο.. :evil: :redcard:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

teod1980 έγραψε:
eorptol έγραψε:
teod1980 έγραψε:Άϊντε και fax όλοι οι μπούφοι στα γραφεία.
Είναι δυνατόν ρε ερασιτέχνες.....
Στα γραφεία η στο αγωνιστικο τμήμα ;

Το χορτάρι, τα δοκάρια, οι γραμμές και οι παίκτες πρέπει να έχουν ευθύνη για αυτά;

Ο προπονητής, ο υπεύθυνος της ομάδας και όσοι ασχολούνται με το γραφειοκρατικό κομμάτι...
Ο προπονητής και. Υπεύθυνος της ομάδας στο αγωνιστικο κομμάτι ανήκουν

Άβαταρ μέλους
teod1980

ΕΛΑ αφού κατάλαβες τι εννοούσα...
Πάμε παρακάτω
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τους μπέρδεψε ότι ηταν εξ αναβολής αγώνας ; Ανοησία βέβαια ότι και αν νόμιζαν

toumpiotis35

Δημοσίευση από toumpiotis35 »

Eorptol
οι φτωχες μου γνωσεις για αγωνιστικα θεματα και θα με εκθεσουν και δεν θα βοηθησουν σε καπου την ομαδα
Επισης το αγωνιστικο για μενα ειναι το δευτερευον αφου πιστευω οτι ολα ειναι θεμα μπατζετ.Εχεις μπατζετ αργα η γρηγορα θα κανεις και ομαδα.Το θεμα ειναι να μπορεις να κρατας το μπατζετ χωρις να βαζεις χερι σε αδεια τσεπη.
Για να καταλαβεις εαν ημουν τεχνικος διευθυντης στην ομαδα ολες οι μεταγραφες θα ηταν για τον που..ο
Και αφου θα με πληρωνε η ομαδα με παχυλους μισθους για να οργωσω την Ελλαδα για ταλεντα ο χαρτης scouting που θα παρουσιαζα θα ηταν ο εικονιζομενος.http://www.erodate.gr/gr/map/;male:1
Oποτε απεχω

Θα μπου πεις τωρα το τμημα scouting κανει καλυτερες μεταγραφες?Δεν γνωριζω απο αγωνιστικα δεν απαντω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος toumpiotis35 την Πέμ 18 Οκτ 2012, 11:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ, ο γενικός αρχηγός Σταύρος Σαράφης έκανε λάθος και στο έγγραφο που ήρθε από την διοργανώτρια δεν είδε την τιμωρία 5 αγωνιστικών. Για την ακρίβεια είδε (από λάθος) ότι ο Κίτσιου τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική. :lol: :lol: Ο Σαράφης -ως γενικός αρχηγός- έχει την ευθύνη για την υπόθεση και για το ότι ο Κίτσιου έπαιξε στον αγώνα ΠΑΟΚ - Πανθρακικός, εκεί όπου πίστεψε ότι είχε το δικαίωμα, έχοντας εκτίσει την ποινή του.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Σαράφης ασχολείται με αυτά τα θέματα των μικρών ομάδων πολλά - πολλά χρόνια και ποτέ ξανά δεν έχει υποπέσει σε τέτοιο λάθος. Όπως λέγεται μάλιστα κάποιες φορές με δικές του παραινέσεις άλλες ομάδες απέφευγαν να χρησιμοποιήσουν τιμωρημένους παίκτες.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Τον περασμένο Απρίλιο ο Ιβάν Σαββίδης, μέσω του ομίλου εταιριών "Agrocom", είχε χορηγήσει στην ομάδα της Ροστόφ δάνειο ύψους 15 εκ. ρουβλίων προκειμένου να αντιμετωπίσει τα οικονομικά προβλήματά της (ωστόσο αντί να πληρώσει τις οφειλές στους παίκτες της έκανε νέες μεταγραφές). Στις 10 Οκτώβρη επιστράφηκε το συγκεκριμένο ποσό (που έπρεπε να αποπληρωθεί στα τέλη Αυγούστου), όμως υπάρχει ακόμη απαίτηση από την πλευρά του Σαββίδη.

Κι αυτό γιατί στη σύμβαση δανείου που είχε υπογραφεί, υπήρχε όρος για επιστροφή του ποσό με τόκου. Συγκεκριμένα, στον Ιβάν Σαββίδη έπρεπε να επιστραφούν 17 εκ. ρούβλια και πλέον για τη διαφορά των 2 εκ. που έχει προκύψει (περίπου 50.000 ευρώ) υπάρχει διαπραγμάτευση μεταξύ των δύο πλευρών.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://olapaok.gr/podosfairo/Dioikitika/merikh_apoplhrwmh_daneioy_ston_savvidh.1973216.html
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

toumpiotis35 έγραψε:Eorptol
οι φτωχες μου γνωσεις για αγωνιστικα θεματα και θα με εκθεσουν και δεν θα βοηθησουν σε καπου την ομαδα
Επισης το αγωνιστικο για μενα ειναι το δευτερευον αφου πιστευω οτι ολα ειναι θεμα μπατζετ.Εχεις μπατζετ αργα η γρηγορα θα κανεις και ομαδα.Το θεμα ειναι να μπορεις να κρατας το μπατζετ χωρις να βαζεις χερι σε αδεια τσεπη.
Για να καταλαβεις εαν ημουν τεχνικος διευθυντης στην ομαδα ολες οι μεταγραφες θα ηταν για τον που..ο
Και αφου θα με πληρωνε η ομαδα με παχυλους μισθους για να οργωσω την Ελλαδα για ταλεντα ο χαρτης scouting που θα παρουσιαζα θα ηταν ο εικονιζομενος.http://www.erodate.gr/gr/map/;male:1
Oποτε απεχω

Θα μπου πεις τωρα το τμημα scouting κανει καλυτερες μεταγραφες?Δεν γνωριζω απο αγωνιστικα δεν απαντω
Γιατί ποιος εδώ μέσα εχει γνώσεις αν είχαμε θα είμασταν ολοι σε ομάδες ΟΠΑΔΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΜΠΙΩΤΗ μην μπερδευουμε τους ρόλους μας θα πούμε την γνώμη μας στα αγωνιστικά και ας κανουμε λάθος απο άγνοια άσχετοσυνη κλπ. Αυτη ειναι η Ομορφιά του ποδοσφαίρου
Εγω θέλω να γουστάρω ΠΑΟΚ στο γήπεδο και να μην ξέρω ποιος ειναι προεδρος στην ομαδα αυτο θα ηταν το ιδανικό ......αν ειμουν παράγοντας του ΠΑΟΚ θα με ενδιέφερε μέχρι ευρω η εμπλοκή του ιβαν δεν είμαι παράγοντας όμως και απλώς με ενδιαφέρει η ομαδα να ειναι καλα γιατι η ομαδα στο γήπεδο ειναι το βασικό για μένα τίποτε άλλο

Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Καλα ρε τι εκανε ο αλλος και εφαγε 5 αγωνιστικες?

Ανθρωποκτονία από πρόθεση?? :shock:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αυτό λέω και εγώ πολύ μεγάλη τιμωρία 5 αγωνιστικές :(:(

Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

ο Σαραφης κ ο κοουτς λογικα θα αποχαιρετησουν λογω Σαββιδη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”