Π.Α.Ο.Κ.-αεκ 20/10 19:30 NS
Re: Π.Α.Ο.Κ.-αεκ 20/10 19:30 NS
Εντάξει ένα κομπλεξάκι βγαίνει με τις υστερικές κραυγες, βάλτε 5 , βάλτε έξι , κάτω από οκτώ είναι σαν να χάσαμε. Λες και μια ντουζίνα γκολ θα λειτουργήσει ως κολυμβήθρα για την εξιλέωση διαχρονικών (δικαιολογημένων και αδικαιολόγητων) αποτυχιών.
Μπάλα είναι , κανείς δεν έχει κάνει συμβόλαιο με τη νίκη και την επιτυχία. Θέλω καλή εμφάνιση και άνετο σκορ. Καλά τα είπε ένα παλικάρι , παίζουμε με υποδεέστερη ομάδα , κάτι σαν το Πλατανιά της Αθήνας και πρέπει να επιβεβαιώσουμε το τίτλο του φαβορί. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.
Μπάλα είναι , κανείς δεν έχει κάνει συμβόλαιο με τη νίκη και την επιτυχία. Θέλω καλή εμφάνιση και άνετο σκορ. Καλά τα είπε ένα παλικάρι , παίζουμε με υποδεέστερη ομάδα , κάτι σαν το Πλατανιά της Αθήνας και πρέπει να επιβεβαιώσουμε το τίτλο του φαβορί. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.
- Sick Bastard
Κανένα κόμπλεξ.
Καμία υστερία.
Έξι και κάτω
είν αποτυχία.
άιντε μάθατε όλοι.
Καμία υστερία.
Έξι και κάτω
είν αποτυχία.
άιντε μάθατε όλοι.
Ειναι η καταλληλη εποχη και οι καλυτερες συνθηκες για να βρουμε το Σημειο G της κουλας.... 

Δεν είμαι "ολοι" και θα ήθελα να μου έλεγες κιόλας τι μάθαμε εμείς οι "όλοι" που δε το ξέραμεSick Bastard έγραψε:Κανένα κόμπλεξ.
Καμία υστερία.
Έξι και κάτω
είν αποτυχία.
άιντε μάθατε όλοι.
Εγώ έγραψα για κομπλεξ και υστερία γιατί έτσι πιστεύω έτσι είναι και το χειρότερο έτσι βγαίνει προς τα έξω. Καθαρά δική μου άποψη
Και στη τελική ρε μεγάλε αμα έχεις τα φρύδια και υποστηρίζεις για 6 , έλα να βάλουμε ένα στοιχηματάκι οι 2 μας.
- sourmenetes
- Moderator
Προτιμω να κερδισω με 2-0 να μη δεχθω φαση και να μη χασω κανενα παιχτη με καρτες
ΠΑΡΑ
να ριξω 6 ή 8 και να εχουμε αυτα που ειχαμε με τον αρη.
ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ...
Δε θα μας κατσουν ολα τα ματς οπως με τον αρη απο θεμα σκορ.Μπαλα ειναι και πολλα μπορει να γινουν.
Αμα ειμαστε σοβαροι θα τελειωσει το παιχνιδι μια χαρα.
ΠΑΡΑ
ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ...
Δε θα μας κατσουν ολα τα ματς οπως με τον αρη απο θεμα σκορ.Μπαλα ειναι και πολλα μπορει να γινουν.
- Sick Bastard
sourmenetes σοβαρότητα απ όλους, δεν αντιλέγω. Απλά αν το ματς με το ρούλη ήταν 6-1 στο 65' μάλλον αυτά που έγιναν δεν θα γινόταν, αλλά είναι κάτι που δεν θα το μάθουμε ποτέ γιατί και δεν τα βάλαμε και χαλαρώσαμε περιμένοντας να τελείωσει το ματς σε ένα ανούσιο fair play.
Προφανώς (ναι ακόμα και για μας που κραυγάζουμε κομπλεξικά και υστερικά), το θέμα είναι οι 3 βαθμοί, αλλά σαν οπαδοί θέλουμε το κερασάκι στην τούρτα που είναι τα πολλά γκολ. Δέκα όπως έριξε πέρυσι πρόπερσι η Αϊντχόβεν στην Φέγενορντ. Το, 6-0 ή 5-0 ή αλλιώς είναι αποτυχία είναι ΠΡΟΦΑΝΩΣ υπερβολή κι όχι δίλημμα. Άσε και που απαίτηση να ήταν , δεν καταλαβαίνω απο που κι ως που εσύ την χαρακτηρίζεις κομπλεξική και υστερική. Άϊντε μάθατε όλοι, που πήρατε το mοral highground που λεν και στο χωριό μου και το παίζετε ιστορία.
Α όσο για το στοίχημα, ρε μεγάλε, μάλλον εννοείς @@ κι όχι φρύδια. Τέλος πάντων, έχω κι απ τα δύο (και από δύο απ το καθένα) αλλά λεφτά για στοίχημα δεν έχω. Σόρρυ, ε.
Να σε πω κάτι ρε μεγάλε. Εγώ δεν καταλαβαίνω το ηθικό σκαλοπάτι που πατάς και καλά και λες για κομπλεξικές και υστερικές κραυγές όταν σε ένα οπαδικό site μερικοί οπαδοί επιθυμούν τον αγωνιστικό διασυρμό μιας ομάδας που όποτε μπορούσε κι αν οι συνθήκες ήταν αντιστροφές δεν θα σταματούσε. Κι αυτό το ξέρουμε, δεν το εικάζουμε, το χουμε δει να γίνεται.giapas έγραψε:Δεν είμαι "ολοι" και θα ήθελα να μου έλεγες κιόλας τι μάθαμε εμείς οι "όλοι" που δε το ξέραμεSick Bastard έγραψε:Κανένα κόμπλεξ.
Καμία υστερία.
Έξι και κάτω
είν αποτυχία.
άιντε μάθατε όλοι.
Εγώ έγραψα για κομπλεξ και υστερία γιατί έτσι πιστεύω έτσι είναι και το χειρότερο έτσι βγαίνει προς τα έξω. Καθαρά δική μου άποψη
Και στη τελική ρε μεγάλε αμα έχεις τα φρύδια και υποστηρίζεις για 6 , έλα να βάλουμε ένα στοιχηματάκι οι 2 μας.
Προφανώς (ναι ακόμα και για μας που κραυγάζουμε κομπλεξικά και υστερικά), το θέμα είναι οι 3 βαθμοί, αλλά σαν οπαδοί θέλουμε το κερασάκι στην τούρτα που είναι τα πολλά γκολ. Δέκα όπως έριξε πέρυσι πρόπερσι η Αϊντχόβεν στην Φέγενορντ. Το, 6-0 ή 5-0 ή αλλιώς είναι αποτυχία είναι ΠΡΟΦΑΝΩΣ υπερβολή κι όχι δίλημμα. Άσε και που απαίτηση να ήταν , δεν καταλαβαίνω απο που κι ως που εσύ την χαρακτηρίζεις κομπλεξική και υστερική. Άϊντε μάθατε όλοι, που πήρατε το mοral highground που λεν και στο χωριό μου και το παίζετε ιστορία.
Α όσο για το στοίχημα, ρε μεγάλε, μάλλον εννοείς @@ κι όχι φρύδια. Τέλος πάντων, έχω κι απ τα δύο (και από δύο απ το καθένα) αλλά λεφτά για στοίχημα δεν έχω. Σόρρυ, ε.
- kataramenos5
Έτσι ακριβώς.ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ με κάθε αντίπαλο.sourmenetes έγραψε:Προτιμω να κερδισω με 2-0 να μη δεχθω φαση και να μη χασω κανενα παιχτη με καρτες
ΠΑΡΑ
ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ...
ΥΓ Καρέλια αυτούς τι θα τους κάνουμε?

Υ2Γ Όταν όλα πάνε καλά στο γαλατικό χωριό οι κάτοικοι του τσακώνονται για το εύρος του σκόρ.Είναι τρελοί αυτοι οι..
- Mario Jardel
Είμαστε ικανοί να πλακωθούμε χωρίς λόγο!
Πἀμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς και αν μας κάτσει το ματς, γιατί μπάλα είναι δε κερδίζουν αυτόματα τα ρόστερ, τους ρίχνουμε και μια πεντάρα.
+1000 για το γαλατικό χωριό!Ακριβώς αυτό! Είχαμε έλλειψη σε μαγικό ζωμό τα τελευταία χρόνια αλλά με το νέο δρυίδη ελπίζουμε να διαλύσουμε τους γαμ@ρωμαίους!

Πἀμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς και αν μας κάτσει το ματς, γιατί μπάλα είναι δε κερδίζουν αυτόματα τα ρόστερ, τους ρίχνουμε και μια πεντάρα.
+1000 για το γαλατικό χωριό!Ακριβώς αυτό! Είχαμε έλλειψη σε μαγικό ζωμό τα τελευταία χρόνια αλλά με το νέο δρυίδη ελπίζουμε να διαλύσουμε τους γαμ@ρωμαίους!
Ο Λώρενς μόνος του θα τους καταπιεί...
Ευκαιρία να πάρει και χρόνο στα πόδια του ο Γκαρσία εφόσον όλα πάνε καλά.
Ευκαιρία να πάρει και χρόνο στα πόδια του ο Γκαρσία εφόσον όλα πάνε καλά.
Δε βλέπω που κολλάει η ηθική. Μακρυά από μένα η ηθική ή ποδοσφαιρικός σεβασμός. Όσα μπορώ να βάλω , ας τα βάλω. Και έξι και δεκαέξι.
Επομένως συμφωνώ μέχρι εδώ.
Ιάσωνα δε μαλώνει κανείς. Συζήτηση κάνουμε για ένα θέμα και τίποτα παραπάνω. Εγώ προσπαθώ να κριτικάρω τη θέση/άποψη του άλλου , δε τον ξέρω έτσι κι αλλιώς
Επομένως συμφωνώ μέχρι εδώ.
Εδώ όμως μιας και με ρωτάςSick Bastard έγραψε: Προφανώς (ναι ακόμα και για μας που κραυγάζουμε κομπλεξικά και υστερικά), το θέμα είναι οι 3 βαθμοί, αλλά σαν οπαδοί θέλουμε το κερασάκι στην τούρτα που είναι τα πολλά γκολ. Δέκα όπως έριξε πέρυσι πρόπερσι η Αϊντχόβεν στην Φέγενορντ. Το, 6-0 ή 5-0 ή αλλιώς είναι αποτυχία είναι ΠΡΟΦΑΝΩΣ υπερβολή κι όχι δίλημμα.
θα σου πω με πάσα ειλικρίνεια ότι βγάζεις προς τα έξω την εικόνα του τζανετάκου που είσαι μια ζωή στη καρπαζιά και με το που παίρνεις το πάνω χέρι κραυγάζεις για όσο μεγαλύτερη νίκη που θα σημάνει και μεγαλύτερη "εκδικηση". Όσο περισσότερο κραυγάζεις για 6αρες, τόσο περισσότερο δίνεις την αίσθηση ότι έχεις απωθημένα. [/quote]Sick Bastard έγραψε: Άσε και που απαίτηση να ήταν , δεν καταλαβαίνω απο που κι ως που εσύ την χαρακτηρίζεις κομπλεξική και υστερική. Άϊντε μάθατε όλοι, που πήρατε το mοral highground που λεν και στο χωριό μου και το παίζετε ιστορία.
Ιάσωνα δε μαλώνει κανείς. Συζήτηση κάνουμε για ένα θέμα και τίποτα παραπάνω. Εγώ προσπαθώ να κριτικάρω τη θέση/άποψη του άλλου , δε τον ξέρω έτσι κι αλλιώς
1) 3 βαθμοί
2) μηδέν κάρτες σε εμάς
3) κανένας τραυματισμός
4) 3 από ημίχρονο για να παίξουν μικροί
Εάν μπορέσουν να τους διασύρουν, ας τους διασύρουν, ούτε ξεκούραση, ούτε φερ πλαιη, αλλά δεν είναι αυτός ο στόχος. Μέχρι πριν 2-3 χρόνια, μας κέρναγε διπλά η κούλα, για να μην θυμάμαι τα ξεφτιλίσματα με κάτι δέλλες και μπαμπα μπουμπα. Ήρεμία από όλους λοιπόν, συγκέντρωση, πάθος, και άλλοι 3 βαθμοί στο σακούλι.
2) μηδέν κάρτες σε εμάς
3) κανένας τραυματισμός
4) 3 από ημίχρονο για να παίξουν μικροί
Εάν μπορέσουν να τους διασύρουν, ας τους διασύρουν, ούτε ξεκούραση, ούτε φερ πλαιη, αλλά δεν είναι αυτός ο στόχος. Μέχρι πριν 2-3 χρόνια, μας κέρναγε διπλά η κούλα, για να μην θυμάμαι τα ξεφτιλίσματα με κάτι δέλλες και μπαμπα μπουμπα. Ήρεμία από όλους λοιπόν, συγκέντρωση, πάθος, και άλλοι 3 βαθμοί στο σακούλι.
Πρωτο μελημα ειναι η νικη και μονο..Αν τωρα κατα την πορεια του αγωνα μας δοθει η ευκαιρια να προσφερουμε απανωτους " οργασμους " στην κουλα , τοτε θα ειναι ακομα καλυτερα....
Υ.Γ. Δεν υπαρχει fair play για το γιουσουφακι των γαυροβαζελων....
Υ.Γ. Δεν υπαρχει fair play για το γιουσουφακι των γαυροβαζελων....