Ανέκδοτα

Για να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας...
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Re: Ανέκδοτα

Δημοσίευση από xrictoforoc »

«Μια ομάδα ανά άθλημα στη Θεσσαλονίκη!»

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης για την δημιουργία μιας ομάδας σε κάθε άθλημα. Τι δήλωσε για την απώλεια του Παναγιώτη Σπύρου.

Ο Γιάννης Μπουτάρης μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για την απώλεια του φίλου του Παναγιώτη Σπύρου και έκανε λόγο για δημιουργία μίας ομάδας στη Θεσσαλονίκη, κάτι που είχε αποτελέσει, όπως είπε, ιδέα του εκλιπόντος...

«Τέτοιες απώλειες δεν είναι καθημερινές, ούτε αναπληρώνονται εύκολα. Εγχείρησε τη γυναίκα μου με επιτυχία και πέρα από την ιατρική του φροντίδα, μπορώ να πω ότι δεν ήταν απλά γιατρός, χάιδευε τον άρρωστο. Προσωπικά του είχα στείλει πάνω από δέκα άτομα που δεν είχαν μία και τους εγχείρησε δωρεάν, ενώ… τους έδινε και χαρτζιλίκια. Δεν έπαιρνε από απόρους χρήματα και έκανε τη Θεσσαλονίκη κέντρο για επεμβάσεις καρδιάς. Το επιστημονικό του επίπεδο ήταν πολύ υψηλό.

Δεν έγινε καθηγητής στο Πανεπιστήμιο, ήρθε σε κόντρα με το πανεπιστημιακό κατεστημένο. Ήταν εκρηκτικός χαρακτήρας, άφοβος, δεν είχε όρια. Ξέρουμε την αγάπη του για το μπάσκετ και τη θάλασσα. Ήρθε από την

Για την αγάπη του για τον Άρη και την ενασχόλησή του με το μπάσκετ των «κιτρίνων»:

«Ήμασταν στον Άρη μαζί και κουβεντιάζαμε από παλιά ότι μόνη λύση για τη Θεσσαλονίκη, που πρέπει να καλλιεργήσουμε, είναι η αντίληψη μίας ομάδας για κάθε άθλημα, ΠΑΟΚ για το ποδόσφαιρο, Άρης για το μπάσκετ και Ηρακλής για το βόλεϊ.
Το κουβεντιάζαμε τότε, δεν ανταποκρίθηκε ο κόσμος και το σκέφτομαι σαν φόρο τιμής στον Παναγιώτη να το θέσω σοβαρά στις ηγεσίες των οπαδών. Οι φίλαθλοι μπορούν να υποστηρίζουν τη φανέλα τους στα ερασιτεχνικά, αλλά στο επαγγελματικό να είναι μια ομάδα, η Θεσσαλονίκη».

Τέλος, για τους τρόπους με τους οποίους θα τιμηθεί η μνήμη του Παναγιώτη Σπύρου:

«Δεν ταιριάζουν στον Παναγιώτη οι καθιερωμένοι τρόποι. Ήταν ιδιόρρυθμος, τον ενοχλούσαν οι τυπικότητες, ήταν αντικαθεστωτικός. Θα βρεθεί τρόπος να τιμήσουμε τη μνήμη του, δεν του ταιριάζουν μόνο το αγάλματα και το να δώσεις το όνομά του σε ένα δρόμο».

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/334804-mia-omada-ana-athlima-sti-thessaloniki
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Ας δώσουν στα σκουλίλια το μπροτζ, στις γριές το σκάκι και ας μας αφήσουν ήσυχους εμάς.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΜπουτΆρης: Ο πιο άξιος Δήμαρχος στα τελευταία 100 έτη!
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Δύο ΠΑΟΚτσήδες περπατούν στον δρόμο και συναντούν έναν φίλο τους:

- Ρε συ του λένε, πού χάθηκες τόσο καιρό;

- Ε, να, είχα δουλειές.

- Μα εσύ ούτε από τον σύνδεσμο δεν περνάς πια! Τί συμβαίνει;

- Ξέρετε ρε παιδιά, ε, να, είμαι ερωτευμένος.

- Ερωτευμένος; Και οι εκδρομές που κάναμε μαζί στην Αθήνα, η Τούμπα, τα συνθήματα, τα ντου, η ΠΑΟΚάρα μας... Πού πήγαν όλα αυτά;

- Αφήστε ρε παιδιά. Είμαι πολυ ερωτευμένος. Βλέπω ηλιοβασίλεμα και κλαίω. Μυρίζω λουλούδι και αναστενάζω. Για να καταλάβετε, κάθομαι και γράφω ποιήματα!!

- Ποιήματα; Εσύ; Ο πιο τρελαμένος ΠΑΟΚτσής;

- Ναι. Να, τώρα τελείωσα ένα. Ακούστε το.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΡΙΝΟ

ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΠΙΝΩ

ΟΛΗ Η ΦΥΣΗ ΑΝΘΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ

ΓΑΜIETΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ O ΠΕΙΡΑΙΑΣ!!!!!!
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

DC έγραψε:Ας δώσουν στα σκουλίλια το μπροτζ, στις γριές το σκάκι και ας μας αφήσουν ήσυχους εμάς.
Αμα παν καλα οι γριες στο σκακι, παω να υποβάλω αιτηση για αστροναυτης.

Για μια στιγμη νομισα εγραψες ταβλι και θυχτηκα.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Ένας νεαρός δούλευε στο σούπερμαρκετ στα φρούτα.
Έρχεται μια μέρα ένας καλοντυμένος κύριος και του ζητάει μισό μαρούλι.

Ο νεαρός του λέει "περιμένετε να ρωτήσω τον διευθυντή."

Φτάνοντας στο γραφείο, λέει :
- Αφεντικό, είναι ένας μ@λ@κ@ς που μου ζητάει μισό μαρούλι...
Αλλά δεν είχε καλά-καλά τελειώσει την κουβέντα όταν αντιλαμβάνεται πως ο τύπος τον είχε ακολουθήσει και ήταν πίσω του, οπότε συνεχίζει :
-...κι' αυτός ο κύριος εδώ, προσφέρεται να αγοράσει το άλλο μισό.

Ο διευθυντής εντυπωσιασμένος από το χειρισμό του νεαρού τον καλεί αργότερα στο γραφείο του.
- Βλέπω πως μολονότι πήγες να τα σκατώσεις, σκέφτηκες γρήγορα και αντέδρασες πολύ έξυπνα, κι' αυτό είναι κάτι που το εκτιμούμε εδώ... Από που είσαι ;
- Απ' τη Βραζιλία.
- Aα, και γιατί ήρθες εδώ;
- Δεν περνούσα καλά εκεί... Στη Βραζιλία υπάρχουν μόνο πουτάνες και ποδοσφαιριστές.
- Πρόσεχε ρε πως μιλάς!... Η γυναίκα μου είναι Βραζιλιάνα!
- Μη μου πεις!... Και σε ποιά ομάδα έπαιζε ;;...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

μετα το γκολ μας ..που χασανε τη μπαλα στη σεντρα τα παιδακια της αεκ..
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Έχω δύο πετυχημένα για σήμερα..
1) Επαγγελματική ομάδα δε βρίσκει εστία από έμμεσο στα 4 μέτρα..
2) Βασίλης Γκαγκάτσης στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Περικλης Βασιλάκης:
"Επί ΒΓ ο Π.Α.Ο.Κ. δεν έτυχε κακής αντιμετώπισης από την διατησία...."

Συμπλήρωσε βέβαια και το "...σε σχέση με παλαιότερα από εμάς..." δείχνοντας τον εαυτό του και με πονηρό γελάκι.

:evil:
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

Ρε Γιώργο, έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με τη γυναίκα μου...
- Τι πρόβλημα, ρε Μήτσο;
- Κάθε μέρα μου ζητάει ένα σωρό λεφτά... Τη Δευτέρα 100 ευρώ, την Τρίτη 200 ευρώ, την Τετάρτη
250 ευρώ...
- Όπα σιγά! Και τι τα κάνει τόσα λεφτά, ρε Μήτσο;
- Ξέρω και γω... Μήπως της τα δίνω; :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

Παρακαλειται οποιος ειπε οτι το σεξ ειναι σαν το ποδηλατο να δωσει καμια πληροφορια παραπανω, γιατι τοση ωρα κανω πεταλι και δε γινεται τιποτα!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Γεννιέται ένα μωρό και με το που το βγαίνει, ανοίγει τα μάτια και αρχίζει:
-Εσύ είσαι η μαμά μου, εσύ ο μπαμπάς μου, εσύ η νοσοκόμα και εσύ ο γιατρός που με ξεγέννησε.
Τρελαίνονται οι γιατροί, βουτάνε το μωρό και το αρχίζουν εξετάσεις. Μετά από εξονυχιστικές εξετάσεις, βγαίνουν τα αποτελέσματα και πάνε στους γονείς.
-Κοιτάξτε, ο γιος σας είναι πάρα-πάρα πολύ έξυπνος και πρέπει να του αφαιρέσουμε το μισό μυαλό για να μπορέσει να αναπτυχθεί σωστά.
-Μα, γιατρέ τι λέτε, και πώς θα ζήσει το παιδί;
-Μην ανησυχείτε, είναι μία απολύτως ασφαλής διαδικασία και είναι απολύτως απαραίτητη!
Τι να κάνουν οι γονείς, δέχονται, βάζουν οι γιατροί το μωρό χειρουργείο περνάει 1 ώρα, δύο ώρες, 5 ώρες, τελικά μετά από 6,5 ολόκληρες ώρες βγαίνει. Το πάνε στο δωμάτιο και περιμένουν από πάνω γονείς και γιατρός να ξυπνήσει να δούνε πώς πήγε. Ξυπνάει λοιπόν το μωρό και αρχίζει πάλι.
-Εσύ είσαι η μαμά μου, εσύ ο μπαμπάς μου και εσύ ο μα....ς ο γιατρός που μου έβγαλε το μισό μυαλό.
Τρελαίνονται πάλι οι γιατροί, ξανά μανά εξετάσεις, χαμός στο νοσοκομείο, βγαίνουν αποτελέσματα και πάνε στους γονείς.
-Ξέρετε το παιδί σας είναι ακόμα υπερβολικά έξυπνο και πρέπει να του αφαιρέσουμε πάλι το μισό από το μισό μυαλό που έχει μείνει.
Ξανά λοιπόν το μικρό χειρουργείο περνάνε 2 ώρες, 4 ώρες, 7 ώρες, τελικά μετά από 10 περίπου ώρες το βγάζουν το πάνε στο δωμάτιο και περιμένουν.
Ξυπνάει ο μικρός και αρχίζει πάλι τα δικά του:
-Εσύ είσαι η μαμά μου, εσύ ο μπαμπάς μου και εσύ ο αρχι......ς ο γιατρός που μου έβγαλε το μισό του μισού μυαλού που μου είχε αφήσει.
Ξανά τρελαίνονται οι γιατροί! Δεν ξέρουν τι να κάνουν! Και δωσ' του πάλι εξετάσεις και δωσ' του αποτελέσματα και πάνε πάλι στους γονείς.
-Κοιτάξτε, το παιδί σας είναι ακόμα πιο έξυπνο από ότι νομίζαμε. Υπάρχει μόνο μία λύση. Να του αφαιρέσουμε όλο το μυαλό και να ελπίσουμε ότι θα ξανά αναπτυχθεί σιγά-σιγά όπως μεγαλώνει.
-Μα, τι λέτε γιατρέ, δε γίνεται αυτό!
-Είναι ασφαλής διαδικασία και κατά 90% θα επανέλθει φυσιολογικά. Αλλιώς κινδυνεύει να τρελαθεί και να αυτοκτονήσει προσπαθώντας να επικοινωνήσει με τους γύρω του.
Τι να κάνουν, ξανά δέχονται, μπαίνει χειρουργείο, 3 ώρες, 5 ώρες, 10 ώρες, τελικά μετά από 15 ώρες βγαίνει, πάει στο κρεβάτι, περιμένουν από πάνω γονείς και γιατρός να δουν τι έγινε. Ξυπνάει το μωρό, γυρνάει, τους κοιτάει και τους λέει:

-ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Καλο αλλα δυστυχώς πριν αρχίσω να διαβάζω έπεσε το μάτι στο στο ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ,και το ψιλιάστηκα απο πριν
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Μια γυναίκα πηγαίνει την 14χρονη κόρη της στον γιατρό.
"Λοιπόν, κυρία μου, ποιο είναι το πρόβλημα;" Ρωτά ο γιατρός.
"Η κόρη μου, η Καιτούλα. Έχει αρχίσει να παίρνει βάρος και το πρωί έχει αναγούλες..."
Ο γιατρός εξετάζει την Καιτούλα και μετά γυρίζει στη μητέρα της και λέει: "Δεν ξέρω πως να σας το πω, κυρία μου, αλλά η Καιτούλα σας είναι έγκυος. Περίπου 4 μηνών θα έλεγα".
Η μητέρα απορεί: "Έγκυος; Δεν είναι δυνατόν! Η κόρη μου δεν βρέθηκε ποτέ μόνη της με άντρα! Έτσι δεν είναι κούκλα μου;"
"Έτσι, μαμά. Ούτε με φίλησε άντρας ποτέ!"
Ο γιατρός γυρνάει προς το παράθυρο και μένει εκεί κοιτάζοντας έξω. Μετά από πέντε λεπτά η μητέρα ρωτάει: "Συμβαίνει κάτι, γιατρέ;"
Και ο γιατρός: "Όχι. Απλώς την τελευταία φορά που έγινε κάτι ανάλογο, ένα αστέρι φάνηκε στην Ανατολή και από κει ήρθαν τρεις σοφοί μάγοι... Ε, αυτή τη φορά δεν θα το χάσω με τίποτα"!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ανέκδοτα”