Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Παιδιά εγώ θα γούσταρα τρελά κάποια φανέλα και με οριζόντιες ρίγες έστω για μια χρονιά...έχει ξαναβάλει και στις πρώτες δεκαετίες του ο ΠΑΟΚ...

- xrictoforoc
teofan είσαι μέγας καλλιτέχνης φίλε.
ιστορικό το παλιό logo και σίγουρα θυμίζει μια χρυσή ασπρόμαυρη εποχή αλλά δεν μου αρέσει καθόλου για τη φανέλα(φυσικά υποκειμενικά είναι αυτά).
όταν το logo το συρρικνώνεις τόσο πολύ για να χωρέσει στη φανέλα στο ύψος της καρδιάς και είναι τόσο πολύπλοκο με αρκετά παραπάνω σχεδιάκια, θυρεούς και λεπτομέρειες καταλήγει απο μακριά να φαίνεται σαν μια ακατανόητη μουντζούρα η οποία δε ξεχωρίζει και δεν είναι κάτι ωραίο αυτό.
ενώ το καινούργιο σύγχρονο σήμα που έχουμε είναι απλό, συγκεκριμένο, διακριτό με ελάχιστες λεπτομέρεις και ταιριάζει(κατ'εμέ πάντα) πολύ καλύτερα στη φανέλα της ΠΑΟΚάρας μας.
ιστορικό το παλιό logo και σίγουρα θυμίζει μια χρυσή ασπρόμαυρη εποχή αλλά δεν μου αρέσει καθόλου για τη φανέλα(φυσικά υποκειμενικά είναι αυτά).
όταν το logo το συρρικνώνεις τόσο πολύ για να χωρέσει στη φανέλα στο ύψος της καρδιάς και είναι τόσο πολύπλοκο με αρκετά παραπάνω σχεδιάκια, θυρεούς και λεπτομέρειες καταλήγει απο μακριά να φαίνεται σαν μια ακατανόητη μουντζούρα η οποία δε ξεχωρίζει και δεν είναι κάτι ωραίο αυτό.
ενώ το καινούργιο σύγχρονο σήμα που έχουμε είναι απλό, συγκεκριμένο, διακριτό με ελάχιστες λεπτομέρεις και ταιριάζει(κατ'εμέ πάντα) πολύ καλύτερα στη φανέλα της ΠΑΟΚάρας μας.
Ο κόκκινος αριθμός μέσα σε κουτάκι είναι λίγο άκυρος. Το κόκκινο (ή άλλο χρώμα) του αριθμού γίνεται όταν πέφτει πάνω στις ρίγες.

- pirate_salonica

Κάποιος είχε πει κάτι για οριζόντιες ρίγες... Έκανα μια μονόχρωμη αλλά ΠΣΖ (την κόκκινη της αν την έχετε δει).Έκανα και μια ριγέ,αν θέλετε καμιά άλλη πείτε μου.
Αδερφέ γιατί δε σε φωνάζουν στην ΠΑΕ να διαπραγματευτεις με την οποία εταιρία προκύψει το σχέδιο
Δεν παίζονται οι φανέλες σου

Δεν παίζονται οι φανέλες σου
- pagotatzis
Εκπληκτική η άσπρη φίλε...Δεν την χτυπάς και με μαύρη ρίγα έτσι να την έχουμε στο μάτιpirate_salonica έγραψε:![]()
Και η παρόμοια σε μαύρη της Σέλτικ...
Ποιά είναι η εταιρεία ξέρει κανείς ? απ' ότι κατάλαβα δεν θα είναι απ'τις 2-3 κλασικές μεγάλες.

- Sick Bastard
Nα και το τετράφυλλο χαμηλά κάτω !!! επίσης τα γραμματάκια πίσω στο λαιμό υπάρχουν και στη ριγέ και στην άσπρη. Το σήμα ευτυχώς δεν είναι στάμπα! Φοβερή ποιότητα καμία σχέση με τις προηγούμενες,είναι πιο ''βαριά''... γεια σου ρε umbro

-
Μπαρκαρούτσος
- pirate_salonica
Brigate4:Μήπως μπορείς να ποστάρεις μια φωτό μόνο του το Δικέφαλο?Αρκετά μεγάλη αν γίνεται...
-
Μπαρκαρούτσος