Φανέλα ΠΑΟΚ
- Μπαρκαρούτσος
- pirate_salonica
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Brigate4:Μήπως μπορείς να ποστάρεις μια φωτό μόνο του το Δικέφαλο?Αρκετά μεγάλη αν γίνεται...
- Μπαρκαρούτσος
- pirate_salonica
παιδια μπορει καποιος να ανεβασει πως ειναι η φανελα(ρετρο) χωρις ονομα και γραμματα απο πισω.....συνεχιζουν οι ριγες η εχει κανα μαυρο κενο????
Η οριζόντια ρίγα είναι ότι καλύτερο σε σχέδιο έχω δει έβερ. Δεν ξέρω πως, αλλά αυτή ΠΡΕΠΕΙ να είναι μέσα στα σχέδια της επόμενης σεζόν.
- pirate_salonica
vaggio-4- έγραψε:παιδια μπορει καποιος να ανεβασει πως ειναι η φανελα(ρετρο) χωρις ονομα και γραμματα απο πισω.....συνεχιζουν οι ριγες η εχει κανα μαυρο κενο????

Επιτέλους έχουν και σταμπάδικο για νούμερα αλλά καλύτερα να περιμένετε μερικές μέρες για να φέρουν και το μαύρο περίγραμμα στους άσπρους αριθμούς για να ξεχωρίζει καλύτερα

Οι μωβ και οι μαύρες δεν ήρθαν ακόμα.
Παρα πολυ ομορφη φανελα...εχει πολυ ωραια σχεδια η UMBRO μιας και ειναι καθαρα ποδοσφαιρικη εταιρεια!
Brigate ξερεις ποτε θα ερθουν οι μαυρες στην μπουτικ?
Brigate ξερεις ποτε θα ερθουν οι μαυρες στην μπουτικ?
- pirate_salonica
Aαααυτός είσαι.Δεν κάνεις και δυο-τρεις εναλλακτικές στα εξής χρώματα?
Μια σε #ff7800,μια σε #28254d και μια σε #54291a.
(Πορτοκαλί,μωβ,μπορντό)
Μια σε #ff7800,μια σε #28254d και μια σε #54291a.
(Πορτοκαλί,μωβ,μπορντό)
Μπράβο στα παιδιά που σχεδιάζουν fofana,pirate,teofan κλπ ! Επειδή το καλοκαίρι που ασχολούμαστε με το θέμα είναι συνήθως αργά,ας λέμε καμιά ιδέα από δω νωρίτερα
Απ'τις καλύτερες που έχετε φτιάξει πιστεύω είναι οι παρακάτω.Όπως είπε και ο tsou στη προηγούμενη σελίδα αυτός ο αετός είναι λίγο δύσκολος στο μάτι και δε νομίζω πως ταιριάζει για τις άλλες (εκτός απ'τη ριγέ ίσως).

teofan έγραψε:
![]()
![]()
![]()